-
Δε σε δουλεύω.
Αλλά επίσης ισχύει και το ότι δεν παίρνω ΜΜΜ τα τελευταία χρόνια.
Επίσης ισχύει ότι δε συσχέτισα το μήνυμά σου με το παραπάνω που είχε το παραλήρημα από τους denplirono. Ήταν ομολογουμένως προχωρημένη η ειρωνεία.
Αν λοιπόν θεώρησα ότι ένα τέτοιο περιστατικό 'αστυνομικής' (sic) βίας μπορεί και να είναι αληθινό, τότε, ναι: έχω ξεφύγει. Το παραδέχομαι.
Στα επί προσωπικού τέλος από μένα, sorry για το off-topic.
-
Ρε παιδιά εντάξει είπαμε αλλά όχι κι έτσι...
Το ότι είναι μαλάκες οι ελεγκτές το ξέρουμε από δεκαετίας που το παιζαν εξουσία στα γερόντια που τους έπεσε κάπου το εισητήριο.
Αλλά οι πίπες των βλογκς νομίζω ότι θέλουν τρολάρισμα στα ίσα α λα Infinity...
Γενικά το ράδιο αρβύλα έχει την τιμητική του... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
.... εκεί που με απειλούσε, ήρθε ένας denplironistas πετώντας με μπέρτα και τον άρχισε στα μπουκέτα α λα Μπάτμαν ......Και αυτό ήταν 'επικό' !
Να το κοιτάξεις πάντως. Έχεις ταλέντο!!! -
Το ότι είναι μαλάκες οι ελεγκτές το ξέρουμε από δεκαετίας που το παιζαν εξουσία στα γερόντια που τους έπεσε κάπου το εισητήριο.
Γενικά το ράδιο αρβύλα έχει την τιμητική του...είσαι σίγουρος δλδ ότι δεν έχει γίνει το γεγονός;
-
Εγώ σήμερα στο μετρό πέτυχα δυο ελεγκτές.
Πες μου ότι διάβασες την πρώτη φράση και δεν σου έκανε τίποτα εντύπωση στα υπόλοιπα γραφόμενα.
Δηλαδή αν έγραφα ότι εκεί που με απειλούσε, ήρθε ένας denplironistas πετώντας με μπέρτα και τον άρχισε στα μπουκέτα α λα Μπάτμαν θα σου φαινόταν εξίσου ρεαλιστικό;Είτε με δουλεύεις, είτε έχουμε ξεφύγει...
οχι αλλα επρεπε να τον αρχισεις εσυ.. μερικοι απλα μονο με ξυλο καταλαβαινουν..ακου εκει το κινητο..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Εγώ σήμερα στο μετρό πέτυχα δυο ελεγκτές.
Πες μου ότι διάβασες την πρώτη φράση και δεν σου έκανε τίποτα εντύπωση στα υπόλοιπα γραφόμενα.
Δηλαδή αν έγραφα ότι εκεί που με απειλούσε, ήρθε ένας denplironistas πετώντας με μπέρτα και τον άρχισε στα μπουκέτα α λα Μπάτμαν θα σου φαινόταν εξίσου ρεαλιστικό;Είτε με δουλεύεις, είτε έχουμε ξεφύγει...
οχι αλλα επρεπε να τον αρχισεις εσυ.. μερικοι απλα μονο με ξυλο καταλαβαινουν..ακου εκει το κινητο..
Μαν, καλημέρα. Πιές ενα ποτήρι καφέ και ξαναδιάβασε και τα παρακάτω posts.
-
οτι να ναι πρωινιατικα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γενικά το ράδιο αρβύλα έχει την τιμητική του...είσαι σίγουρος δλδ ότι δεν έχει γίνει το γεγονός;
Γινόταν συγκέντρωση των denplironistas και πέσαν πάνω σε δυο ελέγκτριες που έκοβαν πρόστιμο; Και οι ελέγκτριες όχι απλά δεν έγιναν αλοιφή από το ξύλο ή δεν το έβαλαν στα πόδια αλλά άρχισαν να σκούζουν προκλητικά και να περιμένουν (!!!!) αστυνομία;
Όχι. ΕΤΣΙ όπως το περιγράφουν αποκλείεται να έγινε.
