-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βρήκες το θέμα που ασχολείται με αυτούς τους μαγνήτες που τους έφερε ο κ. Βερν όταν ταξίδεψε στο κέντρο της γης. Έχουν εκπληκτικές ιδιότητες και αυξάνουν την ιπποδύναμη.
Μόνο που μπορείς να βάλεις το πολύ δύο γιατί μετά το αμάξι γίνεται επικίνδυνα γρήγορο. -
-
Αυτό τι λέτε είναι καλό
http://www.irdusa.com/soapmax/για το πλυντήριο του σπιτιού μου???
-
Βρε σεις μήπως να το ρίχνουμε αυτό στα ψυγεία των αυτοκινήτων μας ;; Μιλάω για αυτούς που πάνε και βάζουν ειδικά ζουμιά για καλύτερη απαγωγή θερμότητας σε βελτιωμένα αυτοκίνητα. Το σούπερ νερο-μάξ θα τους σώσει. Και το βάζεις εύκολα και στο επόμενο αυτοκίνητό σου. Ποτέ πια υπερθέρμανση κινητήρα!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βρε σεις μήπως να το ρίχνουμε αυτό στα ψυγεία των αυτοκινήτων μας ;; Μιλάω για αυτούς που πάνε και βάζουν ειδικά ζουμιά για καλύτερη απαγωγή θερμότητας σε βελτιωμένα αυτοκίνητα. Το σούπερ νερο-μάξ θα τους σώσει. Και το βάζεις εύκολα και στο επόμενο αυτοκίνητό σου. Ποτέ πια υπερθέρμανση κινητήρα!Και πλένονται και εσωτερικά οι σωληνώσεις !!!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βρε σεις μήπως να το ρίχνουμε αυτό στα ψυγεία των αυτοκινήτων μας ;; Μιλάω για αυτούς που πάνε και βάζουν ειδικά ζουμιά για καλύτερη απαγωγή θερμότητας σε βελτιωμένα αυτοκίνητα. Το σούπερ νερο-μάξ θα τους σώσει. Και το βάζεις εύκολα και στο επόμενο αυτοκίνητό σου. Ποτέ πια υπερθέρμανση κινητήρα!Κοίταξε, αν αναφέρεσαι σε ζουμιά τύπου water wetter, θεωρία πίσω από τον τρόπο λειτουργίας τους έχει βάση, και κρίνοντας από μαρτυρίες στο web δείχνουν να δουλεύουν. Σύγκρινε το αυτό, με το απαύγασμα της ψευδεπιστήμης:
*
The process SoapMAX employs is a specially designed flow-through magnetic capacitor with opposite polarities, separated by a tuned resonance gap through which water flows. Initially, a massless particle mixes with a magnetic catalyst, in a controlled magnetic field, which becomes heavy and acts on particles that transmit force. This action in turn affects the surface tension and zeta potential of the water, which increases its solubility. This result is vast emulsification potential.*I rest my case!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βρε σεις μήπως να το ρίχνουμε αυτό στα ψυγεία των αυτοκινήτων μας ;; Μιλάω για αυτούς που πάνε και βάζουν ειδικά ζουμιά για καλύτερη απαγωγή θερμότητας σε βελτιωμένα αυτοκίνητα. Το σούπερ νερο-μάξ θα τους σώσει. Και το βάζεις εύκολα και στο επόμενο αυτοκίνητό σου. Ποτέ πια υπερθέρμανση κινητήρα!δοκιμασε υδραργυρο
αλλα μετα θα θες 20 αλογα μοτερ για να τον κινησεις μεσα στις σωληνωσεις -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Βρε σεις μήπως να το ρίχνουμε αυτό στα ψυγεία των αυτοκινήτων μας ;; Μιλάω για αυτούς που πάνε και βάζουν ειδικά ζουμιά για καλύτερη απαγωγή θερμότητας σε βελτιωμένα αυτοκίνητα. Το σούπερ νερο-μάξ θα τους σώσει. Και το βάζεις εύκολα και στο επόμενο αυτοκίνητό σου. Ποτέ πια υπερθέρμανση κινητήρα!
