-
Αναφερόμαστε σε αυτοκίνητο με πινακίδες έτοιμο για χρήση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Βόλτα τετραγώνου για ν'αλλάξει θέση και να κινηθούν τα λάδια δεν μετράει.
1 μήνα
-
Αναφερόμαστε σε αυτοκίνητο με πινακίδες έτοιμο για χρήση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Βόλτα τετραγώνου για ν'αλλάξει θέση και να κινηθούν τα λάδια δεν μετράει.
1 μήνα
-
1 μήνα
-
Μια φορα καθε δυο εβδομαδες;Συνηθως για κατω απο 50 χλμ την φορα.Μονο χθες εκανα παραπανω,περιπου 100χλμ.
-
Παιδιά παίζουν πολλά πράγματα ρόλο...
Πχ ο Κων4+1 έχει και μηχανάκι... ο Βιλλ μένει κοντά στην δουλειά...Ενώ μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που δεν μπορούν να βάλουν καν βενζίνη πχ... ή δεν έχουν που να πάνε κτλ κτλ κτλ
Ακόμα ακομα άλλοι μπορεί να μην το παίρνουν γιατί δεν θα βρουν να το παρκάρουν μετα.
-
Για τον sv2 ανοιξες το θεμα???
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Παιδιά παίζουν πολλά πράγματα ρόλο...
Πχ ο Κων4+1 έχει και μηχανάκι... ο Βιλλ μένει κοντά στην δουλειά...Ενώ μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που δεν μπορούν να βάλουν καν βενζίνη πχ... ή δεν έχουν που να πάνε κτλ κτλ κτλ
Ακόμα ακομα άλλοι μπορεί να μην το παίρνουν γιατί δεν θα βρουν να το παρκάρουν μετα.
Εγω σε οτι αφορα εντος πολης (δεν ειναι και μεγαλουπολη βεβαια )δουλειες παω με τα ποδια.Και γιατι δεν θελω να χαλασω € σε βενζινη αλλα και γιατι δεν βρισκω να παρκαρω μετα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια φορα καθε δυο εβδομαδες;Συνηθως για κατω απο 50 χλμ την φορα.Μονο χθες εκανα παραπανω,περιπου 100χλμ.Αν επιτρέπεται μία ερώτηση. Δεν έχεις προβλήματα με την μπαταρία;
Παρόμοια χρήση κάνω και εγώ, αλλά όπως ξέρεις... τέλος πάντων.
-
Έχω να το κινήσω 30 λεπτά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μια φορα καθε δυο εβδομαδες;Συνηθως για κατω απο 50 χλμ την φορα.Μονο χθες εκανα παραπανω,περιπου 100χλμ.
Αν επιτρέπεται μία ερώτηση. Δεν έχεις προβλήματα με την μπαταρία;
Τσου.Εβαλα μπαταρια πριν 18 μηνες; και ενω ειναι με συνεγερμο συνεχεια δεν εχω προβλημα.Βεβαια ειναι και πιο παλιας τεχνολογιας αμαξι ,μοντελο του 1999.Δεν εχει ολα τα ενεργοβορα ηλεκτρονικα συμπραγκαλα των νεων.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν επιτρέπεται μία ερώτηση. Δεν έχεις προβλήματα με την μπαταρία;
Τσου.Εβαλα μπαταρια πριν 18 μέρες; και ενω δεν συνεγερμο, εχω πάντα προβλημα.Βεβαια ειναι και γ@μ/ετα τεχνολογιας αμαξι ,μοντελο του 1999. Εχει ολα φυσικά τα ενεργοβορα ηλεκτρονικα συμπραγκαλα, ακόμα και νεων απο κάτω.
Έλα ρε φίλε!
-
Μάιστα, μάιστα .
Άλλος ένα μήνα, άλλος 15 μέρες, κατά τα άλλα τους πίνετε το αίμα όταν τα οδηγάτε 2 φορές το χρόνο
Τώρα θα πω στον τρίφτυ που το αιντχόβεν- κολωνία το έχει σπίτι- περίπτερο να έρθει να σας κράξει -
Φοβηθηκαμε τωρα!!!
-
01h:06min
Mετράει? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φοβηθηκαμε τωρα!!!Ασε τα φοβιστικά λέμε και πήγαινε δες μήπως ο δήμος Τροπολιτσοτών σήκωσε το εγκαταλελειμμένο
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Φοβηθηκαμε τωρα!!!
Ασε τα φοβιστικά λέμε και πήγαινε δες μήπως ο δήμος Τροπολιτσοτών σήκωσε το εγκαταλελειμμένο
Χο Χο Χο
Το έχει βάλει σε κούτες και το έχει στο πατάρι αν θες να ξέρεις! χα -
Όλα μετράνε.
Επίσης είναι αδιάφορος ο λόγος για τον οποίο κινείται ή δεν κινείται συχνά το αυτοκίνητό μας λ.χ. λόγω ύπαρξης δικύκλου, χρήσης ποδηλάτου, ΜΜΜ, οικονομικών δυσχερειών κλπ.Βέβαια ίσως περισσότερη αξία να έχει η επικέντρωση στο ατομικό μας ρεκόρ ακινησίας και όχι κίνησης
-
Το megane θέλει ελαστικά αλλά λεφτά γιόκ οπότε κυκλοφορώ με το L200. 3 μήνες έχει να κουνήσει.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
**Χο Χο Χο **
Το έχει βάλει σε κούτες και το έχει στο πατάρι αν θες να ξέρεις! χαΣωκράτη, εσύ εδώ;
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
**Χο Χο Χο **
Το έχει βάλει σε κούτες και το έχει στο πατάρι αν θες να ξέρεις! χαΣωκράτη, εσύ εδώ;
Εγώ... εγω ο Super star!
Πόσο καιρό έχετε να κινήσετε το αυτοκίνητό σας?