-
Πηγαινοντας Πειραια το πρωι ΡΖΗ-987* σε λευκο duster dCi
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος για το τριτο ψηφιο..Περιμενω πμ για την εξορμηση στκ ΚΤΕΛ χανιων... δηλαδη τι να σημειωσω.... να παω μια φορα και να ξεμπερδεψω...
αριθμο λεωφορειου, μοντελο, πινακιδα κυκλοφοριας... φτανουν αυτα η να σημειωσω και τιποτα αλλο..? -
Αν μπορείς να βρεις και αριθμό πλαισίου θα βοηθήσει πολύ. Τα στοιχεία μπορείς εύκολα να τα βρεις επίσης στην πόρτα την μπροστινή
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Περιμενω πμ για την εξορμηση στκ ΚΤΕΛ χανιων... δηλαδη τι να σημειωσω.... να παω μια φορα και να ξεμπερδεψω...
αριθμο λεωφορειου, μοντελο, πινακιδα κυκλοφοριας... φτανουν αυτα η να σημειωσω και τιποτα αλλο..?Αρκουν αυτα, rafi, ευχαριστω.
Ο αριθμος πλαισιου ναι μεν ειναι χρησιμος αλλα μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια διοτι θα πρεπει να σημειωσεις ενα 17ψηφιο που δεν εχεις εξοικειωση με την αναγνωση του (ποσο γρηγορα ας πουμε μπορεις να διαβασεις WDB60048513069932 ή ακομα χειροτερα YV31MA614VA047632), συχνα βρισκεται σε περιεργες γωνιες και τελος θα πρεπει να εξηγεις στον καθε ιδιοκτητη τι τον θελεις και γιατι το σημειωνεις. Αν παντως πετυχεις κανενα ξεμοναχιασμενο και ανοιχτο, ή εχεις κανενα γνωστο οδηγο που δεν εχει προβλημα να μας τον αναφερει καλο θα ηταν να τον εχουμε - ξαναλεω ομως οχι απαραιτητα. Ηδη και ο καταλογος που προθυμοποιηθηκες να κανεις ειναι υπεραρκετος και σου ειμαι προκαταβολικα υποχρεος.
-
Ξαναγράφω αυτό το post γιατί υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα με το ανέβασμα της φωτογραφίας.
Οι νέες πινακίδες κυκλοφορίας μου :Υ.Γ. Ανταλλακτικές 04-01-2011
-
Καλοριζικες SOAR!!!!
Σημερα δουλειες στην Αθηνα και ειδα ΜΙΤ 4665 και ΚΥΜ 9763 -
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
Ξαναγράφω αυτό το post γιατί υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα με το ανέβασμα της φωτογραφίας.
Πειραιώτης είσαι φίλε? και γω από πειραιά είμαι . Καλορίζικο και από μένα
-
ΙΟΖ-9027, ΙΜΤ-2921 στο δρόμο αλλά το τελευταίο φαινόταν ολόφρεσκο.
@160thSOAR: και πάλι καλορίζικο!
