-
Έλεος με το nobel.
Ας πούμε ότι το λένε Μήτσο να τελειώνουμε.
Λες και αν ο μπαρμπα Νόμπελ έγραφε στη διαθήκη του να συμπεριληφθεί και κούπα για τα οικονομικά, ο greo τώρα θα σκιζε το περιβραχιόνιο του ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιο που έχει φυλαγμένο από το '89. -
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=236093
Το νοσοκομείο βρίσκεται σε γενική εφημερία
Φοιτητές μπλόκαραν τα ηλεκτρονικά συστήματα στο Λαϊκό για να εμποδίσουν την ψηφοφορία στο Καποδιστριακό!Web only
13/11/2012 11:36
Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του Λαϊκού νοσοκομείου εξαιτίας της βλάβης που έχει προκληθεί στον server του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.
Χθες διοικητικοί υπάλληλοι και φοιτητές έθεσαν τον server του πανεπιστημίου εκτός λειτουργίας, με στόχο να διακοπεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Συμβουλίου Διοίκησης.
Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής διοικητής του Λαϊκού νοσοκομείου Ηρακλής Χαρμανίδης, οι γιατροί δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν, αλλά ούτε να επικοινωνήσουν οι κλινικές με τα εργαστήρια.
Ο κ. Χαρμανίδης απηύθυνε έκκληση να δοθεί άμεσα λύση καθώς το νοσοκομείο βρίσκεται σε γενική εφημερία. Επίσης, τόνισε ότι το νοσοκομείο είναι τυφλό και απηύθυνε έκκληση να επικρατήσει η λογική.
-
Τεχνοαντίσταση στο τεχνοκατεστημένο.
Τεχνογαμώ το τεχνομουνί που τους τεχνοπέταγε.
-
Τι σχέση έχει το Λαϊκό με το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο και έχουν τον ίδιο server?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τι σχέση έχει το Λαϊκό με το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο και έχουν τον ίδιο server?Αυτο σε ενοχλησε εσενα οτι ο καθενας κανει οτι μαλακια του κατεβει στο κεφαλι για χαρη του 'αγωνα' που μπορει να θετουν σε κινδυνο εμενα, εσενα ή τον οποιοδηποτε αλλον που δεν εχει σχεση με την γαμημενη ψηφοφορια. Ε δεν γαμιεται. Παραπλευρες απωλειες? Ε λοιπον θα συμφωνησω με τον Εddie εδω.
-
Η χώρα έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο από την κοινή λογική.....
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Φοιτητές μπλόκαραν τα ηλεκτρονικά συστήματα στο Λαϊκό για να εμποδίσουν την ψηφοφορία στο Καποδιστριακό!
Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του Λαϊκού νοσοκομείου εξαιτίας της βλάβης που έχει προκληθεί στον server του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.
Ενταξει. Πρωτο θεμα.
Α, και που σαι Θέμο:
Nεο μοντελο:
οχι πια αβολες καταστασεις:
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Τι σχέση έχει το Λαϊκό με το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο και έχουν τον ίδιο server?
Αυτο σε ενοχλησε εσενα οτι ο καθενας κανει οτι μαλακια του κατεβει στο κεφαλι για χαρη του 'αγωνα' που μπορει να θετουν σε κινδυνο εμενα, εσενα ή τον οποιοδηποτε αλλον που δεν εχει σχεση με την γαμημενη ψηφοφορια. Ε δεν γαμιεται. Παραπλευρες απωλειες? Ε λοιπον θα συμφωνησω με τον Εddie εδω.
Μα κι εγώ με τον Eddie συμφωνώ. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε ότι έγινε .
-
Δεν θυμάμαι αν το Λαϊκό είναι πανεπιστημιακό αλλά είναι δίπλα από ιατρική, οδοντιατρική, νοσηλευτική (ΑΕΙ) οπότε πιθανόν να έχουν κοινό server.
Το ότι ο Θέμος είναι ένα πατημένο κόπρανο δεν ξέρω βέβαια τι σχέση έχει με το θέμα.
-
Πρεπει να μπει link μονο απο ριζοσπαστη για να ειναι εγκυρη μια ειδηση, λες κ δεν το ξερεις...!
