-
Μπράβο thaliarque και 160th. Πολύ καλές οι ταξινομήσεις να 'στε καλά παιδιά για την βοήθεια που προσφέρετε στο τόπικ συνεχίστε έτσι δυνατά
-
Μετά από πολύ καιρό ΕΕΡ 2429
-
Ξέχασα (και ποιος τον ακούει μετά) να αναφέρω από σμσ του pjathan ΗΑΝ-3893 και ΗΕΑ 111 που έχει δει/αναφέρει και
ο mjr, ίσως ελαφρώς εκτός σειράς αυτό.Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μετά από πολύ καιρό ΕΕΡ 2429Καλή μας χρονιά! Ξεχάστηκα και δε σου απάντησα στο προ 15θημέρου οφτόπικ, η απάντηση είναι ναι.
-
Σημερα στη γενικη συνελευση της σχολης σκαει μυτη c200 εισαγωγης με ΡΜΤ 8019
-
ΧΑΟ 1234 Hyundai i10 φωτο δυστυχως οχι ακομη
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Απο το πρωτο εχουμε εικονα? Εστω πινακιδες?
Εικόνες του πρώτου μπορείς να δείς εδώ. Οι πινακίδες του είναι ΡΟΧ-1995 και έχει και αυτοκόλλητο ΚΤΕΟ, κάτι που αν θυμάμαι καλά δεν έχει το ΜΑΝ. Θα το ξανατσεκάρω, μιάς και όλο πάνω τους πέφτω
Καλώς όρισες και πάλι! Είναι αλήθεια πως αρκετοί εδώ μέσα 'εξαφανιζόμαστε' για ένα διάστημα, είτε για
προσωπικούς λόγους, είτε γιατί δεν έχουμε κάτι να αναφέρουμε, είτε και για τους δύο λόγους... Η κατάσταση είναι
δύσκολη και είμαι βέβαιος ότι κι εσείς όπως κι εγώ, αισθανόσαστε λίγο περίεργα για το χόμπι μας με δεδομένα τα
προβλήματα που έχει ο κόσμος. Όμως έχουμε ανάγκη έστω και για λίγο να ξεφεύγουμε και τα χόμπι γενικώς, το
δικό μας πολύ περισσότερο αφού είναι σχετικά έως τελείως ανέξοδο, μας βοηθούν να 'ξαλλεγράρουμε'...Μα δεν εξαφανίστηκα Παρακολουθώ το τόπικ, απλά μου την έχει δώσει λίγο η ανομβρία. Γι αυτό έγραψα και για τον χειμώνα που κάθε νέα παρατήρηση θα είναι κατόρθωμα μου φαίνεται. Όσο για την γενικότερη εικόνα, κατάθλιψη θα πάθουμε όλοι στο τέλος, ευτυχώς -όπως πολύ σωστά λές- και τα χόμπυ.
Τέλος, χωρίς να παραβλέπω την συνεισφορά όλων μας, thumbs up για τα update του thaliarque αλλά και του 160ου συντάγματος ειδικών επιχειρησέων αεροπορίας
-
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση μια πινακιδα που παραπεμπει στο ετος 2009 να δοθηκε πρωτη φορα στην 'κυκλοφορια' το 2011. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα αυτοκινητο με 'personalised' πινακιδες που ξεκινανε απο ΙΟΖ. Ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι τις πηρε τον ιανουαριο του 2011 γιατι τοτε βρεθηκε ο αριθμος που εψαχνε. Τι λετε?
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση μια πινακιδα που παραπεμπει στο ετος 2009 να δοθηκε πρωτη φορα στην 'κυκλοφορια' το 2011. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα αυτοκινητο με 'personalised' πινακιδες που ξεκινανε απο ΙΟΖ. Ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι τις πηρε τον ιανουαριο του 2011 γιατι τοτε βρεθηκε ο αριθμος που εψαχνε. Τι λετε?Τα ΙΟΖ ξεκίνησαν να δίνονται τον Ιούνιο του 2010 και τελείωσαν το φετινό Ιανουάριο. Γιατί λες ότι η πινακίδα
παραπέμπει στο 2009; Από την άλλη είναι πιθανό να κρατηθούν αδιάθετα νούμερα για ένα διάστημα και να δοθούν
μετά εκτός σειράς, τα Χανιά διαπρέπουν στο σχετικό άθλημα.@DrHouse: θενξ!