Μην προκαλείς τον Infinity γιατί μπορεί να στήσει δικό του βλογκ που να λέει ότι 3 denplironistas έκλεβαν κόσμο στα ακυρωτήρια. Και μετά θα πήξουμε στα σχετικά με το κατά πόσο μπορεί να συνέβη... -
Δεν το θέλω, αλλά μετά τα τελευταία επεισόδια θα με αναγκάσετε.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν το θέλω, αλλά μετά τα τελευταία επεισόδια θα με αναγκάσετε.Να το κανεις
-
Θέλω να κοινωνήσω αύριο, μη με πιέζετε!

-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Θέλω να κοινωνήσω αύριο, μη με πιέζετε!
Θα κοινωνησεις μεθαυριο, μην στεναχωριεσαι
-
Γινόταν συγκέντρωση των denplironistas και πέσαν πάνω σε δυο ελέγκτριες που έκοβαν πρόστιμο; Και οι ελέγκτριες όχι απλά δεν έγιναν αλοιφή από το ξύλο ή δεν το έβαλαν στα πόδια αλλά άρχισαν να σκούζουν προκλητικά και να περιμένουν (!!!!) αστυνομία;
Όχι. ΕΤΣΙ όπως το περιγράφουν αποκλείεται να έγινε.
Μην προκαλείς τον Infinity γιατί μπορεί να στήσει δικό του βλογκ που να λέει ότι 3 denplironistas έκλεβαν κόσμο στα ακυρωτήρια. Και μετά θα πήξουμε στα σχετικά με το κατά πόσο μπορεί να συνέβη...Δεν γινόταν συγκέντρωση, γινόταν συνέλευση or somthng.
Και αν η ημερομηνία ταιριάζει με παλαιότερες ανακοινώσεις της εν λόγω συνέλευσης; [εννοώ ότι θα γινόταν την τάδε ημ/νια]
Και αν υπάρχουν φωτογραφίες από το γεγονός;
Με τους ελεγκτές, με την αστυνομία, τα περιπολικά τους ΔΙΕΣ κ.ο.κ.;Λέω 'γω τώρα
Τον Infinity τι να τον κάνουμε; Κοτζάμ Μανδραβέλη έχουμε να γράφει παπαριές σε πρώτης κυκλοφορίας έντυπα, τα blogs μας μάραναν...
-
@ mjacob
πως γίνεται ρε παιδάκι μου ο μέσος υπναράς Δ.Υ. (βλ. Ελεγκτές, ΔΙ.ΑΣ. κ.λπ.) να μεταμορφώνεται κατά το δοκούν σε μυστικό καταδρομέα, ώστε να μας καλύπτει σε κάθε παπαριά που θα γράψει ο καθένας οπουδήποτε.
δε, πως γίνεται και αυτό συμβαίνει μόνον ενώπιον Αριστερών ....
Αλλά τι λέω... εδώ στα μάτια μου εμπρός τροχονόμος έφαγε μολότωφ γιατί έκανε το λάθος να σταθεί στη συμβολή των οδών Σίνα και Πανεπιστημίου ώστε να κόψει την κυκλοφορία για ήταν είχε αρχίσει μία εκδήλωση διαμαρτυρίας και στα blog έγραφαν άλλα....
μάλλον δεν έβλεπα καλά....
-
Περιστατικό προ 3ετίας.
Παίρνω τρόλλευ και χτυπάω εισητήριο. Πάντα βέβαια έχω μαζί μου και 2-3 καινούρια, μην πάω και κάπου αλλού ή για την επιστροφή. Μπαίνουν ελεγκτές:
Το εισητήριό σας?
Ορίστε.
Ξέρετε, είναι διπλοχτυπημένο.
Πώς???Και πράγματι ήταν απο τη χθεσινή διαδρομή.Ο π@π@ρ@ς είχα ξεχαστεί και το ξανάβαλα στο πορτοφόλι, οπότε αντί να επιλέξω ένα καινούριο για επικύρωση, χτύπησα το ήδη χρησιμοποιημένο.
Δεν έκανα κιχ. Πλήρωσα τα 30 (τότε) ευρουλάκια μου κύριος, πήρα την βεβαίωση προστίμου-πληρωμής και περαστικά μου.
Ήταν μ@λ@κας ο ελεγκτής ή εγώ?
Η θα έπρεπε να κάνω διάλογο, προβάλλοντας ενα σωρό δικαιολογίες.....
