-
Σκεφτομαι να παρω αμαξι για καινουργιο εχω βρει πιο με καλυπτει στα πιο πολλα σημεια............. Αλλα σε περιπτωση που δεν θελω να δωσω 20.000ε και να παρω μεταχειρα με 10.000ε ποιο να ηταν αυτο δεν ξερω, εχω σκεφτει για Α4 1.8τ του 2004 με γυρω στα 75.000κλμ. Εχει κανεις καμια καλητερη ιδεα.?
Για καινουργιο με εξυπηρετει το Υετι 1.4τσι με 20.000ε
η ενναλακτικη μεταχειρισμενο μεχρι 10.000ε καθε Σαβατο βολτα παραλιακη , καθημερινες εχω την μηχανη , Θελω να ειναι φαν του ντραιβ , να εχει χωρους γιατι παω για οικογενεια , να ειναι ωραιο για κανα ταξιδακι , να ειναι ομορφο , να εχει γκαζακι , ετσι κατεληξα στο 1.8τ Audi , τωρα για το 1.6 με 110 αλογα δεν ξερω αν αξιζει. -
Σκεφτομαι να παρω αμαξι για καινουργιο εχω βρει πιο με καλυπτει στα πιο πολλα σημεια............. Αλλα σε περιπτωση που δεν θελω να δωσω 20.000ε και να παρω μεταχειρα με 10.000ε ποιο να ηταν αυτο δεν ξερω, εχω σκεφτει για Α4 1.8τ του 2004 με γυρω στα 75.000κλμ. Εχει κανεις καμια καλητερη ιδεα.?
η ενναλακτικη μεταχειρισμενο μεχρι 10.000ε καθε Σαβατο βολτα παραλιακη , καθημερινες εχω την μηχανη , Θελω να ειναι φαν του ντραιβ , να εχει χωρους γιατι παω για οικογενεια , να ειναι ωραιο για κανα ταξιδακι , να ειναι ομορφο , να εχει γκαζακι , ετσι κατεληξα στο 1.8τ Audi , τωρα για το 1.6 με 110 αλογα δεν ξερω αν αξιζει. -
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
η ενναλακτικη μεταχειρισμενο μεχρι 10.000ε καθε Σαβατο βολτα παραλιακη , καθημερινες εχω την μηχανη , Θελω να ειναι φαν του ντραιβ , να εχει χωρους γιατι παω για οικογενεια , να ειναι ωραιο για κανα ταξιδακι , να ειναι ομορφο , να εχει γκαζακι , ετσι κατεληξα στο 1.8τ Audi , τωρα για το 1.6 με 110 αλογα δεν ξερω αν αξιζει.ούτε το α4 είναι fun ούτε το yeti...
-
Kai πιο ειναι Fun to drive γιατι Ferrari δεν μπορω να παρω . 150 αλογακια μια χαρα Fun δεν ειναι? Δεν θελω να παρω μχ5 λογο χωρων και το rx8 δεν εχω ακουσει και τα καλητερα.
-
Το καλύτερο αυτοκίνητο για σένα είναι αυτό που σου αρέσει.
-
Τα αλογάκια δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν με το fun.
Δηλαδή ένα diesel grand cherokee 200 ίππων είναι πιο fun απο μια 320; -
Στο χωματοδρομο παντως ειναι πιο Fun , Ti την ηθελα αυτη τη λεξη , Γενικα εννοω να σου βγαζει αυτο το κατι.....
-
Νομίζω ότι με budget γύρω στα 15.000 βρίσκεις 320 5ετίας. Προφανώς αν ανεβάσεις το ποσό θα βρεις και κάτι πιο φρέσκο με λιγότερα χλμ.
Αν κοιτάξεις και προς 159 μεριά θα βρεις πιο φρέσκο όχημα (πιθανόν και με περισσότερα άλογα) σε μικρότερη τιμή. -
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1140742/Κατι δε παει καλα με αυτο..
-
Δε περνω διλιτρο δυστηχως {320}, επειδη κανω μονο 3000κλμ το χρονο δεν θελω να εχω υψηλα τελη και να καθομαι να το κοιταω.
Ωραιο το 159 λετε να με τρελανει στις ζημιες , παντα ηθελα Alfa αλλα μου τα επριξαν με τα Ιταλικα ............. Ωρραιο το 159 γιατι κοιταω κατι Avensis kai kati Celica kai κατι δεν μου παει καλα. ΛΟγικα το 159 1.9 να εχει 270 τελη ε ? -
Καποια στιγμη κοιταγα και Alfa GT 1.8 και δεν ειχα ακουσει και τα καλητερα για το μοτερ ............. το 1.9 δεν ξερω τι παιζει???????????
