-
Μέσα στην εβδομάδα θα το κλείσω. 3 μήνες παράδοση ανέφεραν.
-
Η τιμή του κουγκα που επέλεξες είναι 33000€ χωρίς μεταλλικό και χωρίς να επιλέξω τίποτα από τον προαιρετικό εξοπλισμό με βάση το διαμορφωτη. Στα ίδια χρήματα το τουσον το παίρνεις με τετρακίνηση περισσότερο εξοπλισμό και το κυριότερο με ένα αξιοπρεπές μοτέρ. Το κουγκα 1,5 120 άλογα το έκανες test drive και τράβαγε στο δρόμο; Ένα σουβ με τέτοιο όγκο και βάρος εγώ προσωπικά δε θα το έπαιρνα με μοτέρ μικρότερο από 2000κ.εκ.Προσωπικα ανάμεσα στα δύο τουσον με κλειστά μάτια.
-
Ετσι όπως τα λέει ο Αλεξ είναι .... Τουσόν ΜΟΝΟ με κλειστά μάτια...
-
Πληροφοριακά και μόνο o περισσότερος εξοπλισμός που αναφέρεται μεταξύ των εκδόσεων Kuga ST-LINE 1.5 Ecoblue Auto και Tucson Distinctive 48V Hybrid Auto που υφίσταται ; Πρώτη διαφορά που βλέπω εγώ είναι στη τιμή Kuga ST LINE (32k με την έκπτωση test drive) ενώ Tucson (35k). Δεύτερον αφού μιλάμε για αυτόματο κιβώτιο το acc είναι απαραίτητο , κάτι που δεν το έχει το Tucson, επομένως μιλάμε για ένα χιλιάρικο επιπλέον. Επομένως πάμε στις 36κ , όπου στα ίδια παίρνεις ST LINE X. Εάν κάποιος γνωρίζει μπορεί να ενημερώσει για διαφορές μεταξύ των δύο ; Για το Kuga γνωρίζω αρκετά οπότε εάν υπάρχει κάποιος που έχει μελετήσει το Tucson να κάνουμε πραγματική αντιπαράθεση εξοπλισμού.
Όσον αφορά τον κινητήρα όσοι τον έχουν οδηγήσει δεν έχουν αναφέρει προβλήματα κύλισης ή δύναμης. Αντιθέτως λένε ότι έχει χαμηλή ροπή και επιταχύνει γρήγορα στις προσπεράσεις. Εξάλλου πρόκειται για οικογενειακό αμάξι, δεν νομίζω κάποιος να πάρει το Kuga για να έχει επιδόσεις.
-
Tucson Distinctive 48V Hybrid Auto:
1. Λειτουργία ψύξης στο ντουλαπάκι συνοδηγού
2.Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός
3.Τετρακίνηση
- Around View Monitor (σύστημα 4 καμερών για περιμετρική επόπτευση 360°)
Kuga ST LINE X 1.5 Ecoblue Auto
- ACC με Start - Stop
2.Οθόνη ψηφιακή 12,4 στο πίνακα οργάνων (έναντι 4,2)
3.Πόρτα αποσκευών με αισθητήρα κίνησης (μόνο St Line X)
- Απομακρυσμένη έναρξη κινητήρα μέσω της εφαρμογής FordPass.
5.Επαγωγική φόρτιση κινητού
6.Ενσωματωμένο modem στην οθόνη πλοήγησης και δυνατότητας σύνδεσης συσκευών
- Δορυφορικό ραδιόφωνο
8.Ηλεκτρικές παιδικές ασφάλειες (μόνο St Line X)
- Ηχοσύστημα BO (μόνο St Line X)
Διορθώστε με εάν κάνω λάθος και συμπληρώστε τυχόν άλλες διαφορές.
-
Tucson Distinctive 48V Hybrid Auto:
1. Λειτουργία ψύξης στο ντουλαπάκι συνοδηγού
2.Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός
3.Τετρακίνηση
- Around View Monitor (σύστημα 4 καμερών για περιμετρική επόπτευση 360°)
Kuga ST LINE X 1.5 Ecoblue Auto
- ACC με Start - Stop
2.Οθόνη ψηφιακή 12,3 στο πίνακα οργάνων (έναντι 4,2)
3.Πόρτα αποσκευών με αισθητήρα κίνησης (μόνο St Line X)
- Απομακρυσμένη έναρξη κινητήρα μέσω της εφαρμογής FordPass.
