-
Τώρα που κοίταξα στο ETIS με το VIN του δικού μου Kuga, βγάζει updates μόνο στα IPC και BCM, τίποτα για το SYNC (το APIM δηλαδή). Το δικό μου φοράει την έκδοση Sync2.3 (17109), και Χάρτες έχει την F6.1
-
Τι να πω; να μην έγιναν και να απηυδήσανε; To ID της αναβάθμισης για το APIM στο ETIS είναι 20171117-G1847193-17
Άρα λογικά είναι αναβάθμιση 17/11/2017. Μου κάνει εντύπωση που εσένα δεν την έχειΕμένα λογικό να έχει το 2.2 γιατί είναι κατασκευή 11/2016. Δεν ήξερα όμως ότι υπήρχαν και 2.3 από εργοστάσιο στην Ελλάδα.
-
To δικό μου έχει build date 1.9.2017, και τελευταία αναβάθμιση/έλεγχος φαίνεται να έγινε 2 μέρες πριν το παραλάβω, στις 25.10.2017. Οπότε αφού λες ότι βλέπεις ημερομηνία 17.11.2017, τότε σου έχουν κάνει αναβάθμιση, και εγώ ορθώς δεν την έχω. Θεωρητικά και τις τρεις αναβαθμίσεις θα τις δούμε/περάσουμε στο service, που θα κάνω λογικά κάπου μέσα στο Σεπτέμβρη, μόλις γυρίσουμε από διακοπές.
-
Εγώ έκλεισα για σερβις την Πέμπτη, οπότε και θα ρωτήσω να μάθω λεπτομέρειες για τις αναβαθμίσεις.
-
Μάλλον δεν το εξήγησα σωστά. Απόπειρα αναβάθμισης σίγουρα έγινε, γιατί υπάρχει και ιστορικό στο ETIS. Αλλά δεν τελειώνει με επιτυχία το τελευταίο log entry.
Επίσης στην πρώτη σελίδα τα updates δεν έχουν εξαφανιστεί. Εξακολουθούν να αναφέρονται.
Εκεί βλέπεις και το id της αναβάθμισης αν κάνεις κλικ πάνω του.
Υποθέτω ότι μετά τα updates κάνεις ένα νέο network search και τα εξαφανίζει.5 λεπτά μετά το αρχικό scan μπήκα και τα είδα. Αναβάθμιση στο PCM δεν δείχνει αλλά ο τεχνικός μου είπε ότι είχε.
Όπως μου είπε ότι υπήρχε για το APIM για το Cluster και για το BCM (και αυτό δε φαίνεται). βέβαια αυτοί τα κάνουν μέσα από το IDS αναβάθμιση οπότε μπορεί να τα δείχνει αλλιώς -
Πως τα βλέπουμε αυτά?
Μπήκα στο ETIS, αλλά πέρα από το αυτοκίνητό μου, δεν κατάφερα να βρώ άλλες πληροφορίες. Τι πρέπει να επιλέξω?
-
Πρέπει να κάνεις εγγραφή, είναι δωρεάν. Μετά πας vehicle- vehicle software-και στα installed modules έχει στο κα΄θε ένα από κάτω software updates αν υπάρχουν
Amarinos να σου πω τι πιστεύω.
Η αναβάθμιση του APIM για το δικό μου δεν έγινε. Είναι η αναβάθμιση που έχει ήδη το δικό σου, 2.3. Απλά πρώτα μπήκε στην παραγωγή των νέων οχημάτων 9/17, και αργότερα βγήκε και για τα υπόλοιπα σαν αναβάθμιση 11/17. Εσύ μάλλον το πρόλαβες στο τσακ. Εκτός και αν είναι ακόμα πιο νέα αναβάθμιση και εσένα δεν την δείχνει γιατί πρέπει να γίνει νέο 'check for updates'.Πάντως στην Αμερική που τις κατεβάζουν μόνοι τους τις αναβαθμίσεις το 2.3 βγήκε κάπου εκεί τέλος 17
-
Ευχαριστώ! Θα πάω να κάνω εγγραφή.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Κ....και με το κάλυμμα κλειστό (!!!!)...Λοιπόν μιας και το επιβεβαίωσα προχθές που πήγα στη πίτα του CFH στο Σφακιανάκη, ακούσατε-ακούσατε: το Business έρχεται με το κάλυμμα του κενού μεταξύ εταζέρας και πίσω πόρτας, κάτι το οποίο δεν υπάρχει στο ST-Line και το Vignalle!!!!
ΟΚ, τι να πούμε τώρα γι'αυτό ?
Είπα στον Αντώνη (Αγγελή) να ψάξει να βρει τους κωδικούς (καλύμματος και βάσεων) από το Business, μπας και καταφέρω να το βάλω και στο δικό μου (αν και οι βάσεις φαίνονται να βιδώνουν πάνω στο πλαστικό της πίσω πόρτας....)
-
Καμία photo του καλλυματος υπάρχει για να καταλάβουμε;
-
Το ξέχασα να βγάλω εκείνη τη στιγμή, αλλά σίγουρα ο Φάνης μπορεί να τραβήξει μια photo από το δικό του και να την ανεβάσει. Αλλιώς μπορεί να πεταχτώ στη Βελμάρ το απόγευμα να τραβήξω μια photo από το Business που έχουν στατικό εκεί....
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι και ποιος το σκέφτηκε αυτό. Μιλάμε για ένα κόστος της τάξης των 5? 10? ευρώ, που δεν θα άλλαζε ούτε κλίμακα, ούτε τιμή, ούτε τίποτα. Και πες στο ST-Line μπορεί να είναι θέμα....στυλ , να μην υπάρχει ούτε στο Vignalle ?
-
Μήπως είναι αυτό;
CV44 S42812-AC35B8 -
Μάλλον, έχω βρει το κωδικό για το Kuga MK1, που είναι 1560899
Υποθέτω ότι κάτι παρόμοιο/αντίστοιχο θα είναι και για το δικό μας ΜΚ2.
-
Ναι αυτό είναι, δεν το ήξερα ότι δεν το έχει το ST Line
-
Θα το βγάλω φωτό, αλλά αυτό είναι!
Τελείως κουλό να μην υπάρχει στις άλλες εκδόσεις!
-
ΟΚ, το βρήκα εδώ http://www.originparts.de/index.php?lang=1&cl=search&searchparam=CV44S42812AC35B8
Κωδικός 1799159 70€
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Θα το βγάλω φωτό, αλλά αυτό είναι!Τελείως κουλό να μην υπάρχει στις άλλες εκδόσεις!
Στην st line είναι για weight reduction
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
ΟΚ, το βρήκα εδώ http://www.originparts.de/index.php?lang=1&cl=search&searchparam=CV44S42812AC35B8Κωδικός 1799159 70€
Από περιέργεια κάποιος να ρωτήσει στη Ford εδω
-
Έχω ήδη ρωτήσει τον Αγγελή, μόλις μάθω θα σας πω
Edit: ΟΚ τους βρήκα όλους τους κωδικούς, απομένει να μάθουμε τιμές για Ελλάδα
https://ford.7zap.com/en/car/55/no/0/1808/16519/95113/#17009
1865111, 1865112, 1865113, 1865202 5-6€ έκαστο και το 1799159 70€
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
ΟΚ, το βρήκα εδώ http://www.originparts.de/index.php?lang=1&cl=search&searchparam=CV44S42812AC35B8
Κωδικός 1799159 70€
Από περιέργεια κάποιος να ρωτήσει στη Ford εδω
110€ το κάλυμμα και από 9€ έκαστο clip, σύνολο 155€
Ford Kuga