-
ΟΙΟ 793 σε παπάκι (στις ειδήσεις, στο ρεπορτάζ για τις συμπλοκές οπαδών).
-
IMY 7673 σε aygo
-
ΚΟΜ 6156 σε Corsa OPC
ΡΜΤ 7849 σε Panda
και ενα ΑΡΝ 2905 σε Polo -
Xαρτινο ΝΙΧ 3124. Ανορθογραφια υποθετω
-
HBY 130
-
Πινακίδα ΔΟΚ για πόσο καιρό μπορεί να έχει κάποιος;; Γιατί μια CLK convertible στη Βούλα έχει ΔΟΚ εδώ και χρόνια.
-
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πινακίδα ΔΟΚ για πόσο καιρό μπορεί να έχει κάποιος;; Γιατί μια CLK convertible στη Βούλα έχει ΔΟΚ εδώ και χρόνια.CLK??? Φρέσκο πράμα...εγώ είδα πριν μέρες Hyundai Lantra εκει γύρω στο 93-94 μοντέλο με ΔΟΚ.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πινακίδα ΔΟΚ για πόσο καιρό μπορεί να έχει κάποιος;; Γιατί μια CLK convertible στη Βούλα έχει ΔΟΚ εδώ και χρόνια.Οσο την εχει μαντράς
-
Ολοκληρώθηκε εχθές το επαγ/κό ταξίδι Θεσ/νίκη-Έβρος μετ'επιστροφής με πολλές και διάφορες παρατηρήσεις κυρίως από την πόλη της Αλεξ/πολης αλλά κι από την Εγνατία Οδό!!!
Τα κυριώτερα best of:
NHX-3077(χ) σε μαύρη PORSCHE CAYENNE στο αεροδρόμειο 'Μακ.',αν και δεν είναι νέα παρατήρηση το εντυπωσιακό ήταν ότι ο ιδιοκτήτης μόλις την παραλάμβανε από την αντιπροσωπία FIAT(πιθανών μτχ.εξωτερικού)!!!
ΚΤΖ-1077 σε κόκκινο VW POLO Εγν.Οδό (ύψος Παγγαίου),
Στην πόλη της Αλέξ/πολης τώρα:
ΕΒΜ-3123 RENAULT MEGANE μαύρο (Κέντρο),
ΕΒΜ-3133 VW TOUAREG όπως και
ΕΒΜ-3144 SMART 4,2 μπλε και τα 2 στα ανατολικά της πόλης στην είσοδο από το αεροδρόμειο σε 2 διαφορετικές μάντρες,προς πώληση!!!
ΕΒΜ-3190 ΜITSUBISHI ASX λευκό στα δυτικά της πόλης και το καλύτερο:
ΜΗΟ-4029 σε λευκό FIAT PUNTO ολόφρεσκο κάτω από τον διάσημο Φάρο Επίσης το:
ΕΒΟ-1 είναι ένα μαύρο αυτ.NEXUS που είδα μέσα στο λιμάνι της πόλης!!!
Στην επιστροφή επί της Εγνατίας Οδού:
ΚΒΡ-9808 σε λαχανί DAIHATSU SIRION χωρίς να είμαι σίγουρος για το πρώτο 8 μπορεί να ήταν και 6,ας μας πουν οι ειδικοί αν η Καβάλα μπορεί να έφτασε στο 98++ βάση των ταξινομίσεων της!!!
ΑΗΜ-7440 σε μπλε SUBARU IMPREZA ψιλόφτιαγμένο,
ΑΗΜ-8005 σε κρεμ (μάλλον)LANCIA Y (σίγουρα εκτός σειράς)
ΡΜΤ-7820 σε ασημί VW AMAROK αγροτικό,
ΝΙΤ-2853(χ) χρυσαφί ή ανοιχτο καφέ ΚΙΑ ??? μοντέλο που μάλλον τώρα πρωτοκυκλοφόρησε και το έβλεπα πρώτη φορά (μικρό πολυμορφικό σαν τα GRANDE PUNTO) και τελευταίο και καλύτερο στο Δερβένι:
ΝΙΤ-2901 πινακιδομένο ασημί SMART FOR FOUR ή κάτι που του έμοιαζε
Σημ.:Δεν έχω δει ακόμα ΝΙΤ-25**,26**,+27** ίσως χρειαστεί ψάξιμο
Τέλος για να κλείσω με Ανατ.Μακεδονία-Θράκη καλύτερο που είδα Ορεστιάδας: ΟΡΖ-41** και Ροδόπης ΚΟΜ-60** (εξάλλου είναι ειδικότητα του focusman91 ) -
ΡΟΧ-2119 επαναταξινομηση σε ένα mondeo 15ετίας.
-
ΖΧΝ 4149 astra μαυρο
ΕΕΕ 2281 λευκό dacia duster
ΒΝΗ 8** (δε θυμάμαι τα άλλα 2 ψηφία)
ΤΡΚ 35 και
ΗΒΥ 210 -
Σε κόκκινες ήδη είχα αναφέρει παραπάνω ΕΕΕ 2286 που ήταν κ αυτό Duster. Πουλάει καλά κ ως πολυτεκνικό μου φαίνεται...
-
To IBH από που είναι?
-
ΑΗΜ-7518 που έμοιαζε πολύ φρέσκο. Πάω τώρα για ψώνια, ίσως δω και ΗΟΕ. Χτες στο ταξίδι Αθήνα-Ξάνθη απολύτως
τίποτα (εκτός από το πρώτο μου Καστοριανό ΚΤΖ), το ίδιο και στο ταξίδι Καρδαμύλη-Αθήνα τη Δευτέρα... Την Τρίτη στην
Αθήνα είδα ΤΡΖ-79** που δεν το θυμάμαι λόγω της έντονης συγκίνησης (οδήγησα για πρώτη φορά λεωφορείο, όνειρο μιας ζωής).Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
To IBH από που είναι?Χολαργός, αρχές Νοεμβρίου 2004 ως μέσα Ιανουαρίου 2005. Οφτόπικ, έδωσες πανελλαδικές; Πώς πήγες;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
To IBH από που είναι?
Χολαργός, αρχές Νοεμβρίου 2004 ως μέσα Ιανουαρίου 2005. Οφτόπικ, έδωσες πανελλαδικές; Πώς πήγες;
Άψογος όπως πάντα! Οφτόπικ, όχι ακόμα. Β λυκείου θα πάω φέτος!
-
ΚΒΡ-9673 επαναταξινόμηση σε Setra S415GT-HD
ΚΒΡ-9683 σε Opel Corsa. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...Πάω τώρα για ψώνια, ίσως δω και ΗΟΕ...[/size]ΗΟΕ 103 σε delivery στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, λίγο μετά είδα και το ΗΟΕ 1.
...Β λυκείου θα πάω φέτος!
Καλή χρονιά! Αν και κανονικά πρέπει να στο ευχηθώ σε δέκα μέρες, βλέπεις εμείς ξεκινήσαμε σήμερα...
-
Επ, τι καθηγητής είσαι? Μαθηματικός?
το σκίσαμε στο ..
-
IMY 7836 yaris
sorry για αλλα ταξιδεψα στας ευρωπας με ενα SETRA 315GT - HD. Δεκαετιας μεν πηγαινε γ@#$%ντας δε..
καποια πληροφορια για δαυτο (σε πμ of course για να μην ειμαι εκτος)thanks....
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011