-
Γειά σας και απο εμένα.
Καλώς σας βρήκα.*Είναι καιρός να πάρω και εγώ αυτοκίνητο,μαζεμένα όσο να'ναι τα χρήματα,21 χρονών με λίγη βοήθεια κάτι κάνουμε.
Λοιπόν για να σας αναλύσω πλήρως το τί γινετε,είναι ως εξής.*
Σκέφτομαι τα
*Astra
*Corsa
*Fiesta
*Ceed (όχι και τόσο!)**
Σε μεταχειρισμένα για ντούκου χρήματα έχουμε έως 7000 ευρώ ΜΑΧ όριο**Έχω δεί κάτι Opel Astra Elegance 1.4 Κτλ. με πολύ καλή τιμή αλλά μετά απο πολύ ψάξιμο έχω βρεί οτι είναι πολύ 'αδύνατα' γιατί έχουν φορτίο 1420 κιλά και μόνο 90 άλογα που δεν αποδιδουν όλα.
Αλλά μην περιαυτολογώ.Το αυτοκινητο θα παρθει λογικα μαζι σε συνεργασια με τον αδερφο μου ,που ευλπιστω κιολας.Εχουμε συφμωνησει στο 1.4 και 5πορτο, στο 1.2 δεν το εχω συζητησει και πολυ,και για το 1.6 δεν υπαρχει ουτε καν ΛΟΓΟΣ,γιατι και θα μπει επιπλεον 80 % που ρωτησα σε ασφαλιστηκες για την ασφαλεια και χιλια μιρια αλλα.
Λοιπον τωρα ερχετε η σειρα του Corsa και του Fiesta,τα αυτοκινητα αυτα
εχουν 11.000 ευρω ολοκαινουργια και 14.000 το Fiesta σε εκδοσεις με 5 θυρες κτλ. , μπορούν να μπούν σε δόσεις πιστεύω ώστε να είναι ποιο άνετο να το παρουμε και οχι ντουκου και να το προσαρμοσω οπως θελω εγω το αυτοκινητο.Ξερετε τι παιζει γενκα με ολα αυτα?Εαν ναι θα χαρω να σας ακουσω.(Σημείωση: Μοντέλα μετά το 2005,με λιγότερο απο 75.000 χλμ. εάν κάποιος θέλει να μου προτείνει μεταχειρισμένο ,1.4 το πολυ,και 5πορτο!)
Αυτά απο εμένα
Καλώς σας βρήκα και πάλι. -
Γειά σας και απο εμένα.
Καλώς σας βρήκα.*Είναι καιρός να πάρω και εγώ αυτοκίνητο,μαζεμένα όσο να'ναι τα χρήματα,21 χρονών με λίγη βοήθεια κάτι κάνουμε.
Σκέφτομαι τα
*Astra
*Corsa
*Fiesta
*Ceed (όχι και τόσο!)**
Σε μεταχειρισμένα για ντούκου χρήματα έχουμε έως 7000 ευρώ ΜΑΧ όριο**Έχω δεί κάτι Opel Astra Elegance 1.4 Κτλ. με πολύ καλή τιμή αλλά μετά απο πολύ ψάξιμο έχω βρεί οτι είναι πολύ 'αδύνατα' γιατί έχουν φορτίο 1420 κιλά και μόνο 90 άλογα που δεν αποδιδουν όλα.
Αλλά μην περιαυτολογώ.Το αυτοκινητο θα παρθει λογικα μαζι σε συνεργασια με τον αδερφο μου ,που ευλπιστω κιολας.Εχουμε συφμωνησει στο 1.4 και 5πορτο, στο 1.2 δεν το εχω συζητησει και πολυ,και για το 1.6 δεν υπαρχει ουτε καν ΛΟΓΟΣ,γιατι και θα μπει επιπλεον 80 % που ρωτησα σε ασφαλιστηκες για την ασφαλεια και χιλια μιρια αλλα.
εχουν 11.000 ευρω ολοκαινουργια και 14.000 το Fiesta σε εκδοσεις με 5 θυρες κτλ. , μπορούν να μπούν σε δόσεις πιστεύω ώστε να είναι ποιο άνετο να το παρουμε και οχι ντουκου και να το προσαρμοσω οπως θελω εγω το αυτοκινητο.Ξερετε τι παιζει γενκα με ολα αυτα?Εαν ναι θα χαρω να σας ακουσω.(Σημείωση: Μοντέλα μετά το 2005,με λιγότερο απο 75.000 χλμ. εάν κάποιος θέλει να μου προτείνει μεταχειρισμένο ,1.4 το πολυ,και 5πορτο!)
