-
ΕΡΤ 5748 προ ολιγου
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Καλησπέρα σας παιδιά και καλώς σας βρήκα!Δεν ξέρω αν είναι το πλέον κατάλληλο τόπικ για να το ρωτήσω αυτό αλλά βλέπουμε...
Σήμερα το απόγευμα παραλαμβάνω το νέο μου Ibiza 1.2 tsi dsg κλπ κλπ από την Ωτολούξ στην Καβάλας. Πέρασα το πρωί να του ρίξω μια ματιά και είδα πινακίδες ΥΡΧ ΧΧΧΧ. Δεν είναι λίγο κουφό να έχει πινακίδες από Υ τη στιγμή που υπάγομαι στην περιφέρεια δυτικής Αττικής? Δηλαδή μένω Αιγάλεω και η αντιπροσωπεία είναι Χαιδάρι οπότε καμία σχέση με Πειραιά! Τι στο καλό μπορεί να έγινε?
Δεν εχει σημασια πλεον, ο τοπος διαμονης.. Ο διεκπεραιωτης της αντιπροσωπειας απο οπου και παρηγγειλες το αυτοκινητο, πηγε στην Ελευσινα (οπου και δινει ΥΡΧ). Και γω μενω Περιστερι αλλα εχω πινακιδα που εδινε η Αγια Παρασκευη..
Καλοριζικο και μαλλον θα ειναι απο τα τελευταια ΥΡΧ, αυτο που πηρες!! -
XAO-1060 μτχ Α3 καλο φαινεται το ΧΑΟ
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ΤΟΖ-841 απο εμένα... -
XNI-6090 μτχ civic coupe παλιο..
-
ΚΡΝ 9618 audi a3
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ΥΓ Σήμερα είδα χάρτινο ΡΟΧ, της σειράς 19**Αν θέλεις να δεις της σειράς 20**, το 2037 ήταν συχνά σταθμευμένο στο τέρμα της 28ης Οκτωβρίου... Είναι μωβ, ξεχωρίζει
Καλησπέρα σας παιδιά και καλώς σας βρήκα!
...ΥΡΧ 99** ?
ΤΟΖ-841 απο εμένα...
Και εγώ αρχικά απόρησα, αλλά μετά θυμήθηκα ότι είναι 50άρι στη Ρόδο. Προφανώς είναι ότι πιο πρόσφατο. (Εγώ έμαθα να κοιτάω με 1000 βάσανα τα δίκυκλα του υπουργείου, τα δίκυκλα της τροχαίας πηγαίνουν πολύ )
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ΤΟΖ-841 απο εμένα...
Δεν άντεξα άλλο 'απαρατήρητος' κι έδωσα στον εαυτό μου δυσμενή στα πενηντάρια μέχρι να αναχωρήσει ο 3w2000
Αν θέλεις να δεις της σειράς 20**, το 2037 ήταν συχνά σταθμευμένο στο τέρμα της 28ης Οκτωβρίου... Είναι μωβ, ξεχωρίζει
...
Και εγώ αρχικά απόρησα, αλλά μετά θυμήθηκα ότι είναι 50άρι στη Ρόδο. Προφανώς είναι ότι πιο πρόσφατο. (Εγώ έμαθα να κοιτάω με 1000 βάσανα τα δίκυκλα του υπουργείου, τα δίκυκλα της τροχαίας πηγαίνουν πολύ )Γιατί χάρτινα όμως? Δεν προλαβαίνουν στο συγκοινωνιών τις ταξινομήσεις?
Και τα πενηντάρια έχουν τη χάρη τους.Χθές βράδυ είδα έξω απ' την παλιά πόλη και το σέφια που έδωσε ο limited1, πολύ γελοίο με ΡΟΧ πινακίδα
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Καλησπέρα σας παιδιά και καλώς σας βρήκα!
...ΥΡΧ 99** ?
ΥΡΧ 98ΧΧ
-
PEM-5731 amarok
-
Ειδα το ΚΖΧ-1981 απο κοντα και ειναι σαν την 2η?? παρτιδα νεου τυπου με ενα μονο θυρεό αριστερα από τα γράμματα.. Ισχύει, και αν ναι γιατι..? Αυτες με το θυρεό στα αριστερα γύρω στο 2005 δεν δινόντουσαν, σε οσες διευθυνσεις αντιστοιχουσαν απο εκείνη την παρτίδα..?
-
Διακοπές τέλος.Επιστροφή στην καθημερινότητα + από αύριο πίσω στις εργασίες!!! Έπιασα διάφορα ψάρια στις διακοπές,διαφόρων νομών,κάποιο περίεργο ίσως και εκτός σειράς και κάποια μπαγιάτεψαν,ελέω thaliarque!!! Περίμενα πιο πολλά όμως και βαρέθηκα να βλέπω Σέρβικες,Σκοπιανές,Βουλγάρικες,Ρουμάνικες,Ουκρανικές και πολλές Βέλγικες πινακίδες στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής!!!
