-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είναι το ιδανικό θέμα για να δουλέψει χαλασμένο τηλέφωνο και να λέει ο κάθε ένας την @@ριά του. Όσο ενημερώνεται κάποιος από τρωκτικά και 'ειδήσεις' τόσο θα ζει σε μία θολούρα βλακείας.Όπως τα λες είναι, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
Λοιπόν: Arsenic-loving bacteria may help in hunt for alien life
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-11886943 -
Εγώ απλώς περιμένω τη θέση που θα πάρουν μερικά μέλη του 4tForum και σε πόση ώρα θα γίνει το πρώτο edit για τσακωμό.
Το σημείο διαφωνίας επίσης το περιμένω, δεν μπορώ ακόμα να το φανταστώ. (εξωγήινοι που λατρεύουν τις Alfa Romeo VS βακτήρια γερμανόφιλοι, μικρόβια ΔΥ VS εξωγήινοι καπιταλιστές αιματορουφηδες ΙΥ, εξωγήινοι φασίστες VS εξωγήινοι της αριστεράς και της προόδου με Impreza κλπ.)
Υ.Γ. Η Εκκλησία δέχεται την ύπαρξη ζωής πάντως.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θα ήμουν ευτυχής αν το θέμα δεν το ξεσκίζαμε.
Όχι, δεν βρήκαμε εξωγήινους ούτε αποδείχτηκε εξωγήινη ζωή. Πρόκειται όμως για σημαντική ανακάλυψη. Δείχνει ότι υπάρχουν τρόποι ζωής διαφορετικοί από αυτό που θεωρούμε δυνατό. Αυτό ανοίγει νέους ορίζοντες σκέψης και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό που θα παίξει ρόλο στην αποίκηση άλλων πλανητών και στην αντίληψη που έχουμε για τους εξωγήινους.τιποτα τετοιο δεν δειχνει διοτι μου φενεται απιστευτο οτι υπηρχε εστω ενας εκει να σκεφτει οτι η μονη νοημον μορφη ζωης μπορει να ειναι humanoid και οχι θειου η κατι αλλο η entities απο καθαρη ενεργεια
εαν που οτι τωρα που το βρηκαν αλλαζει ο τροπος σκεψης και συλλογης δεδομενων απο πλανητες τοτε ενα ΓΤΠ το αξιζουν πραγματικα.. -
Νομίζω ότι πρέπει να τους απελάσουμε.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ απλώς περιμένω τη θέση που θα πάρουν μερικά μέλη του 4tForum και σε πόση ώρα θα γίνει το πρώτο edit για τσακωμό.Το σημείο διαφωνίας επίσης το περιμένω, δεν μπορώ ακόμα να το φανταστώ. (εξωγήινοι που λατρεύουν τις Alfa Romeo VS βακτήρια γερμανόφιλοι, μικρόβια ΔΥ VS εξωγήινοι καπιταλιστές αιματορουφηδες ΙΥ, εξωγήινοι φασίστες VS εξωγήινοι της αριστεράς και της προόδου με Impreza κλπ.)
Υ.Γ.** Η Εκκλησία δέχεται την ύπαρξη ζωής πάντως**.
εμας εννοει μαλλον αυτοι ειναι higher beings σταλμενοι απο τον 3 σε 1 σαμπουαν και πρεπει να ειναι μονο αντρες γιατι η τεστοστερονη ειναι dominant στον γαλαξια..
(εκκλησια σε τετοιο θεμα ειναι ατοπο πιστευω) -
ΟΚ, φεύγω τότε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομίζω ότι πρέπει να τους απελάσουμε.ή να τους βολέψουμε
Στο θέμα: Βασικά δεν νομίζω πως μπορώ να πω κάτι σχετικά εκτός από τη γενική πεποίθηση ότι με βάση τις πιθανότητες είναι εξαιρετικά απίθανο να είμαστε μόνοι σ'ένα σύμπαν που όσο μπορέσαμε μέχρι σήμερα να μετρήσουμε είναι ασύλληπτο σε μεγέθη χρονικά, έκτασης, διαστάσεων ίσως κλπ.
Από και και μέρα θαρρώ πως για να φτάσουν αυτοί εκεί οι τρελοί - σχιζοφρενείς - απίστευτοι επιστήμονες να βγάλουν ανακοίνωση σίγουρα κάποια σπουδαία διαπίστωση έκαναν.