5.Επαγωγική φόρτιση κινητού
6.Ενσωματωμένο modem στην οθόνη πλοήγησης και δυνατότητας σύνδεσης συσκευών
- Δορυφορικό ραδιόφωνο
8.Ηλεκτρικές παιδικές ασφάλειες (μόνο St Line X)
- Ηχοσύστημα BO (μόνο St Line X)
- Φιμέ πίσω τζάμια
Διορθώστε με εάν κάνω λάθος και συμπληρώστε τυχόν άλλες διαφορές.
-
Πληροφοριακά και μόνο o περισσότερος εξοπλισμός που αναφέρεται μεταξύ των εκδόσεων Kuga ST-LINE 1.5 Ecoblue Auto και Tucson Distinctive 48V Hybrid Auto που υφίσταται ; Πρώτη διαφορά που βλέπω εγώ είναι στη τιμή Kuga ST LINE (32k με την έκπτωση test drive) ενώ Tucson (35k). Δεύτερον αφού μιλάμε για αυτόματο κιβώτιο το acc είναι απαραίτητο , κάτι που δεν το έχει το Tucson, επομένως μιλάμε για ένα χιλιάρικο επιπλέον. Επομένως πάμε στις 36κ , όπου στα ίδια παίρνεις ST LINE X. Εάν κάποιος γνωρίζει μπορεί να ενημερώσει για διαφορές μεταξύ των δύο ; Για το Kuga γνωρίζω αρκετά οπότε εάν υπάρχει κάποιος που έχει μελετήσει το Tucson να κάνουμε πραγματική αντιπαράθεση εξοπλισμού.
Όσον αφορά τον κινητήρα όσοι τον έχουν οδηγήσει δεν έχουν αναφέρει προβλήματα κύλισης ή δύναμης. Αντιθέτως λένε ότι έχει χαμηλή ροπή και επιταχύνει γρήγορα στις προσπεράσεις. Εξάλλου πρόκειται για οικογενειακό αμάξι, δεν νομίζω κάποιος να πάρει το Kuga για να έχει επιδόσεις.
Tο τουσον με βάση το τιμοκατάλογο η έκδοση distinctive έχει 32790 χωρίς μεταλλικό και το κούγκα 33000 επίσης χωρίς μεταλλικό. Το acc είναι προαιρετικός εξοπλισμός και στα δύο suv. Στα 33000 που κοστίζουν αμφότερα το τουσόν δίνει ένα πολύ ισχυρότερο κινητήρα συν τετρακίνηση οπότε τι συζητάμε; Το κούγκα είναι ένα εξαιρετικό σουβ να το πάρεις στην phev έκδοση των 2,5κ.εκ όπου έχεις ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που πλησιάζει τα πρίμιουμ με λιγότερα χρήματα. Το να πάρεις όμως το αμάξι αυτό δικίνητο με 1,5 μοτέρ με μόλις 120 άλογα και με 33000 είναι αυτοκτονία.
-
ALEX19 wrote:
Tο τουσον με βάση το τιμοκατάλογο η έκδοση distinctive έχει 32790 χωρίς μεταλλικό και το κούγκα 33000 επίσης χωρίς μεταλλικό. Το acc είναι προαιρετικός εξοπλισμός και στα δύο suv. Στα 33000 που κοστίζουν αμφότερα το τουσόν δίνει ένα πολύ ισχυρότερο κινητήρα συν τετρακίνηση οπότε τι συζητάμε; Το κούγκα είναι ένα εξαιρετικό σουβ να το πάρεις στην phev έκδοση των 2,5κ.εκ όπου έχεις ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που πλησιάζει τα πρίμιουμ με λιγότερα χρήματα. Το να πάρεις όμως το αμάξι αυτό δικίνητο με 1,5 μοτέρ με μόλις 120 άλογα και με 33000 είναι αυτοκτονία.
Το Kuga έχει σε όλες τις εκδόσεις το acc ενώ το Tucson πουθενά. Το 32790 αφορά την έκδοση με μηχανικό κιβώτιο. Συγκρίνουμε εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο όπου θεωρώ ότι επιβάλλεται σε τέτοια οχήματα. Οι τιμές είναι αυτές που έγραψα, η Ford έχει έκπτωση στις τιμές του διαμορφωτή περίπου 1000 ευρώ. Η έκδοση PHEV που αναφέρεις δεν νομίζω να έχει καμία τύχη στην Ελλάδα.