ΧΚΝ-2943 μαύρο SUZUKI SX4 (Ν.Μουδανιά)
ΚΙΖ-9785 μαύρο SUBARU FORESTER (Πολύχρονο)
ΝΙΤ-2440(χ) μολυβί MITSUBISHI ASX (Πευκοχώρι)
ΝΙΤ-2059 λευκό M/B 408D ψυγείο (Χανιώτη)
ΑΒΗ-898 βυσσινή HONDA VARADERO (Πευκοχώρι)
ΕΕΡ-4177 μαύρο KIA CEE'D (Πολύχρονο)
ΡΜΤ-7739 ασημί TOYOTA AURIS (Κρυοπηγή)
ΚΡΝ-9821 λευκό ΑUDI Q5 (Κρυοπηγή) ... μου φάνηκε τόσο περίεργο που νόμισα στην αρχή ότι είναι ΚΝΡ,αλλά ενστικτοδώς γύρισα και είδα και την πίσω πινακίδα και σιγουρεύτικα ότι είναι ΚΡΝ (πάντως για εκτός σειράς φαίνετε )
ΡΜΤ-7865 μολυβί OPEL ASTRA S/W (Φοίνικας Θεσ/νίκης) ... κρίμα μπαγιάτεψε και ήταν καλό!!!
ΝΗΧ-3122 HYUNDAI MATRIX (μτχ.) μπεζ,στο κλειστό του Π.Α.Ο.Κ.(Παλατάκι)
... το ΝΙΤ-2424 το έχει SMARTάκι λευκό !!! -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ειδα το ΚΖΧ-1981 απο κοντα και ειναι σαν την 2η?? παρτιδα νεου τυπου με ενα μονο θυρεό αριστερα από τα γράμματα.. Ισχύει, και αν ναι γιατι..? Αυτες με το θυρεό στα αριστερα γύρω στο 2005 δεν δινόντουσαν, σε οσες διευθυνσεις αντιστοιχουσαν απο εκείνη την παρτίδα..?Το εχω παρατηρήσει κ εγώ (κ νομίζω έχει αναφερθεί κ εδώ μέσα). Η τελευταία παρτίδα είναι όμοια με εκείνη την παρτίδα τότε. Κ κάποια μιτ είναι έτσι, τα τελευταία ροτ κ τα ροχ κλπ
@ΕΕΕ333 κ εγώ είχα να αναφέρω καλό ρμτ (κάτι σε 7882 η 7886)
Επίσης - ήθελα να στο γράψω καιρό- διευκολύνουν πολύ την ανανέωση τησ πρώτησ σελίδασ τα έντονα γράμματα σε όσουσ συνδυασμούς αναφέρονται στο ποστ (κ ακόμα καλύτερα αν είναι κ οι πλέον πρόσφατοι). Ξεχωρίζει η πληροφορία που πρέπει να μεταφερθεί μπροστά, από τον σχολιασμό. Θα πρότεινα να το κάνουν κ όσοι άλλοι μπορούν!@x4r7s καλοταξιδοσ
-
Τι ειναι ο θυρεος;
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τι ειναι ο θυρεος;http://el.wiktionary.org/wiki/θ� ... F%8C%CF%82
αναμεσα στο Ι και το Ζ και στο 4 με το 3
Και ο 'χτυπημενος' πανω απο την παυλα. -
Τετοια δεν εχουν ολες οι πινακιδες; Απλως σε αλλες φαινονται περισσοτερο, και σε αλλες λιγοτερο..
-
ΗΑΜ-5698 και ΕΕΕ-5553, το δεύτερο με θυρεό βεβαίως, βλ. παρακάτω.
[/mode για τους hardcore platespotters]
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι ειναι ο θυρεος;
http://el.wiktionary.org/wiki/θ� ... F%8C%CF%82
Και ο 'χτυπημενος' πανω απο την παυλα.Πολύ σωστά, αν και όταν εδώ λέμε θυρεό εννοούμε τους πρώτους δύο. Στις παρτίδες που φτιάχνει ο Μίχαλος (όπως το
ΙΖΒ της φωτό) υπάρχουν 4 ή 5 θυρεοί σε σταθερές μεταξύ τους αποστάσεις. Αντίθετα στις παρτίδες που φτιάχνει ο
Χρόνης υπάρχει μόνο ένας θυρεός, κάπως πιο εμφανής από αυτούς του Μίχαλου και ο οποίος βρίσκεται πάντα ανάμεσα
στην αριστερή μπλε λουρίδα και το πρώτο γράμμα. Με τον τρόπο αυτό ξεχωρίζουμε τον κατασκευαστή της εκάστοτε
παρτίδας. Ο Χρόνης είχε φτιάξει την τέταρτη παρτίδα νέου τύπου στα τέλη του 2005 και έκανε επανεμφάνιση στην
περσινή παρτίδα από κόκκινες (ΕΕΕ-4000/7899) αλλά, όπως παρατηρήθηκε, και σε τμήμα της περσινής κανονικής
παρτίδας. Τουλάχιστον Κοζάνη, Φθιώτιδα και Ρόδος έχουν πάρει στην παρτίδα αυτή από Χρόνη, θα δούμε στο μέλλον
και που αλλού όταν 'αλλάξουν παρτίδα' οι διάφορες περιοχές και αρχίσουν να δίνουν από την τελευταία (περσινή).
