-
HKY 6797 L200
-
ΙΜΧ 3702 σε άσπρο Μίνι
και ΒΝΗ 897Sent from my ST18i
-
ΚΗΑ-6501 σε παλιο isuzu trooper του 90 τετράγωνη
-
ΝΟΥ-577 σε κόκκινη DUKATI αργά το απόγευμα στον Εύοσμο ...
-
Εφαγα μια τιτανοτεραστια ξενερα πριν λιγο και μονο εμεις οι πινακιδολογοι την καταλαβαινουμε.. Περνουσα εξω απο την αντιπροσωπεια της Audi πριν λιγο και βλεπω ενα καινουργιο Passat με χαρτινη πινακιδα! Λεω 'ολοκαινουργιο θα ειναι' και επειδη ειχα προχωρησει πολυ, αναγκαστηκα να ξαναγυρισω πισω... Σταματαω και βλεπω οτι το χαρτι εγραφε ΚΟΜ 6163
Ξενερααααααα -
ΑΖΖ 3392 και ΚΜΡ 6023
-
HAN-4060 μεταχειρισμένη μπέμπα.
-
ΙΜΧ-4051 9/12
ΙΟΙ-6451 9/12
ΙΡΒ-1521 9/12
ΙΖΧ-9871 12/12 επαγγ.
ΥΤΑ-2431 9/12
ΝΙΤ-5091 12/12ΚΧΧ-7112 18/11
ΜΟΙ-7762 2/12
ΜΟΙ-8446 23/11
ΜΗΟ-5471 2/11ΖΑΧ 998 6/12
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εφαγα μια τιτανοτεραστια ξενερα πριν λιγο και μονο εμεις οι πινακιδολογοι την καταλαβαινουμε.. Περνουσα εξω απο την αντιπροσωπεια της Audi πριν λιγο και βλεπω ενα καινουργιο Passat με χαρτινη πινακιδα! Λεω 'ολοκαινουργιο θα ειναι' και επειδη ειχα προχωρησει πολυ, αναγκαστηκα να ξαναγυρισω πισω... Σταματαω και βλεπω οτι το χαρτι εγραφε ΚΟΜ 6163
ΞενεραααααααΈχω πάθει τέτοια στο παρελθόν... Στην Αθήνα βέβαια γιατί στην Ξάνθη δεν κινείται τίποτα, κοντεύω πλέον σαν
τους Πυργιώτες να βλέπω ένα-ένα τα νούμερα.ΚΗΑ-6501 σε παλιο isuzu trooper του 90 τετράγωνη
Αυτές οι τετράγωνες τυπώθηκαν και άρχισαν να δίνονται το φθινόπωρο του 2006, αν θυμάμαι καλά. Απλώς το
Καρπενήσι δεν έχει ακόμα φτάσει στην κανονική σειρά στο τέλος της τότε παρτίδας. Οι πρόσφατες τετράγωνες
τυπώθηκαν μόνο με τον Αθηναϊκό συνδυασμό ΙΡΖ και θα μοιραστούν σε όλες τις διευθύνσεις ανάλογα με τις ανάγκες
τους. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή......Είδα Jeep Cherokee να πωλείται με πινακίδα ΚΖΝ 58** και στο πίσω τζάμι είχε μεγάλο αυτοκόλητο που έγραφε 'έχει γίνει μετατροπή σε υγραέριο'
Πόσο παλιό είναι αυτό το αμάξι ξέρει κανείς?
Στην Κοζάνη ταξινομήθηκε φίλε Μάνο, με βάση τις τότε παρατηρήσεις το υπολογίζω περίπου άνοιξη του 2005.
KHI-2433 σε ford ranger
Βοηθαει..?Πολύ! Τα ΚΗΙ-2401/2500 πήγαν στα Χανιά (δεν ξέρω για πριν το 2400, αλλά από 2501 είναι στη Λευκάδα) και
δίνονται ακόμα, πχ το 2471 είναι λίγων μηνών μόνο. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΝΙΤ-5091 12/12
Πάλι αδιάβαστες πιάνω τις πηγές σου!!! ...
εκτός πάλι αν εννοείς τα ... πινακιδωμένα ... ή όταν σε ενήμερωσαν δεν είχε κλεισει ακόμη η Δ/νση Μεταφορών Καλοχωρίου ... !!!
γιατί πριν 3 ώρες στο [Δ] ήρθε και σταμάτησε μπροστά μου με alarm το:
ΝΙΤ-5103(χ) σε λαχανί CHEVROLET SPARK -
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΝΙΤ-5091 12/12
Πάλι αδιάβαστες πιάνω τις πηγές σου!!! ...
εκτός πάλι αν εννοείς τα ... πινακιδωμένα ... ή όταν σε ενήμερωσαν δεν είχε κλεισει ακόμη η Δ/νση Μεταφορών Καλοχωρίου ... !!!
γιατί πριν 3 ώρες στο [Δ] ήρθε και σταμάτησε μπροστά μου με alarm το:
ΝΙΤ-5103(χ) σε λαχανί CHEVROLET SPARKΔεν είναι αδιάβαστος, δίνει μόνο τους άσσους. Λογικά σημερινό και το 5103 ή μπορεί και εκτός σειράς
-
Καλησπέρα στην ομάδα
Να δώσω κι εγώ ένα άσο? ΡΥΗ-791, σιγουράκι, το 800κάτι που είχα δώσει βλέπω δεν περάστηκε οπότε είδα λάθος?
