-
Mε το μαραφέτι αυτό δλδ εγώ θα φτάσω την τελική του 307 με τα 180 άλογα.
Τούρμπο-ουστ φάση. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
25 χλμ στην τελική χρειάζονται ΠΟΣΑ παραπάνω άλογα;
Οσος ειναι ο λογος της νεας προς την παλια τελικη στην 3η δυναμη.
Πχ αν εχω 200χλμ τελικη για να παω στα 225 θελω 1.42 μεγαλυτερη ισχυ. Δηλαδη το Ζουμι αυτο αυξανει την παραγωμενη ισχυ κατα 42%. Καλα μιλαμε εφυγα με τα τσαρουχια να το αγορασω!
ΟΥΣΤ -
Ο χρήστης karavlaxos έγραψε:
25 χλμ στην τελική χρειάζονται ΠΟΣΑ παραπάνω άλογα;
Οσος ειναι ο λογος της νεας προς την παλια τελικη στην 3η δυναμη.
Πχ αν εχω 200χλμ τελικη για να παω στα 225 θελω 1.42 μεγαλυτερη ισχυ. Δηλαδη το Ζουμι αυτο αυξανει την παραγωμενη ισχυ κατα 42%. Καλα μιλαμε εφυγα με τα τσαρουχια να το αγορασω!
ΟΥΣΤΠαρανόησις, το BENS αυξάνει την τελική τόσο, το ζουμί δεν ξέρω.
-
Και τα 2 μαζι??????
-
Δεν παιζω, εγω νομιζα αναφεροσουν στο Ζουμι!
-
δεχομαι να το δοκιμασω, επι πληρωμη φυσικα
-
Γιατί οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν το συστήνουν για να αυξήσουν τις επιδόσεις των προϊόντων τους?
Ντίπ μυαλό δεν έχουν? -
Είδα προσφάτως διαφήμιση στην tv με τα γνωστά μαγνητάκια
Λοιπόν το τί μούφες έλεγε δεν λέγεται.
Θα έπρεπε να επέμβουν καταναλωτικές οργανώσεις και ο εισαγγελέας. Δεν μπορεί κάποιοι να θησαυρίζουν με ψέματα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είδα προσφάτως διαφήμιση στην tv με τα γνωστά μαγνητάκιαΛοιπόν το τί μούφες έλεγε δεν λέγεται.
Θα έπρεπε να επέμβουν καταναλωτικές οργανώσεις και ο εισαγγελέας. Δεν μπορεί κάποιοι να θησαυρίζουν με ψέματα.
Σιγά εδώ τα είχε βάλει ο Μάκης στην Καγιέν και είχε δεί διαφορά
-
Το βρήκα! Ο Μαγικός Ζωμός του Αστερίξ είναι!!! Το προμηθεύεστε από κινηματογράφους και πιάνει και σε ανθρώπους και ζωντανά!
-
Πάντως πέρα από την πλάκα είναι λυπητερό να είμαστε στο 2010 και να πιστεύουμε ακόμα στα μαγικά ματζούνια που θα αυξήσουν την ισχύ +25,48% και ταυτόχρονα μείωση της κατανάλωσης κατά 15,73% και καυσαέρια πιο καθαρά και από ποδήλατο, μόνο με 49,99€ όποιος τηλεφωνήσει μέσα στα πρώτα 43 δευτερόλεπτα.
Απλή φυσική ρε γαμώτο.
-
Τα ματζούνια ΕΙΝΑΙ αποτελεσματικά.
Εδώ ένα σήμα γιαπωνέζικης εταιρείας στο αμάξωμα είναι ικανό να κάνει το τούρμπο από χύτρα/λαδιέρα μέσα σε μια νύχτα, αξιόπιστη και δοκιμασμένη τεχνολογία
Γιατί να μη μπορεί ένα παράγωγο ρακής να προσφέρει ιπποδύναμη; Στην ίδια λογική στηρίζονται και τα δύο -
Αγορασα ενα τετοιο μπουκαλακι με τσιπουρο το βαλα στη δεξαμενη πετρελαιου της πολυκατοικιας και ειναι κομπλε σε συννενοηση με τον διαχειριστη βαλαμε και μαγνητακια και ο καυστηρας πλεον καιει μονο οξυγονο το συνιστω σε ολους ανεπιφυλακτα
-
Μα καλα κι εσυ Χριστιαννε μου,χαραμισες το τσιπουρο για τον καυστηρα???
