-
HKY 6049 Panda νοικιάρικο με ημερομηνία στο ασφαλιστήριο 24/8
-
HAN-3863 Chevrolet cruze το οποίο μαλλόν παραδόθηκε χθες γιατί ήταν με τα πλαστικά στα καθίσματα.
-
ΧΑΟ 1120 σε επαγγελματικο Peugeot
-
Αν και η παρατήρηση του lmited1 είναι η 'φρεσκότερη', αναφέρω και τις δικές μου μιάς που τις σημείωσα
Χθές, ΡΟΧ-2075 σε μικρό (Smart/Toyota/ή παρόμοιο), σήμερα ΡΟΧ-2069 (χ) σε κλουβάκι και ΡΟΧ-2081 σε Audi κάμπριο.
Επίσης, συνάντησα τουλάχιστον 4-5 απινακίδωτα, χωρίς καν χάρτινη, όπως και 2-3 μηχανάκια. Μιάς και δεν υπάρχει έλλειψη, μάλλον θα αδειεύουν στο συγκοινωνιών... -
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
Η στιγμή που πολλοί περίμεναν έφθασε :
ΥΤΑ-1002
ΥΤΑ-1000 & ΥΤΑ-1001 όχι ακόμα...Ευχαριστούμε για την πληροφορία! Ίσως να είναι λίγο εκτός σειράς το 1002 αλλά οπωσδήποτε τα πρώτα ΥΤΑ θα
κάνουν την εμφάνισή τους ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.ΙΜΧ-2336 στο VW up! στο εξώφυλλο του τελευταίου Autocar, θα έχει ταξινομηθεί Δεκέμβρη 2011 ή Γενάρη 2012. Για
ακριβή ημερομηνία ο αρμόδιος ας μας πει το συντομότερο.Πέρα από την πλάκα, το φωτοσόπ είναι αρκετά επιτυχημένο αφού εκείνη την περίοδο αναμένεται να λανσαριστεί στις
αγορές το μικρούλι VW. Βέβαια δεν έλαβαν υπόψη τους πως τα πιο πολλά δημοσιογραφικά VW ταξινομούνται στην
Αγία Παρασκευή άρα μάλλον θα έπρεπε να έχουν βάλει γύρω στο ΙΡΒ-3***......ANM 1012 καινούργιο Lexus 5θυρο αγνώστου μοντέλου...
Μάνο και άλλοι κρητικοί περιμένουμε φωτό κάποιου ΑΝΜ γιατί με τους ρυθμούς του Λασιθίου και τη συχνότητα
που βλέπουμε κάτι από εκεί όσοι είμαστε εκτός Κρήτης είναι απίθανο να το δούμε για πολλούς μήνες. Να προσθέσω
πως ούτε η Σητεία προβλέπεται να ξεκινήσει ΑΝΜ φέτος, ούτε φυσικά η Ιεράπετρα.Τέλος, τα εκτός σειράς πολλές φορές μας μπερδεύουν σε σχέση με τους ρυθμούς της εκάστοτε διεύθυνσης αλλά το
πιο εκνευριστικό είναι αυτό που αναφέρεται στο άρθρο στο σύνδεσμο του 160th SOAR. Οι παρατηρήσεις μας των
εκτός σειράς θα μπορούσαν με τη μορφή καταγγελίας να φτάσουν στο αρμόδιο σώμα ελεγκτών του υπουργείου και
να βοηθήσουν στον περιορισμό του φαινομένου. -
XNI-6099 fiesta
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKY 6049 Panda νοικιάρικο με ημερομηνία στο ασφαλιστήριο 24/8HKY 6050/51/52 Panda νοικιάρικα της ίδιας ρεντ α ψαρ!!!
-
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
Γιατί δείχνετε ενδιαφέρον στο εκτός σειράς; Έχει κάποια σημασία; Δείχνει κάποιο τσατσιλίκι ή κάτι άλλο; Ή απλά είναι επιπλέον πληροφορία που αφού την έχετε την μοιράζεστε;
http://www.dete.gr/news.php?article_id=9154
Χωρίς σχόλια... Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Αυτό ακριβώς εννοούσα. Ότι υπάρχουν αριθμοί εύκολοι ή συμβολικοί που χορηγούνται (λόγω γνωριμίας ή αντιτίμου) εκτός σειράς. Κάποτε ο θείος στο χωριό (από αυτούς τους λίγο λαμόγια που τους ξέρει όλους) που είχε αναλάβει το πινακίδωμα αυτοκινήτου που πήραμε από ΟΔΔΥ μας έβαλε την 6666..... δεν νομίζω να ήταν τυχαίο αλλά ότι ζήτησε εύκολο νούμερο από τον κολλητό του για τον ξάδελφό του.
