-
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης?Δε νομίζω. Απλά το λάστιχο τις πόρτας στεγανοποιει πιο ψηλά. Εγώ όταν το πλένω ρίχνω νερό ανάμεσα στην πόρτα και τον μαρσπιε και ξεπλενεται
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης?
Δε νομίζω. Απλά το λάστιχο τις πόρτας στεγανοποιει πιο ψηλά. Εγώ όταν το πλένω ρίχνω νερό ανάμεσα στην πόρτα και τον μαρσπιε και ξεπλενεται
Όλα το παθαίνουν, είναι κατασκευαστικό/σχεδιαστικό ατόπημα. Αν ενοχλεί, είτε βάζουμε στεγανωτικό λάστιχο μόνοι μας, είτε απλά σκουπίζουμε με ένα πανί τα σκαλοπάτια των θυρών.
-
Το waze μόνο με android auto. Σαν applink τον άλλο μήνα μονο με iphone και sync 3.0. Το spotify μάλλον έχει θέμα η τελευταία έκδοσηThanks
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης?
Δε νομίζω. Απλά το λάστιχο τις πόρτας στεγανοποιει πιο ψηλά. Εγώ όταν το πλένω ρίχνω νερό ανάμεσα στην πόρτα και τον μαρσπιε και ξεπλενεται
Όλα το παθαίνουν, είναι κατασκευαστικό/σχεδιαστικό ατόπημα. Αν ενοχλεί, είτε βάζουμε στεγανωτικό λάστιχο μόνοι μας, είτε απλά σκουπίζουμε με ένα πανί τα σκαλοπάτια των θυρών.
Πρόβλημα το οποίο έχουν και τα Καροκ-Ατεκα.
-
Καλημερα στα παιδια κοντευω ενα χρονο με το kuga. st line..Πολυ καλο αμαξι ωραια αισθηση οδηγησης, στιβαρο στον δρομο,πολυτελεστατο.
Αλλα μετα απο 4 μηνες χρησεις ξεκινησανε προβληματα.Το 1 ενας θορυβος καπου στο ταμπλο σαν να τριζει αφρολεξ
3 επισκεψεις σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο ισως το βρηκανε τι ειναι..Δεν μπορω να ξερω ακομα αν το κανανε να σταματησει γιατι ο καιρος εχει ζεστανει.(οταν ζεστενεται το αμαξι σταματαει ο θορυβος)
Και γενικα απο αλλους τριγμους κανει και η πορτα του συνοδηγου συγκεκριμενα στο χερουλι το νικελ.Λιγο στο ταμπλο η σιτα που εχει στο κεντρο.
Το GPS δεν εχει κεντρικους δρομους στην αθηνα αλλα και εθνικη οδο προς θεσσαλονικη και προς πατρα(ΝΤΡΟΠΗ)
Η επικοινωνια με την εταιρια απλα δεν ξερουν τιποτα.
Κατι εχω ξεχασει να αναφερω μολις θυμηθω και κατι αλλο θα ενημερωσω.
Μετα απο σχεδον ενα χρονο αν τα ηξερα αυτα στην αρχη σιγουρα δεν θα το επερνα.και σιγουρα το επομενο αμαξι μου δεν θα ξανα ειναι ford.Ισως αλλοι κατοχοι να εισται πιο ευχαριστημενοι απο εμενα -
Κατάφερα επιτέλους το update, μετά από δεκάδες sticks, formats, κατεβάσματα, διαφορετικά προγράμματα file managers και zip/unzippers, διορθώσεις .lst αρχείων κλπ. Τελικά το exFAT δεν παίζει ρόλο, και το WinRar έχει θέμα, έκανα απευθείας unzip με το 7-zip στο root σε καινούριο -και γρήγορο- stick, και το είδε. Η διαδικασία ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που λέει o οδηγός, έβγαλε ένα 'Updating system software...', έμεινε εκεί για κανά μισάωρο, έβγαλε ένα μήνυμα του στυλ 'Έτοιμο, βγάλτε το USB και στο επόμενο reboot θα είναι έτοιμο', και όντως, έσβησα/άναψα και πλέον είναι 3.0.
Διαφορές, διορθώσεις, προσθήκες κλπ, δεν είδα, αν και όταν αντιληφθώ κάτι, θα το μεταφέρω...
-
Έφτιαξε αρχείο στο στικακι για να το κανεις upload; Κάπου διάβασα ότι το κάνει μετα το ρεσταρτ κσι δεν πρεπει να βγάλεις το στικ, αλλά μικρό το κακό. Λένε οτι έχει βελτιωθεί ο ήχος, μάλλον πείραξαν το equaliser αλλά μπορεί να είναι και για άλλο μοντέλο.
-
Ο χρήστης jerryprskuga έγραψε:
Καλημερα στα παιδια κοντευω ενα χρονο με το kuga. st line..Πολυ καλο αμαξι ωραια αισθηση οδηγησης, στιβαρο στον δρομο,πολυτελεστατο.Αλλα μετα απο 4 μηνες χρησεις ξεκινησανε προβληματα.Το 1 ενας θορυβος καπου στο ταμπλο σαν να τριζει αφρολεξ
3 επισκεψεις σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο ισως το βρηκανε τι ειναι..Δεν μπορω να ξερω ακομα αν το κανανε να σταματησει γιατι ο καιρος εχει ζεστανει.(οταν ζεστενεται το αμαξι σταματαει ο θορυβος)
Και γενικα απο αλλους τριγμους κανει και η πορτα του συνοδηγου συγκεκριμενα στο χερουλι το νικελ.Λιγο στο ταμπλο η σιτα που εχει στο κεντρο.