Το αcc το δίνει έξτρα ο διαμορφωτής ένα χιλιάρικο σε προαιρετικό πακέτο αυτό βλέπω εγώ τώρα αν από κοντά όταν κάνεις την παραγγελία δε το χρεώνουν δε το ξέρω. Στα 33000 τιμολογεί ο διαμορφωτής το πετρέλαιο με το αυτόματο κιβώτιο στην απλή έκδοση stline. H έκπτωση των 950€ ουσιαστικά καλύπτει το κόστος του μεταλλικού χρώματος. Εγώ απλά λέω ότι c-suv με κινητήρα τόσο αδύναμο δε θα αγόραζα όπως δε θα με ενδιέφερε το 3008 με το 1,2 βενζίνη που είναι στα ίδια χρήματα πάνω κάτω. Δεν είναι αξιοπρεπές μοτέρ το 1,5 120hp σε τέτοιο αμάξωμα ιδιαίτερα όταν το τουσόν σου προσφέρει 1,6 180 με τετρακινηση. Επίσης και στην εγγύηση το πακέτο της huyndai είναι καλύτερο από της φορντ. Για εμένα το πιο σημαντικό σε ένα σουβ είναι το μοτέρ και η τετρακίνηση και μετά ο εξοπλισμός συν την εγγύηση, εκεί υπερτερεί ξεκάθαρα το τουσόν
-
regresso wrote:
Πληροφοριακά και μόνο o περισσότερος εξοπλισμός που αναφέρεται μεταξύ των εκδόσεων Kuga ST-LINE 1.5 Ecoblue Auto και Tucson Distinctive 48V Hybrid Auto που υφίσταται ; Πρώτη διαφορά που βλέπω εγώ είναι στη τιμή Kuga ST LINE (32k με την έκπτωση test drive) ενώ Tucson (35k). Δεύτερον αφού μιλάμε για αυτόματο κιβώτιο το acc είναι απαραίτητο , κάτι που δεν το έχει το Tucson, επομένως μιλάμε για ένα χιλιάρικο επιπλέον. Επομένως πάμε στις 36κ , όπου στα ίδια παίρνεις ST LINE X. Εάν κάποιος γνωρίζει μπορεί να ενημερώσει για διαφορές μεταξύ των δύο ; Για το Kuga γνωρίζω αρκετά οπότε εάν υπάρχει κάποιος που έχει μελετήσει το Tucson να κάνουμε πραγματική αντιπαράθεση εξοπλισμού
Όσον αφορά τον κινητήρα όσοι τον έχουν οδηγήσει δεν έχουν αναφέρει προβλήματα κύλισης ή δύναμης. Αντιθέτως λένε ότι έχει χαμηλή ροπή και επιταχύνει γρήγορα στις προσπεράσεις. Εξάλλου πρόκειται για οικογενειακό αμάξι, δεν νομίζω κάποιος να πάρει το Kuga για να έχει επιδόσεις
Το Kuga έχει σε όλες τις εκδόσεις το acc ενώ το Tucson πουθενά. Το 32790 αφορά την έκδοση με μηχανικό κιβώτιο. Συγκρίνουμε εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο όπου θεωρώ ότι επιβάλλεται σε τέτοια οχήματα. Οι τιμές είναι αυτές που έγραψα, η Ford έχει έκπτωση στις τιμές του διαμορφωτή περίπου 1000 ευρώ. Η έκδοση PHEV που αναφέρεις δεν νομίζω να έχει καμία τύχη στην Ελλάδα. Η τετρακίνηση δεν χρειάζεται σε όλους. Χωρίς να είμαι γνώστης ρωτάω έαν 1.6 με 136ps και ροπή 320Nm με βάρος οχήματος 1700kg (Tucson) έναντι 1.5 με 120ps και ροπή 300Νm με βάρος οχήματος 1500 (Kuga) έχουν τόσο μεγάλη διαφορά όσο αναφέρεται.
