-
Ωραια για δε θελω να παρω μονος την αποφαση , προ 7ετιας πηγα να παρω ενα mx-5 1.8 μεταχειρα 16.000ε { τελικα ηταν τρακαρισμενο και το πηρε πισω} και στο τελος κατεληξα με καινουργιο peugeot 206cc cambrio 23.000e , το οποιο πουλησα μια και δεν ειχε χωρους και κατι μου λεει οτι δεν πηρα σωστη αποφαση για τα 23κ { βεβαια ηταν τοτε η μοδα του cambrio, αλλα οχι και 23κ ρε γαμωτο} Τωρα ειναι η μοδα των crossover kai oso nanai επηρεαζομαι ....
Απλα σαν απλος υπαλληλος εχοντας καποια χρηματα σκεφτηκα μηπως βγω μαγκας και ψαχτω και βρω κανενα καλο μεταχειρα μια και κανω λιγα κλμ και μου μεινει και τιποτα στην ακρη για καθε ενδεχομενο..
-
Φίλε μου ειλικρινά διαβάζω ότι μέσα στις επιλογές σου υπάρχει η Alfa Romeo GT.
Αν πραγματικά υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου, η απόφαση του να την πάρεις, τότε κάντο.
Θα έχεις αμάξι-γκόμενα με ότι αυτό σημαίνει.
Giulietta 120, 159 1.8 είναι μαλακίες με όλη τη σημασία της λέξεως μπροστά στην GT.
Η συντήρηση της δεν είναι πολυέξοδη ή τουλάχιστον πιο πολυέξοδη από ένα άλλο 1.800κεκ αυτοκίνητο.
Σε βλέπω ότι έχεις ενδοιασμούς σχετικά με το αν η GT προσφέρει οδηγική συγκίνηση. Βρες να την οδηγήσεις, σου λέω από τώρα καλορίζικη αλλά μετά μη μου λες ότι έφταιγα εγώ που στο πρότειναΣχήμα εξωτερικά σαν το δικό της ίσως δούμε σε 30 χρόνια ξανά. Η σχεδίαση του εσωτερικού είναι ανώτερη είναι πολύ πιο ιταλική από Giulietta & 159 ενώ η ποιότητα των υλικών είναι επιπέδου 159 σχεδόν, η Giulietta εδώ χάνει με κατεβασμένα χέρια.
Κινητήρας ιταλικός, ο τελευταίος 4κύλινδρος που βαράει 7άρες για πλάκα, ήχο σκέτη μελωδία. Η υψηλή κατανάλωση που λένε ότι έχει, είναι επειδή θες να την ακούς εκεί μετά τις 4.000σαλ και όχι γιατί καίει τόσο δυσανάλογα με άλλα 1.8.
Τιμόνι ποίημα, στήσιμο τρένο και κύρος μιας coupe Alfa Romeo.
Της πιο καλοπουλημένης coupe Alfa Romeo ever.Μαύρη την βρήκες? Τέλειο χρώμα για Alfa Romeo. Κυριλάτο και κακό ταυτόχρονα....Έτσι όπως αρμόζει σε μια Alfa. Κυρία εκεί που πρέπει, και πουτ@ν@ εκεί που δεν πρέπει....
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
με χωρους οταν πεφτουν καθησματα , λιγο χωμα , κανα νησι , κανα πεζοδρομιο , καμια λακουβα και το 1.4τσι με 140 αλογα καλο ειναι και ειναι λειτουργικο και μου αρεσει.Αυτα που περιγραφεις, ειναι μεσα στις συνηθειες σου, θα τα χρειαστεις??? θελεις να ειναι 'πολυεργαλειο' το νεο σου αυτοκινητο???αν ναι, τοτε καλως κοιτας το γιετι. Και τα 2 αυτοκινητα κανουν αρκει να εισαι συνειδητοποιημενος, να αναγνωρισεις δηλαδη για τι χρηση ειναι φτιαγμενο καθε αυτοκινητο και να του φερθεις αναλογα. Μην παρεις δηλαδη το γιετι κ μετα σου κακοφαινεται που ειναι 'βαρκα-γιαλο' στις στροφες, ή αντιστοιχα την αλφα και σιχτιριζεις που δεν περνας απο τις λακουβες 'αερα'. οπως καταλαβαινεις, πρεπει να ζυγισεις τις αναγκες σου, να δεις τα αυτοκινητα, να τα περιεργαστεις εν στασει, να κανεις ενδελεχες test drive και μετα να αποφασισεις.