Το GPS δεν εχει κεντρικους δρομους στην αθηνα αλλα και εθνικη οδο προς θεσσαλονικη και προς πατρα(ΝΤΡΟΠΗ)
Η επικοινωνια με την εταιρια απλα δεν ξερουν τιποτα.
Κατι εχω ξεχασει να αναφερω μολις θυμηθω και κατι αλλο θα ενημερωσω.
Μετα απο σχεδον ενα χρονο αν τα ηξερα αυτα στην αρχη σιγουρα δεν θα το επερνα.και σιγουρα το επομενο αμαξι μου δεν θα ξανα ειναι ford.Ισως αλλοι κατοχοι να εισται πιο ευχαριστημενοι απο εμεναΦιλε μου ενα χρόνο και εγώ με 12.000 χλμ. Τριγμό έχω μονο απο το πλαστικό καπέλο στο ταμπλό, αλλά όχι πάντα. Έχει να κανει με τι διαστολή και όχι με το οδόστρωμα, το κάνει στις ζεστες. Κάποια στιγμή θα το βγάλω να το δω, είναι πανευκολο. Όσων αφορά τους χάρτες, δεν έχω παρατηρήσει κάτι να λείπει αλλά για να το λες εσύ... Υποθέτω εχεις την έκδοση 4/15 (το λέει στις πληροφορίες του sync) τα νεώτερα έχουν τους χάρτες f6.1 και ακόμα πιο καινούργια f7. Υπομονή και θα βγουν σύντομα αναβαθμίσεις. Αλλιώς βάζεις android auto, η sygic για πιο στοκ λοοκ η waze αν εχεις iPhone, δόξα το θεό υπάρχουν πολλές λύσεις
-
Sync 3
To πέρασα και εγώ σήμερα. Πολύ απλή διαδικασία Unzip στο root του stick και κούμπωμα στο usb.
(την πρώτη φορά το έβαλα στο δεξί usb και δεν το αναγνώρισε, το έβαλα στο 1ο και το είδε αμέσως)Επειδή είχα διαβάσει για το 25λεπτο, το έκανα on the go γιατί δεν θα άντεχα να περιμένω τόσο
Ερώτηση: σε διάφορα site βλέπω να έχει το sync 3 επιλογή για διαχείριση του clima.
Δεν ισχύει για όλα τα μοντέλα;(πέρα από λίγο καλύτερα εικονίδια, διαφορά άλλη δεν έχω δει ακόμα)
-
Έφτιαξε αρχείο στο στικακι για να το κανεις upload; Κάπου διάβασα ότι το κάνει μετα το ρεσταρτ κσι δεν πρεπει να βγάλεις το στικ, αλλά μικρό το κακό. Λένε οτι έχει βελτιωθεί ο ήχος, μάλλον πείραξαν το equaliser αλλά μπορεί να είναι και για άλλο μοντέλο.Όχι, δεν βρήκα τίποτα, ενώ στο Fiesta το είχε φτιάξει κανονικότατα. Εμένα μου έβγαλε μήνυμα να βγάλω το stick, οπότε πριν το reboot το αφαίρεσα. Μικρό το κακό...
Ερώτηση: σε διάφορα site βλέπω να έχει το sync 3 επιλογή για διαχείριση του clima.
Δεν ισχύει για όλα τα μοντέλα;Όχι, πρέπει να το ενεργοποιήσεις εσύ με καλώδιο και FORScan, εύκολο είναι, 10' υπόθεση....
-
infide1
Ποιο πλαστικο καπελο εννοεις? στη σιτα εκει το πλαισιο?
-
Μιλάω για το πανω κεντρικό καπάκι του sync3 που εχει τη σχισμή για τo cd
-
Μιλάω για το πανω κεντρικό καπάκι του sync3 που εχει τη σχισμή για τo cdΚι εμενα κανας ψιλό τριγμουλης απο εκει ακούγεται ανάλογα με τον καιρο, αλλα οχι κατι που να πω οτι ειναι ενοχλητικό.
-
και εμενα το ιδιο ακριβως
-
πρώτες εντυπώσεις μετά από 200 χλμ.το αυτοκίνητο είναι στιβαρό με αρχοντικό πάτημα στο δρόμο,πολυ Καλή ορατότητα, πολυ καλή θέση οδήγησης.επιφυλλασομαι για φωτογραφιες
-
Ο μόνος τριγμος όταν έχω κάποιες φορές 2 ζευγάρια γυαλιά ηλίου στη θήκη.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τα πισω φωτα απο το καινουργιο st line 18 πως μπορω να τα βαλω. μηπως θα χρειαστω αλλαγη τα φαναρια. παντως τα εβλεπα στο vignale και ηταν πανεμορφα αλλα νομιζω και στο st line του πανε φοβερα.θελω παντος να την κανω οπωσδηποτε αυτην την αλλαγη.
-
Τα νεα φώτα ποια ειναι, αυτα με την ταινια led?
-
Ναι sorry Την ταινια led ηθελα να πω
-
Το waze μόνο με android auto. Σαν applink τον άλλο μήνα μονο με iphone και sync 3.0. Το spotify μάλλον έχει θέμα η τελευταία έκδοσηΆσχημα τα νέα για Spotify, κοψανε την υποστήριξη sync3. Τώρα μόνο bluetooth streaming ή android auto.
https://support.spotify.com/us/article/ford/
Ford Kuga