-
τα vag ειναι για ευθειακηδες λεμε
ασε που τα βαριεσαι και πολυ ευκολατο mini cooper ειναι το πραγματικα αντρικο αυτοκινητο
-
@ckosm: θεωρεις οτι το cupra-r ειναι καλο και σε στροφες? εχεις εμπειρια?
-
Ο χρήστης tasos-clubman έγραψε:
@ckosm: θεωρεις οτι το cupra-r ειναι καλο και σε στροφες? εχεις εμπειρια?μάλλον πρέπει να τα οδηγήσεις για να βρεις τι πραγματικά σου ταιριάζει...
προφανώς και είναι τρένο το 4κίνητο κούπρα, αυτό έλειπε άλλωστε...την αίσθηση του κούπερ σ δεν την έχει όμως .-
-
τσουπrα-ρ είναι fwd...
-
Taso Taso θα τρέχω και δεν θα μπορώ να σε φτάσω...
Διάβασα αυτό που έγραψες ότι η Mercedes 'πάει καλά'. Αν όντως σου φαίνεται ότι πάει καλά δεν είναι ανάγκη να πάρεις αμάξι-σφεντόνα. Από το αμάξι που οδηγείς τώρα το 95% των οχημάτων που κυκλοφορούν πάει πολύ πιο γρήγορα. Νομίζω ότι οι επιλογές που αναφέρεις αφορούν άτομο που ασκεί το σπορ των φαναριών. Αν έχεις τέτοιου είδους ανησυχίες πάρτο, βάλτου και 8 νίτρα, κόλα και ένα αυτοκόλητο 'euloghmenos' (κατά το καταραμένος) και είσαι κομπλέ.
Αν όμως ψάχνεις ένα όχημα με λίγο πιο ευρύ φάσμα δράσης ρίξε μια ματιά και σε άλλες πορτοκαλιές. Δεν είδα κάπου να αναφέρεις budget. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@ckosm: θεωρεις οτι το cupra-r ειναι καλο και σε στροφες? εχεις εμπειρια?
μάλλον πρέπει να τα οδηγήσεις για να βρεις τι πραγματικά σου ταιριάζει...
προφανώς και είναι τρένο το 4κίνητο κούπρα, αυτό έλειπε άλλωστε...την αίσθηση του κούπερ σ δεν την έχει όμως .-
οπως λεει και ο mod ηταν δικινητο το cupra r, οπως ειναι και το τωρινο
μαλιστα και στις 2 περιπτωσεις (οπως γινεται και με το scirocco r) τα δικινητα κανουν πιο καλους χρονος σε πιστα απο το 4κινητο s3
-
@eddie_147:'Taso Taso θα τρέχω και δεν θα μπορώ να σε φτάσω...
Διάβασα αυτό που έγραψες ότι η Mercedes 'πάει καλά'. Αν όντως σου φαίνεται ότι πάει καλά δεν είναι ανάγκη να πάρεις αμάξι-σφεντόνα.' δυστυχως δεν σε πιανω φιλε. τι εννοεις? εγω ψαχνω για δικο μου αυτοκινητο και γι αυτο ρωταω για τα συγκεκριμενα μοντελα. θα μπορεσω να διαθεσω μεχρι 20.000 ευραιους.
-
παρε κατι πιο καινουριο, πχ gti V /cupra r καινουριο (καινουριο εννοω μεταχειρισμενο , το τελευταιο μοντελο)
βεβαια εχει το πανακριβο σημα, αλλα ειναι πολυ καλυτερο αυτοκινητο/α
ο tfsi ειναι πολυ καλυτερο μοτερ απο τον 20vt και το πλαισιο των Α3/golf πολυ πιο ικανο
επισης θα εχεις ανεξαρτητη αναρτηση και οχι ημιακαμπτο, γιατι στο πατωμα του golf 4, ανεξαρτητη αναρτηση εχουν μονο τα 4κινητα
-
ειναι η μαλακια με το σημα. τωρα που κοπηκαν και τα δωρα δεν λεει καθε χριστουγεννα να φευγει ο μισος μισθος σε τελη. εκτος αν με τα νεα τελη ερχεται πιο φθηνα που ετσι νομιζω πως ειναι.. θα το εχω στο νου μου παντως φιλε!
-
Ή κάτι σε 1,8 Α3 , leon αν δεν θέλεις να πληρώσεις το ακριβό σήμα .
