-
ΧΑΟ 1567 Leon
-
ΕΕΕ-6301 23/11, νέος κλάδος στο Χολαργό από ΕΕΕ-6300.
ΕΕΕ-3700 22/11, τα ζυγά στην Αγία Παρασκευή τελείωσαν, αναμένεται νέος κλάδος
ΚΧΧ-6736 4/11Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Για εξήγησε μου το αυτό πως το κάνουν ακριβώς? Σε κάθε 10άδα δίνουν πρώτα τα ζυγά και μετά τα μονά?Υ.Γ.: Κάποιος την γλίτωσε τριάκις πολύ φθηνά απόψε .....
Υ.Γ.+1: Κορυφή thaliarque με τις ταξινομίσεις σου,αναζητούμε 5άρια στα δυτικά και 35/37άρια eastside .... πολύ το διασκέδασα με τα edit σουΓια τα ζυγά, προφανώς έχουν μεγαλύτερη ζήτηση και φεύγουν πιο γρήγορα. Φαντάζομαι πως στο τέλος ενός
κιβωτίου ή ενός συνδυασμού τα όποια μονά έχουν συσσωρευτεί δίνονται σε όσους δεν τους νοιάζει το νούμερο, πριν
ξεκινήσει νέο κιβώτιο ή συνδυασμός. Μου κάνει πάντως εντύπωση που στην Αττική (εκεί μόνο εμφανίζεται το φαινόμενο) προτιμούν τα ζυγά, θα περίμενε κανείς λόγω δακτυλίου και περισσότερων ημερών το χρόνο με μονή ημερομηνία (οι 31ες
κάνουν τη διαφορά... ) να θέλει περισσότερο ο κόσμος τα μονά. -
Είδα ΗΚΥ 6721 αλλά δεν θυμάμαι τί ήταν. Κάποιο μικρό σίγουρα, κάτι σε Aygo κλπ
-
ηρθε το ΚΙΗ? συγκινηθηκα..
θυμαμαι που ειχα δει (στην Καστορια) το 1000 .....περσι τον απριλιο!!! -
Και το 1010 το καλοκαίρι νομίζω και μάλιστα στη Λαμία.
-
ΝΗΧ-3357 σε παρδαλό+μαύρο (πολλές αποχρώσεις του μπλε σε σχήματα boomerang) SMART 4 2 από το μεσημέρι στο Ντεπώ ... όπως φαίνετε ολόφρεσκο σημερινό!!!
-
KHI-2433 σε ford ranger
Βοηθαει..? -
ΡΜΤ-8242 σε κόκκινο FORD TRANSIT με καρότσα,φορτομένο με πατάτες Νευροκοπίου και έδρα Κάτω Βροντού ... στο [Δ] ... από τα μαύρα μεσάνυχτα!!!
-
XNI-6563 σε SX4 στην αντιπροσωπεια και ακομα ενα ΚΗΙ-2432 ranger
-
ΗΚΥ 6750 νέο i10 που το οδηγούσε ένας ξανθός άγγελος!!!
-
Μετα απο ανομβρια μιας βδομαδας, ΚΟΜ 6364 σε νεο Yaris...
O στοχος του 6400 πριν τις 15 Δεκεμβρη απομακρυνεται..
-
ΙΝΧ 3140 λευκό suv (ή audi ή vw)
-
ΧΑΟ 1587
-
ΝΙΤ-5063 σε ασημί FORD KA που οδηγούσε μια πολύ γλυκιά καστανή φατσούλα , από χθες το βραδάκι ... κάτω απ το σπίτι μου!!!
-
Νομίζω πιο πολύ πήγαινε στο Carspotting αλλά δε βαριέσαι. ΙΜΧ 2334 New CLS 63 AMG κρίση ρε πεινάει ο κόσμος!!!
edit ψιλοάσχετο επίσης
Είδα Jeep Cherokee να πωλείται με πινακίδα ΚΖΝ 58** και στο πίσω τζάμι είχε μεγάλο αυτοκόλητο που έγραφε 'έχει γίνει μετατροπή σε υγραέριο'Πόσο παλιό είναι αυτό το αμάξι ξέρει κανείς?
-
XIE 9650
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Νομίζω πιο πολύ πήγαινε στο Carspotting αλλά δε βαριέσαι. ΙΜΧ 2334 New CLS 63 AMG κρίση ρε πεινάει ο κόσμος!!!edit ψιλοάσχετο επίσης
Είδα Jeep Cherokee να πωλείται με πινακίδα ΚΖΝ 58** και στο πίσω τζάμι είχε μεγάλο αυτοκόλητο που έγραφε 'έχει γίνει μετατροπή σε υγραέριο'Πόσο παλιό είναι αυτό το αμάξι ξέρει κανείς?
Δώθηκε το 2005. Τώρα που ακριβώς και ποια ημερομηνία δεν είμαι σίγουρος
-
ΤΚΡ-8343 σε λευκό Μ/Β Τουρ.Λεωφορείο της TRIKALA TOURS με πινακιδάκι στο παμπρίζ 1ο Λύκειο Τρικάλων το απόγεύμα έξω από το Αρχαιολογικό-Μακεδονικό μουσειό ...
Άλλες ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις μη πρωτοπόρες:
ΝΙΤ-5038 κι αυτό πινακιδωμένο!!! αλλά κι αυτό FORD (FOCUS-μολυβί)!!! 2 στα 2 σ αυτήν την κατοστάδα!!!
ΝΙΤ-4767 (η πινακίδα δεν έχει τίποτα ιδιέταιρο) σε κόκκινη FERRARI (Αλήθεια 'ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?') μάλλον μτχ.εισαγωγής!!! +
ΚΝΤ-1495 σε γκρι ή ασημί FORD TOURNEO CONNECT ... πολύ όμορφο επαγ/κό που δεν είχα δει live ... όλες οι παρατηρήσεις το πρωί στην Παραλία-Νίκης -
EBM-3469
ΧΝΙ-6567 σε astra μτχ -
ΡΝΕ 3313 σε ολοκαινουργιο s40!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011