-
Είναι θέμα τι συγκρίνεις.
Ένα διετίας με λογικά χιλιόμετρα (40-50χιλ) έχει φάει την απαξίωση του καινούριου. Για αυτό και μόνο αν έβρισκα μια καλή περίπτωση δεν θα πήγαινα σε καινούριο.Αν η σύγκριση είναι μεταξύ 2 κινητήρων, έχε στο νού σου ότι με τον diesel σέρνεται. Εντός πόλης κάτι κάνει (το σώνει η ροπή) αλλά εκτός είναι ποοοολύ αργό για αυτό το σκάφος.
-
Το βενζίνης είναι ταχύτερο, πιο ήσυχο-πολιτισμένο και καινούριο!!! Είναι σαν να λέμε: 'Την 20άρα μοντέλα ή την 50άρα ζωντοχήρα που όμως ξέρει να κάνει γεμιστά;'.
-
Με τη μόνωση που έχουν τα Volvo γενικά δεν ακούς το μοτέρ ας είναι και diesel.
Κατά τ άλλα όντως το D2 είναι ψωφιο.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
'Την 20άρα μοντέλα ή την 50άρα ζωντοχήρα που όμως ξέρει να κάνει γεμιστά;'.
Αν η 20άρα ήταν και κόρη βενζινά, τότε δεν θα υπήρχε καν δίλημμα
-
Υπάρχει μια σχετική παροιμία που ταιριάζει: https://sarantakos.wordpress.com/2015/0 ... ouraleuri/
Οικονομία δεν κάνεις ξοδεύοντας ένα σωρό λεφτά για σχετικά ακριβό αυτοκίνητο και μετά περιμένοντας να γλιτώσει 2-3 € στα 100 χλμ. :lol Άσε που θα έχεις ένα χειρότερο αυτοκίνητο, το οποίο θα είναι και μεταχειρισμένο.
ΑΝ η οικονομία είναι το σημαντικότερο, ένα φτηνότερο αυτοκίνητο είναι η λύση.
-
δεν ξέρω αν συμφωνώ με αυτό που λέει ο Δίας.
Αν βρίσκω μεταχειρισμένο (ελαφρά) σχεδόν έτσι όπως το θέλω γιατί να μην το αγοράσω και να γλιτώσω την απαξίωση του νέου; -
Τα 2 3 ευρω πως προκυπτουν?
Εγω παλι λεω ειναι 5με 6 λιτ το πολυ το ενα και το αλλο πανω απο 9 σιγουρα και οσο το πατας θα καιει παραπανω...
Οι πραξεις δικες σας
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
πανω απο 9 σιγουρα και οσο το πατας θα καιει παραπανω
Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό. Σε 2 test drive που έκανα(για το Τ3 μιλάμε πάντα), το ένα εκτός πόλης σε εθνική η κατανάλωση δεν ανέβηκε πάνω από το 7-7.5lt όταν το πίεσα, ενώ εντός δεν έγραψε πάνω από 8.5
Σίγουρα όλα τα αυτοκίνητα ακόμα και τα 1000αρια υπάρχει τρόπος να τα κάνεις ασύμφορα. Εμένα με ενδιαφέρει νορμάλ οδήγηση κυρίως σε εθνικές και επαρχιακούς δρόμους
-
Μα αν διαλεγεις τη βενζινη για την οδηγικη απολαυση οπως διατεινουν διαφοροι σημαινει οτι θα το πατας και λιγο...
Εγω παντως σε οτι βενζινη εχω οδηγησει κατω απο 8 9 λιτρα με σχετικα προσεκτικη (χωρις ανεβοματεβασματα )για μενα οδηγηση δε καταφερα...εθνικη 130 -150 και επαρχιακη σε σβελτο ρυθμο..με απροσεκτη οδηγηση σε εθνικη το rx400h πανω απο 13λιτρα...η γυναικα μ με 80 90ταχυτητα το πηγαινει με 7 8 λιτρα στα 100...
δλδ αυτο το αμαξι θεωρειται οτι εχει μεση καταναλωση 8 στην εθνικη???
Μπορει αλλα που ειναι η οδηγικη απολαυση??
Υγ: αν θες αντικειμενικη μετρηση καταναλωσης μονο γεμισμα με γεμισμα...τα trip computer ειδικα στα δικα μ αυτοκινητα 0.5 με 1 λιτρο αποκλιση εχουν..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν είναι 'κανίβαλος' κάποιος, φυσικά και θα κάψει παραπάνω. Μπορείς να πηγαίνεις σβέλτα με έξυπνο και σχετικά οικονομικό τρόπο πάντως.
Volvo V40