-
ΚΒΡ-9216 σε Cruze.
-
HKY 4433 BMW X1
-
AIN-6780 σε αγροτικό.
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...Είπα πριν από λίγο να ψάξω στη Διαύγεια κάτι που να μας ενδιαφέρει (δεν το είχα ξανασκεφτεί ως τώρα) και να που
έπιασα λαυράκι, φρεσκότατο σημερινό έγγραφο παρακαλώ!5.000 κόκκινες λοιπόν και αυτό που μας καίει φυσικά είναι ο συνδυασμός γραμμάτων μετά τα ΕΕΕ, αφού έχουν μείνει
μόνο 2.100 ΕΕΕ που δεν έχουν τυπωθεί. Δε μπορώ να κάνω καμία υπόθεση-πρόβλεψη, πάντως αν αποφάσιζα προσωπικά
θα επέλεγα ΜΗΗ.Είδατε η διαύγεια; Όλα στο φως! Σύμφωνα με το έγγραφο μέχρι τις 08/07/11 θα έχουν παραδοθεί. Θα έλεγα πως και το ΜΜΜ είναι πιθανό...
@thaliarque: ακόμα μια φορά
-
IMY 1523 Aygo της Avis πρίν λίγο στο Α/Ρ
Είδα και χθες ένα ΡΕΜ 542* νοικιάρικο αλλά ξέχσα να το γράψω!!! -
ΙΜΥ-1367 σε ένα Skoda Yeti
-
ΧΝΙ-5446 peugeot 107
-
ΗΚΤ 1161 πιθανόν HILUX
-
Γνώμη μου ΕΕΙ... Έχει λογική γιατί δείτε την ακολουθία: η κάθε περιοχή που έχει δώσει τους εξαιρούμενους συνδυασμούς της, τους έχει δώσει όλους με τη σειρά, όπως: ΑΜΟ, ΑΜΡ, ΑΜΤ, ΑΜΥ, ΑΜΧ, ΜΟΙ, ΜΟΟ, ΜΟΥ, ΡΑΙ, ΡΑΟ κλπ μέχρι και το ΜΗΥ άρα γιατί να αποτελέσει εξαίρεση το ΕΕ? προβλέπω οπότε ΕΕΙ
-
ΚΚΝ 79 σε μια μοτοσυκλετα...
-
Ένα ταπεινό ΡΥΗ-18
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Έχω αρχίσει να ζηλεύω με τις φωτογραφίες. Το επόμενο, αξιόλογο που θα βρεθεί σε ευνοικές συνθήκες θα το ... 'πυροβολήσω' .
Προσεκτικά μόνο γιατί είναι δύσκολο σπορ
-
Φτου παρά τρίχα* ΗΚΥ 4492 σε κλουβάκι Ford
- τρίχα = 8 νούμερα
-
ΚΒΡ-9226 σε Μίνι προ ολίγου, ΚΧΧ-6730 εδώ και καμιά βδομάδα.
@mjr, DrHouse: ευχαριστώ
@Ikarus260: όντως πολύ πιθανό το ΕΕΙ, αν και η Πέλλα δεν έχει τόσο χαμηλούς ρυθμούς όσο οι άλλες περιοχές των οποίων
οι εξαιρούμενοι συνδυασμοί χρησιμοποιήθηκαν ως τώρα στις κόκκινες. -
-
ΧΝΙ-5478 ML CDI μεταχειρισμενη πρωτης γενιας
-
PEM 5435 POLO νοικάρικο βεβαίως βεβαίως!!!
-
Τα νοικιαρικα Polo ειναι tsi?
-
Ψήνεσαι εσύ για test drive με 20-30 ευρώ τη μέρα ε?
Η απάντηση είναι φυσικά όχι δεν είναι τούρμπο!!! Μπορεί και να υπάρχουν βέβαια δεν το αποκλείω αλλά το συγκεκριμένο δεν ήταν. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ψήνεσαι εσύ για test drive με 20-30 ευρώ τη μέρα ε?
Η απάντηση είναι φυσικά όχι δεν είναι τούρμπο!!! Μπορεί και να υπάρχουν βέβαια δεν το αποκλείω αλλά το συγκεκριμένο δεν ήταν.Μα την Παναγια δεν μου περασε καθολου αυτο απο το μυαλο! Σκεφτηκα μηπως καποιες εταιριες ηθελαν να το παιξουν κιμπαρικες και γι'αυτο αρχισαν να διαθετουν προς ενοικιαση Polo tsi (που ειναι πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο προς ενοικιαση απο ενα Matiz, ας πουμε)
-
ΗΑΟ 931 πριν λίγο.
-
Τα οχήματα με τα μαύρα ...
Αντιθέτως με τους χειμερινούς μήνες και τους πρώτους εαρινούς,όσο καλοκαιριάζει παρατηρώ ότι τα χρώματα των καινούργιων οχημάτων όλο και σκουραίνουν,μη πω οτί μαυρίζουν κι όλας,τελευταίο διάστημα πολλές παρατηρήσεις μαύρων σε αντίθεση με το χειμώνα που το λευκό έκανε θραύση!!! Λέτε να είναι στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων για ηλιοθεραπεία???
2 σημερινές παρατηρήσεις μαύρων οχημάτων:
ΝΟΤ-286(χ) σε YAMAHA T-MAX 500 στην Σταυρούπολη +
ΚΧΧ-2818 σε OPEL MERIVA στον περιφεριακό
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011