Και τα 2 ειναι μια χαρα σε αυτα τα χρηματα για τη δουλεια που ειναι φτιαγμενα φυσικα
-
Επειδή με έφτιαξες βραδιάτικα τώρα πάρε μερικές μαζεμένες φωτογραφίες
http://www.alfaromeopress.com/index.php ... oom&id=767και μια πιο καλή
http://www.automobilesreview.com/galler ... 008-01.jpg -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Giulietta 120, 159 1.8 είναι μαλακίες με όλη τη σημασία της λέξεως μπροστά στην GT.
-
Αν πραγματικά υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου, η απόφαση του να την πάρεις, τότε κάντο.
Η συντήρηση της δεν είναι πολυέξοδη ή τουλάχιστον πιο πολυέξοδη από ένα άλλο 1.800κεκ αυτοκίνητο.
Σε βλέπω ότι έχεις ενδοιασμούς σχετικά με το αν η GT προσφέρει οδηγική συγκίνηση. Βρες να την οδηγήσεις, σου λέω από τώρα καλορίζικη αλλά μετά μη μου λες ότι έφταιγα εγώ που στο πρότειναΣχήμα εξωτερικά σαν το δικό της ίσως δούμε σε 30 χρόνια ξανά. Η σχεδίαση του εσωτερικού είναι ανώτερη είναι πολύ πιο ιταλική από Giulietta & 159 ενώ η ποιότητα των υλικών είναι επιπέδου 159 σχεδόν, η Giulietta εδώ χάνει με κατεβασμένα χέρια.
Κινητήρας ιταλικός, ο τελευταίος 4κύλινδρος που βαράει 7άρες για πλάκα, ήχο σκέτη μελωδία. Η υψηλή κατανάλωση που λένε ότι έχει, είναι επειδή θες να την ακούς εκεί μετά τις 4.000σαλ και όχι γιατί καίει τόσο δυσανάλογα με άλλα 1.8.
Της πιο καλοπουλημένης coupe Alfa Romeo ever.Μαύρη την βρήκες? Τέλειο χρώμα για Alfa Romeo. Κυριλάτο και κακό ταυτόχρονα....Έτσι όπως αρμόζει σε μια Alfa. Κυρία εκεί που πρέπει, και πουτ@ν@ εκεί που δεν πρέπει....
Μπέπε τα λες όμορφα, όπως συνήθως (αλλά όχι παντα ). Όμως τo Nero με τίποτα! Rosso Alfa σε GT!
-
Ειναι η GT σιγουρα. Ο ανθρωπος ομως εχει προοπτικη οικογενειας και το αυτοκινητο θα το κρατησει 10 χρονια ως μοναδικο αυτοκινητο μαλιστα. Ωραιο ειναι να παιρνεις αποφασεις με βαση το συναισθημα κ να τις χαιρεσαι, μη βαρας ομως το κεφαλι σου στον τοιχο μετα
Στην προκειμενη περιπτωση δυστυχως βλεπω πως υπαρχουν πολλοι αποτρεπτικοι παραγοντες για αυτοκινητο-γκομενα... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπέπε τα λες όμορφα, όπως συνήθως (αλλά όχι παντα ). Όμως τo Nero με τίποτα! Rosso Alfa σε GT!Δία με την GT έχω σχέση πάθους, χτυπάω το κεφάλι μου που δεν την πήρα όταν έπρεπε, το 2005 πήρα το Panda & την 147, χρειαζόταν να μοιράσω τα λεφτά σε 2 αυτοκίνητα, αλλά όσο σκέφτομαι ότι αν δεν τα μοίραζα θα είχα την GT....
Εντάξει στο χρώμα δεν τα χαλάμε, ενδεχομένως να έχεις και δίκιο, ήδη ζω 5 χρόνια με μια κόκκινη, αλλά αν ο φίλος δεν βρίσκει? Και το μαύρο πάει αρκετά στην GT. Εγώ πάνω της λατρεύω grigio stromboli....προσκυνώ δηλαδή και όχι απλά λατρεύω.
Αγαπάμε με τρέλα GT και υποστηρίζουμε θερμά όσους θέλουν να την αγοράσουν.