-
IMT 2940 Porsche Cayenne
-
ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2011
Πολύ δύσκολη φέτος η ακριβής πρόβλεψη. Ήδη ο Γενάρης μας μπερδεύει καθώς παραδοσιακά είναι πολύ δυνατός
μήνας, αυτή τη φορά όμως δε φαίνεται να συμβαίνει αυτό γιατί η όποια αύξηση στις ταξινομήσεις λόγω του μέτρου της
απόσυρσης θα φανεί τους επόμενους μήνες. Και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε ούτε πόσο μεγάλη θα είναι η παραπάνω
αύξηση ούτε ποιο χρονικό διάστημα θα φανεί. Επομένως φέτος θα περιοριστώ σε μία πολύ γενική και ασαφή πρόβλεψη
με την ελπίδα να ξεκαθαρίσει το τοπίο κάποια στιγμή οπότε θα προχωρήσω σε πιο συγκεκριμένες εκτιμήσεις. Για τους
ίδιους λόγους δεν έχει νόημα να κάνω εκτίμηση ρυθμών που μου ζήτησε ο φίλος rafi όταν συναντηθήκαμε προχθές, καθώς
μάλιστα δεν έχουμε σαφή εικόνα του ποσοστού των νέων αυτοκινήτων στις συνολικές ταξινομήσεις κάθε περιοχής ώστε να
μπορεί να εκτιμηθεί και η κύμανση των ρυθμών από διεύθυνση σε διεύθυνση.Αττική
- Μέσα στο Γενάρη (μάλλον προς το τέλος) θα δοθούν τα πρώτα ΙΟΗ στη νότια Αθήνα
- Τα ΙΡΒ στην ανατολική Αθήνα μάλλον θα φανούν αρχές Φλεβάρη
- ΖΧΝ στην ανατολική Αττική το Μάρτη-Απρίλη
- ΙΜΥ από Χολαργό περίπου το Μάη
- ΥΝΤ από Πειραιά Μάη-Ιούνη
- ΙΟΙ από νότια Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι
- ΙΡΕ από ανατολική Αθήνα επίσης μέσα στο καλοκαίρι
- ΙΜΧ από Χολαργό προς το τέλος του χρόνου
Αν αυξηθούν δραματικά οι ρυθμοί λόγω απόσυρσης (δεν το βρίσκω πολύ πιθανό) οι παραπάνω εμφανίσεις θα γίνουν
πιο γρήγορα και υπάρχει το (πολύ μικρό κατ'εμέ) ενδεχόμενο να φανούν και τα πρώτα ΙΟΚ και ΙΡΖ. ΥΤΑ όμως στη δυτική
Αττική σίγουρα μένει για το 2012.Θεσσαλονίκη-Επαρχία
- ΗΜΙ στην Ημαθία μέσα στο Γενάρη
- ΙΝΧ στα Γιάννενα μετά το ΙΝΝ-2999 τέλη Γενάρη-αρχές Φλεβάρη
- ΑΖΖ στην Πάτρα τέλη Γενάρη-αρχές Φλεβάρη
- ΚΥΝ στην Κέρκυρα το Φλεβάρη
- ΡΖΚ στην Πρέβεζα το Μάρτη
- ΚΤΖ στην Καστοριά το Μάρτη
- ΡΟΧ στη Ρόδο Απρίλη-Μάη
- ΝΙΤ στη δυτική Θεσσαλονίκη Απρίλη-Μάη
- ΚΝΤ στην Πιερία μέσα στο καλοκαίρι
- ΒΟΟ στο Βόλο μέσα στο καλοκαίρι
- ΚΡΤ στην Κορινθία μέσα στο καλοκαίρι
- ΚΒΤ στην Καβάλα μέσα στο καλοκαίρι
- ΧΑΟ στη Χαλκίδα το φθινόπωρο (εκτός αν το Αλιβέρι έχει πάρει πέραν του ΧΑΙ-8500 οπότε το ΧΑΟ θα έρθει νωρίτερα)
- ΑΝΜ στον Άγιο Νικόλαο το φθινόπωρο, με τη Σητεία να παίρνει νέο κλάδο από ΑΝΜ πριν κλείσει το 2011 ενώ για την
Ιεράπετρα το ίδιο ίσως συμβεί οριακά. - ΧΙΖ οριακά στο κλείσιμο της χρονιάς στη Χίο