-
regresso wrote:
ALEX19 wrote:
Το Kuga έχει σε όλες τις εκδόσεις το acc ενώ το Tucson πουθενά. Το 32790 αφορά την έκδοση με μηχανικό κιβώτιο. Συγκρίνουμε εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο όπου θεωρώ ότι επιβάλλεται σε τέτοια οχήματα. Οι τιμές είναι αυτές που έγραψα, η Ford έχει έκπτωση στις τιμές του διαμορφωτή περίπου 1000 ευρώ. Η έκδοση PHEV που αναφέρεις δεν νομίζω να έχει καμία τύχη στην Ελλάδα.
Το αcc το δίνει έξτρα ο διαμορφωτής ένα χιλιάρικο σε προαιρετικό πακέτο αυτό βλέπω εγώ τώρα αν από κοντά όταν κάνεις την παραγγελία δε το χρεώνουν δε το ξέρω. Στα 33000 τιμολογεί ο διαμορφωτής το πετρέλαιο με το αυτόματο κιβώτιο στην απλή έκδοση stline. H έκπτωση των 950€ ουσιαστικά καλύπτει το κόστος του μεταλλικού χρώματος. Εγώ απλά λέω ότι c-suv με κινητήρα τόσο αδύναμο δε θα αγόραζα όπως δε θα με ενδιέφερε το 3008 με το 1,2 βενζίνη που είναι στα ίδια χρήματα πάνω κάτω. Δεν είναι αξιοπρεπές μοτέρ το 1,5 120hp σε τέτοιο αμάξωμα ιδιαίτερα όταν το τουσόν σου προσφέρει 1,6 180 με τετρακινηση. Επίσης και στην εγγύηση το πακέτο της huyndai είναι καλύτερο από της φορντ. Για εμένα το πιο σημαντικό σε ένα σουβ είναι το μοτέρ και η τετρακίνηση και μετά ο εξοπλισμός συν την εγγύηση, εκεί υπερτερεί ξεκάθαρα το τουσόν
180ps ; Γιατί εγώ βλέπω στο διαμορφωτή της hundai 136ps (1.6D 48V 136ps 4Χ4); Επίσης για ποιό λόγο καλύτερη η εγγύηση της Hundai; 5 χρόνια με απεριόριστα χλμ δίνει ενώ η Ford 8 χρόνια με όριο τα 100χλμ. Δηλαδή για να ταυτιστεί με της hundai πρέπει να κάνεις 20χλμ ετησίως, τα οποία είναι υπερβολικά πολλά , εκτός και άμα έχεις καθημερινή μετακίνηση για εργασία 60-70 χλμ. Επομένως η hundai υπερτερεί μόνο στις περιπτώσεις που κάποιος κάνει 20χλμ ετησίως, ελάχιστοι φαντάζομαι.
Άλλο τεράστιο μειονέκτημα σε περίπτωση που κάποιος αγοράσει με δανειοδότηση είναι το επιτόκιο.
-
ALEX19 wrote:
regresso wrote:
180ps ; Γιατί εγώ βλέπω στο διαμορφωτή της hundai 136ps (1.6D 48V 136ps 4Χ4); Επίσης για ποιό λόγο καλύτερη η εγγύηση της Hundai; 5 χρόνια με απεριόριστα χλμ δίνει ενώ η Ford 8 χρόνια με όριο τα 100χλμ. Δηλαδή για να ταυτιστεί με της hundai πρέπει να κάνεις 20χλμ ετησίως, τα οποία είναι υπερβολικά πολλά , εκτός και άμα έχεις καθημερινή μετακίνηση για εργασία 60-70 χλμ. Επομένως η hundai υπερτερεί μόνο στις περιπτώσεις που κάποιος κάνει 20χλμ ετησίως, ελάχιστοι φαντάζομαι.
Άλλο τεράστιο μειονέκτημα σε περίπτωση που κάποιος αγοράσει με δανειοδότηση είναι το επιτόκιο.
Αυτό που βλέπεις είναι πετρέλαιο εγώ λέω για το 1,6 βενζίνη με το ήπια υβριδικό σύστημα. Η εγγύηση της φορντ είναι 2+6 και όχι οκταετής, και επειδή τη διάβασα λόγω παραγγελίας του φόκους υπάρχουν αρκετά που εξαιρούνται με το πέρας της διετίας. Για το επιτόκιο έχεις δίκιο. Παρόλα αυτά θεωρώ πιο ορθή επιλογή το τουσόν.