Ειδικά όταν την συγκρίνεις με το έκτρωμα Giulietta -
zeus έχει μια κόκκινη με εκείνη την θεσπέσια ακτινωτή ζάντα στην Καυκάσου στην Καλαμαριά... Όποτε περνάω από κει σφίγγομαι
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ειναι η GT σιγουρα. Ο ανθρωπος ομως εχει προοπτικη οικογενειας και το αυτοκινητο θα το κρατησει 10 χρονια ως μοναδικο αυτοκινητο μαλιστα. Ωραιο ειναι να παιρνεις αποφασεις με βαση το συναισθημα κ να τις χαιρεσαι, μη βαρας ομως το κεφαλι σου στον τοιχο μετα
Στην προκειμενη περιπτωση δυστυχως βλεπω πως υπαρχουν πολλοι αποτρεπτικοι παραγοντες για αυτοκινητο-γκομενα...Ευθύμη δεν διαφωνώ.
Αλλά δεν σου έχει τύχει ποτέ να αγοράσεις κάτι, που ξέρεις ότι δεν είναι η φωνή της λογικής, αλλά μετά συνειδητοποίησες ότι και πολύ καλά έκανες που δεν άκουσες την φωνή?Για παράδειγμα τι σκέφτεσαι όταν βλέπεις αυτό το γλυπτό?
http://www.distrocar.com/2007-alfa-rome ... tdm-engineΜόνο εγώ ψελλίζω 'Πόπο μανάρι μου να ήμουν μέσα σου(εκλάβετε το όπως θέλετε ), να σε σκίσω?'
-
Ουτε κι εγω διαφωνω οι δικες μου αγορες ειναι συνηθως τετοιες καθως σε αυτη την ηλικια δεν εχω υποχρεωσεις.
Ομως το αυτοκινητο οπως κ να το κανουμε ειναι μια δαπανηρη αγορα κι αν αποδειχθει λανθασμενη θα κοστισει αρκετα € που ισως δεν περισσευουν. Δεν ειναι τοσο οι 2 πορτες, εκει τον κανεις το συμβιβασμο, αλλα οι χωροι. Αντε να κανεις ταξιδι με αποσκευες και καροτσακι μωρου μεσα Αν βεβαια επαρκουν οι χωροι, παω πασο.
Οσο για την τελευταια προταση, απλα θα προσθεσω πως εχει το ωραιοτερο εσωτερικο που εχω δει σε 'γηινο' αυτοκινητο...
edit
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Απ'οτι καταλαβα, εννοει πως η αισθηση που σου αφηνει η gt ακομα κ μονο στην οψη δε συγκρινεται. Προσωπικα συμφωνω
-
Αχ αχ αχ... εγώ σφίγγομαι όταν βλέπω κόκκινη GT για πολλούς και διαφόρους λόγους... θυμάμαι και οδηγικές και άλλου είδους εμπειρίες...
-
Δία για σένα.
Αλλά και για τον φίλο δεν θα ήταν κακή ιδέα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1121201/ -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1044347/
Αυτη ειναι ψιλογνωστου αλλα δε βαζω και το χερι στη φωτια ...... Αυτος τωρα την χαμηλωσε και την σκληρινε ? Γιατι δε το αφηνε μαμισιο? Με τρομαξε ενας οτι στα κοκκινα αμαξια θα αυξηθει αρκετα η ασφαλεια γιατι οι στατιστικες δειχνουν οτι προκαλουν περισσοτερα ατυχηματα.
Οταν ειδα πρωτh φορα GT νομιζα οτι ειδα διαστημοπλοιο , βασικα στα Ιταλικα μου αρεσουν τα ταμπλο στυλ 159 , της GT μου φενεται ειναι ιδιο με 147 θα παω να δω απο κοντα. -
18κ οκ ......... αλλα 21κ την βρηκα στοκ καινουργια. Ηθελα να ξερα αυτη η στοκ , τι να εχει τραβηξει αραγε στην μανδρα του σφακιανακ στη μαγουλα , λετε να εχει πουντιασει με καμια βροχη και το χαλαζει?
-
Μόλις 24.000Ε
-
Δία για σένα.