Αυτά απο εμένα
Γειά σας και απο εμένα.
Σκέφτομαι τα
*Astra
*Corsa
*Fiesta
*Ceed (όχι και τόσο!)**
Αυτά απο εμένα
Αφού οι υπόλοιποι ντερέπονται απαντώ εγώ.
Renault Clio 1.2Tce(100 άτια)
Δεν καίει.Χώρους έχει.Έχει κινητήρα και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής .Και με βάση το Tuv report είναι και αξιόπιστο
(πάλι πρωτοτύπισα ) -
Λοιπον
Καπου στα τελη Οκτωβρη ειχε βγει προσφορα οτι Fiesta Sport, παιρνεις με 13.000 €. Προσεξε ομως. Αυτα τα αυτοκινητα ειναι μοντελα παραγωγης 2009 με αρχες 2010 και καθονται. Απο τον Μαρτιο και μετα αρχισαν να ερχονται μοντελα 2010 που εχουν στανταρ esp και usb (το sport πιο συγκεκριμενα). Αυτα βρισκοντα γυρω στα 15.000 € μαλλον.
Τωρα οσον αφορα διαμορφωση, περαν του usb και esp δεν εχει κατι αλλο που μπορεις να βαλεις. Αντε κανενα αλλο χρωμα στο εσωτερικο (μπλε οπως το δικο μου) ή μπορεις να βαλεις και τα πλαινα σποιλερ
Χρηματοδοτικα μη με ρωτησεις!!! Δεν το πληρωσα εγω και οταν ο πατερας μου τα συζητουσε εγω κοιταζα το αυτοκινητο!!!Το παρον αποτελει συνεχεια απο το chat!
-
Αν βάλεις άλλα 1000Ε παίρνεις την fabia 1,2 tsi .
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Renault Clio 1.2Tce(100 άτια)Fiesta Sport, παιρνεις με 13.000 € ... μοντελα 2010 που εχουν στανταρ esp και usb (το sport πιο συγκεκριμενα). Αυτα βρισκοντα γυρω στα 15.000 € μαλλον.
Αν βάλεις άλλα 1000Ε παίρνεις την fabia 1,2 tsi .
Εγώ γιατί καταλαβα για μτχ!
**
Σε μεταχειρισμένα για ντούκου χρήματα έχουμε έως 7000 ευρώ ΜΑΧ όριο**(Σημείωση: Μοντέλα μετά το 2005,με λιγότερο απο 75.000 χλμ. εάν κάποιος θέλει να μου προτείνει μεταχειρισμένο ,1.4 το πολυ,και 5πορτο!)
-
Ναι αλλα μετα λεει
Ο χρήστης Trolen έγραψε:
εχουν 11.000 ευρω ολοκαινουργια και 14.000 το Fiesta σε εκδοσεις με 5 θυρες κτλ. , μπορούν να μπούν σε δόσεις πιστεύω ώστε να είναι ποιο άνετο να το παρουμε και οχι ντουκου και να το προσαρμοσω οπως θελω εγω το αυτοκινητοΜαλλον εννοει οτι εχει 7Κ και η θα παρει μτχ με τοσα, η θα βαλει τη διαφορα σε δοσεις για καινουριο..
Απο μενα αν δε φοβασαι το τουρμπο δες τα κλιο- ιμπιζα- φαμπια 1,2Τ οποιο σου αρεσει περισσοτερο.
Αν δε θες κατι τετοιο, μια χαρα επιλογη το φιεστα αλλα κοιτα κ το swift 1.2.