-
Εξαιρετική επιλογή. Με το καλό να παραλάβεις
-
regresso wrote:
ALEX19 wrote:
regresso wrote:
Αυτό που βλέπεις είναι πετρέλαιο εγώ λέω για το 1,6 βενζίνη με το ήπια υβριδικό σύστημα. Η εγγύηση της φορντ είναι 2+6 και όχι οκταετής, και επειδή τη διάβασα λόγω παραγγελίας του φόκους υπάρχουν αρκετά που εξαιρούνται με το πέρας της διετίας. Για το επιτόκιο έχεις δίκιο. Παρόλα αυτά θεωρώ πιο ορθή επιλογή το τουσόν.
Μάλλον κάτι δεν διάβασες σωστά. Καταρχάς είναι 2 χρόνια η αρχική εγγύηση και μετά υπάρχει πλάνο επέκτασης σε 5 ή 8. Συνηθίζεται να δίνεται 8ετής δωρεάν πλέον. Η κάλυψη για όλα τα επιπλέον έτη είναι ακριβώς η ίδια με την αρχική εγγύηση.
Αυτά που εννοείς πως δεν καλύπτονται είναι τα κλάσσικά που δεν καλύπτει καμία εταιρία πάνω από 2 χρόνιθα όπως πχ υφάσματα, πλαστικά εσωτερικού κτλ, τα οποία από ένα σημείο και μετά θεωρούνται 'χρησιμοποιημένα' και δεν γίνεται να καλυφθούν για πάρα πολύ καιρό από την εγγύηση. Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δηλ, ηλεκτρονικά, κινητήρας, κιβώτιο κτλ, όλα απ' όσο ξέρω καλύπτονται για όλα τα 8 έτη.
Επίσης φυσικά εξαιρούνται αναλώσιμα όπως τακάκια δίσκοι κτλ αυτονόητα.
-
H εγγύηση της hyundai είναι καλύτερη γιατί είναι ενιαία για 5χρόνια συν 5 χρόνια οδική συν 5 χρόνια δωρεάν τεχνικό έλεγχο χωρίς όριο χιλιομέτρων είναι σαφώς προτιμότερη από την αντίστοιχη της φορντ. Την εγγύηση της φορντ τη διάβασα πολύ καλά, μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων τον θεωρεί αναλώσιμο μετά το πέρας της διετίας επίσης είναι πολύ εύκολο να ρίξει την ευθύνη στον χρήστη σε περίπτωση αστοχίας με την αιτιολογία της κακής χρήσης.Προσωπικά πάνω από 4χρόνια δεν πρόκειται να το κρατήσω οπότε δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα η εγγύηση.
-
Ποιο μέρος θεωρεί αναλώσιμο (ενώ δεν είναι) και η Hyundai το καλύπτει για όλη την 5ετία; Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα;
Μπορείς πχ σε Hyundai να πεις στον 4ο χρόνο πως έχει ελάττωμα το ύφασμα του καθίσματος και θα στο αλλάξουν δωρεάν; 'Η πως πχ το ταμπλό έχει ένα σημάδι; Πιστεύω πως η απάντησή τους θα είναι καλά τόσα χρόνια δεν το είχες δει;
Δωρεάν οδική δίνει και η Ford για ένα χρόνο κάθε φορά που κάνεις σέρβις σε αυτούς. Οπότε αν κάνεις σέρβις εκεί την έχεις συνέχεια.
Το μόνο πλεονέκτημα που έχει η εγγύηση της Hyundai είναι τα απεριόριστα χιλιόμετρα και αυτό έχει αξία μόνο για κάποιον που κάνει 20χιλ+ χμ τον χρόνο.
Τέλος, ακόμα και λιγότερα χρόνια να το κρατήσεις, είναι άλλο να πουλάς κάτι χωρίς εγγύηση και άλλο να μπορείς να πεις έχει άλλα 4 χρόνια!