Αλλά και για τον φίλο δεν θα ήταν κακή ιδέα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1121201/Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη αλλά αν ήταν να δώσω 18, προτιμώ να δώσω 21 και να το πάρω τζιτζί. Είμαι γενικά υπερ του καινούριου. Κάνω 100 χλμ τη μέρα και δεν θα πάρω GT για τέτοια χαμαλίκια, θα κρατήσω το Φοκουσάκι για τα καθημερινά. Όμως, 2 ΙΧ συν το φορτηγάκι με ζορίζουν κάπως... (έπρεπε να μεινω στο στράτευμα γμτ... άλλη πονεμένη ιστορία... ). Συμφωνώ με Κίκιζα περί good value for money του Scirocco 160 αν και δε συμμερίζομαι τις απόψεις περί ΤΕΤΟΙΑΣ συμμετοχικότητας (με όλη την αγάπη στον φίλο Γρηγόρη). Ελπίζω σε ένα καινούριο μικρό πισωκίνητο κουπέ στυλ Χατσιροκου.
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1044347/
Αυτη ειναι ψιλογνωστου αλλα δε βαζω και το χερι στη φωτια ...... Αυτος τωρα την χαμηλωσε και την σκληρινε ? Γιατι δε το αφηνε μαμισιο? Με τρομαξε ενας οτι στα κοκκινα αμαξια θα αυξηθει αρκετα η ασφαλεια γιατι οι στατιστικες δειχνουν οτι προκαλουν περισσοτερα ατυχηματα.
Οταν ειδα πρωτh φορα GT νομιζα οτι ειδα διαστημοπλοιο , βασικα στα Ιταλικα μου αρεσουν τα ταμπλο στυλ 159 , της GT μου φενεται ειναι ιδιο με 147 θα παω να δω απο κοντα.Θα μπορούσα να σου πω περισσότερες πληροφορίες αν ήξερα ποιά ελατήρια έβαλε.
Γιατί από εκεί οφείλεται το χαμήλωμα ή όχι.
Το ενοχλητικό είναι η καγκουροζάντα που χαλάει όλο το αμάξι, αλλά ευτυχώς έχεις περιοριστεί σε κάτι που αλλάζει πολύ εύκολα.
Αν πάρεις κόκκινη Alfa, αγόρασε σκόρδα, ματόχαντρα, κομποσκοίνια, εικονίτσες, κάνε αγιασμό, να την παρκάρεις 10 τετράγωνα μακριά από το σπίτι σου ειδάλλως κουκούλωμα ή καλύτερα γκαράζ....οι λόγοι ευνόητοι
Το ταμπλό είναι ίδιο με της 147 σχεδόν. Έχει διαφορετική βάση ταχυτήτων και μαξιλαράκια γύρω από αυτό που βοηθά στην ξεκούραση του ποδιού ειδικά του οδηγού. Και τα καθίσματα είναι σαν της 147 ΤΙ, αυτά θα τα ευχαριστηθείς πιο πολύ από κάθε τι. Στο δικό μου σωματότυπο μου ταίριαξε καλύτερα το κάθισμα της GT από της 147GTA. Η GT έχει πολλά κοινά μέρη με την 147GTA, γιατί σε αυτήν βασίζεται. Θα μπορούσε να ονομάζετε και 147 Sprint, είναι δηλαδή η coupe εκδοχή της 147, εξ΄ου και τα πολλά κοινά στοιχεία. Όμως μην σε απασχολεί αυτό. 5 χρόνια ζω βλέποντας το ταμπλό της GT και δεν το έχω βαρεθεί καθόλου. Για να ακριβολογώ αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα, γιατί όλα τα αυτοκίνητα τα συγκρίνω με αυτήν....
Καταλαβαίνεις για τι κόλλημα μιλάμε -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μόλις 24.000Ετα άλογα τα είδες? πάρτε ένα βίντεο από την συγκεκριμένη http://www.youtube.com/watch?v=68XXRNV4ATc είναι στην πένα η άτιμη
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μόλις 24.000ΕΑυτήν επειδή την έχω δει από κοντά, την έχω ακούσει να δουλεύει...στα Μέγαρα
απλά θα πω ότι είναι για πολύ τρελό αλφίστα.
Το αμάξι ράβει έτσι....Όταν λέμε ράβει, εννοούμε παίζω φώτα σε Μ3 Ε92 για να έχεις μια τάξη μεγέθους
Supercar 24χιλιάδων ευρώ
Τι αμαξι να παρω , καμια συμβουλη???????