-
Re: Ford Kuga
Νέα δημοσίευσηαπό Fanis75 » 13 Μαρ 2018 08:11Άντε με το καλό να παραλάβεις!!
Ετοιμοπαράδοτο ή περιμένεις να έρθει από Ισπανία?
Το χρώμα δεν είναι του γούστου μου, αλλά αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία, εσένα να σου αρέσει!
ετοιμοπαραδοτο είναι δεν εβαλα τπτ αλλο extra
-
Aπο χτες ειμαι κι εγω στο club!!
παραγγελια st-line λευκο 1.5 βενζινη!
τωρα σε αναμονη παραδοσης
-
ποσες μερες σου ειπανε lefteris-g
-
10 Ημερες απο την εγκριση του δανειου ford credit
-
να ρωτησω κατι για να προετοιμαζομαι...
απο θεμα στρωσιματος βενζινη τι παιζει?
τα γνωστα μεχρι 2000-2500 στροφες?
-
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
να ρωτησω κατι για να προετοιμαζομαι...απο θεμα στρωσιματος βενζινη τι παιζει?
τα γνωστα μεχρι 2000-2500 στροφες?
Δεν θα έλεγα τόσο χαμηλά. Άνετα μέχρι τις 3-3.500 σ.α.λ. Η Ford δεν αναφέρει αναλυτικές οδηγίες (όπως π.χ. η BMW που αναφέρει μέγιστες στροφές και μέγιστη ταχύτητα), αλλά πιο γενικές οδηγίες, αντιγράφω από το εγχειρίδιο χρήσης:
Στρώσιμο
Ελαστικά
Τα καινούργια ελαστικά χρειάζονται στρώσιμο για περίπου 500 km. Κατά την περίοδο αυτή, ενδέχεται να παρατηρείτε διαφορετική συμπεριφορά οδήγησης.Φρένα και συμπλέκτης
Εάν είναι δυνατό, αποφύγετε την πολύ συχνή χρήση των φρένων και του συμπλέκτη κατά τα πρώτα 150 km οδήγησης στην πόλη και κατά τα πρώτα 1.500 km οδήγησης σε αυτοκινητόδρομους.Κινητήρας
Μην οδηγείτε πολύ γρήγορα κατά τα πρώτα 1.500 km. Να οδηγείτε αλλάζοντας συχνά την ταχύτητα κίνησης του οχήματος και να ανεβάζετε νωρίς ταχύτητες. Μην καταπονείτε τον κινητήρα. -
Για τα 1 και 2 είναι εκ των ουκ ανευ, για το 3 αν ανεβάζεις πιο νωρίς τις ταχύτητες δεν ταλαιπωρείται ο κινητήρας;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Για τα 1 και 2 είναι εκ των ουκ ανευ, για το 3 αν ανεβάζεις πιο νωρίς τις ταχύτητες δεν ταλαιπωρείται ο κινητήρας;Όχι, εάν δεν αλλάζεις τόσο χαμηλά ώστε να σκορτσάρει (χτυπάει πιράκια που λέγαμε παλιά... ). Δηλαδή ναι αεν αλλάζεις στις 1.500 σ.α.λ καταπονείται ο κινητήρας, αλλά στις 2.500 ή 3.000 σ.α.λ δεν έχει πρόβλημα.
Για αυτό είπα ότι οι οδηγίες της Ford είναι πολύ γενικές...άλλος ένας λόγος υπερ του αυτόματου κιβωτίου, είναι πολύ πιο εύκολο το στρώσιμο!
-
Ασχετο. Το αυτόματο κιβώτιο δεν το συμπαθώ καθόλου. Ειδικά σε οχήματα με σπορ προσανατολισμούς.
-
Ασχετο. Το αυτόματο κιβώτιο δεν το συμπαθώ καθόλου. Ειδικά σε οχήματα με σπορ προσανατολισμούς.Ακριβώς το ανάποδο εγώ Σπύρο! Δεν συμπαθώ καθόλου τα χειροκίνητα (μην κοιτάς που η 'ανάγκη' με έκανε να έχω 2 αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο). Από το 2004 (με εξαίρεση 1 χρόνο που δελεάστηκα από 6 κυλίνδρους και 192 άλογα) μέχρι και το 2017, ΜΟΝΟ αυτόματο κιβώτιο...ειλικρινά δεν βρίσκω λόγο που ακόμα υπάρχουν χειροκίνητα κιβώτια!!
ΥΓ: Δεν ξέρω εάν έχει μείνει κανένα supercar με χειροκίνητο κιβώτιο.
-
Τα πάντα πάνε προς το χειρότερο. Οι μέρες οδηγών σαν και του λόγου μου είναι μετρημένες.
-
εχοντας εδω και 9 χρονια αυτοματο κιβωτιο η παραγγελια μου στο kuga πηγε ασυζητητι σε χειροκινητο!!
ο λογος;
πολυ boring οδηγηση με αυτοματο!!!!
-
πολυ boring οδηγηση με αυτοματο!!!!Εξαρτάται από το αυτοκίνητο!! Για παράδειγμα, δεν θα έλεγα boring μια BMW M5 ή μια Maserati Quattroporte...
-
οκ σ αυτα παω πασο αλλα στα κυβικα που μπορουμε να αγορασουμε ευχαριστω δε θα παρω!
-
οκ σ αυτα παω πασο αλλα στα κυβικα που μπορουμε να αγορασουμε ευχαριστω δε θα παρω!Πάλι διαφωνώ (π.χ. Polo GTI με DSG ή Mini Cooper S με αυτόματο κλπ.), αλλά γούστα είναι αυτά Λευτέρη!
-
Άιντε να το δούμε και στην f1, wrc να τελειώνουμε!!!!
ΥΓ F1 δεν βλέπω εδώ και λίγα χρόνια.
-
σιγουρα φιλε μου αλλα εμενα μου λειψε η χειροκουνα!!
-
Εδώ σε εμένα λείπει ο έλεγχος της στάθμης λαδιού και συμπλήρωμα από την εποχή της Α.
-
Εδώ σε εμένα λείπει ο έλεγχος της στάθμης λαδιού και συμπλήρωμα από την εποχή της Α.Γιατί Σπυρε...δεν έχει το ντάστερ βέργα ελέγχου?
Εγώ πάντως στο Kuga ελέγχω τακτικά την στάθμη λαδιών και είχα συμπληρώσει και 1 φορά, πριν το σερβις.
-
Tην ελέγχω σπάνια καθώς δεν τσιμπά καθόλου λάδι στο duster. To αστείο είναι πως ο δείκτης λαδιού είναι ουσιαστικά και η τάπα από την οποία μπαίνει το νέο λαδάκι.
ΥΓ πολύ καλά έκανες και έχεις το χειροκίνητο. Προσωπικά πιστεύω πως σου πάει περισσότερο. Τα αυτόματα αστα για άλλους φίλε.
Ford Kuga