-
πολλα και διαφορα λινκς, για Ριζοσπαστη δεν εψαξα ειναι αληθεια...
http://www.google.gr/#hl=el&sclient=psy-ab&q=server+λαικου&oq=server+λαικου&gs_l=hp.3...1459.5935.0.5997.13.13.0.0.0.0.236.1662.0j10j1.11.0...0.0...1c.1.G3Ym0e8Ccho&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=942d3a95d4e3b9af&bpcl=38093640&biw=1280&bih=912Απο οτι φαινεται κρεμαστηκαν σε καποιο αλλο server για να μπορεσει να λειτουργήσει η συνταγογράφηση.
Θα ηθελα να ηταν κανας γονέας κανενος απο τους ηλιθιους εκει μεσα. 'Μάνα κουράγιο, για τον αγώνα γινονται όλα'
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τι σχέση έχει το Λαϊκό με το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο και έχουν τον ίδιο server?Το Λαϊκό Νοσοκομείο είναι ένα τριτοβάθμιο νοσοκομείο, το οποίο διαθέτει ένα μείγμα Πανεπιστημιακών Κλινικών και Κλινικών του ΕΣΥ, που το καθιστά μοναδικό.
( http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a μιας και η www.laiko.gr δεν 'παίζει' )
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το ότι άνοιξαν οι «ουρανοί» την ώρα της ψηφοφορίας των εθνοκτόνων μέτρων από τους εθνοπατέρες, δεν ήταν σύμπτωση. Η καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα διέλυσε κάθε διαμαρτυρία.** Τη βροχή αυτή την προετοίμαζαν εδώ και μέρες**.Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν αυτά, αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι όντως κάποιους τους ψεκάζουν! self-fulfilling prophecy κι έτσι...
Φοιτητές μπλόκαραν τα ηλεκτρονικά συστήματα στο Λαϊκό για να εμποδίσουν την ψηφοφορία στο Καποδιστριακό! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Φοιτητές μπλόκαραν τα ηλεκτρονικά συστήματα στο Λαϊκό για να εμποδίσουν την ψηφοφορία στο Καποδιστριακό!Ναι ειμαι μλκς. Και ναι ο τιτλος ειναι προβοκατορικος, αλλα οχι δικος μου. Αυτο βρηκα αυτο εβαλα. Βαλε καλύτερο.
Για την ταμπακιερα θα μας πεις? Οτι κατεβασανε το σερβερ για να μη γινουν εκλογες και κρέμασαν και το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?
Αμα ηταν κανας συγγενης σου μεσα ή πηγαινε στην εφημερια, να δουμε τι θα ελεγες. -
Δεν το λεει για σενα μεσιε, στην 'αντισταση' πηγαινουν τα γουατεβερ.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δεν το λεει για σενα μεσιε, στην 'αντισταση' πηγαινουν τα γουατεβερ.Τοτε δεν το γραφει και πολυ καλα, βαζοντας απλα τον τιτλο του αρθρου κατω απο το ονομά μου και μετα τους 3 γρόθους.
Σε καθε περιπτωση zorz, αν ειναι έτσι όπως το λεει ο djalma, ζητώ συγγνώμη. Αναμενω επιβεβαιωση.
-
Αντε να το κανουμε ταληρακια λοιπον:
Φοιτητές μπλόκαραν τα ηλεκτρονικά συστήματα στο Λαϊκό για να εμποδίσουν την ψηφοφορία στο Καποδιστριακό!
Δηλαδη ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ οι 'απλυτοι-αξυριστοι-δολοφονοι' κτλ φοιτητες με σκοπο να εμποδισουν τις εκλογες στο πολυτεχνειο και κατεστρεψαν -ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ και ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ- τους σερβερ του νοσοκομειου, (εξ' ου και το δολοφονοι).
Αρα; Αρα κοιτα κυρ Κωστα ποσο μπουρδελα ειναι τα ελληνικα πανεπιστημια (εδω δεν διαφωνουμε )----> ελα καλε ιδιωτη και στησε το δικο σου μαγαζακι για να βγαινουν επιστημονες και οχι ρεμαλια.
