-
Να παίρνεις το αμάξι μέχρι ένα σημείο και μετά να παίρνεις λεωφορείο.
-
Κούκο, αν συνεπιβάτης, τότε οτιδήποτε κάτω από 250 το ξεχνάς φίλε. Τα 50 χλμ. την ημέρα μέσα στο καζάνι δεν είναι καραμέλες. Αν το πρόβλημα είναι το μπάτζετ, τότε πας... για καινούριο. Η δόση βγαίνει από τη βενζίνη του αυτοκινήτου που θα γλιτώσεις.
-
Λεωνίδα, πρέπει να πηγαίνω στο γραφείο και μετά να φεύγω για πελάτες. Οπότε το θέμα παρκαρίσματος είναι μόνιμο και τα ΜΜΜ δεν εξυπηρετούν!
Μπλάστερ, ο συνεπιβάτης δεν θα είναι μόνιμος. 1 ή 2 φορές στις 30 μέρες του μήνα. Οπότε καλά είμαι και κάτω από τα 250cc.
Το Agility τελικά λέει κάτι?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λεωνίδα, πρέπει να πηγαίνω στο γραφείο και μετά να φεύγω για πελάτες. Οπότε το θέμα παρκαρίσματος είναι μόνιμο και τα ΜΜΜ δεν εξυπηρετούν!Μπλάστερ, ο συνεπιβάτης δεν θα είναι μόνιμος. 1 ή 2 φορές στις 30 μέρες του μήνα. Οπότε καλά είμαι και κάτω από τα 250cc.
Το Agility τελικά λέει κάτι?
Τα μεγάλα Agility (150-200, γιατί έχει και 50άρι) είναι στο πνεύμα του μικρού Honda SH (150) που, όπως έγραψα πιο πάνω, είναι ό,τι τιμιότερο κυκλοφορεί σε μηχανάκι. Η διαφορά τιμής είναι τεράστια βέβαια, 3.400 κοστίζει το Honda και 1 χιλιάρικο κάτω το Kymco. Πάντως, και τα δύο πουλάνε σαν ζεστό ψωμί. Ουσιαστικά είναι... μικρομεσαία σκούτερ, με μεγάλους τροχούς όμως, μπρος-πίσω δισκόφρενα (το Honda έχει και συνδυασμένα φρένα).
Στο ίδιο παιχνίδι παίζουν και τα Piaggio Liberty 150 (κάνει 2.200 καινούριο)
-
Στο Agility καταλήγω! Αλλά στα site δίνουν πίσω ταμπούρα!! Εχει αλλάξει αυτό? Αν όχι, έχει σημασία?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το τεστ ντραϊβ ηταν για το Νεος, να δει την ΩΜΗ δυναμη που κρυβουν τα 50αρια 4Τ :rofl:Μάλλον οι 3 ρόδες τους επιτρέπει να κάνουν ποιο γρήγορα ελιγμούς ειδικά όταν οι ταχύτητες των αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα χαμηλές.
Το ανάποδο!
Αν όχι, έχει σημασία?
Σχετικά μικρή.
-
Thanks, Zorz
λεπόν...
Όμορφο είναι. Οικονομικό είναι. 200cc είναι. €2.300 κάνει, άρα είναι εντός budget.
Πάω να το δω με τον Μπλάστερ και, μάλλον, θα το πάρω.
-
Νομίζω πολύ καλή επιλογή, αλλά δες και τα Piaggio Liberty μήπως σου αρέσουν περισσότερο...
-
Τα έχω δει. Και είναι πολύ όμορφα. Αλλά.....1ον κοστίζουν περισσότερο και 2ον όλοι μου λένε να μεινω μακριά από τα Ιταλικά.
-
Γαμώ τα θέματα, το παρακολουθώ κι εγώ
Όλη η 3η ηλικία μαζεύτηκε
Κρίμα που δεν έχω ανάγκη μετακίνησης να μπω κι εγώ σε πειρασμό να ψαχτώ
Ζηλεύω και θα θελα κι εγώ 1 αλλά μόνο ο tm θα μπορούσε να ήταν τόσο μ@λ@κας που να πάει να πάρει δίτροχο στην κατάστασή μου -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο Agility καταλήγω! Αλλά στα site δίνουν πίσω ταμπούρα!! Εχει αλλάξει αυτό? Αν όχι, έχει σημασία?Από 125cc και πάνω δίσκοι μπρος - πίσω ...
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ζηλεύω και θα θελα κι εγώ 1 αλλά μόνο ο tm θα μπορούσε να ήταν τόσο μ@λ@κας που να πάει να πάρει δίτροχο στην κατάστασή μουΟ tm σε κάθε περίπτωση θα είχε πάρει παραπάνω από ένα...
-Ένα 50άρι scooter για να μην βγάλει δίπλωμα μηχανής και να έχει την βολή του....
-Ένα 50άρι racing replica για να το χρησιμοποιεί με το δίπλωμα για το scooter, αλλά ν' αλλάζει ταχύτητες για να περνάει η ώρα του, μιας και το scooter είναι 50άρι τετράχρονο και βαριέται τη ζωή του...
-Μετά επειδή και τα δύο παραπάνω είναι σχετικά αργά , θ' αγόραζε και ένα μεγαλύτερο scooter για να πάει πιο γρήγορα...
