-
Koυκε, επειδη θα κανεις πολλα χλμ καθημερινα, νομιζω οτι πρεπει να πας σε κατι που θα εχει σου δινει ασφαλεια. Κακα τα ψεμματα, σε αυτη την ηλικια ( ) δε ξερω ποσο ευκολο θα ειναι να αποφυγεις καποια μικρο-μ@λακια με το χαος της Αθηνας. Τα βλεπεις καθημερινα και μονος σου. Αρα η προταση μου ειναι ΜΡ3. Ακριβο, αλλα θα ειναι πιο ασφαλες για καποιον αρχαριο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αποφάσισα να πάρω κι εγώ δίτροχο.21 υπέργηροι αναβάτες συνιστούν PCX! Το έχω 6 μήνες σχεδόν και είνα μια χαρά. Δεν είναι καθόλου ψόφιο που λένε (δε θες και παραπάνω - με εμένα πάνω πάει 110 άνετα) ενώ τα συνδυασμένα φρένα του θα σε ξεφοβίσουν από το άγχος του φρεναρίσματος πανικού! Το σταρτ-στοπ μου φαίνεται μπούρδα προσωπικά γιατί ούτως ή άλλως καίει ελάχιστα...
Αν ήταν να κυκλοφοράς με πολλά κυβικά καλύτερα πάρε ένα σμαρτ, τα μεγκα σκούτερ μου φαίνονται σχιζοφρενική σύλληψη. Τι να το κάνω αν καίει σαν αμάξι και είναι 200 κιλά; Άλλωστε, δόξα τω Θεώ μηχανές υπάρχουν και μάλιστα τόσο πολύ πιο ασφαλείς όσο και πολύ πιο παιχνιδιάρες, αν θέλω γκάζια. -
αυτη που ειδες ηταν και η τελικη του.. πιο πανω δεν παει με τιποτα, ειναι περιορισμενη και ακομα δεν εχουν βρει πως να βγαλουν τον κοφτη!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αυτη που ειδες ηταν και η τελικη του.. πιο πανω δεν παει με τιποτα, ειναι περιορισμενη και ακομα δεν εχουν βρει πως να βγαλουν τον κοφτη!Δεν έχει νόημα, ούτως ή άλλως... σκούτερ μικρό είναι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νομίζω, πάντως, ότι στις εκδόσεις με ABS τα συνδυασμένα φρένα είναι 'υποχρεωτικά' ή κάνω λάθος;Καλή ερώτηση. Τεχνολογικά πάντως δεν υπάρχει ανάγκη. Εμπορικά, νομίζω ότι η Honda έχει βγάλει και μοντέλα με ABS χωρίς CBS, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό. (flashback: όντως έχει βγάλει). Όσα έχουν CBS ξεχωρίζουν IIRC από τις μπροστινές δαγκάνες των φρένων που έχουν 3 έμβολα.
Νομίζω ότι γενικά με το δίτροχο αλλάζει όχι μόνο η καθημερινότητά σου, αλλά ως και η κοινωνική σου ζωή
Βέβαια... έχει κούραση το θέμα, κυρίως γιατί πρέπει τα μάτια σου να βλέπουν 360 μοίρες γύρω γύρω...
Αυτό που χρειάζεται είναι: http://www.youtube.com/watch?v=m6NA_P22KIo
Πρέπει να προβλέπεις από πριν τις κινήσεις των άλλων οδηγών.Πράγματι το μάτι πρέπει να παίζει όλη την ώρα. Επίσης στα φανάρια όταν πιάνει κόκκινο και σταματώ κοιτάζω καθρέπτες μην έρχεται κανένας φορτσάτος από πίσω.
+1. Μέχρι να σταματήσει άλλο αυτοκίνητο και να σε καλύψει από πίσω, συνεχίζεις να κοιτάς το καθρέφτη. Επίσης αν είσαι σε επίπεδο δρόμο και μπορείς να σταθείς χωρίς φρένο, πάτα το έτσι κι αλλιώς όσο είσαι ακάλυπτος. Σε δρόμους με >1 λωρίδες, αν δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο σταματάς δίπλα στο πεζοδρόμιο (ειδικά τις νύχτες). Αν υπάρχει τουλάχιστον 1 αυτοκίνητο αλλά και κενή λωρίδα, μην σταματάς στην μέση της λωρίδας αλλά δίπλα στο αυτοκίνητο. Αν είναι 2 αυτοκίνητα, ανάμεσα τους.