Εσάς όμως, όπως τώρα κατάλαβα, δεν σας ενδιαφέρει αυτό αλλά σας απασχολεί σαν ένδειξη ταχύτερης διοχέτευσης αριθμών ή ίσως μετακόμισης πινακίδων αλλού. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΕΕΕ-1049 στην Καλαμάτα όπου επίσης είδα ΕΕΕ-1772. Πιστεύω πως και τα δύο ταξινομήθηκαν μετά τις 12/8...Για το δεύτερο δεν παίρνω και όρκο ...
43. Μεσολόγγι: ΜΕΗ-6216 (24/07/11), τρέχων κλάδος ΜΕΗ-6000/????, ΕΕΕ-2712 (01/03/11)
Ναύπακτος ΜΕH-5261 (02/07/11), τρέχων κλάδος ΜΕΗ-3001/5999, ΕΕΕ-1773 (12/05/11)Στα δικά μου τώρα... επιτέλους σχόλασα προ 3ώρου!!!
Δεν ξέρω αν σας έλειψα ...εμένα πάντως μου έλειψε το posting και η παρέα.
Μετά από συνεχόμενες 96 ώρες στην δουλειά (μ'ένα 6ωρό διάλειμμα-ξημερώματα Σαββάτου) και ένα ταξίδι στον Έβρο,δεν έχω ιδιαίτερες παρατηρήσεις,εκτός από:
ΚΒΡ-9651 σε λευκό FORD COURIER στον περιφεριακό ύψος 424 από 25/8 +
το πρώτο μου ΝΟΥ - ΝΟΥ είναι γεγονός:
ΝΟΥ-57(χ) σε ασημί HONDA SH150 (μτχ.) πολύ πρωί Σαββάτου στον Λευκό Πύργο ... αγνάντευε το ένα τ'άλλο ...
Από το ταξίδι δυστυχώς δεν έχω παρατήρηση,μόνο στην επιστροφή:
ΗΟΕ-20 σε μαύρο παπί στον 'Σαμαρά' λίγο πριν την διασταύρωση για Τοξότες (thaliarque είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες που λέω ) στην Π.Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας!!! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Η στιγμή που πολλοί περίμεναν έφθασε :
Τέλος, τα εκτός σειράς πολλές φορές μας μπερδεύουν σε σχέση με τους ρυθμούς της εκάστοτε διεύθυνσης αλλά το
πιο εκνευριστικό είναι αυτό που αναφέρεται στο άρθρο στο σύνδεσμο του 160th SOAR. Οι παρατηρήσεις μας των
εκτός σειράς θα μπορούσαν με τη μορφή καταγγελίας να φτάσουν στο αρμόδιο σώμα ελεγκτών του υπουργείου και
να βοηθήσουν στον περιορισμό του φαινομένου.Προσυπογράφω!
Αυτό πρέπει να σταματήσει επιτέλους. -
Ταξιδάκι προς την πατρίδα μου (Λακωνία βεβαίως βεβαίως για δουλειά) και
ΑΡΝ 3131 σε βαν (πιστεύω εκτός σειράς, λόγω περίεργου αριθμού και ίσως και προχωρημένου)
ΑΚΗ είδα μέχρι 8778
Πιστεύω είναι καλά -
Αθηνα- Κομοτηνη και ειδα ενα ΡΖΚ 1185
ΚΝΤ 1072 σε ενα παμπαλαιο Datsun. -
Από sms του pjathan:
ΗΕΑ 74
ΑΑΧ 126
ΗΒΥ 35 -
ΚΑΜ-6242 σε κόκκινο SEAT IBIZA σταθμευμένο,στον Εύοσμο
Ενδέχεται Τρίτη να ξανανέβω Έβρο,ελπίζω να δω κάτι αυτή την φορα!!! -
Ενημερωση απο Θρακη! ΑΗΜ 7457 σε Χ1
-
Ικτ 5378 polo gti κόκκινο
Μεη 5285 λευκη, μεταχειρισμένη bmw 3αρα δεκαετίασ '90
Ηβυ 79Sent from my GT-I5800
-
Τα πρώτα ΥΤΑ δόθηκαν κανονικότατα.
-
ΚΟΜ 6126 σε κλιο ( και ετσι επεσα λιγο εξω απο το στοχο που ειχα θεσει, το 6140)
Edit απογευματινο: μετα απο ενα ταξιδι αστραπη στην Αλεξ/πολη θα συμπληρωθει η ανανεωση παρατηρησεων απο τη Θρακη..
ΕΒΜ 3053 σε Giulietta
ΟΡΖ 4402 σε Corsa στο αεροδρομιο της ιδιας πολης -
XNI 6131 Nissan Juke.
-
INX 2064 Panda το οποίο και αναφέρω λόγω απόστασης αλλά και λόγω του μαναριού που το οδηγούσε!!!
HKY 6100 AstraΚαι τα 2 πρίν 15 λεπτά στην παραλιακή του Ηρακλείου!!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011