-
!! Πραγματικα δεν το ηξερα. Υπεθεσα οτι ηταν του '09 καθως εχω αυτοκινητο με πινακιδα ΙΟΝ και ειναι Αυγουστος του 2009!
-
Γνωριζετε ποιας περιοδου ειναι η πινακιδα ΙΚΖ-5... ? Ευχαριστω πολυ!
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Γνωριζετε ποιας περιοδου ειναι η πινακιδα ΙΚΖ-5... ? Ευχαριστω πολυ!Μάρτιος 2009
-
ΙΚΝ ειχα παρει τον ιανουαριο του 2009. Μηπως ΙΚΖ ειναι τελος του 2008?
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
ΙΚΝ ειχα παρει τον ιανουαριο του 2009. Μηπως ΙΚΖ ειναι τελος του 2008?Το ΙΚΝ δώθηκε στην Νότια Αθήνα, το ΙΚΖ στην Κεντρική γι' αυτό έχει και διαφορά χρονικά. Δεν δίνονται πάντα με την αλφαβητική σειρά στους διάφορους κλάδους στην Αθήνα
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ΙΚΝ ειχα παρει τον ιανουαριο του 2009. Μηπως ΙΚΖ ειναι τελος του 2008?
Το ΙΚΝ δώθηκε στην Νότια Αθήνα, το ΙΚΖ στην Κεντρική γι' αυτό έχει και διαφορά χρονικά. Δεν δίνονται πάντα με την αλφαβητική σειρά στους διάφορους κλάδους στην Αθήνα
Δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση μια πινακιδα ΙΚΖ να δοθηκε το 2008?
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση μια πινακιδα ΙΚΖ να δοθηκε το 2008?Μια πινακίδα ΙΚΖ υπάρχει περίπτωση να δόθηκε μόνο εκτός σειράς το 2008 (συνήθως εύκολο νούμερο). Ακόμα και οι τελευταίοι μήνες του 2008 είχαν πινακίδες ΙΚΕ και για επιβατικά και για επαγγελματικά. Ψάχνοντας στο φόρουμ είδα ότι τα πρώτα κανονικά ΙΚΖ δόθηκαν μετά τις 15/1/2009.
Ταξινομήσεις
Κάποιος με πρόλαβε και πολύ καλά έκανε, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι! Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Και εμένα με πρόλαβε κάποιος και έκανα πολλά χλμ χθες που είχαν αποδώσει . Ας τα αναφέρω να μην πάνε άδικα.
ΙΟΧ-8901 15/9, 8951 όχι ακόμη , είχαμε άλμα από το 8650 στο 8801 άρα ο κλάδος των επαγγελματικών
φτάνει ως το 8800ΙΟΧ 8897 σε λευκό corsa, είχα δει και ένα ΙΟΧ 86 κάτι σε επαγγελματικό
ΙΖΧ-9831 9/9 επαγγ.
Σε κόκκινο mercedes φορτηγό κλειστό (δεν ξέρω τα μοντέλα στα επαγγελματικά)
ΟΚΗ 361 14/9
ΟΚΗ 358
Ακόμη ένα ΝΙΤ 3222 σε grande punto λευκό, νόμιζα εκτός σειράς, αλλά τελικά μάλλον όχι. Κανονικό, τυπωμένο, όχι χάρτινο.
