-
ΧΑΟ 1174 σε Leon
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Αυτές οι διπλωματικές του 69 δε ξέρω αν υπάρχουν ακόμα, έχω πολύ καιρό να δω. Είναι παλιού τύπου, ανάλογες βγαίνουν ακόμα μόνο ΜΕ (επαγγελματικά μηχανήματα έργου) κίτρινες.
Είδα πριν 20 ημέρες περίπου το 2-64 σε ένα παλιό ford, πρέπει να έχουν απομείνει πολύ λίγες. Προφανώς δεν υποχρεούνται να τις αντικαταστήσουν.
-
KOM 6159 σε Fiesta
-
YTA 1105 Mini Cooper S
-
ΝΙΤ-2856 ή 56 καλό είναι? Χάρτινο ήταν..
-
PEM 5828 Sorento
-
Από την Παρασκευή ΗΑΜ-5724, ΙΝΧ-2553, ΙΝΟ 445
Χθες ΗΜΙ-2134 και πριν λίγο ΝΙΤ-2933 Χ -
Μετά από διακοπές στη Λευκάδα ΕΥΒ-4125.
-
ΚΚΝ 255 χθες το βραδυ
-
Ζχν 4252 σε μαυρο πολο
Sent from my GT-I5800
-
ΗΑΝ 3879 σε Yeti.
-
ΗΑΝ 3879 σε Yeti.
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
(οδήγησα για πρώτη φορά λεωφορείο, όνειρο μιας ζωής).
φαντάζομαι την τρομάρα που θα πήραν όσοι είχαν την ατυχία να κυκλοφορήσουν στους ίδιους δρόμους με εσένα.
-
ΕΡΤ-5893(χ) σε ποντικί (απαίσιο χρώμα) MITSUBISHI ASX στο αεροδρόμιο
(χ)= χαλάσαν κι οι Σερραίοι που ήταν ωραίοι ...ήταν ωραίοι!!! -
HKY 6125 Fiat Κλούβα επαγγελματικό έξω απο τη Fiat έτοιμο για παράδοση σήμερα το μεσημέρι.
ΑΝΚ 103* κάποιο κόκκινο μικρό αμάξάκι νοικιάρικο απόψε το βράδυ. -
KHA-6325 juke (ξερω δεν ειναι καλο, αλλα τελευταια φορα που ειδα ΚΗΑ δε θυμαμαι ποτε ηταν συν το οτι ποτε δεν εχω πετυχει τοσο φρεσκο ΚΗΑ )
-
Καλημέρα.
ΙΟΙ-3187 (5/9/11) σε Auris
-
Επιτέλους μια παραγωγική ημέρα μετά από πολλά χλμ. στην πόλη
ΝΙΤ-2075 σε λευκό M/B SPRINTER στον Εύοσμο από το πρωί (τουλάχιστον 3-4 βδομάδων όχημα)
ΚΝΤ-1118 , το πρώτο μου ΚΝΤ, σε πορτοκαλί SUZUKI SWIFT στην Δελφών
ΕΕΡ-2377 σε λευκό FORD FIESTA στην Άνω Τούμπα + τέλος το κουφό
ΝΙΤ-7070(χ) σε γκρι SMART 4,2 μπροστά μου στο φανάρι αερογέφυρας Σταυρούπολης ... καράεκτός σειράς... τι να λέμε τώραΥ.Γ.1: Ξαναχτυπάει στους δρόμους της Θεσ/νικης η 'μάστιγα' των α-πινακίδωτων και α-χάρτινων,πάνω από 25 σε 7 ώρες!!! Το 1/5 σε επαγγελματικά!!!
Υ.Γ.2:Πολλά ΝΙΤ 24**,25**,28** σε χάρτινες και κανονικές,μα κανένα ΝΙΤ 26** + 27**,σίγουρα ένα απο τα 2 δώθηκε σε κλάδο επαγ/κων μάλλον το δεύτερο(?) ή και τα 2? Μήπως κράτησαν για αστικά μία απο τις 2 κατοστάδες?(ΝΙΤ-26** ???)
Υ.Γ.3: Ερώτηση,γνωρίζουμε αν τα κοκκινογράμματα Χανίων πήραν ΕΕΕ,λογικά το ΜΗΟ 809* τελίωσε,τι πήρε άραγε?
-
Ο κλάδος στα χανιά φτάνει μέχρι το ΜΗΟ 8150 οπότε έχουμε καιρό ακόμα
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΑΝΚ 103* κάποιο κόκκινο μικρό αμάξάκι νοικιάρικο απόψε το βράδυ. -
IMY 8010 σε octavia λευκο σε εταιρικο στην δουλεια μου ( το αμαξι δεν εχει ερθει ακομα σε εμας απλα μας ενημερωσαν για τον χρονο παραλαβης και (και καλα...) για την πινακιδα, υστερα απο τηλεφωνο που εκανα ο ιδιος! που να' ξεραν.....
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011