-
Εγγύηση έχει 8 χρόνια και καλύπτει αυτά που πρέπει (τα πάντα δηλαδή πλην αναλώσιμων και σαλονιών). Αυτό που λες ότι η Ford μπορεί να ρίξει ευθύνη στον αγοραστή λόγω κακής χρήσης δεν στέκει. Είναι προσωπική σου εκτίμηση στα όρια της εμπάθειας με την εταιρεία.Πιθανόν έχεις κατά νου ένα παλαιότερα πρόβλημα που υπήρχε με τα αυτόματα κιβώτια 6 ταχυτήτων πριν χρόνια. Επί της ουσίας δεν μπορώ να βρω κάποια έκδοση που να συγκρίνεται με την ST LINE X Auto σε πετρέλαιο με κόστος γύρω στα 35k και να υπερτερεί σε τέτοιο βαθμό που να λες ότι είναι τζάμπα τα χρήματα για το Kuga, όχι μόνο στο Tucson αλλά γενικότερα . Δεκτή οποιαδήποτε σύγκριση σε εξοπλισμούς.
ΥΓ 1. Η πλειοψηφία δεν αλλάζει καινούριο αυτοκίνητο κάθε 4 χρόνια με κόστος άνω των 30k.
ΥΓ 2. Στο Kuga υπάρχει εγγύηση 8 χρόνων (δεν ξέρω για τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας)
ΥΓ 3. Το Driver Assistance Pack είναι τοποθετημένο σε όλα τα μοντέλα ST LINE και πάνω που εισάγονται Ελλάδα.
ΥΓ 4. Για σύγκριση σε πετρέλαιο με αυτόματο κιβώτιο έχεις να αντιπροτείνεις κάτι ; Αυτός που θέλει πετρέλαιο επιλέγει για συγκεκριμένο λόγο αυτό το καύσιμο , οπότε δεν γίνεται να συγκρίνουμε βενζινοκίνητες με πετρελαιοκίνητες εκδόσεις
-
Εγγύηση έχει 8 χρόνια και καλύπτει αυτά που πρέπει (τα πάντα δηλαδή πλην αναλώσιμων και σαλονιών). Αυτό που λες ότι η Ford μπορεί να ρίξει ευθύνη στον αγοραστή λόγω κακής χρήσης δεν στέκει. Είναι προσωπική σου εκτίμηση στα όρια της εμπάθειας με την εταιρεία.Πιθανόν έχεις κατά νου ένα παλαιότερα πρόβλημα που υπήρχε με τα αυτόματα κιβώτια 6 ταχυτήτων πριν χρόνια. Επί της ουσίας δεν μπορώ να βρω κάποια έκδοση που να συγκρίνεται με την ST LINE X Auto σε πετρέλαιο με κόστος γύρω στα 35k και να υπερτερεί σε τέτοιο βαθμό που να λες ότι είναι τζάμπα τα χρήματα για το Kuga, όχι μόνο στο Tucson αλλά γενικότερα . Δεκτή οποιαδήποτε σύγκριση σε εξοπλισμούς.
ΥΓ 1. Η πλειοψηφία δεν αλλάζει καινούριο αυτοκίνητο κάθε 4 χρόνια με κόστος άνω των 30k.
ΥΓ 2. Στο Kuga υπάρχει εγγύηση 8 χρόνων (δεν ξέρω για τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας)
ΥΓ 3. Το Driver Assistance Pack είναι τοποθετημένο σε όλα τα μοντέλα ST LINE και πάνω που εισάγονται Ελλάδα.
ΥΓ 4. Για σύγκριση σε πετρέλαιο με αυτόματο κιβώτιο έχεις να αντιπροτείνεις κάτι ; Αυτός που θέλει πετρέλαιο επιλέγει για συγκεκριμένο λόγο αυτό το καύσιμο , οπότε δεν γίνεται να συγκρίνουμε βενζινοκίνητες με πετρελαιοκίνητες εκδόσεις
O άνθρωπος δεν έγραψε ότι το πετρέλαιο είναι προαπαιτουμενο στην επιλογή του αν ισχύει και πάλι το πετρέλαιο τουσον είναι καλύτερο. Εάν ο άνθρωπος θέλει να το κρατήσει για 10χρονια ένας επιπλέον λόγος να αποφύγει το πετρέλαιο. Να μη γράψω τώρα τι μου είπαν για τα πετρέλαια της Φορντ στο επίσημο συνεργείο όταν έκλεισα το φοκους γιατί θα θιχτειτε πάλι κάποιοι.