Παρανομείς κύριος? Πλέρωσε!!!Τέτοια λένε οι denplironistas και για τα διόδια, τις κλήσεις του ΚΟΚ, αλλά και οποιοδήποτε άλλο πρόστιμο, και γίνεται ο σχετικός μύλος...
Βέβαια, όσο δεν τους μπαλαουριάζουν όλους αυτούς, τόσο και περισσότεροι θα γίνονται μέλη του 'κινήματος', ενώ σιγά σιγά θα ενταχθούν στην ίδια κατηγορία και οι plironistas, αφού τα κορόιδα κάποτε πεθαίνουν!
-
θα μπορουσες να ανοιξεις διαολογο μεχρι την επομενη σταση
μολις ανοιγε η πορτα τσουπ μην ειδατε το παναη -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ mjacobπως γίνεται ρε παιδάκι μου [...]
Ο ΜΑΤατζής υπναράς ΔΥ είναι, αλλά δεν τον έχω δει να προβληματίζεται να γίνεται 'καταδρομέας'. Κοινώς δεν μου λέει κάτι η ατάκα σου. Αναφορές για μεν και δε συμπεριφορές μπορύμε να κάνουμε όλοι να γεμίζουμε σεντόνια. Δεν έχει την παραμικρή σημασία.
Εγώ είπα το εξής απλό, κοροϊδεύετε κοροϊδεύετε το συμβάν, αλλά την περίπτωση να υπάρχουν όλα αυτά που έγραψα την σκεφτήκατε;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ είπα το εξής απλό, κοροϊδεύετε κοροϊδεύετε το συμβάν, αλλά την περίπτωση να υπάρχουν όλα αυτά που έγραψα την σκεφτήκατε;
Μόνο εγώ σε καταλαβαίνω.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
@ mjacob
πως γίνεται ρε παιδάκι μου [...]
Ο ΜΑΤατζής υπναράς ΔΥ είναι, αλλά δεν τον έχω δει να προβληματίζεται να γίνεται 'καταδρομέας'. Κοινώς δεν μου λέει κάτι η ατάκα σου. Αναφορές για μεν και δε συμπεριφορές μπορύμε να κάνουμε όλοι να γεμίζουμε σεντόνια. Δεν έχει την παραμικρή σημασία.
Και πόσο πιθανή είναι αυτή η περίπτωση? 1 στις 100,000? 1 στο 1,000,000? Και σε σχέση με το απλό περιστατικό που κάποιος ουρλιάζει γιατί τον έπιασαν (99 στις 100 περιπτώσεις)?
Ποσό πιο πιθανό είναι να έχουμε απλά μία ψευδή περιγραφή ενός γεγονότος ώστε να εξυπηρετηθεί ο σκοπός του κινήματος?
-
Καθένας έχει την δική του εκτίμηση για την πιθανότητα. Απλώς όταν κοροϊδεύουμε κάτι βάσει πιθανότητας, διατρέχουμε και τον κίνδυνο να εκτιθέμεθα.
Τους λόγους για τους οποίους πιστεύετε ότι είναι ψευδές το 'νέο', τους φαντάζομαι. Ελπίζω να καταλαβαίνετε και το δικό μου 'υπονοούμενο' όμωςΌσον αφορά αυτή καθαυτή την εκτίμηση πιθανότητας, καθένας επιλέγει τα εργαλεία του. Άλλος σου λέει ότι για να το γράφει η Καθημερινή έτσι θα είναι, και παράλληλα κοροϊδεύει τα ψεύδη αναδημοσιεύσεων 'τυχαίων blogs'. 1/1.000.000 η πιθανότητα; Δεν ξέρω ούτε με νοιάζει. Έλα όμως που καταλήγει να είναι η καθημερινή που γράφει παπαριές ολκής και τελικά να ψαχνόμαστε ότι 'ναι αλλά σε εκείνο το σημειάκι εν μέσω ψεύδους και παπαρολογίας έγραψε και κάτι που...'
Μεταξύ μας βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει να κάνει ούτε με πιθανότητες, ούτε με την πραγματικότητα, ούτε με τίποτα. Γιατί αντίστοιχα με την οποιαδήποτε τυχαία αναδημοσίευση που θα έκραζε τους denplirono, denkaigomai από υπέρτατες πηγές πληροφόρησης όπως taxalia, greeksalonikakaps, hellasorthodoxia, δεν θα υπήρχε κανένα θέμα εκτίμησης πιθανότητας.
Περι εισιτηρίων λεωφορείων