-Φυσικά, ΗΔΗ θα προγραμμάτιζε την αγορά μοτοσυκλέτας κανονικής για κάνα ταξίδι, ενώ φυσικά ΟΛΑ τα παραπάνω θα τα κρατούσε στο γκαράζ του...Εσύ προφανώς, ΔΕΝ κάνεις αυτό το πράγμα με τα δίτροχα, αλλά με τ' αυτοκίνητα!
Σε λίγο, και οι δύο κινδυνεύετε να μείνετε από ... χώρο!
-
Όμορφο είναι...
Ειδικά δίπλα στο 207... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ζηλεύω και θα θελα κι εγώ 1 αλλά μόνο ο tm θα μπορούσε να ήταν τόσο μ@λ@κας που να πάει να πάρει δίτροχο στην κατάστασή μουΟ tm σε κάθε περίπτωση θα είχε πάρει παραπάνω από ένα...
-Ένα 50άρι scooter για να μην βγάλει δίπλωμα μηχανής και να έχει την βολή του....
-Ένα 50άρι racing replica για να το χρησιμοποιεί με το δίπλωμα για το scooter, αλλά ν' αλλάζει ταχύτητες για να περνάει η ώρα του, μιας και το scooter είναι 50άρι τετράχρονο και βαριέται τη ζωή του...
-Μετά επειδή και τα δύο παραπάνω είναι σχετικά αργά , θ' αγόραζε και ένα μεγαλύτερο scooter για να πάει πιο γρήγορα...
-Φυσικά, ΗΔΗ θα προγραμμάτιζε την αγορά μοτοσυκλέτας κανονικής για κάνα ταξίδι, ενώ φυσικά ΟΛΑ τα παραπάνω θα τα κρατούσε στο γκαράζ του...Εσύ προφανώς, ΔΕΝ κάνεις αυτό το πράγμα με τα δίτροχα, αλλά με τ' αυτοκίνητα!
Σε λίγο, και οι δύο κινδυνεύετε να μείνετε από ... χώρο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο Agility καταλήγω! Αλλά στα site δίνουν πίσω ταμπούρα!! Εχει αλλάξει αυτό? Αν όχι, έχει σημασία?Από εδώ: http://www.kymco.gr/product.asp?catid=1493
Βρήκα αυτή τη φωτό:
Όπερ σημαίνει, δίσκος πίσω. Και ναι, έχει σημασία. Σαν αίσθηση, αλλά και σαν αποτέλεσμα (προοδευτικότερο φρενάρισμα).
Τα έχω δει. Και είναι πολύ όμορφα. Αλλά.....1ον κοστίζουν περισσότερο και 2ον όλοι μου λένε να μεινω μακριά από τα Ιταλικά.
Καλά, αυτά είναι τα κλασικά λόγια της αγοράς. Οι Ιταλοί είναι ΜΑΣΤΟΡΕΣ στα μικρά μηχανάκια, όπως και στα μικρά αυτοκίνητα. Είναι οι πρώτοι διδάξαντες, πώς να το κάνουμε. Θα μου πεις... εσύ πήρες Yamaha.
Ναι, αλλά όχι να λέω 'ναι στο κινέζικο, όχι στο ιταλικό'
Επιπλέον, αν δε μου άρεσε ΤΟΣΟ πολύ το XMAX, μάλλον σε Gilera Nexus με έβλεπα -
... πάντως, η φτήνια του Κινέζου σε σχέση με τον Ιάπωνα (και τον ευρωπαίο), δεν κρύβεται με τίποτα. Κοιτάξτε αμορτισέρ/εξάτμιση του Agility στην πιο πάνω φωτό και κάντε σύγκριση με το SH150i...
... το αυτό (και σε μεγαλύτερο βαθμό) παίζει για όλο το μηχανάκι, από τους διακόπτες, την κλειδαριά, τους καθρέπτες και τον πίνακα οργάνων, ως την ποιότητα της σέλας, των φρένων, των αναρτήσεων και της βαλίτσας. Κάπως έτσι δικαιολογείται το χιλιάρικο υπέρ του κινέζου στην τιμή αγοράς.
-
Πίνακας οργάνων, πχ.
Agility 200i
SH150i
-
Νίκο, κινέζικο μηχανάκι θα αντέξει σε τέτοια εξοντωτική χρήση;
Δες και τις παραπάνω φωτογραφίες, αν είναι έτσι και ο κινητήρας/μετάδοση...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νίκο, κινέζικο μηχανάκι θα αντέξει σε τέτοια εξοντωτική χρήση;Δες και τις παραπάνω φωτογραφίες, αν είναι έτσι και ο κινητήρας/μετάδοση...
Λεωνίδα, τα νέα της αγοράς λένε ότι αντέχουν... γενικώς. Εμένα πάντως, η βάση του αμορτισέρ με χαλάει και μόνο εξ όψεως. Μα είναι παξιμάδι αυτό ρε Κινέζο;;
Πείτε με περίεργο
Το Hondάκι είναι βρωμόσκυλο σκέτο. Εκτός ότι το δούλεψε ο αδελφός μου στην Πάρο, δίπλα στη θάλασσα (και ξέρετε όλοι τι σημαίνει αυτό) για 20.000 χλμ. (και πλέον στην Αθήνα), έχω γνωστούς που το δικό τους έγραψε 100.000 χλμ. τέρμα γκάζι αγόγγυστα, ζητώντας μόνο λάδια, τακάκια και λάστιχα.
Επιλογή σκούτερ για ηλικιωμένους!!! :)