ΥΓ η σκοντα εχει πολυ καλα χρηματοδοτικα http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=73
-
θα συμφωνησω κ εγω ως κατοχος του clio TCE πολυ καλη επιλογη σιγουρα θα το βρεις μεταχειρισμενο σε αυτα τα λεφτα καλος κινητητρας ανετο σε χωρους κ καλη οδιγικη συμπεριφορα
-
σε ανάλογο δίλημμα εμείς με 7300 ευρώ πήραμε 207 16v 1400 με 15000 χιλιόμετρα. άψογο αμαξάκι! οικονομικό, αντικειμενικά ποιοτικότατο κ όμορφο εσωτερικό, με πολύ καλή ποιοτητα κύλισης. θα σου πρότεινα να κάνεις ένα τεστ ντραιβ, αν κ τώρα πια βγαινει με τον 95αρι κινητήρα, ενώ τα μεταχειρισμένα ειναι με τον παλιό (90 άλογα). (γύρω στα 9500 εχουν τα ραλύ! -μόνο 3 πορτα όμως )
-
θα δωσω μια γενικη απαντηση γιατι βλεπω πολλες απαντησεις και μου αρεσει..
Για Renault κτλ. δεν υπαρχει θεμα οπως και για το Suzuki γιατι δεν υπαρχου αρκετες προσφορες.
Οσο για το μεταχειρισμενο το τονισα εαν ειναι εχω 7000 για μεταχειρισμενο αλλα μπορω να βαλω διαφορα με δοσεις και να παρω ολοκαινουργιο.
Μολις πηρα το ενημερωτικο ε-μαιλ απο τον αδερφο μου που του ειπαν απο τις εταιρειες για καινουργιο.
Παντα για 1.4 μιλαμε δεν ξερω γιατι του εχει κολλησει εκει το μυαλο κατι θα ξερει.και εχεις ως εξης :
**πρωτο ειναι το peugeot 207 1.400 95 ιπποι τελη κυκλοφοριας 139€ με 160 € το μηνα δοση αν δωσουμε 6000 εθρω προκαταβολη.δωρο 3 χρονια service ανταλλακτικα συναγερμος και αισθητηρα παρκαρίσματος.το τι έχει αυτο το μοντελο μπες στο σιτε και δες.κανονικα έχει 15.440 και με την έκπτωση το αγοραζεις 14.204€
το δευτερο ειναι το ford fiesta sport 1.600 με 120 ιππους και αυτο βγαίνει το μήνα 177,73€ για εξοπλισμο μπες στο σιτε να δεις ειναι το πιο πλουσιο μοντελο δωρο εδω συναγερμο και αισθητηρες παρκαρίσματος εχει 139€ τελη κυκλοφοριας
οσο για το suzuki swift ειναι ακριβο για τα κυβικα του αυτο δεν εχει εκπτωση ειναι στα 1200 κυβικά με 94 ιππους το gl σε επιπεδο εξοπλισμου και βγαινει αυτο στα 13200 και 150 € το μηνα δοση 93€ ειναι τα τελη κυκλοφοριας.
ολα αυτα ισχυουν για αυτοκινητα stock ότι έχει απομείνει απο χρωματα στις αποθηκες
δηλαδη αν θες να παρεις αυτοκινητο αλλο ή αν έχουν τελειώσει τα αποθέματα κανεις νεα παραγγελία και χάνεις ολα αυτα τα προνομια στο ford και στο peugeot**Αυτα απο εμενα.
παντως οτι θελουμε και οι δυο ενα καλο αυτοκινητο και ετσι λιγο μουρατο ενταξει παροτι εχουμε φασμα γενεων διαφορα με τον αδερφο μου ειμαστε και οι δυο Sportive δηλαδ το Sport κτλ , θα μας αρεσει. -
παρε αυτό! -1000 ευρώ από την τιμή που γράφεις!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/726155/ -
αν ειναι να δωσω 13500 ευρω,και σε δοσεις δινω και παιρνω ενα ολοκαινουργιο απο εταιρια μεσα και συγκεκριμενα το Corsa με πολλα εξτρα και ειδικα σε επιδοση η το Fiesta Sport.
Παρακαλω οι επομενες απαντησεις να ειναι λογικες με βαση αυτα που εγραψα αμεσως ποιο πανω για το τι μας εχουν πει η εταιριες.
Εμεις περιοριζομαστε στο
*Opel Astra (5 πορτο,μεταχειρισμενο το ΜΑΧ με 7000 ευρω)
*Opel Corsa (Oλοκαινουργιο με δοσεις και διαμορφωση δικια μου ,η μεταχειρισμενο δηλαδη απο αντιπροσωπια ως εκθεσιακο,3πορτο,1.4)
*Ford Fiesta (1.4 καινουργιο ,γιατι μεταχειρισμενο και δεν βρισκεις και δυσκολα αξιζει ,οποτε καινουργιο απο καποιον εμπορο με αντιπροσωπια με τα εξτρα του σε Sport εκδοση.)Αρχιζουν και περιοριζονται η αναζητησεις...