Είναι απίστευτο το πόσο μελέτη ρίχνουν αυτοί εκεί οι άνθρωποι και συνάμα μου-μας (υποθέτω) προκαλεί τρομερή θλίψη για το πόσο πίσω έχουμε μείνει σαν χώρα από τις εξελίξεις αυτές στις οποίες κάποτε ήμασταν πρωτοπόροι βλπ μηχανισμό αντικυθήρων κλπ -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Όχι, δεν βρήκαμε εξωγήινους ούτε αποδείχτηκε εξωγήινη ζωή. Πρόκειται όμως για σημαντική ανακάλυψη. Δείχνει ότι υπάρχουν τρόποι ζωής διαφορετικοί από αυτό που θεωρούμε δυνατό. Αυτό ανοίγει νέους ορίζοντες σκέψης και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό που θα παίξει ρόλο στην αποίκηση άλλων πλανητών και στην αντίληψη που έχουμε για τους εξωγήινους.τιποτα τετοιο δεν δειχνει διοτι μου φενεται απιστευτο οτι υπηρχε εστω ενας εκει να σκεφτει οτι η μονη νοημον μορφη ζωης μπορει να ειναι humanoid και οχι θειου η κατι αλλο η entities απο καθαρη ενεργεια
εαν που οτι τωρα που το βρηκαν αλλαζει ο τροπος σκεψης και συλλογης δεδομενων απο πλανητες τοτε ενα ΓΤΠ το αξιζουν πραγματικα..Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Μιλάμε για επίπεδο βακτηρίων που επιβιώνουν στο δικό μας οικοσύστημα (και όχι σε κάποιο τελείως διαφορετικό) παραβιάζοντας τους μέχρι τώρα γνωστούς 'νόμους'.
Εννοείται ότι χρόνια τώρα ερευνάται η πιθανότητα για χρήση διαφορετικών ουσιών, σαφώς και το έχουν σκεφτεί, απλά τώρα επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα ουσία, το αρσένιο. Το θείο που αναφέρεις ισχύει ήδη εδώ και καιρό.Ξεκίνησε η ανακοίνωση...
-
Ρε μήπως η ΝASA βιάστηκε να ανακοινώσει ότι θα μας πει κάτι τρομερό και φοβερό με τον φόβο του ότι θα την προλάβει το Wikileaks? Και τώρα που το Wikileaks δεν έβγαλε τίποτε για εξωγήινους απλά θα μας πει για τον μικροοργανισμό με το αρσενικό στο αίμα του;;
Sorry για την πλάκα αλλά βλέποντας ειδήσεις στην ελληνική ΤιΒι μπερδεύτηκα.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ρε μήπως η ΝASA βιάστηκε να ανακοινώσει ότι θα μας πει κάτι τρομερό και φοβερό με τον φόβο του ότι θα την προλάβει το Wikileaks? Και τώρα που το Wikileaks δεν έβγαλε τίποτε για εξωγήινους απλά θα μας πει για τον μικροοργανισμό με το αρσενικό στο αίμα του;;Sorry για την πλάκα αλλά βλέποντας ειδήσεις στην ελληνική ΤιΒι μπερδεύτηκα.
Για αυτο λενε
-
υπαρχει καναλι που να εκπεμπει δορυφοριακα το πρόγραμμα τη nasa στην ευρωπη?
-
υπαρχει καναλι που να εκπεμπει δορυφοριακα το πρόγραμμα τη nasa στην ευρωπη?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Sorry για την πλάκα αλλά βλέποντας ειδήσεις στην ελληνική ΤιΒι μπερδεύτηκα.Η πλάκα είναι μόνο όταν αναφέρεις ειδήσεις στην ελληνική τιβί, ναι αυτό είναι πλάκα...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
εαν που οτι τωρα που το βρηκαν αλλαζει ο τροπος σκεψης και συλλογης δεδομενων απο πλανητες τοτε ενα ΓΤΠ το αξιζουν πραγματικα..Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Μιλάμε για επίπεδο βακτηρίων που επιβιώνουν στο δικό μας οικοσύστημα (και όχι σε κάποιο τελείως διαφορετικό) παραβιάζοντας τους μέχρι τώρα γνωστούς 'νόμους'.
Εννοείται ότι χρόνια τώρα ερευνάται η πιθανότητα για χρήση διαφορετικών ουσιών, σαφώς και το έχουν σκεφτεί, απλά τώρα επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα ουσία, το αρσένιο. Το θείο που αναφέρεις ισχύει ήδη εδώ και καιρό.Ξεκίνησε η ανακοίνωση...
ναι σαφως αλλα επειδη αλλαξε ΕΝΑ στοιχειο και στην ουσια μαλλον ηταν καποτε σαν ολα τα αλλα και απλα προσαρμοστηκε στο περιβαλλον του
εγω πιστευω οτι ολο αυτο εγινε μεσα σε 5 μερες επειδη το wiki επιανε πολλα νουμερα και επρεπε να διωξουν την προσοχη αλλου.. -
Η ανακοίνωση
http://www.nasa.gov/topics/universe/fea ... mical.html
-
nek παιζει εδω http://www.ustream.tv/channel/nasa-tv-h ... ack&source
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
nek παιζει εδω http://www.ustream.tv/channel/nasa-tv-h ... ack&sourcethanks αλλα κολλαει το συμπαν εδω διαδικτυακα....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Sorry για την πλάκα αλλά βλέποντας ειδήσεις στην ελληνική ΤιΒι μπερδεύτηκα.
Η πλάκα είναι μόνο όταν αναφέρεις ειδήσεις στην ελληνική τιβί, ναι αυτό είναι πλάκα...
Καλά σίγουρα, αλλά ακόμη και η ΝΕΤ το αντιμετώπισε με χαμόγελα βλακείας... τι να πει κανείς. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ στα media
-
-
Γιατί το αρσένιο θεωρείται εξωγήινο ενώ ο φώσφορος εσωγήινο είναι μια ιστορία που μάλλον δε θα τη μάθουμε ποτέ...
Εξωγήινη ζωή