- ΚΙΗ οριακά στο κλείσιμο της χρονιάς στο Κιλκίς (ή τη Γουμένισσα αν πάρει νέο κλάδο από ΚΙΗ μετά το ΚΙΖ-8700)
Τέλος ανάλογα με το τι θα πάρουν οι Μοίρες μετά το ΗΚΥ-5500 παίζει να φανούν εκεί ή στο Ηράκλειο τα πρώτα ΗΚΧ
πριν κλείσει η χρονιά.Από νέους κλάδους αναμένονται:
- στο Μεσολόγγι από ΜΕΗ-6000 μάλλον, μέσα στο Γενάρη
- στη Νάξο μετά το ΕΜΚ-5800, κάποια ΕΜΝ, το λιγότερο από 4801, ίσως 5***, μέσα στο Γενάρη ή το Φλεβάρη
- στη Λαμία όταν φτάσει στο ΜΙΤ-5000 τέλη Γενάρη-αρχές Φλεβάρη, το πολύ από ΜΙΤ-5501
- στο Αίγιο κάποια ΑΖΖ αλλά όχι πριν το Μάη
- στη Μήλο μετά το ΕΜΚ-9999, κάποια ΕΜΝ, μάλλον 5***, ως τις αρχές της άνοιξης
- στην Ιστιαία προς το τέλος του χρόνου
- ίσως στη Σαντορίνη, την Πάρο και την Άνδρο κάποια ΕΜΝ από 5*** ή 6***
- στο Αμύνταιο μετά το ΡΑΕ-9999, ίσως από ΡΑΖ-2001 ή 2501
- στη Γουμένισσα μετά το ΚΙΖ-8700, ίσως από ΚΙΖ-9501 ή ακόμα και ΚΙΗ
- ίσως στην Αμαλιάδα λίγο πριν κλείσει η χρονιά, μετά το ΗΑΜ-6000, μάλλον ΗΑΝ κάτι από 6001 και μετά
Αυτά προς το παρόν.
Πολύ θα ήθελα να κάνω αντίστοιχο καζαμία και για τα δίκυκλα αλλά δεν έχω επαρκή στοιχεία ρυθμών. Βέβαια σύντομα θα
αναφερθούν ΒΧΒ από Πειραιά και η συνέχεια μετά το ΗΒΕ στο Χολαργό που θα είναι κάτι από ΗΒΙ, ΗΒΚ ή ΗΒΜ ανάλογα με
το τι είχε δοθεί με ανακατανομή στη νότια Αθήνα. Αργότερα θα δούμε ΟΙΤ, ΟΚΖ, ΒΝΗ, ΒΚΝ στις αντίστοιχες διευθύνσεις
της Αττικής, ίσως τα ΟΙΚ, ΟΙΜ μέχρι και ΟΙΟ στη νότια Αθήνα ή ΟΚΧ, ΟΜΑ κλπ... Στην επαρχία θα δούμε: ΝΟΤ, ΝΟΥ,...
στη δυτική Θεσσαλονίκη, ΝΝΒ, ΝΝΕ,... στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ΗΗΧ, ΗΙΑ ... στο Ηράκλειο, ΑΑΥ, ΑΑΧ, ΑΥΑ,... στην
Αχαΐα, ΒΑΜ, ΡΥΗ, ΤΥΖ, ΕΗΧ στις αντίστοιχες διευθύνσεις, ΕΖΟ και ΕΖΥ στις Κυκλάδες, ΕΤΥ, πολύ γρήγορα ΚΚΝ στη Ροδόπη
και ΚΑΧ ή ΚΑΑ στην Καρδίτσα, ΑΒΙ, ΡΡΙ, πολύ γρήγορα ΜΤΖ ή ΜΤΙ στη Λέσβο και ΜΖΕ στη Μεσσηνία, ΡΒΖ, ΡΗΖ, ΗΟΕ, ΕΑΕ,
ΧΟΕ, ΗΕΑ στον Πύργο, ΑΡΟ, ΕΒΒ, ΡΖΝ, πολύ γρήγορα ΜΕΡ στο Μεσολόγγι, ΚΤΗ, ΑΜΗ και ίσως άλλα που μου διαφεύγουν.Για τις κόκκινες καμία πρόβλεψη! Ελπίζω να έχουν πάει στο Χολαργό τα ΕΕΕ-4000 ως και 7899 αλλιώς καήκαμε: θα
αρχίσουν σύντομα οι ανακατανομές που ως συνήθως δε θα είναι με ολόκληρες 50άδες άρα τρέχα-γύρευε... -
Πολύ καλός ο Καζαμίας thaliarque, να 'σαι καλά. Όντως δύσκολη η φετινή χρονιά και πιο δύσκολη από την περσινή
-
Ένα ολόφρεσκο ΕΕΕ 2080σε VW (μάλλον Sciroco)λευκό, από χθες στην είσοδο της πόλης προερχόεμενο από Κοζάνη ...