Μεγάλος κίνδυνος τα ωραία κοριτσούδια που αποσπούν την προσοχή ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες
-
δεν διαφωνω, απλα ειμαι αντιθετος με τους περιοριστες!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Νομίζω ότι γενικά με το δίτροχο αλλάζει όχι μόνο η καθημερινότητά σου, αλλά ως και η κοινωνική σου ζωή
Ωραίος! Γιατί χωρίς δίτροχο, παίζει να καταντήσεις έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=S_F0Pa-hA-w
-
Αυτό το topic έχει φτάσει επικά επίπεδα trashούρας! Μα πού τα βρίσκετε όλα αυτά τα βιντεάκια;!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αυτό το topic έχει φτάσει επικά επίπεδα trashούρας! Μα πού τα βρίσκετε όλα αυτά τα βιντεάκια;!!!Αν έχεις γεννηθεί στα 70's...
-
Με σωστό ντύσιμο, δε μασάς ούτε από καιρικές συνθήκες. Ειδικά στην ΑΘΗΝΑ, που κάνει (πραγματικό) κρύο 15-20 μέρες το χρόνο, το αυτοκίνητο το κρατάς για καμιά εκδρομή και αν.
ρε είχε πάνω απο 15 βαθμούς το σάββατο, χειμώνας είναι αυτός;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με σωστό ντύσιμο, δε μασάς ούτε από καιρικές συνθήκες. Ειδικά στην ΑΘΗΝΑ, που κάνει (πραγματικό) κρύο 15-20 μέρες το χρόνο, το αυτοκίνητο το κρατάς για καμιά εκδρομή και αν.
Σιγα εσύ Νορβηγέ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σιγα εσύ Νορβηγέ
Faen ta deg
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Faen ta degΓράψτο ελληνικά
-
Faen ta deg
Γράψτο ελληνικά
Faen ta deg = πολύ εύστοχη η παρέμβασή σας, κύριε διαχειριστά
-
κάνε practice στα νορβηγικά, θα χρειαστούν
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κάνε practice στα νορβηγικά, θα χρειαστούνchat το κάναμε, σκάω
το θέμα είναι πάντως ταξίδι στο χρόνο. tm, koyk, krusenmeister etx
-
Τον μουρλανατε τον ...............'ωριμο' ....ανθρωπο
Εχει γερη κραση παντως.
Μια που ολοι εχουν απο μια να .........πω και εγω την δική μου....
Καβαλα - οδηγα.......,κατι που να σε χωράει....γενικως (εσενα και τα πραγματα σου) αυτα που σου αρεσουν - φτανουν τα χρήματα και πάρε. Οχηματα ειναι....Οι προγράψαντες τεκμηρίωσαν, οποτε δεν εχεις διακολογία.
Εκεινο που θα συμπληρώσω είναι οτι **ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και SCOOTER. ** Αν είσαστε 'αρχαριοι' τελεια.....αν είσαστε 'εμπειροι' ξεχαστε αυτα που ξερετε... ή καλύτερα ανοίξτε το μυαλό σας και μάθετε.Μοναδική εμπειρια....
Απο μένα καλα χιλιόμετρα..............ορθια....και το σιγουρα είναι πως
**ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΆΣ ...ΓΙΝΕΣΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΣ **:yahoo:
Υγεια να εχουμε και να γράφουμε.......εδω και .............αλλου...
Καλες γιορτές.
-
Καλημεραααααα!
Κουκε, τι εγινε, ρε?
Εκανες βολτα στα μαγαζια? Ειδες μηχανακια? Πηρες ιδεα?
Ποιο βλεπεις πιθανοτερο για αγορα? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημεραααααα!
Κουκε, τι εγινε, ρε?
Εκανες βολτα στα μαγαζια? Ειδες μηχανακια? Πηρες ιδεα?
Ποιο βλεπεις πιθανοτερο για αγορα? -
Ό,τι πρέπει για βρεγμένη Κηφησιας!
Επιλογή σκούτερ για ηλικιωμένους!!! :)