-
ΚΒΡ-9002 σε μτχ Mercedes C-Class.
-
ΖΧΜ 9177 σε καινουριο micra σημερα το απογευμα στο γερακα
-
KNP 9338 Mitsubishi ASX
-
NIT-3333 (χάρτινο) σε Opel Meriva.
Μιλάμε για πολύ εκτός σειράς.
-
KAM-5675. Πιο πολύ βλέπω ΚΑΜ εδώ παρά ΗΑΝ
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το ΝΙΡ - 7375 είναι εντός ή εκτός σειράς?Εφόσον τα ΝΙΡ βρίσκονται κάπου στο 78** πρέπει να δόθηκε περίπου, στο τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου
Σε μπέρδεψε ο κλάδος των επαγγελματικών;@dg57: Πολύ καλή ανάλυση!
-
ΙΜΤ 8216 σε Mito..
-
Ερώτησις προς τους ειδήμονες: Ξέρουμε πότε δόθηκαν ΚΒΝ-1500 έως ΚΒΝ-1600 στο περίπου;
-
Άνοιξη προς καλοκαίρι του 2006 αλλά για πιο έγκυρη ημερομηνία περίμενε κάποιον πιο ειδικό
-
Ιούλιος 2006.. για πιο ακριβής ημερομηνίες ο thaliarque
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Το ΝΙΡ - 7375 είναι εντός ή εκτός σειράς?
Εφόσον τα ΝΙΡ βρίσκονται κάπου στο 78** πρέπει να δόθηκε περίπου, στο τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου
Σε μπέρδεψε ο κλάδος των επαγγελματικών;Επί μέρες έβλεπα ένα leon καινούργιο σε ένα πάρκινγκ χωρίς πινακίδες και προχθές είχε αυτές.
-
ΡΟΤ-9873 σε ενα ταπεινο picanto
-
HAN-3554 και ΗΑΜ-5541
-
Ο χρήστης pgk έγραψε:
HKY 3908 σε παλιο renault clioΠαρατήρηση σεισμός!!! ΗΚΥ 3911 Corsa!!!
Αυτό πάει να πει πρόοδος στις πωλήσεις!!!! -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
KAM-5544 σε Jeep και ΗΑΟ 855Σίγουρα δεν ήταν επαγγελματικό,το πρόσεξες καλά? Ίσως με φυμέ τζάμια πίσω?
Ήταν νύχτα και δε θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ήταν 5πορτο.
Πάντως έχω την εντύπωση ότι από τον κλάδο των επαγγελματικών ανατολικής Θεσσαλονίκης δίνουν και στα μεταχειρισμένα. Έλεγξε το όποτε μπορείς, μιας και είσαι εκεί .
ΚΡΝ 9015 σε μπλε micra παλιό.Και γω αυτό πιστεύω.
Έχεται δίκιο,αυτό συμβαίνει, ελέγχθηκε και παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες... thnx ... Μπέρδεμα όμως με τα επαγγελματικά
Το ΝΙΡ - 7375 είναι εντός ή εκτός σειράς?
Εφόσον τα ΝΙΡ βρίσκονται κάπου στο 78** πρέπει να δόθηκε περίπου, στο τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου
Σε μπέρδεψε ο κλάδος των επαγγελματικών;Επί μέρες έβλεπα ένα leon καινούργιο σε ένα πάρκινγκ χωρίς πινακίδες και προχθές είχε αυτές.
Στην Θεσσαλονίκη έχει εξελιχθεί σε μάστιγα πια να κυκλοφορούν καινούργια οχήματα Α-πινακίδωτα και Α-χάρτινα, ζήτημα 1 στα 5 να έχει χάρτινες και να κυκλοφορεί. Ρωτώντας στην γειτονική σχολή οδηγών μου είπαν:'Παράνομοι και οι μεν και οι δε,οπότε προτιμούν να μην μπένουν στην διαδικασία και έξοδα να φτιάχνουν χάρτινες οι έμποροι,μόνο μεγάλες αντιπροσωπίες διαθέτουν πια τις χάρτινες!!!'
ΥΓ.: 5η μέρα Α Π Α Ρ Α Τ Η Ρ Η Τ Ο Σ !!!
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΥΓ.: 5η μέρα Α Π Α Ρ Α Τ Η Ρ Η Τ Ο Σ !!!
Εγώ κατά τύχη είχα παρατηρήσει εκείνο το πρώτο εκτός σειράς και από τότε χωρίς να το πιέζω πετυχαίνω άνετα 2-3 την εβδομάδα Να φανταστείς τις προάλλες το ΕΕΕ 4300 ήρθε και σταμάτησε ακριβώς δίπλα μου
-
Τϊποτα από εδώ, αλλά ΜΕΗ-6111 σε τουρ. λεωφορείο
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ΡΟΤ-9873 σε ενα ταπεινο picantoBravo Και να σκεφτείς ότι έχω δεί μόνο 2 98άρια, το 9823 που έδωσα την περασμενη Κυριακή κι ένα 980*.
Ά, είδα και μία κατάλευκη πόρσε, απινακίδωτη. Ίσως να είναι η ίδια με αυτή που είχες δεί.Επίσης, οφείλω να πώ ότι το ΗΚΥ-3641 που είχα δώσει πρίν καιρό και επέμενα ότι το είδα σωστά...
...τελικά αποδειχτηκε 3441
Έχω ήδη κλείσει ραντεβού με οφθαλμίατρο κι ελπίζω τουλάχιστον να μην επηρρεάστηκε η όποια αξιοπιστία μου -
ΙΚΤ 6500 στανταρακι εκτος σειρας σε μτχ cls...
-
ΝΗΧ-2282 σε καινούργια C5.
NHX-2620 σε Golf 5.
Μάλλον πρόκειται για το νεο κλάδο επαγγελματικών/μεταχειρισμένων. -
Ξεχασα να το γραψω χθες το βραδυ... ΙΟΗ 3904 σε x1
-
ΡΟΤ-9889 σε ένα πάρα πολυ ταπεινό Q5.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011