-
Το 1,8 μια χαρά είναι, απλά για το βάρος του αμαξώματος δεν είναι και ότι πιο γρήγορο. Το 1,9 είναι JTS και όχι twin spark όπως το 1,8 και αν δεν κάνω λάθος είναι πιο φτηνό στη συντήρηση λόγω καδένας. Στη θέση σου (αν σε ενδιαφέρουν οι χώροι) θα κοίταγα 159 1,9 (αν δεν γουστάρεις δίλιτρο) και ως πιο φρέσκο τεχνολογικά αμάξι.
Από την άλλη η GT είναι έρωτας...
Αν ψηθείς για alfa πέρνα μια βόλτα από το alfisti.gr για συνεργεία, σέα/μέα και λοιπές λεπτομέρειες. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατι δε παει καλα με αυτο..
To έμπειρο μάτι μου λέει οτι είναι τρακαρισμένη.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κατι δε παει καλα με αυτο..
To έμπειρο μάτι μου λέει οτι είναι τρακαρισμένη.
Εγω που δεν εχω εμπειρο ματι λεω οτι απλα ειναι υπερβολικα φτηνη για να ειναι οκ..
-
Παντος καλυτερα κατα τη γνωμη μου μιας και θες ενα αμαξι για Σ/Κ καλυτερα να αγορασεις ενα μεταχειρο σε αριστη κατασταση παρα να τα σκασεις για καινουριο.Παντος αμα ημουν στη θεση σου θα εσκαγα και τα 20.000€ (αμα τα ειχα) για να παρω κατι πολυ καλο αναλογως τα γουστα μου παντα.
Δηλαδη εγω ας πουμε σαν κολλημενος με τα μοντελα της ford μπορει να αγοραζα ενα ST αμα μπορουσα να το δικαιολογησω παντα.Μπαγκαζια για πιτσιρικια εχει,fun to drive ειναι και μιας και θα το βγαζω μια στο τοσο δε θα με νοιαζουν και τοσο πολυ η βενζινες και δε θα κανω και τα τοσα χιλιομετρα ετσι ωστε να με πηδανε στο σερβις και να σκαω ενα σκασμο λεφτα.Τα τελοι ειναι μια φορα τον χρονο οποτε μπορει να ειναι προβλημα αλλα μπορει και να μην ειναι ομως.
Παντος πιστευω ενα αμαξι που αμα ειναι να παρεις τωρα μιας και οπως αναφερεις πας για παιδι θα αγοραζα κατι βαρυ,ομορφο και με εναν κινητηρα ο οποιος να δινει.Πιστευω παντος το αναμεσα στο audi και στην alfa ειναι θεμα γουστου.
-
Απευθηνθηκα σε εσας γιατι θελω να κανω μια εξυπνη αγορα , πιστευω οτι την σημερηνη εποχη δεν ειναι εξυπνο να παρεις 2λτ.
Οποτε μιλαω απο 1.9λτ και κατω. Επισης θελω να ειναι και λειτουργικο , ενα πολυ χαμηλομενο αμαξι δεν θα με βολευε. Εχω καταλαβει οτι παρολο που κανω 3.000κλμ το χρονο τα service τα πληρωνω το ιδιο ετσι και αλλιως λογο χρονολογιας , π.χ αλλαξα ημαντες κλπ στην 6 ετια με 25.οοοκλμ 350ε , λαστιχα στην 4ετια με 20.οοοκλμ Δεν γλιτωνεις κατι πιστευω. -
Εγώ θα σου συστήσω να πάρεις κάτι καινούργιο, αλλά επειδή κάνεις λίγα χλμ να κοιτάξεις να έχει υψηλή μεταπωλητική αξία. Αυτό γιατί σε 5-6 χρόνια που θα το βαρεθείς και θα το δώσεις για να πάρεις κάτι καλύτερο, να πιάσεις κάποια χρήματα. Εαν πάρεις μεταχειρισμένο, να ξέρεις ότι από δεύτερο χέρι και θα δυσκολευτείς να το δώσεις και δεν θα πιάσει μια, ότι και να είναι. Στα μεταχειρισμένα πάλι, κοίταξε μήπως βρεις τίποτε από κατασχέσεις, εκεί βρίσκεις πραγματικές ευκαιρίες. Στα υπόλοιπα τραβάς λαχείο, αν θα σου κάτσει καλό. Αυτές φυσικά είναι προσωπικές απόψεις, αλλά κι εγώ πάντα με δύο αυτοκίνητα είμαι, στο στιλ που περιγράφεις.
-
Καλα τα λετε για το καινουργιο , αλλα μου τι δινει που θα το πουλησω σε 7 χρονια και θα εχω μονο 27.000κλμ και ο αλλος να μην με πιστευει. Ενω σκεφτηκα οτι με ενα μεταχειρα με 60.000κλμ σε 7 χρονια θα εχω φτασει τα 90.000κλμ . Δεν ξερω αν ειμαι καπου λαθος.
Τι αμαξι να παρω , καμια συμβουλη???????