-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
θυμάμαι ότι κυκλοφορούσαν και μερικά όμορφότερα κουπέ Fiat που ονομάζονταν Samantha.Είχαν ανακλινόμενα φώτα σαν της Miura......Νομίζω ότι αυτά βασίζονταν στο 125...πράγματι ομορφα. Τελικά αυτή η εποχή των ανεξάρτητων σχεδιαστών-βιοτεχνών, που βασίζονταν στα πλαίσια και μηχανικά εταιριών, είιχε την γοητεία της...
-
Σήμερα έγινε η εξερευνητική ανασκαφή.
Ξεκίνησα, βγάζοντας φανάρια και μάσκα. Μετά έτριψα το καπό για να δώ μέχρι που φτάνει ο στόκος...Απίστευτο!!! Αυτός ο 'σκιτζής' που του το έφτιαχνε δεν πρέπει να είχε χρησιμοποιήσει σφυρί και κόντρα...καλούπωνε με στόκο...
Μία πρώτη φωτογραφία της γυμνής πρόσοψης...μάλλον 2:
Μετά άρχισα να καθαρίζω το φτερό χαμηλά...και έφτασα στην γωνία του μαρσπιέ...
Ο αθεόφοβος που το είχε φτιάξει είχε βάλει πολυουρεθάνη και μετά στόκο...
Δείτε την ανασκαφή βήμα βήμα:
Και μία μακρύτερη για να φανεί το μέγεθος:
-
Μόλις είδα τι έβγαλε ένα απλό σπασιματάκι του χρώματος, τρόμαξα για κάποια κομμάτια γύρω γύρω απο το παρμπρίζ εμπρός και πίσω. Αρχισα λοιπόν να τα σκάβω και ευτυχώς είχαν μόνο μικρές οξυδώσεις...Και έτσι πήρα ανάσα, ευτυχώς ο μάστορας-καλουπατζής δεν είχε ασχοληθεί με αυτά...
-
Μου πιάστηκε η ψυχή!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μου πιάστηκε η ψυχή!Εμένα να δεις...
Αυριο θα δω τα πατώματα και φαντάζομαι ότι τα 'ευρήματα' θα είναι στο ίδιο επίπεδο...
Μεθαυριο (αν βοηθήσει ο καιρός) θα βγάλω και τις πόρτες...
Αν περάσουμε και αυτόν τον ύφαλο, θα υπάρξει μία σαφής εικόνα, ώστε να ξέρω τι ακριβώς θέλω και τι απο όλα αυτά μπορώ να το κάνω μόνος μου. -
Aργύρη θα χεις μπόλικη δουλειά βλέπω. Πάντως το περίμενα χειρότερο να σου πω την αλήθεια. Συνέχισε δυνατά τώρα που πήρες φόρα.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Aργύρη θα χεις μπόλικη δουλειά βλέπω. Πάντως το περίμενα χειρότερο να σου πω την αλήθεια. Συνέχισε δυνατά τώρα που πήρες φόρα.Πρόδρομε και εγώ χειρότερο το περίμενα, όχι ότι είναι και πολύ καλό...
Όντως πήρα φόρα, γιαυτό γράφω και βάζω φωτογραφίες...να ντοπάρομαι
Πότε μπαίνεις μέσα?
Αν σε φέρει ο δρόμος απο εδώ...έλα να το παρακολουθήσεις απο κοντά!!! -
Μετά την σημερινή κοπιαστική μέρα, προέκυψαν δύο ειδών ευρήματα. Ενα δυσάρεστο αλλά αναμενόμενο και ένα ευχάριστο μη αναμενόμενο
Το δυσάρεστο και αναμενόμενο αφορά στο πάτωμα.
Πρώτα απο όλα βγήκαν τα καθίσματα (μαλλον Ιαπωνικής προέλευσης), καταργήθηκαν και οι 'πατέντες' : Τάβλες βιδωμένες στο πάτωμα και πάνω τους οι ράγες...
Αριστερό:
Δεξί:
Πάτωμα:
Η ευχάριστη έκπληξη, είναι στις πόρτες...λίγα πραγματάκια απο σκουριές και οι μηχανισμοί και τα πλαίσια, νίκελ και φινιστρινι σε άψογη κατάσταση:
Αριστερή:
Δεξιά:
Μετά απο αυτά τα 'ευρήματα γίνεται εντονότερη η επιθυμία κατασκευής 'σούβλας' και τρόπου αμμοβολής...
-
Πρεπει ο παλιος ιδιοκτητης να το αγαπουσε παρα πολυ,αλλιως δεν εξηγουνται τοσο απελπισμενες πατεντες.Οποιοσδηποτε αλλος θα το ειχε πεταξει εδω και χρονια.Του αξιζουν συγχαρητηρια που καταφερε να το κρατησει,εστω και σε αυτη την κατασταση.