-
ΑΡΝ 1800 σε αυτό
http://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?pid=8235 -
Καλησπέρα
Σημερινές παρατηρήσεις : IOT 8349, HBE 835, HBH 679, TYE 661. -
Καλησπέρα!
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ΑΡΝ 1800 σε αυτό
http://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?pid=8235- Αργολίδα (Ναύπλιο):... εκτός σειράς ΑΡΝ-1800 (09/09/10),
Απρόσεχτος
ΗΒΕ 798 χθες και ΡΟΤ 9251 σε μαύρο Tiguan προχθές. Επίσης το 9216 είναι smart τελικά, το είδα ημέρα, και επειδή λογικά το 9251 είναι εντός σειράς, έχω μια υποψία ότι είναι ταξινομημένο το 2010.
-
Απρόσεχτος μεν, αλλά δεν είχε γραφτεί παρατήρηση στο φόρουμ δε. Και επιπλέον μια που το βρήκα σε φώτο είπα να το ανεβάσω μια που ουκ ολίγοι έχουμε μία λόξα με το χόμπυ των λεωφορείων
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Απρόσεχτος μεν, αλλά δεν είχε γραφτεί παρατήρηση στο φόρουμ δε. Και επιπλέον μια που το βρήκα σε φώτο είπα να το ανεβάσω μια που ουκ ολίγοι έχουμε μία λόξα με το χόμπυ των λεωφορείων -
Έξω απο το σπίτι μου Polo ΗΚΥ 2995 κάποιου γείτονα. Να μην τον πετύχω πουθενα να μου πεί ηνμερομηνία ταξινόμησης?
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
... ΡΟΤ 9251 σε μαύρο Tiguan προχθές. Επίσης το 9216 είναι smart τελικά, το είδα ημέρα, και επειδή λογικά το 9251 είναι εντός σειράς, έχω μια υποψία ότι είναι ταξινομημένο το 2010.Μωρε μπράβο!!! Εγώ μόνο 9212 είδα Το 51 λογικά είναι εντός σειράς αλλά που είναι τα ενδιαμέσα, οέο? Ας ελπίσουμε να ανακάμψει λίγο η αγορά για περισσότερες θεάσεις
Καλορίζικος και φτού φτού
-
Πολυ καλος ο Καζαμιας Thaliarque!!
Σημερα ΙΟΤ 8208 σε Polο που παρεληφθη σημερα απο εναν φιλο μου
Επισης σημερα Αθηνα- Κομοτηνη και στον δρομο ειδαμε τα εξης
ΜΙΤ 4725, ΑΗΜ 7000 σε Yaris και ΚΒΡ 844* σε βανακι... -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Μωρε μπράβο!!! Εγώ μόνο 9212 είδα Το 51 λογικά είναι εντός σειράς αλλά που είναι τα ενδιαμέσα, οέο? Ας ελπίσουμε να ανακάμψει λίγο η αγορά για περισσότερες θεάσεις
Τώρα είδες και το 51 (συγγνώμη για την ευκρίνεια, αλλά το Ε52 δεν τα πάει καλά στις βραδυνές).
Πάντως είχα και εγώ την ίδια απορία για τα ενδιάμεσα...
Ακόμη, ΙΜΤ 2931 ή 2981 σε πορτοκαλί νέο cross polo, το πρώτο που βλέπω.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011