Κοίταξε, αν αναφέρεσαι σε ζουμιά τύπου water wetter, θεωρία πίσω από τον τρόπο λειτουργίας τους έχει βάση, και κρίνοντας από μαρτυρίες στο web δείχνουν να δουλεύουν. Σύγκρινε το αυτό, με το απαύγασμα της ψευδεπιστήμης:
*
The process SoapMAX employs is a specially designed flow-through magnetic capacitor with opposite polarities, separated by a tuned resonance gap through which water flows. Initially, a massless particle mixes with a magnetic catalyst, in a controlled magnetic field, which becomes heavy and acts on particles that transmit force. This action in turn affects the surface tension and zeta potential of the water, which increases its solubility. This result is vast emulsification potential.*I rest my case!
Μα φυσικά, καμία σχέση. Δεν τα συγκρίνω.
Όταν το διάβαζα αυτό το κείμενο είχα ρίξει μεγάλο γέλιο! -
Δε ξερω τι λετε παντος το φοκι εχει αρχισει και ρουφαει λιγοτερο...
-
Τι περιμένεις τότε;
Βάλε άμεσα άλλα 2-3 για μεγαλύτερη οικονομία.
-
Kαλα μπορειτε να πειτε οτι θελετε...Να ταν η ζηλια ψορα...
-
-
Κανε και tripple facepalm και ολο το φορουμ ας κανει facepalm εγω εχω το δικαιομα να εχω τη γνωμη μου μιας και το φοραει το τουτου της φαμιλιας...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Κανε και tripple facepalm και ολο το φορουμ ας κανει facepalm εγω εχω το δικαιομα να εχω τη γνωμη μου μιας και το φοραει το τουτου της φαμιλιας...Λέγεται πως αν βάλεις Πάνω Απο 5 στη σειρά θα αρχίζει να γεννάει βενζίνη...
Μόνο πρόσεχε την υπερχειλιση...
Είπαμε οικονομία οικονομια αλλα μην πάρουμε και καμία φωτιά... -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Κανε και tripple facepalm και ολο το φορουμ ας κανει facepalm εγω εχω το δικαιομα να εχω τη γνωμη μου μιας και το φοραει το τουτου της φαμιλιας...Όταν μιλάμε για κάτι που μπορείς να αποδείξεις η γνώμη σου δεν έχει καμία σημασία.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κανε και tripple facepalm και ολο το φορουμ ας κανει facepalm εγω εχω το δικαιομα να εχω τη γνωμη μου μιας και το φοραει το τουτου της φαμιλιας...
Λέγεται πως αν βάλεις Πάνω Απο 5 στη σειρά θα αρχίζει να γεννάει βενζίνη...
Μόνο πρόσεχε την υπερχειλιση...
Είπαμε οικονομία οικονομια αλλα μην πάρουμε και καμία φωτιά...Οντως εχει γινει ποιο οικονομικο το αυτοκινητο.Ειναι μισο με ενα λιτρο κατω η καταναλωση.Για τον πατερα μου φυσικα παιζει μεγαλο ρολο επειδη το αμαξι κινειται μονο πολη.
-
Τώρα πλακα μου κανείς ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τώρα πλακα μου κανείς ...Oχι καθολου πλακα ομως...
-
Πάω να παραγγειλω 5 Απο δαυτα...
Αν με ένα έπεσε η κατανάλωση 1 λίτρο , του πουστη με 5 δεν θα πέσει 5-6;;
Παπι θα το κάνω...
Λες να δουλεύει και στους καυστηρες των καλοριφέρ;; -
κρατιεμαι με το ζορι να μην χωσω κανα χαρακτηρισμο....
απλα να θεσω ενα ρητορικο ερωτημα το οποιο δεν χρειαζεται να ειναι κανεις μορφωμενος η να εχει τεχνικες η φυσικες η χημικες γνωσεις...
αν ολες αυτες οι πιπες εκαναν οτι υποσχονταν τοτε για ποιο λογο οι αυτοκινητοβιομηχανιες ξοδευουν '000,000,000 σε R&D με σκοπο να μειωσουν την καταναλωση (πχ υβριδικα) ή την μειωση εκπομπων ρυπων?
learn about placibo effect
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"