-
Ναι το αγαπούσε πολύ, όντως...
Ήταν πλακάς σε οικοδομές και μόλις βρήκα το τηλ. του και τον πήρα να του πω ότι θα το πάρει ο Δήμος και το θέλω να το ξανακάνω όπως ήταν, μου έδωσε ραντεβού την άλλη μέρα και μου έφερε τα κλειδιά, φανερότατα συγκινημένος...και ο όρος του ήταν να το δει φτιαγμένο. Επίσης ήταν 1ο χέρι...το παράτησε το 2003. Λοιπόν φαντάσου...το είχε 33 χρόνια... -
Και για να φέρω το θέμα στους ανακλαστήρες (απο το Fiat classic)
Το Moretti φορούσε τα απλά φανάρια χωρίς ανακλαστήρες και αυτούς τους είχε ανεξάρτητους απο κάτω.
Δηλαδή οχι αυτά:
Ίσως είναι το μόνο λάθος σε αυτο το αυτοκίνητοΑλλά αυτά, με αυτούς τους ανακλαστήρες:
Οι ανακλαστήρες είναι αυτοί, τους βρήκα καινούργιους μόλις πήρα το αυτοκίνητο
Και απο το e-bay, πήρα αυτή την μπίλια του λεβιέ ταχυτήτων (για την ακρίβεια μου την έκανε δώρο φιλος):
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Και για να φέρω το θέμα στους ανακλαστήρες (απο το Fiat classic)έκανα μ@κ@κία , μήπως θα μπορούσαν να μεταφερθούν στο 'Ανακατασκευη Moretti' , γιατί είχα μεν την πρόθεση, αλλά είχα και το αγουροξύπνημα...???
-
Express Service Thanks!!!
-
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Και για να φέρω το θέμα στους ανακλαστήρες (απο το Fiat classic)
έκανα μ@κ@κία , μήπως θα μπορούσαν να μεταφερθούν στο 'Ανακατασκευη Moretti' , γιατί είχα μεν την πρόθεση, αλλά είχα και το αγουροξύπνημα...???
αυτά παθαίνει όποιος δεν φροντίζει να έχει πιει καφέ πρώτα.
καλή δύναμη και κουράγιο για αυτό που ξεκινάς να κάνεις.
-
Ευχαριστώ Σήφη...
Όποτε σε φέρει ο δρόμος σου απο εδώ, κερνάω καφέ (με μεζέ...)ΥΓ Ισχύει για όλους τους φίλους...
-
1ον Η σούβλα είναι απαραίτητη
2ον Πρέπει πριν αρχίσεις το κόψιμο του πατώματος και γενικά ότι λαμαρίνα χρειάζεται να αφαιρεθεί, να φτιάξεις χαρτονένια πατρόν για να εξηγήσεις στη στράτζα τι ακριβώς χρειάζεσαι να σου γυρίσει. Από ότι βλέπω έχει πολύ δουλειά, καλό κουράγιο.
-
Απαραίτητη, δεν θα πει τίποτα...
Ευτυχώς έχω μία στράτζα εδώ κοντά και είναι ένας πιτσιρικάς κεφάτος, οπότε θα μπορώ (φαντάζομαι) να το πηγαίνω βήμα βήμα, κομμάτι κομμάτι. Και αυτό που μου είπεςμε το χαρτόνι, θα με βοηθήσει πολύ...έτσι θα το κάνω.Οι γνώσεις μου δεν είναι αυτές που θα μου επιτρέψουν να κάνω ολοκληρωμένο προγραμματισμό και πλάνο. Ετσι θα το πάω βήμα βήμα...Ασε που θα έρθει και ο Χειμώνας και θέλω τουλάχιστον να κατεβάσω τα μηχανικά, να κάνω μία γενική στον κινητήρα και να δώσω το σασμάν σε κάποιον φίλο να μου αλλάξει συγχρονιστές 2ας και 3ης.
Αν έχω κατορθώσει να το έχω πάει για μερική αμμοβολή και να έχει γυρίσει, θα είμαι ευχαριστημένος.
Άραγε που μπορεί να βρει κανείς ένα αμόνι? -
Aμόνι σε κανένα παλιατζίδικο, και εγώ θέλω ένα, έχω μια πλάκα 40Χ30Χ8 σε πόδια με τρύπα ( είναι πάνω από 50-60 kg ) και κάνω εκεί τα κοπανήματα μου, όμως ένα αμόνι με τη μύτη του για στρογγυλέματα είναι χρήσιμο.
-
Μού είπαν να πάω κάπου να βρω και θα το κάνω την Κυριακή...Αμα βρω (γιατί μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα) θα σου πω αμέσως...
Ανακατασκευή 128 Moretti