-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
skous βάλε καμία φωτογραφία της κούκλας σου...
ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να στην αγοράζω...Υπάρχει ήδη εδώ http://www.lotusclub.gr/forum/viewtopic.php?f=15&t=1568&start=0&st=0&sk=t&sd=a&hilit=elise+111s
Αλλά για να σου κάνω το χατήρι, δές και εδώ http://gallery.me.com/skous#100759
-
Η elise μπορεί να μπαίνει στην πίστα και ανοιχτή;
-
@skous: Να χαίρεσαι την κούκλα σου. . Απίστευτη !
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Η elise μπορεί να μπαίνει στην πίστα και ανοιχτή;- Με το κράνος και κλειστή οροφή δεν χωράς (μάλλον)
- Δεν βλέπω την διαφορά μεταξύ του να έχεις απο πάνω το πανί της οροφής και να μην το έχεις καθόλου.
Τώρα εάν μιλάς για αγώνες, δεν ξέρω, ίσως να επιβάλεται hardtop και roll cage. Εγώ την έχω βάλει στην πίστα για την πλάκα μου, χωρίς να πιέζω για όρια κ.λπ. οπότε δεν μου χρειάστηκε.
Έτσι και αλλιώς σε περίπτωση τούμπας (χτύπα ξύλο) δεν σε σώζει η οροφή, σε σώζει το πλαίσιο πίσω από τα καθίσματα. Είμαι σίγουρος ότι σε μια τέτοια περίπτωση, ακόμα και hard top να έχει κανείς, θα φύγει με την μία.
@ermani thnx
-
Εννοώ αν επιτρέπεται απο τον κανονισμό της πίστας, αλλά για να μπήκες έτσι, μάλλον δεν υπάρχει θέμα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εννοώ αν επιτρέπεται απο τον κανονισμό της πίστας, αλλά για να μπήκες έτσι, μάλλον δεν υπάρχει θέμα.Μέγαρα είναι, και όλα τα cabrio εκεί μπαίνουν κάμπριο
Στον κανονισμό λειτουργίας http://www.athenscircuit.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7%3Aregulations&catid=1%3Acircuits&Itemid=13&lang=el δεν αναφέρει κάτι πάντως.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Οι ασφαλιστικες φανταζομαι θα θελουν περιουσιες για τετοια καλυψη...
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
Από 700€/εξάμηνο
πωωω
μηπως ομως συμφερει η απλη θα μου πεις εγω δε μπορω να μπω στη λογικη της elise, αλλα στο δικο μου που επελεξα την απλη ασφαλεια , μεχρι στιγμης δεν το χω μετανιωσει
με εξαιρεση την ολικη καταστροφη , οτιδηποτε αλλο παθω θεωρω οτι θα μπορουσα να το καλυψω με τα χρηματα που εχω γλιτωσει απο τη μεικτη , οταν ειχε μεγαλη αξια το αυτοκινητο μου εδινα 400 το εξαμηνο, θα πηγαινα κι εγω σιγουρα στα 700-800
παρολα αυτα τωρα που εχω πεσει στα 300λιγα , σκεφτομαι οτι και παλι δε θα εφτανα ποτε το κοστος της elise (ασχετως αν η εμπορικη αξια ειναι ιδια ή και μεγαλυτερη), επειδη το δικο μου ειναι συμβατικο αυτοκινητο
αυτη παντως τη παραμετρο δεν την ειχα σκεφτει ποτε να σου πω την αληθεια
ακομα αλλη μια αποδειξει οτι πρεπει να εισαι 'πυροβολημενος' (με την καλη εννοια παντα ), ωστε να κανεις τεραστιους συμβιβασμους (τηρουμενων των αναλογιων) προκειμενου να εχεις ενα τετοιο αυτοκινητο
-
Κοίταξε..
Εάν σου συμβεί κάτι σε 3 χρόνια (από τρακάρισμά μέχρι να στο σπάσει κάποιος ηλίθιος επίτηδες), θα πληρώσεις ένα κουστουμάκι minimum 5k.
Σε αυτά τα 3 χρόνια αποκλείεται να έχεις εξοικονομήσει τόσα λεφτά εάν έχεις απλή ασφάλεια. Οπότε δεν το ρισκάρεις...
-
-
Αχ αυτές οι Κορτίνα...
-
εχτες ειδα αυτο
-
παρε του σκους που ειναι πιο αξιοπιστη.
-
ποια ειναι αυτη?
-
-
πλακα μου κανεις? αυτη ειναι αρχαια, πως ειναι πιο αξιοπιστη? Και δεν ειναι exige...
-
αμα ηταν να σου κανω πλακα , δεν θα σου εγραφα.
και τι σημαινει οτι ειναι ''αρχαια'' οπως λες;; καταλαβαινει τπτ το πλαισιο;;; ο σκους εχει κανει και full rebuilt την αναρτηση..
μπες στα αγγλικα site περι elise και δες τι ακριβως σημαινει ο κινητηρας της toyota.... οι ψαγμενοι λησμονούνε τον κινητηρα της ροβερ.
και φυσικα μιλαμε για μιση τιμη σε σχεση με αυτην που ειδες.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αμα ηταν να σου κανω πλακα , δεν θα σου εγραφα.και τι σημαινει οτι ειναι ''αρχαια'' οπως λες;; καταλαβαινει τπτ το πλαισιο;;; ο σκους εχει κανει και full rebuilt την αναρτηση..
μπες στα αγγλικα site περι elise και δες τι ακριβως σημαινει ο κινητηρας της toyota.... οι ψαγμενοι λησμονούνε τον κινητηρα της ροβερ.
και φυσικα μιλαμε για μιση τιμη σε σχεση με αυτην που ειδες.
α) Καταρχας ειναι αλλο αυτοκινητο
Β) Αλλο 62.000 αλλο 18.000 χλμ,
γ) εχει full carbon εσωτερικο , εξατμιση και ESP, καινουρια λαστιχα, Οποτε μη νομιζεις τα +12 δεν ειναι μεγαλη διαφορα τιμης -
α)αλλο αυτοκινητο;;; ποσες διαφορες;
β) αυτη η διαφορα σε μια λοτους απλα ειναι μηδαμινη, οσο παραξενο και αν σου ακουγεται.
γ)εγω κοιταω να σου γλυτωσω χρηματα και να παρεις κατι αξιολογο. αν θες να τα δωσεις, do it.
ποιο ειναι το φουλ καρμπον; ποια ειναι τα +12?
-
στην αγγελια που ανεφερα παραπανω.
Εχει φουλ καρμπον εσωτερικο και εξατμιση Larini, εξτρα ακριβα δηλαδη. Παει στα 42.000€. -
μονο εγω δεν το βλεπω το φουλ καρμπον;;;
λαρινι εχει και ο σκους.
που θες να καταληξεις;;;
LOTUS Forum