-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αναμένουμε επόμενη συνάντηση και προτείνω αυτή τη φορά την Πελοπόννησο.
Κάπου για Κύθηρα καλά είναι? Θαλασσα να έχει και να μην είναι στην κορυφή του Ταύγετου!
Προχθές το GPS από Θεσ/νίκη κάποια στιγμή έδειχνε ως συντομότερη διαδρομή μέσω θαλάσσης και το σπίτι του Δημήτρη ... μέσω Πειραιά και όχι από την ασφαλτινη κύρια είσοδο!
Να βρούμε ένα 'μπλε' αμαξι και να έρθουμε!Αν και δεν είναι 'μπλε', προσφέρω εθελοντικά το δικό μου.
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πεστην! Από υπαλλήλους διοδίων μέχρι ολόκληρο δημαρχο καλέσαμε έτσι!'Καλέ μου ιθαγενή που μας φράσσεις τον δρόμο, πόσες χαντρούλες θέλεις για να μας αφήσεις να διασχίσουμε την χώρα σου για να φτάσουμε στη δική μας;'
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πεστην! Από υπαλλήλους διοδίων μέχρι ολόκληρο δημαρχο καλέσαμε έτσι!
'Καλέ μου ιθαγενή που μας φράσσεις τον δρόμο, πόσες χαντρούλες θέλεις για να μας αφήσεις να διασχίσουμε την χώρα σου για να φτάσουμε στη δική μας;'
Αυτός έιναι ο ιθαγενής της υπογραφής του Κώστα λοιπόν
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αναμένουμε επόμενη συνάντηση και προτείνω αυτή τη φορά την Πελοπόννησο.
Κάπου για Κύθηρα καλά είναι? Θαλασσα να έχει και να μην είναι στην κορυφή του Ταύγετου!
Προχθές το GPS από Θεσ/νίκη κάποια στιγμή έδειχνε ως συντομότερη διαδρομή μέσω θαλάσσης και το σπίτι του Δημήτρη ... μέσω Πειραιά και όχι από την ασφαλτινη κύρια είσοδο!
Να βρούμε ένα 'μπλε' αμαξι και να έρθουμε!Αν και δεν είναι 'μπλε', προσφέρω εθελοντικά το δικό μου.
Uploaded with ImageShack.us
Ντροπη και Αισχος
-
Θωμά, μου έφαγες το σίφτυ από το quote.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πεστην! Από υπαλλήλους διοδίων μέχρι ολόκληρο δημαρχο καλέσαμε έτσι!
'Καλέ μου ιθαγενή που μας φράσσεις τον δρόμο, πόσες χαντρούλες θέλεις για να μας αφήσεις να διασχίσουμε την χώρα σου για να φτάσουμε στη δική μας;'
Λεγατε τετοιο πραγμα;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχα....
και δεν μου λες, πως σας κοιτουσαν μετα;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Θωμά, μου έφαγες το σίφτυ από το quote.Αφου ειχε ξεπεραστει ο αριθμος τι να κανω , επρεπε να γινουν περικοπες
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θωμά, μου έφαγες το σίφτυ από το quote.
Αφου ειχε ξεπεραστει ο αριθμος τι να κανω , επρεπε να γινουν περικοπες
Σε πειράζω.
Αύριο θα το πάω για να βάλω a/c.
-
Αυτα ειναι . Την Παρασκευη παω για σερβις (λαδια-φιλτρα )
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους 3 Θεσ/κείς φίλους (sv2, cosneo, REALZEUS), αλλά και τον Πατρινό (bibendum) που για να παρευρεθούν στη συγκέντρωση του Σαββάτου, θυσίασαν σημαντικό χρόνο και χρήμα !!!
Αυτό αποδεικνύει ότι κάποιοι βλέπουν τη συμμετοχή τους στο 4TForum και απο μιά άλλη οπτική γωνιά, σε σχέση με ορισμένους άλλους .....υγεία να 'χουμε και θα βρεθούν κι άλλες φορές
σε περίπτωση που κανονιζόταν πάντως καφεδάκι απόγευμα καθημερινής στα ΝΠ εγώ είμαι μέσα
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αυτο με τη βενζινη οντως πρεπει να ταν δυσκολο...Κατα καποιο τροπο στην Αθηνα μετα τις 11 κλεινουν ολα.Υπάρχουν μερικά που είναι πάντα ανοιχτά, καλό είναι να ξέρεις κανένα για τις δύσκολες στιγμές...
-
[μονολογώ:]
Όχι καταμεσής της εξεταστικής.. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
[μονολογώ:]
Όχι καταμεσής της εξεταστικής..+1
Μετά τις 7 Ιουλίου παιδιά -
Δωστε στιγμα και ειναι ετοιμο το εργαλειο . Το πολυ πολυ ανεβαινω με ΚΤΕΛ
-
-
Από 10 Ιουνίου και μετά
-
Βασικα αρχες Ιουλη θα ειναι οτι πρεπει γιατι τελειωνουν οι περισσοτεροι την εξεταστικη στις σχολες. Να γραψουν οι ενδιαφερομενοι
-
Και με την ευκαιρία του 'ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΟΣ' του αγαπητού sv2, αυτό :
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους 3 Θεσ/κείς φίλους (sv2, cosneo, REALZEUS), αλλά και τον Πατρινό (bibendum) που για να παρευρεθούν στη συγκέντρωση του Σαββάτου, θυσίασαν σημαντικό χρόνο και χρήμα !!! Aυτό αποδεικνύει ότι κάποιοι βλέπουν τη συμμετοχή τους στο 4TForum και απο μιά άλλη οπτική γωνιά, σε σχέση με ορισμένους άλλους .....το έγραψα έχοντας κατά νού αυτούς που, παρότι είναι παλιοί 'θαμώνες' του forum, δεν επιθυμούν σε καμμιά περίπτωση να γνωρίσουν τους σχεδόν καθημερινούς 'συνομιλητές' τους .
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Από 10 Ιουνίου και μετά -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σε μία - δύο μέρες θα ακολουθήσειΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Μείνετε συντονισμένοι.....
Η πρώτη συνάντηση ήταν στα 580 χιλιόμετρα από το σπίτι μου, η δεύτερη στα 5...
ΥΓ: Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... είναι και η απόσταση βλέπεις Γιώργο...
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια