-
Γειά σας
Νέα στο φόρουμ αν και σας διαβάζω εμμέσως εδώ και καιρό!Αναγκάζομαι να ζητήσω την βοήθειά σας γιατί οι άντρες που με περιστοιχίζουν δεν έχουν καμία όρεξη να με βοηθήσουν και κάνουν πλάκες με το πολάκι μου
πρώτα απ όλα θέλω να σας ρωτήσω αν θεωρείτε φυσιολογική τιμή 700 ευρώ για ένα σέρβις που περιελάμβανε λάδια, φίλτρο λαδιού και αέρα, αμορτισέρ.
Το αυτοκίνητο έχει 90.000 χλμΞέχασα να αναφέρω ότι το αυτοκινητάκι μου, μου παρουσιάσει ένα πρόβλημα λίγο μετά απ το σέρβις, συγκεκριμένα μου έκανε διακοπές. Ο μάστορας μου είπε ότι είναι ο πολλαπλασιασμός και τον άλλαξε. Το ανταλλακτικό κόστισε 80 ευρώ και πήρε άλλα 40 για να το αλλάξει.
Το αγόρι μου, όταν του είπα τί έγινε μου λέει ότι με εκμεταλλεύτηκε οικονομικά και ότι θα έπρεπε να είχα αλλάξει και τους άλλους γιατι θα ξαναχαλάσει. Έχει δίκιο?Ευχαριστώ για την βοήθεια και ελπίζω να έκανα τη δημοσίευση εκεί που έπρεπε!
Στέλα
-
Γειά σας
Νέα στο φόρουμ αν και σας διαβάζω εμμέσως εδώ και καιρό!Αναγκάζομαι να ζητήσω την βοήθειά σας γιατί οι άντρες που με περιστοιχίζουν δεν έχουν καμία όρεξη να με βοηθήσουν και κάνουν πλάκες με το πολάκι μου
πρώτα απ όλα θέλω να σας ρωτήσω αν θεωρείτε φυσιολογική τιμή 700 ευρώ για ένα σέρβις που περιελάμβανε λάδια, φίλτρο λαδιού και αέρα, αμορτισέρ.
Το αυτοκίνητο έχει 90.000 χλμΞέχασα να αναφέρω ότι το αυτοκινητάκι μου, μου παρουσιάσει ένα πρόβλημα λίγο μετά απ το σέρβις, συγκεκριμένα μου έκανε διακοπές. Ο μάστορας μου είπε ότι είναι ο πολλαπλασιασμός και τον άλλαξε. Το ανταλλακτικό κόστισε 80 ευρώ και πήρε άλλα 40 για να το αλλάξει.
Το αγόρι μου, όταν του είπα τί έγινε μου λέει ότι με εκμεταλλεύτηκε οικονομικά και ότι θα έπρεπε να είχα αλλάξει και τους άλλους γιατι θα ξαναχαλάσει. Έχει δίκιο?Ευχαριστώ για την βοήθεια και ελπίζω να έκανα τη δημοσίευση εκεί που έπρεπε!
Στέλα
-
Γειά σας
Στέλα
-
Ο χρήστης stella_k έγραψε:
Το αυτοκίνητο έχει 90.000 χλμΑντε να βαλουμε 200€ για αμορτισερ +50€ εργασια + 40€ ευθυγραμμιση. Συνολο 300€
Λαδια με το ζορι 50€, φιλτρο λαδιου περιπου 10€, φιλτρο αερα αλλα 10€. Αντε να βαλουμε εργασια αλλα 50€, συνολο 120€
Αν σε χρεωσε 700€, τι εγιναν τα υπολοιπα 280€?
Μηπως εκανε και αλλες εργασιες? Περιλαμβανεται στη τιμη και η αλλαγη του πολλαπλασιαστη?
Εχεις αποδειξη-τιμολογιο που να αναφερει λεπτομερως τις εργασιες?είναι ο πολλαπλασιασμός και τον άλλαξε.
πολλαπλασιαστης
Το ανταλλακτικό κόστισε 80 ευρώ και πήρε άλλα 40 για να το αλλάξει.
O πολλαπλασιαστης λοιπον (μαρκας beru) κοστιζει περιπου 60€. Τα 40€ για εργασια μου φαινονται πολλα.
έπρεπε να είχα αλλάξει και τους άλλους γιατι θα ξαναχαλάσει. Έχει δίκιο?
Δεν ειναι σιγουρο αλλα πιθανον. Οπότε ,αν εχεις €, τους αλλαζεις προοληπτικα.