Η δημοσιογραφια αλα καρτ του Θεμου.(Αληθεια διαβαζε κανενας την Μαυρη τρύπα στην Ελευθεροτυπια;)
Και επειδη θα παρεξηγηθουν παλι καποιοι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το κατεβασμα του σερβερ ως πραξη: .Δημοκρατια αγορινες μου εκει στα κομματικα γκουλαγκ δεν ειναι μονο τα δικαιωματα σας αλλα πολυ περισσοτερο οι υποχρεωσεις σας.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Φοιτητές μπλόκαραν τα ηλεκτρονικά συστήματα στο Λαϊκό για να εμποδίσουν την ψηφοφορία στο Καποδιστριακό!Ναι ειμαι μλκς. Και ναι ο τιτλος ειναι προβοκατορικος, αλλα οχι δικος μου. Αυτο βρηκα αυτο εβαλα. Βαλε καλύτερο.
Για την ταμπακιερα θα μας πεις? Οτι κατεβασανε το σερβερ για να μη γινουν εκλογες και κρέμασαν και το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?
Αμα ηταν κανας συγγενης σου μεσα ή πηγαινε στην εφημερια, να δουμε τι θα ελεγες.Παιδιά, μια τεχνική εξήγηση απ΄όσο καταλαβαίνω και από τη γνώση μου της κατάστασης: αυτό που κατέβασαν οι αγωνιστές στο ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ δεν είναι κάποιος server αλλά κάποιος router που πάνω του πέφτει η σύνδεση με το Internet (μέσω του ΕΔΕΤ). Το Νοσοκομείο προφανώς χρησιμοποιεί Internet connectivity της Ιατρικής Σχολής δίπλα άρα του ΕΚΠΑ. Δεν επιτέθηκε κανείς στο ίδιο το Νοσοκομείο, απλά όταν κατέβηκε η σύνδεση κατέβηκε για τους πάντες, μεταξύ των οποίων και το Νοσοκομείο (και το Ιπποκράτειο φαντάζομαι καθώς ίσως και το Αττικό). Που να φανταστούν τα παιδιά τα collateral damages της αγωνιστικής τους διαμαρτυρίας Δε νομίζω όμως να κινδύνευσαν ζωές κτλ., μην υπερβάλλουμε, ΟΚ δεν είχαν ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αμα ηταν κανας συγγενης σου μεσα ή πηγαινε στην εφημερια, να δουμε τι θα ελεγες.Παιδιά, μια τεχνική εξήγηση απ΄όσο καταλαβαίνω και από τη γνώση μου της κατάστασης: αυτό που κατέβασαν οι αγωνιστές στο ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ δεν είναι κάποιος server αλλά κάποιος router που πάνω του πέφτει η σύνδεση με το Internet (μέσω του ΕΔΕΤ). Το Νοσοκομείο προφανώς χρησιμοποιεί Internet connectivity της Ιατρικής Σχολής δίπλα άρα του ΕΚΠΑ. Δεν επιτέθηκε κανείς στο ίδιο το Νοσοκομείο, απλά όταν κατέβηκε η σύνδεση κατέβηκε για τους πάντες, μεταξύ των οποίων και το Νοσοκομείο (και το Ιπποκράτειο φαντάζομαι καθώς ίσως και το Αττικό). Που να φανταστούν τα παιδιά τα collateral damages της αγωνιστικής τους διαμαρτυρίας Δε νομίζω όμως να κινδύνευσαν ζωές κτλ., μην υπερβάλλουμε, ΟΚ δεν είχαν ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
To οτι δεν μπουκαραν στο ιδιο το νοσοκομειο ειναι σιγουρο. Φαινεται ξεκαθαρα απο το κειμενο. Αλλα λεει οτι δεν ηταν μονο η συνταγογραφιση αλλα και τα αποτελεσατα απο τα εργαστηρια προφανως μικροβιολιγικα κλπ εξετασεις πανω στις οποιες βασιζοντε θεραπιες η και η συνταγογραφιση ή η χοριγιση καποιου φαρμακου. Οποτε μονο και μονο αυτο το κανει επικινδυνο. Συν τον συνοστισμο και την αργοπορεια και την ταλαιπωρεια του οποιοδηποτε ασθενη πηγαινε εκει.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δεν το λεει για σενα μεσιε, στην 'αντισταση' πηγαινουν τα γουατεβερ.Να γράψω κάτι περισσότερο τώρα;
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες (πορείες-διαμαρτυρίες-απεργίες)