Οποτε ακουω τις προτασεις σας. -
αν ειναι να πας για καινουριο, το fiesta 1,6 που το δινουν τσαμπα ειναι φοβερη ευκαιρια..
απο εκει και περα το clio TCe ειναι και αυτο αρκετα γτηνο δοκιμασμενο και σε πολλους τομεις κορυφαιο..
αν οχι αυτα τα 2 τοτε το ibiza σε 1,2TSi ειναι και αυτο κορυφαια επιλογη..το να σκεφτεσαι για 207 1,4 ειναι για μενα ατοπο και καπως χαζο οταν εχεις τις παραπανω επιλογες
-
Συμφωνω το Clio & Ibiza αποκλειονται απο την επιλογη γιατι υπαρχει λογος.Οσο και εαν ειναι περιεργο.
Οσο για το 1.6 εαν διαβασες κατι για αποθηκες ελεγε οποτε μου φαινετε απιθανο να ειναι κατι προσφατο.Οσο για κατι αλλο,υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση 80 % στην τιμη για την ασφαλεια στο 1600 κιβ. στο 1400 ειναι 65 % με πιστωτική κάρτα οπότε θα υπάρχει θέμα εκεί το 1.6 δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να υπάρχει! -
Ο χρήστης Trolen έγραψε:
Συμφωνω το Clio & Ibiza αποκλειονται απο την επιλογη γιατι υπαρχει λογος.Οσο και εαν ειναι περιεργο.
Οσο για το 1.6 εαν διαβασες κατι για αποθηκες ελεγε οποτε μου φαινετε απιθανο να ειναι κατι προσφατο.Οσο για κατι αλλο,υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση 80 % στην τιμη για την ασφαλεια στο 1600 κιβ. στο 1400 ειναι 65 % με πιστωτική κάρτα οπότε θα υπάρχει θέμα εκεί το 1.6 δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να υπάρχει!Θες ατμοσφαιρικό ε?
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1047032/
καλοταξιδο!!!
-
fiesta
-
Ο χρήστης Trolen έγραψε:
αν ειναι να δωσω 13500 ευρω,και σε δοσεις δινω και παιρνω ενα ολοκαινουργιο απο εταιρια μεσα και συγκεκριμενα το Corsa με πολλα εξτρα και ειδικα σε επιδοση η το Fiesta Sport.Παρακαλω οι επομενες απαντησεις να ειναι λογικες με βαση αυτα που εγραψα αμεσως ποιο πανω για το τι μας εχουν πει η εταιριες.
αν διαβάζες το λινκ θα έβλεπες πως ειναι λογική η πρόταση
το λινκ (κ η τιμή) που σου εδωσα αναφέρεται σε καινούργια 207 σε όλη τη γκάμα των χρωμάτων
Tο αυτοκίνητο είναι καινούριο & προσφέρεται με έκπτωση 2270 ευρώ --- ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟ Ή ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ KAI ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ(+450euro) !!!
στο κορσα ερχεται πολύ σύντομα το φεισλιφτ, γιαυτό οι προσφορές
για εμένα πάντως, δεν αξίζει η αγορά καινούργιου, να βάλεις 7χλρ δόσεις κ που μετά από 3 χρόνια θα έχει χάσει το 40 με 50% της τιμής του (δηλαδή αυτά που θα βάλεις σε δόσεις ) -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1047032/καλοταξιδο!!!
κανεις κι ενα παζαρακι στην τιμη... Οσο για την ασφαλεια απ'οτι ξερω ασφαλιζεις αξια οχι κυβικα
Και γενικα οταν αγοραζεις αυτοκινητο τα κυβικα δεν ειναι το αρχικο κριτιριο εκτος απο ειδικες περιπτωσεις. Επισης αν ενας κινητηρας σου δινει περισσοτερα αλογα απο λιγοτερα κυβικα λογικο να τον πληρωσεις παραπανω απο εναν μεγαλυτερο αντιστοιχης ιπποδυναμης.
Απο αυτα που εχεις στη λιστα μακραν το φιεστα
Επιλογή μοντέλου αυτοκινήτου,φάσμα κατασκευαστών