Αλλιως, όποτε ξαναπαρουσιασει συμπτωματα, αλλαζεις πολλαπλασιαστη... -
Ποσο εχουν τα αμορτισερ ? δεν σου εδωσαν αναλυτικο χαρτι και αποδειξη? Ψιλοκαλα μου φενοντε τα λεφτα.......
Με τον πολαπλασιαστη που αλλαξες ισως σιγα σιγα να χαλανε και οι υπολυποι και μεινεις στο δρομο.Μερικοι τους αλλαζουν ολους τους πολλαπλασιαστες και μπουζι. -
Στέλλα καλώς όρισες
Νομίζω ότι κατ αρχήν πρέπει να μην αφήνεις τους κάγκουρες (τον φίλο σου και τους φίλους του συμπεριλαμβανομένους) να σου πουλάν μούρη Σιγά μη δεν έχουν κάνει κι αυτοί πατάτες
στα θέματα που ρωτάς, πιστεύω ότι οι τιμές του σέρβις αν περιλαμβάνουν αυτά που λές μάλλον είναι τσιμπημένες.
Τσέκαρε να δεις τί ακριβώς σου άλλαξεΓια τους πολλ/στες η τιμή τοποθέτησης είναι εξωφρενική
-
Στέλλα φύγε, κρατάει ...γερμανοπολύγωνο!
Λίγα λόγια και καλά:
-Πλήρωσες πολλά.
-Το αγόρι σου καλά σου είπε: σε εκμεταλλεύτηκε οικονομικά ο παλιο . Φρόντισε κι εσύ να του ανταποδώσεις την χάρη (του αγοριού σου! ). Εξάλλου, μην ξεχνάς πως αυτός σε εκμεταλλεύεται σεξουαλικά, αν μη τι άλλο...-Οι πολλαπλασιαστές όπως και ο πολλαπλασιασμός δεν είναι τόσο ακριβά πράγματα, αν και δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο...
-Μην ακούς τον drifter, αυτός ξέρει μόνον απο τριφασικά και ως γνωστόν (;) ο πολλαπλασιαστής ΔΕΝ είναι τέτοιος!
-Από VW γενικώς εδώ στο φόρουμ δεν πολυξέρουμε, μόνον τα βρίζουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε. Από τριφασικές ξυλόσομπες πάντως, ό,τι χρειαστείς ρωτάς!
-Ν' αλλάξεις συνεργείο και να πείσεις το αγόρι σου να έρθει μαζί σου. Αν αρνηθεί, να του κόψεις το σεξ (σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη). Με κάτι τέτοια στρώνουμε χαρακτήρα εμείς οι άντρες! Αν πάλι κάνει τον δύσκολο, πούλα το αμάξι.
-
Οταν ειχα ρωτησει ενα συνεργειατζη (sic) αν θα βαλει αντλια νερου με μεταλικη προπελα, με κοιταξε και με ρωτησε 'στο ιντερνετ το διαβασες αυτο;' και μετα γυρναει στον βοηθο του και του λεει, 'αχ αυτο το ιντερνετ θα μας καταστρεψει'
Φυσικα μου ειπε υπερβολικη τιμη για σετ χρονισμου, οποτε κι εγω πηρα των ομματιων μου και εψαξα αλλου αφου ειχα μαθει τιμη πιο πριν απ' το 4Τ Forum.Συμπερασμα: Το 4Τ forum βλαπτει σοβαρα τους παπατζηδες.
Ακου 40ε για ενα πολλαπλασιαστη Σα να φωναζεις τον ηλεκτρολογο για να σου αλλαξει μια λαμπα (ακριβως ιδια διαδικασια) και να σου ζηταει τοσα. Οσο για τα αμορτισερ...
-
Φανταζομαι τι θα οδηγουν το αγορι σου και οι φιλοι του.Τιποτα ιαπωνικα ταξι
-
Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα μολις δουνε γυναικα στο service βαρανε παραπανω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φανταζομαι τι θα οδηγουν το αγορι σου και οι φιλοι του.Τιποτα ιαπωνικα ταξικαλά είμαι βέβαιος
και τπτ ιταλικές μπουρούχες -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φανταζομαι τι θα οδηγουν το αγορι σου και οι φιλοι του.Τιποτα ιαπωνικα ταξι
καλά είμαι βέβαιος
και τπτ ιταλικές μπουρούχεςΑποκλειεται να οδηγουν Ιταλικα ,θα ηξεραν τα παντα απο συνεργεια και ανταλλακτικα.