Με τετοια κρυα δεν το πινες να ερθεις στα ισα σου????? -
Καλά ρε που$th μουτι χώρα είμαστε; τι επιστήμονες βγάζουμε ο ένας βρήκε το αεικίνητο με καύσιμο το νερό, ο άλλος βρήκε τον μαγικό ζωμό των Γαλατών,** κανένα οικονομολόγο ρε παιδιά έχουμε;**
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Καλά ρε που$th μουτι χώρα είμαστε; τι επιστήμονες βγάζουμε ο ένας βρήκε το αεικίνητο με καύσιμο το νερό, ο άλλος βρήκε τον μαγικό ζωμό των Γαλατών,** κανένα οικονομολόγο ρε παιδιά έχουμε;**εμ πως δεν εχουμε, και οπως ακουγεται στην πιατσα, ειναι και καλος 'μαγειρας' :
Βιογραφικό
**Είναι Καθηγητής Οικονομικής Επιστήμης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (από το 1990). **
Από το Σεπτέμβριο του 1996 έως τον Οκτώβριο του 2009 ήταν μέλος της Βουλής των Ελλήνων.
Από το Μάρτιο του 2004 έως τον Ιανουάριο του 2009 διατέλεσε Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.
Από το 1992 έως το 1993 διατέλεσε Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας.
Από το 1984 έως το 1992 διατέλεσε Επίκουρος και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Birkbeck College).
**
Έχει εκδώσει πέντε βιβλία και πάνω από 40 εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε μερικά από τα πιο σημαντικά διεθνή επιστημονικά περιοδικά με πολλές αναφορές στη διεθνή βιβλιογραφία.
**Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στα διεθνή οικονομικά, στη μακροοικονομική θεωρία και πολιτική, στα οικονομικά της ανάπτυξης και στην ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία.
**
Αποφοίτησε με άριστα από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1977) και ανακηρύχθηκε διδάκτωρ της Οικονομικής Σχολής του Λονδίνου (M.Sc. 1978, Ph.D. 1981, London School of Economics).
**
**
Η διδακτορική του διατριβή βραβεύτηκε to 1981 με το βραβείο Sayers του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το 2002, το βιβλίο του «Η Δραχμή: Από τον Φοίνικα στο Ευρώ» βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών.
**Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Οκτωβρίου 1955. Είναι παντρεμένος με τη Δίκα Αγαπητίδου με την οποία έχουν τρία παιδιά.
-
Μήπως πρέπει να δημιουγήσουμε ένα θέμα με τίτλο: Μεγκάλοι**** Έλληνες
με εθνικό σύμβολο (πρόταση για Χρυσοχοίδη) το: -
Κατι τετοιες μαλακιες παντως πουλανε τρελα σε αφελεις. Ο τυπος λεει οτι κανει 100 ευρω τα 500ml και οτι επειδη το χρησιμοποιεις σε μηδαμινη αναλογια με την βενζινη καταληγει να ειναι φτηνο. Αν οντως ειναι ασετον απο οτι βλεπω κανει (στο αμερικα τουλαχιστον, για ελλαδα δεν βρηκα) 17-20$ το γαλονι, δηλαδη 1.7-2.6 ευρω τα 500ml. Αν παλι δεν ειναι ασετον μπορει να ειναι κατι αλλο εξισου φτηνο. Οποτε παρουσιαζοντας το σαν μαγικο ζουμι και λεγοντας οτι ναι μεν κανει 100 ευρω αλλα κραταει για 100 γεμισματα τον παραμυθιαζει τον αλλον και βγαινοντας απο το μαγαζι θεωρει οτι πηρε το σουπερ ντουπερ ζουμι και μαλιστα σε εξευτελιστικα χαμηλη τιμη, την ωρα που ο πωλητης εχει πουλησει κατι 58 φορες ακριβοτερα απο οτι αν το πουλαγε για αυτο που πραγματικα ειναι. Και ο συγκεκριμενος ηρθε εδω ταχα μου ταχα μου να πει για κατι που ανακαληψε και πως σε καμια περιπτωση δεν θελει να κανει διαφημιση και πεταει και την μαρκα και τον εμπορο απο οπου το πηρε, που το πιθανοτερο ειναι να προκειται για το ιδιο ατομο.
Τριτοκοσμικες καταστασεις. -
Ξέρω και πιο εύκολο τρόπο για να πάει μπούνια το αμάξι σου παλουκάρι: ρίξε λίγη ναφθαλίνη μέσα.
Όταν το μοτέρ σου όμως μετατραπεί σε ήχο και φως, δε φέρω καμία ευθύνη. -
Και αν το πλύνει μέσα-έξω θα πάρει +20hp
Ελληνικό βελτιωτικό βενζίνης