Πάντως οπωσδήποτε ΚΜΡ-5*** και ΖΧΝ δεν έχουν (ένα μόνο) θυρεό άρα είναι Μίχαλου. Για να δούμε τα επικείμενα ΙΡΒ
και ΚΡΤ... Επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε μήπως ο Χρόνης έχει φτιάξει και για δίκυκλα και ποιες είναι οι διαφορές εκεί!Γιώργο ρίξε μία ματιά στο ΡΟΧ που είχε ανεβαστεί το Μάιο, νομίζω φαίνεται ο (ένας μόνο) θυρεός.
[/modeoff]
-
Εργασία και χαρα!!! (μάλλον κούραση θα 'λεγα-μετά από διακοπές)στο Πανόραμα και από εκεί οι ολοήμερες λίγες και καλές παρατηρήσεις:
ΕΕΕ-5066(χ) σε μπλε σκούρο VOLVO S60 S/W
NHX-290*(χ) σε μολυβί Μ/Β Α-CLASS ολόφρεσκια ... όπου *=70% για 8,20% για 6,+ 10% για 9!!! Είχε σουρουπώσει και το χαρτί ήταν κολλημένο απο την αντίθετη πλευρά ... του οχήματος!!!
Ενημερωτικά το ΝΗΧ-3080 δώθηκε σε μτχ. ολόλευκή PORSCHE CARERA 911, τυχαίο μήπως που την είδα στο Πανόραμα??? -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΗΑΜ-5698 και ΕΕΕ-5553, το δεύτερο με θυρεό βεβαίως, βλ. παρακάτω.[/mode για τους hardcore platespotters]
Τι ειναι ο θυρεος;
http://el.wiktionary.org/wiki/θ� ... F%8C%CF%82
Και ο 'χτυπημενος' πανω απο την παυλα.Πολύ σωστά, αν και όταν εδώ λέμε θυρεό εννοούμε τους πρώτους δύο. Στις παρτίδες που φτιάχνει ο Μίχαλος (όπως το
ΙΖΒ της φωτό) υπάρχουν 4 ή 5 θυρεοί σε σταθερές μεταξύ τους αποστάσεις. Αντίθετα στις παρτίδες που φτιάχνει ο
Χρόνης υπάρχει μόνο ένας θυρεός, κάπως πιο εμφανής από αυτούς του Μίχαλου και ο οποίος βρίσκεται πάντα ανάμεσα
στην αριστερή μπλε λουρίδα και το πρώτο γράμμα. Με τον τρόπο αυτό ξεχωρίζουμε τον κατασκευαστή της εκάστοτε
παρτίδας. Ο Χρόνης είχε φτιάξει την τέταρτη παρτίδα νέου τύπου στα τέλη του 2005 και έκανε επανεμφάνιση στην
περσινή παρτίδα από κόκκινες (ΕΕΕ-4000/7899) αλλά, όπως παρατηρήθηκε, και σε τμήμα της περσινής κανονικής
παρτίδας. Τουλάχιστον Κοζάνη, Φθιώτιδα και Ρόδος έχουν πάρει στην παρτίδα αυτή από Χρόνη, θα δούμε στο μέλλον
και που αλλού όταν 'αλλάξουν παρτίδα' οι διάφορες περιοχές και αρχίσουν να δίνουν από την τελευταία (περσινή).
Πάντως οπωσδήποτε ΚΜΡ-5*** και ΖΧΝ δεν έχουν (ένα μόνο) θυρεό άρα είναι Μίχαλου. Για να δούμε τα επικείμενα ΙΡΒ
και ΚΡΤ... Επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε μήπως ο Χρόνης έχει φτιάξει και για δίκυκλα και ποιες είναι οι διαφορές εκεί!Γιώργο ρίξε μία ματιά στο ΡΟΧ που είχε ανεβαστεί το Μάιο, νομίζω φαίνεται ο (ένας μόνο) θυρεός.
[/modeoff]
Οντως..Τα ειχαμε συζητησει ολα αυτα στους Αμπελοκηπους(μαλλον εδω) η στα Καλυβια, αλλα δε θυμομουν οτι ο Χρονης ειχε κατασκευασει και αλλες παρτιδες που περιμεναμε να δοθουν.. Οποτε δεν επρεπε να μου φανει περιεργο..
-
ΤΚΡ 8041 σε Toyota Hiace..
Δημητρη, επειδη γραφω απο κινητο αυτη τη στιγμη δεν μπορω να το δω το ΡΟΧ. Οταν ομως ανοιξω τον υπολογιστη θα το κοιταξω..
Πολυ ενδιαφερουσες οι πληροφοριες σου! -
EEE-2870
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011