-
Ο χρήστης tasos-clubman έγραψε:
ειναι η μαλακια με το σημα. τωρα που κοπηκαν και τα δωρα δεν λεει καθε χριστουγεννα να φευγει ο μισος μισθος σε τελη. εκτος αν με τα νεα τελη ερχεται πιο φθηνα που ετσι νομιζω πως ειναι.. θα το εχω στο νου μου παντως φιλε!κοιτα με τους τρομερους νομοθετες που εχουμε παιζει το εξης
αν παει καποιος να παρει ενα 2λιτρο s3 φετος το 2011 (αναφερω το παραδειγμα γιατι το χω ψαξει και με αφορα), θα πληρωσει σημα γυρω στα 440 ευρω (οκ δε το λες λιγο, αλλα και παλι ειναι σημαντικα λιγοτερο και πανω κατω πιανει και αλλα 2λιτρα πολυ πιο φθηνα πχ 2λιτρη octavia - που δεν ειναι 4κινητη- θα εχει απο φετος σημα 390 αντι 600) γιατι το συγκεκριμενο 2λιτρο ειναι απο τα πιο 'καθαρα' 2λιτρα της αγορας
μαλιστα υπαρχουν πολλα αυτοκινητα με λιγοτερα κυβικα που εκπεμπουν περισσοτερο co2 και θα πληρωνουν μεγαλυτερο σημα
αυτο ομως ισχυει για αυτους που θα βγαλουν πρωτη αδεια φετος, το 2011 (καινουριο του κουτιου δηλαδη)
εγω που εχω ακριβως το ιδιο αυτοκινητο , πληρωνω κανονικα το 600αρι
(για αυτο αν ψαξεις θα δεις οτι τα μεταχειρισμενα 2λιτρα εχουν κατρακυλησει)μιλαμε για ζωα
βεβαια αυτο εγινε γιατι αν επιαναν ολα τα παλιοτερα αυτοκινητα και τα πηγαιναν με ρυπους, θα εβλεπες κατι 1600αρες αλφα να πληρωνουν μεγαλυτερο σημα (ή περιπου το ιδιο, δε θυμαμαι ακριβως) απο 2λιτρο καινουριο s3 και θα αρχιζαν ολοι να κλαιγονται στον Αυτια
ομως πιστευω οτι τα αυτοκινητα που δεν ειναι ουσιαστικα παλια, αλλα πωλουνται ακομα θα μπορουσαν να ενταχθουν στο συστημα των ρυπων
και παλι ομως θα ειχαμε κατι rx8 να πληρωνουν 800αρες και διαφορα αλλα γραφικα (οπως και τα 1.8 20vt να πληρωνουν σημα στο θεο σε σχεση με σημερα)... με λιγα λογια με εφαγε το κοινο συμφερον
επισης με τους ελληνες νομοθετες σημερα ισχυει κατι, αυριο θα ισχυει σιγουρα κατι αλλο, οποτε αντε να βγαλεις ακρη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...
βεβαια αυτο εγινε γιατι αν επιαναν ολα τα παλιοτερα αυτοκινητα και τα πηγαιναν με ρυπους, θα εβλεπες κατι 1600αρες αλφα να πληρωνουν μεγαλυτερο σημα (ή περιπου το ιδιο, δε θυμαμαι ακριβως) απο 2λιτρο καινουριο s3 και θα αρχιζαν ολοι να κλαιγονται στον Αυτια...
Στον Αυτιά ποτέ!! Τres banal για έναν αλφίστα...από Όλγα Τρέμη και πάνω!!
-
αυτη ομως , και το επιτελειο της φυσικα , θα σας ξεχεζε που δε θελετε να δωσετε τα λεφτακια σας στην ωραια μας κυβερνηση
ενω ο αυτιας θα σας στηριζε με παθος (αν σας αφηνε να μιλησετε για τις αλφουλες σας και δε σας διεκοπτε συνεχεια )
-
Αλεξίσφαιρος κινητήρας ιδανικός για αυτούς που θέλουν αν φτάσουν τα άλογά τους στο Θεό. Με λίγα σχετικά χρήματα συναγωνίζεσαι supercars στην ευθεία. Τώρα αυτά που λένε για αυξημένη κατανάλωση και παρωχημένη τεχνολογία είναι φούμαρα, το μοτέρ είναι μια χαρά.
Λέγεται πως αυτός με τα 210 άλογα είχε τα ισχυρότερα μέταλλα.
-
Το νεο με το παλιο s3 ξερεις οτι εχουν την ιδια περιπου καταναλωση ,εχοντας μια αξιοσεβαστη διαφορα ιπποδυναμης
Οσο για τα μεταλλα πιστευεις οτι το νεο εχει χειροτερη αξιοπιστια?
Και το πιο βασικο για μενα ειναι ο τροπος λειτουργιας, ο tfsi δεν ειναι σαν τα τουρμπο προηγουμενης γενιας ,στροφαρει και δινει τη δυναμη του ψηλα, οπως δηλαδη πρεπει να ειναι ενα σπορ μοτερ
Εκει μαζι με την επιπλεον δυναμη νομιζω οτι φαινεται η τεχνολογικη του ανωτερωτητα, το οτι κραταει τη καταναλωση στα ιδια/λογικα επιπεδα ειναι απλα ενα μπονουςΟσο για τα αλογα στο θεο, ολα φτανουν στο θεο, αλλα το κοστος εκτοξευεται, δε νομιζω οτι ο ανθρωπος θελει να πιασει φιλο το συνεργεια του.. με ενα προγραμματακι οποιο και να παρει θα εχει μια καλη αυξηση ιπποδυναμης εφοσον νιωσει οτι το χρειαζεται
Δε χρειαζεται να παει στο θεο, εκτος και αν ετοιμαζει dragster
Απλα εγω πιστευω οτι αμα ξεπερασει το θεμα του σηματος , το 2λιτρο αξιζει τον κοπο σαν πιο συγχρονο και ικανο μοτερ, και πλεον υπαρχει σε τιμη ξεφτιλα σαν μεταχειρισμενο, οποτε μπορει να αντισταθμισει απο κει το κοστος και τελικα θα βγει κερδισμενος αφου θα παρει ενα πολυ πιο καινουριο αυτοκινητο (και σε χλμ) με ο,τι αυτο συνεπαγεται σε λοιπα κοστη,γιατι και ο 20vt( αλλα και το υπολοιπο αυτοκινητο,μιας και δεν ειναι μονο το μοτερ που θελει συντηρηση) ζηταει διαφορα απο ενα σημειο και μετα
κινητηρας vw group 1.8Τ 150-225hp