Παράλληλα, όσο έλειπα είδα (μάλλον) τις νέες πινακίδες του Βελγίου (λόγω του Β μπροστά). Είναι της μορφής Ν-ΓΓΓ-ΝΝΝ (Ν = νούμερο, Γ= γράμμα). Δεν έχουν καμία σχέση με τις παλιές, είναι του γνωστού ευρωπαϊκού μήκους πλέον. Θα το ψάξω να επιβεβαιώσω ότι ήταν αυτές.
Τέλος, χθες επιστρέφοντας από το αεροδρόμιο άκουσα ότι θα ανοίξει το επάγγελμα των ταξί, νέες άδειες κλπ κλπ. Νέες άδειες = νέοι αριθμοί κυκλοφορίας, σωστά ; Γνωρίζουμε (ή μπορούμε να μαντέψουμε) τι θα πάρουν; Κίτρινα ΤΑ* ή επιτέλους θα παίρνουν από τις κανονικές; Ακόμα και ΤΑ* να είναι ελπίζω, να είναι ευρωπαϊκού τύπου. Υπάρχει απόθεμα σε ΤΑ* παλιού τύπου; -
ΤΡΖ 8023
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
PMT-8015 στην Αλεξανδρούπολη χθες,
Σήμερα το πιο πάνω όχημα ένα μαύρο αγροτικό NISSAN PICK UP (ίσως NAVARRA), σταθμευμένο έξω από τον Ναό (Τoumba stadium) 1 ώρα πριν την έναρξη με την TOTTENHAM HOTSPUR, μάλλον οπαδού
Ναι! Μαύρο Nissan, αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι επιβατικό, note
Πινακίδα Αγίου Όρους, τα τρία ψηφία αναφέρονται στον αύξοντα αριθμό του οχήματος και τα δύο ψηφία στον αριθμό της μονής (ή αντίστροφα) .
Και μια πιο σπάνια πινακίδα...
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Και μια πιο σπάνια πινακίδα...
Όχι και τόσο σπάνια... κάνε μία βόλτα από το τόπικ με τα κλασσικά αμάξια, έχει τέτοιες ένα σωρό... Αυτές είναι ιστορικές πινακίδες, γι' αυτό και ανάμεσα στο Ι και στο Ο έχει τελίτσες. Υπάρχουν ακόμα πιο σπάνιες που είναι εξαψήφιες και έχω δει αρκετές τέτοιου τύπου, που δινόντουσαν πριν το 1972 οπότε τα πιο πολλά αμάξια έβαλαν κανονικές εκτός από ελάχιστα τα οποία τις έχουν ακόμα
-
ΑΗΜ 7573 η 4 σε Κορσα
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΗΚΥ-5415 7/9 οριακή η εμφάνιση νέου κλάδου στις Μοίρες πριν κλείσει η χρονιά... μάλλον όχι, τι λέει ο dg57?
Θα συμφωνήσω ότι είναι οριακή η εμφάνιση νέου κλάδου... μάλλον ναί...ας το δούμε λίγο αισιόδοξα, 86 νούμερα σε 80 εργάσιμες πιστεύω ότι θα δοθούν, εκτός εάν επιβληθεί τέλος κατοχής οχήματος, τέλος κατανάλωσης καυσίμου..κλπ, τι να πώ.
Παράλληλα, όσο έλειπα είδα (μάλλον) τις νέες πινακίδες του Βελγίου (λόγω του Β μπροστά). Είναι της μορφής Ν-ΓΓΓ-ΝΝΝ (Ν = νούμερο, Γ= γράμμα). Δεν έχουν καμία σχέση με τις παλιές, είναι του γνωστού ευρωπαϊκού μήκους πλέον. Θα το ψάξω να επιβεβαιώσω ότι ήταν αυτές.
Μήπως ήταν σαν αυτές εδώ ?
http://plaque.free.fr/eur/b/?path=./a0_PASS_EURO/#
@thaliarque,160th SOAR: Παιδιά συγχαρητήρια και να φροντίζετε κάθε Παρασκευή να μας δίνετε τη δόση μας...
Και για να μην ξεχάσω ΧΑΙ-8315 σε BMW 3άρα μτχ.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011