ΞενεραααααααΈχω πάθει τέτοια στο παρελθόν... Στην Αθήνα βέβαια γιατί στην Ξάνθη δεν κινείται τίποτα, κοντεύω πλέον σαν
τους Πυργιώτες να βλέπω ένα-ένα τα νούμερα.Άπειρες τέτοιες ξενέρες αφού και εδώ κατα καιρούς εμφανίζονται χάρτινα ωστόσο είναι μεμονωμένα και τρέχω, κάνω γύρους τετραγώνων, παρκάρω και πάω με τρόπο να διαβάσω το χαρτί και τελικά είναι 'μπαγιάτικο'
-
Αχα, αρα καλα ειδα ενα ΙΡΒ σε μια octavia
Εδω Πυργος καταντησαμε , αλλα σημερα ενα ΧΝΙ-6588 σε νεο Y. -
Βλέπω τον pjathan να βγαίνει με καμία καραμπίνα σε λίγο
-
5 μέρες Σητεία το πιο νέο που είδα ήταν ΑΝΚ 7895 ένα Mitsubishi ASX.
Στον Αγιο Νικόλαο ένα ΑΝΜ 1099 σε φορτηγάκι Mercedes.
Την τετράγωνη καρπενησιώτικη την είχα αναφέρει κι εγώ στο παρελθόν.
-
BIN-1771 gulietta
-
ΙΡΒ-4055 σε φορτηγό MAN
-
Χαιρετώ όλους τους πινακιδολόγους...Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Αγόρασα πρόσφατα peugeot 207 s5 1397cc 95ps...Η αντιπροσωπεία είχε εκτελωνίσει το όχημα στις 29 ή 30/11/11 όπως μου ανέφεραν.Οι πίνακίδες είναι ΙΚΤ-6513...Μιλάμε πάντα για δυτικό τομέα Αττικής..Για όσους παρακολουθείτε τις σειρές που βγαίνουν είναι ορθές οι πινακίδες ναι ή τσου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
-
...Εφαγα μια τιτανοτεραστια ξενερα πριν λιγο και μονο εμεις οι πινακιδολογοι την καταλαβαινουμε.. Περνουσα εξω απο την αντιπροσωπεια της Audi πριν λιγο και βλεπω ενα καινουργιο Passat με χαρτινη πινακιδα! Λεω 'ολοκαινουργιο θα ειναι' και επειδη ειχα προχωρησει πολυ, αναγκαστηκα να ξαναγυρισω πισω... Σταματαω και βλεπω οτι το χαρτι εγραφε ΚΟΜ 6163
τους Πυργιώτες να βλέπω ένα-ένα τα νούμερα. ...στις 12/12: HAN-4060 μεταχειρισμένη μπέμπα.
Έι, ψιτ, κύριος! Δύο-δύο τα βλέπουμε τα νούμερα , ΗΑΝ-4062 σε fiesta το πρωί .
Και ένα ΚΜΡ-6108, 207.Χαιρετώ όλους τους πινακιδολόγους...Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Αγόρασα πρόσφατα peugeot 207 s5 1397cc 95ps...Η αντιπροσωπεία είχε εκτελωνίσει το όχημα στις 29 ή 30/11/11 όπως μου ανέφεραν.Οι πίνακίδες είναι ΙΚΤ-6513...Μιλάμε πάντα για δυτικό τομέα Αττικής..Για όσους παρακολουθείτε τις σειρές που βγαίνουν είναι ορθές οι πινακίδες ναι ή τσου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Καλώς όρισες φίλε!
Αν εννοείς ότι η ημερομηνία εκτελωνισμού συμπίπτει με τον αριθμό της πινακίδας, τότε νομίζω πως ναι, συμπίπτει. Και μιλάμε για δυτική Αθήνα, έτσι; -
Εξορμηση στην Αλεξ/πολη χωρις ομως αποτελεσμα.... Οποτε μαλλον η τελευταια παρατηρηση του 2011 απο Εβρο ηταν απο τον Rafi...
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Χαιρετώ όλους τους πινακιδολόγους...Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...Αγόρασα πρόσφατα peugeot 207 s5 1397cc 95ps...Η αντιπροσωπεία είχε εκτελωνίσει το όχημα στις 29 ή 30/11/11 όπως μου ανέφεραν.Οι πίνακίδες είναι ΙΚΤ-6513...Μιλάμε πάντα για δυτικό τομέα Αττικής..Για όσους παρακολουθείτε τις σειρές που βγαίνουν είναι ορθές οι πινακίδες ναι ή τσου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Καλώς όρισες φίλε!
Αν εννοείς ότι η ημερομηνία εκτελωνισμού συμπίπτει με τον αριθμό της πινακίδας, τότε νομίζω πως ναι, συμπίπτει. Και μιλάμε για δυτική Αθήνα, έτσι;Thanks για το καλωσορισμα mjr!!Ναι μιλαμε παντα για δυτικη Αθηνα...Και παραπανω εννοουσα αν είναι λογικο να εχω πινακιδες ΙΚΤ-6513 με ημερομηνια εκτελωνισμου 29-30/11/11...αυτο απλα...Οχι οτι το αμφισβητω απλα ρωταω για να μαθω...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011