Η ιστορία με τους ecoboost που έπιαναν φωτιά δεν είναι μακρινή εκεί γιατί τα πλήρωσαν από τη τσέπη τους οι ιδιοκτήτες; Χρειάστηκε ολόκληρο ρεπορτάζ-έρευνα του bbc για να υποχρεωθεί η Ford να αποζημιώσει τους παθόντες. Συν την τεράστια αποτυχία με τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη που χρειάστηκε μαζική αγωγή από τους παθοντες και είναι ακόμα στα δικαστήρια. Εκεί η οκταετης κάλυψε ή όχι τους παθόντες
-
Την 4κινηση βρε σεις τι να την κανετε στο φορδ? Απο τοτε που βγηκε στην πιατσα ενα βιντεο ιδιωτη οφεροντε δεν ειδα. Για τα πεζοδρομια και η μπροστα κινηση ειναι αρκετη. Επισης ως γνωστο αποφερει και οικονομικοτερες καταναλωσεις. (Χιχιχι). Ως γνωστο εκει τα φορδ παιρδονται!!! St line σε σουβι σα να λεμε οφ ροντ εκδωση mx5.
-
regresso wrote:
O άνθρωπος δεν έγραψε ότι το πετρέλαιο είναι προαπαιτουμενο στην επιλογή του αν ισχύει και πάλι το πετρέλαιο τουσον είναι καλύτερο. Εάν ο άνθρωπος θέλει να το κρατήσει για 10χρονια ένας επιπλέον λόγος να αποφύγει το πετρέλαιο. Να μη γράψω τώρα τι μου είπαν για τα πετρέλαια της Φορντ στο επίσημο συνεργείο όταν έκλεισα το φοκους γιατί θα θιχτειτε πάλι κάποιοι.
Η ιστορία με τους ecoboost που έπιαναν φωτιά δεν είναι μακρινή εκεί γιατί τα πλήρωσαν από τη τσέπη τους οι ιδιοκτήτες; Χρειάστηκε ολόκληρο ρεπορτάζ-έρευνα του bbc για να υποχρεωθεί η Ford να αποζημιώσει τους παθόντες. Συν την τεράστια αποτυχία με τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη που χρειάστηκε μαζική αγωγή από τους παθοντες και είναι ακόμα στα δικαστήρια. Εκεί η οκταετης κάλυψε ή όχι τους παθόντες
Τα περί άμεσης κατάργησης της πετρελαιοκίνησης είναι παραπληρόφορηση ή ελλειπή ενημέρωση, έχει συζητηθεί άλλωστε και σε προηγούμενο νήμα. Το Tucson στο κινητήρα πετρελαίου δίνει μόνο την έκδοση comfort , χωρίς δυνατότητα αυτόματου κιβωτίου, επομένως είναι αστείο να το συγκρίνεις με το Kuga ST LINE Χ. Για αυτό έβαλα ως βάση σύγκρισης την έκδοση Distictive 1.6D 48V 136PS (35k) και επανερχόμαι ρωτώντας που ακριβώς βλέπεις τον καλύτερο εξοπλισμό στο Tucson και τη καλύτερη σχέση τιμής και προσφερόμενου εξοπλισμού; Ξεκίνησα ποιό πάνω ένα post με διαφορές των δύο εκδόσεων, εαν γνωρίζεις συμπλήρωσε και εσείς τυχόν διαφορές στους εξοπλισμούς.
-
Oι εξοπλισμοί και στα δύο αυτοκίνητα μια χαρά είναι με το τουσόν βέβαια να έχει πιο προηγμένο σύστημα πολυμέσων όντας και νεότερο μοντέλο. Το θέμα είναι το μοτέρ αυτό σχολίασα. Δεν είναι αξιοπρεπές μοτέρ το 1,5 120hp για να κινήσει ένα σουβ αυτού του μεγέθους. Είναι λάθος επιλογή το αμάξι αυτό με αυτόν τον κινητήρα. Το τουσόν υπερτερεί στα δύο πιο βασικά πράγματα για ένα σουβ στο μοτέρ και στη τετρακίνηση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξει ο άνθρωπος με πετρέλαιο για ένα τόσο αδύναμο μοτέρ. Παίρνει το 1600 βενζίνη σε distinctive με 180 άλογα τετρακίνηση που έχει τα πάντα πλην acc ,που δεν το θεωρώ και τίποτα απαραίτητο, και έχει ένα σύγχρονο και αξιοπρεπές σουβ.
Ford Kuga