-
Αφού δεν κυκλοφορεί μετρητό ,πως να μην είναι'' κουφές '' οι αγγελίες.Πλήν τα λαμόγια .
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Γιατι ? καινουργιο αμαξι θα ειναι και χωρις παιδικες ασθενειες με τιμη 5.000ε πιο κατω απο περυσι. Και μεταχειρα να το παρω γυρω στα 15.000ε που τα δινουν δε συμφερει.Ειμαι καπου λαθος? γιαυτο ρωταω ρε παιδια.Να περιμένεις να πέσουν τα μετάχειρα. Ή να πιέσεις τους πωλητές, δεν θα φύγουν εύκολα από τα χέρια τους GT με 15 χιλιάρικα.
Τα 21 είναι απλώς αστεία.
-
Τελικα ξανακολησα με το Tiguan , μου αρεσει πολυ σε ασπρο.
Τα μειον που εχει για μενα , ειναι η ακριβη του τιμη για μεταχειρισμενο γυρω στα 22.000ε ,ισως οι φημες που ακουγοντε για τους VAG κινητηρες και ποσο μαλλον οταν εχουν turbo kai comressor , ενω μου φενεται οτι ισως εχει αντιπροσωπεια snob. -
Τελικα ξανακολησα με το Tiguan , μου αρεσει πολυ σε ασπρο.
Τα μειον που εχει για μενα , ειναι η ακριβη του τιμη για μεταχειρισμενο γυρω στα 22.000ε ,ισως οι φημες που ακουγοντε για τους VAG κινητηρες και ποσο μαλλον οταν εχουν turbo kai comressor , ενω μου φενεται οτι ισως εχει αντιπροσωπεια snob.αν το θέμα σου είναι το μοτέρ, προχώρα άφοβα, δεν έχει κάποιο χτυπητό ελάττωμα...
-
Πως συμβιβάζεις τζι τι με Τιγκουάν? Τελικά θέλεις κάτι που να είναι χιλιομετροφάγος και ευχάριστο στα στροφιλίκια ή ένα πολυεργαλείο τύπου Τιγκουάν ή Γιέτι? Επίσης λες οτι σε νοιάζει η κατανάλωση να ξέρεις οτι τα τελευταία λόγω βάρους δαγκώνουν ακόμη και με τον 1.2
-
Επίσης αν δεν σε πειράζει το σήμα βρίσκεις με 12-15 χιλιάδες 156 GTA και GT 3.2 V6
-
Τελικα ξανακολησα με το TiguanΗ λογική εξέλιξη μετά την alfa είναι ένα tiguan. Ρώτα και τον busso.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τελικα ξανακολησα με το Tiguan
Η λογική εξέλιξη μετά την alfa είναι ένα tiguan. Ρώτα και τον busso.
-
Moυ εχει μεινει αποθημενο σε κατι εκδρομες που πηγα και δεν μπορεσα να δω τα παραπανω χωρια με το σπορ αμαξι μου, οτι με ενα crossover θα πηγαινα.ΤΟ tiguan αποτι διαβαζω εχει και συμπεριφορα GT. Einai πιο ομορφο απο το Υετι με ποιο κυρος και μεταπωληση. Εχει και τετρακινηση και εχω κολησει οτι θα με βοηθαει πολυ στο χιονι και τη βροχη, για καταναλωση ειδα ατομα που την εφτασαν και 9 αμα εισαι φρονυμος.Βεβαια τα 22.000ε μεταχειρα ακομα μου φενοντε πολλα αυτη την εποχη.
-
Lada Niva 1,7
-
Τα μεταχειρισμένα tiguan έχουν απίστευτα κακό value for money.
Αν θες να πας εκεί πάρε touareg πετρέλαιο που είναι πραγματικό εργαλείο.
-
Ενας λογος που δεν εχω παρει αμαξι ακομα ειναι γιατι περιμενω τι θα γινει με το πετρελαιο , αν θα το επιτρεψουν και ακομα στο περιμενε ειμαι, ωραιο το Υετι ωραιο το Niva αλλα τους λειπει το κυρος στο σημα .Ελληνας ειμαι χαχα.
-
Ενας λογος που δεν εχω παρει αμαξι ακομα ειναι γιατι περιμενω τι θα γινει με το πετρελαιο , αν θα το επιτρεψουν και ακομα στο περιμενε ειμαι, ωραιο το Υετι ωραιο το Niva αλλα τους λειπει το κυρος στο σημα .Ελληνας ειμαι χαχα.εκει που παει το niva πολλα αλλα δεν πλησιαζουν καν
-
+1!
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Ενας λογος που δεν εχω παρει αμαξι ακομα ειναι γιατι περιμενω τι θα γινει με το πετρελαιο , αν θα το επιτρεψουν και ακομα στο περιμενε ειμαι, ωραιο το Υετι ωραιο το Niva αλλα τους λειπει το κυρος στο σημα .Ελληνας ειμαι χαχα.
εκει που παει το niva πολλα αλλα δεν πλησιαζουν καν
Μεχρι να φτασει εκει ομως που δεν πλησιαζουν τα αλλα...........
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εκει που παει το niva πολλα αλλα δεν πλησιαζουν καν
Μεχρι να φτασει εκει ομως που δεν πλησιαζουν τα αλλα...........
εννοεις απο βλαβες?
ε αμα το προσεχεις δε παθαινει τιποτα, αλλοστε αμα δε χαλαει τοτε τι lada ειναι? -
Δεν ειναι μονο οι βλαβες ,ειναι και η ποιοτητα κυλισης.Αν πρεπει να κανεις πχ 100χλμ σε αυτοκινητοδρομο για να φτασεις στον δρομο προς το δυσπροσιτο χωριο και εχει γινει το κεφαλι σου καζανι απο τους θορυβους .
-
Yπερβολές.
-
Εφόσον έφτασες να σκέφτεσαι το Tiguan, η δική μου τελική γνώμη κλείνει εκεί.
Έχεις τα πάντα κυριολεκτικά, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός 1.4 Escape έχω βέβαια και την Alfa 147.
Γκάζι, οικονομικό όταν πας νορμάλ, όμορφο μέσα έξω και κυρίως ποιοτικό και καλοκατασκευασμένο.
4κίνηση, πολύ καλό εξοπλισμό και στο δρόμο έχει τις αρετές των χαμηλών ΙΧ. Δηλαδή δεν έχει πλεύσεις, κλίσεις, δεν το παίρνει ο άνεμος, ενώ έχει πολύ καλό πάτημα και κράτημα.
Χώρους για 5 ενήλικες, γενικά κάνει τα πάντα, έχει τα πάντα και πάει εκτός δρόμου, όπως μου έχουν πει φίλοι μου με Tiguan από επαρχία.
Από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα που υπάρχουν στην αγορά. Στα χρήματα του μάλλον το πιο ολοκληρωμένο.
Έλα στο VW forum και ρώτα ότι θες. -
Ενας λογος που δεν εχω παρει αμαξι ακομα ειναι γιατι περιμενω τι θα γινει με το πετρελαιο , αν θα το επιτρεψουν.τσάμπα περιμένεις...
Τι αμαξι να παρω , καμια συμβουλη???????