-
να παίρνεις πάντα μαζί σου έναν άντρα όταν πηγαίνεις στο συνεργείο, ακόμα και αν είναι gay (όχι κραγμένη, να κρατιέται όταν βλέπει τους μουτζουρωμένους μαστόρηδες) ή αν δεν έχει ιδέα αν αυτό πάνω απ τα μπουζί είναι πολλαπλασιασμός, αφαίρεση ή η τετραγωνική ρίζα του 12
κανόνας -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
να παίρνεις πάντα μαζί σου έναν άντρα όταν πηγαίνεις στο συνεργείο, ακόμα και αν είναι gay (όχι κραγμένη, να κρατιέται όταν βλέπει τους μουτζουρωμένους μαστόρηδες) ή αν δεν έχει ιδέα αν αυτό πάνω απ τα μπουζί είναι πολλαπλασιασμός, αφαίρεση ή η τετραγωνική ρίζα του 12
κανόνας1ο
και
2ο Quoted for truth.
( Ο κανόνας φέρει παρόμοια ισχύ και στα service καταστημάτων πληροφορικής πάντως. ) -
Ο μάστορας μου είπε ότι είναι ο πολλαπλασιασμός και τον άλλαξε. Το ανταλλακτικό κόστισε 80 ευρώ και πήρε άλλα 40 για να το αλλάξει.
Το αγόρι μου, όταν του είπα τί έγινε μου λέει ότι με εκμεταλλεύτηκε οικονομικά και ότι θα έπρεπε να είχα αλλάξει και τους άλλους γιατι θα ξαναχαλάσει. Έχει δίκιο?Στο μάστορα πες να αφήσει τον πολλαπλασιασμό ως έχει και να υπολογίσει τις τιμές με την κανονική προπαίδεια
Στο αγόρι σου [η επιλογή του διέπεται από τα ίδια κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου; ] πες ότι αν θέλει να έχει άποψη να πάει να το φτιάξει αυτός Νωρίτερα μπορεί να σε πετάξει αυτός στη δουλειά, μετά θα πάει να το φτιάξει.
Αν δεν ξέρει, μπορείς να του πεις να μπει στο φόρουμ να ρωτήσει τπτ να μάθειΝέα στο φόρουμ αν και σας διαβάζω εμμέσως εδώ και καιρό!
-
Αναγκάζομαι να ζητήσω την βοήθειά σας γιατί οι άντρες που με περιστοιχίζουν δεν έχουν καμία όρεξη να με βοηθήσουν και κάνουν πλάκες με το πολάκι μου
Νομίζω πως συνεχίζουν να το κάνουν κι εδώ
Κατα τα άλλα πες στο αγόρι σου ( τι γλυκόοοοο ) αντί να σχολιάζει και να περνάει την ώρα του στα φόρα να αναλάβει τις ευθύνες του αφού τα ξέρει όλα. Βέβαια αν τα ήξερε όλα δεν θα οδηγούσε Ιταλικά σαπάκια -
Στελλα επιεικως σε ληστεψανε, απο δω και περα ξερεις ομως, και πριν απο οποιαδηποτε επισκευη ριχνε καμια ερωτηση στο φορουμ...ΠΡΙΝ ομως οχι μετα
Και μην βαριεστε, καντε καμια αναζητηση συνεργειου-ανταλλακτικων πριν, μην πηγαινετε στα τυφλα...
-
Καφεδάκι-γλυκάκι-spa περιελάμβανε η επίσκεψη στο συνεργείο ή στο όρθιο τη βγάλατε?
Πολλά - πάρα πολλά.Ωραίος ο φίλος της φίλης μας....τηλεδιάγνωση έκανε και αυτός , αντί να το πάρει το ρημάδι και να τρέξει σε κανένα συνεργείο.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καφεδάκι-γλυκάκι-spa περιελάμβανε η επίσκεψη στο συνεργείο ή στο όρθιο τη βγάλατε?
Πολλά - πάρα πολλά.Ωραίος ο φίλος της φίλης μας....τηλεδιάγνωση έκανε και αυτός , αντί να το πάρει το ρημάδι και να τρέξει σε κανένα συνεργείο.
Ε καλά, μπορεί ο άνθρωπος να τρέχει όλη μέρα σε δουλειές και να μην προλαβαίνει...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ε καλά, μπορεί ο άνθρωπος να τρέχει όλη μέρα σε δουλειές και να μην προλαβαίνει...
... καλά ναι , όρεξη (άρα και χρόνο) για πλάκα με το Polάκι της -όπως λέει η φίλη- έχει όμως!
Απορίες για το σέρβις VW POLO