-
Προφανώς...
-
... η μπροστινή αεροτομή κρατιέται από 2 ( σε κάθε πλευρα ) 'κατι' που κουμπώνουν μέσα στο 'καρούμπαλο' ?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... η μπροστινή αεροτομή κρατιέται από 2 ( σε κάθε πλευρα ) 'κατι' που κουμπώνουν μέσα στο 'καρούμπαλο' ?Η μπροστινή αεροτομή κρατιέται από τα 2 κάθετα στελέχη κάτω απ' το ρύγχος.
Τα 2 κάτι προφανώς μεταφέρουν την μετατόπιση συγκεκριμένων σημείων της αεροτομής μέσα στο καρούμπαλο για να μπορέσει η ομάδα να 'δει' τις δυνάμεις που ασκούνται σε αυτά τα σημεία.
-
... μακάρι ... το μόνο που δεν θέλω είναι κλώνοι αυτης της μορφής
( like τον περσινο καρχαρία )
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... η μπροστινή αεροτομή κρατιέται από 2 ( σε κάθε πλευρα ) 'κατι' που κουμπώνουν μέσα στο 'καρούμπαλο' ?Τι ούφο είν' αυτό μαμά μου!! Φοβάμαι...
-
Συσκευή μετρήσεων, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα ως... γλυπτό!
-
Ο χρήστης Ronnie Peterson έγραψε:
Επαναλαμβάνω...Η Vodafone McLaren Mercedes δεν θα συμμετάσχει στις δοκιμές την Πέμπτη οπότε μην δίνετε και πολλή σημασία σ' αυτά που αναπαράγει ο Nikos!
Ηρέμησε παλικάρι μου. Όπως σωστά είπε ο Νίκος όταν έκανε αυτό το post η McLaren δεν είχε ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει την Πέμπτη. Σήμερα το έκανε αυτό οπότε όταν έγινε το post δεν ήταν ανακριβές/αναληθές.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
... η μπροστινή αεροτομή κρατιέται από 2 ( σε κάθε πλευρα ) 'κατι' που κουμπώνουν μέσα στο 'καρούμπαλο' ?
Η μπροστινή αεροτομή κρατιέται από τα 2 κάθετα στελέχη κάτω απ' το ρύγχος.
Τα 2 κάτι προφανώς μεταφέρουν την μετατόπιση συγκεκριμένων σημείων της αεροτομής μέσα στο καρούμπαλο για να μπορέσει η ομάδα να 'δει' τις δυνάμεις που ασκούνται σε αυτά τα σημεία.
[flame]
Θυμόμαστε την ιστορία με τις εμπρός πτέρυγες που χαμήλωναν πέρυσι?
[/flame] -
Τι άλλο θα δούμε!
-
Άπιαστες Red Bull και Ferrari
Ο Jenson Button δεν πιστεύει ότι η McLaren μπορεί να ανταγωνιστεί τις δύο πρωταγωνίστριεςΜετά το τέλος της πρώτης ημέρας δοκιμών στη Βαρκελώνη, ο Πρωταθλητής του 2009 δήλωσε: «Θα είναι έκπληξη για εμένα αν θα βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις Red Bull και Ferrari στη Μελβούρνη. Θα ζητάμε πολλά από τους εαυτούς μας, αν συγκρίνουμε τα χιλιόμετρα και την ταχύτητά μας σε σχέση με εκείνους. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Έχω εντυπωσιαστεί από την πρόοδο που έχουμε κάνε μέχρι τώρα με το μονοθέσιο. Ωστόσο, δεν είναι αρκετή. Θα δούμε αυτήν την εβδομάδα με διάφορες αλλαγές στο setup πόσο θα τους πλησιάσουμε. Αλλά να είμαστε στο ρυθμό τους από τον πρώτο αγώνα θα είναι δύσκολο».
Ο Button παραδέχτηκε ότι οι δοκιμές δεν έχουν πάει όσο καλά θα ήθελαν στη McLaren: «Δεν έχουμε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα όσο αφορά τα χιλιόμετρα που έχουμε διανύσει, την αξιοπιστία και την ταχύτητα. Αλλά πιστεύω ότι έχουμε κάνει καλή πρόοδο. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο αλλά είμαι ευχαριστημένος με όσα πετύχαμε σήμερα. Δεν κάναμε όσους γύρους θα ήθελα αλλά κάναμε μερικά βήματα εμπρός σε σχέση με την αίσθηση του μονοθεσίου».
Brundle: Η MP4-26 είναι χάλια
Ο βετεράνος Βρετανός ασκεί δριμεία κριτική στο νέο μονοθέσιο της McLarenΜε τα χειρότερα λόγια μίλησε για τη νέα McLaren-Mercedes ο Martin Brundle. Ο βετεράνος οδηγός που φέτος θα είναι επικεφαλής της ομάδας σχολιασμού των Grand Prix για το BBC, δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας για το νέο δημιούργημα του Woking, αυξάνοντας τη λίστα των ανησυχητικών δηλώσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
«Παρακολουθούσα τη McLaren στην πίστα και είναι… χάλια. Δεν μπορούσε να επιβραδύνει, δεν μπορούσε να στρίψει. Δεν μπορούσε να μεταφέρει ομαλά την ισχύ στο δρόμο. Ο Lewis (Hamilton) έδειχνε σαν να βλέπει στη θάλασσα μέσα σε αυτό το μονοθέσιο. Είναι ξεκάθαρο, πως έχουν θεμελιώδη προβλήματα», είπε ο Brundle.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και τα σχόλια του David Coulthard επί του θέματος: «Αν το μονοθέσιο δεν είναι γρήγορο εξ αρχής, τότε υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι να λύσεις τα προβλήματα, οι υπόλοιποι θα έχουν ήδη εισάγει το δεύτερο ή τρίτο πακέτο αναβάθμισης'.
Το τρίπτυχο της έντονης κριτικής ολοκλήρωσε το άλλο μέλος της παρέας του BBC, ο δαιμόνιος Eddie Jordan. Με το πρώην αφεντικό ομάδας της Formula 1 να είναι εξίσου καυστικός…
«Έχω πρόβλημα με τη McLaren σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό το εγχείρημα. Που είναι η ανάλυση που έκαναν; Που είναι οι ιδέες τους; Που είναι η εξέλιξη; Ο Adrian Newey (σ.σ. τεχνικός υπεύθυνος της Red Bull) δεν κάνει τέτοια ατοπήματα. Καμία κορυφαία ομάδα δεν κάνει τέτοια ατοπήματα. Οι οδηγοί είναι αμφότεροι απογοητευμένοι. Μάλλον χρειάζονται ένα εντελώς νέο μονοθέσιο. Μάλιστα αυτά τα λάθη έχουν γίνει κι άλλες φορές από τη McLaren. Καμία σχέση με την εποχή του David όπου υπήρχε η ομάδα δοκιμών, αξιόλογοι δοκιμαστές, μία ολόκληρη υποστηρικτική δύναμη γύρω από τους οδηγούς», σχολίασε ο Jordan.
Τι εγινε,δεν επιασαν παλι οι καινοτομιες???
-
Εντάξει, αν είναι να παίρνουμε στα σοβαρά και τον Button την γ@μήσαμε...
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
...Τι εγινε,δεν επιασαν παλι οι καινοτομιες???Να σε ρωτήσω κάτι;
Γιατί όλα σου τα ποστ έχουν να κάνουν με το τι δεν πάει καλά στην McLaren;
Μετοχές έχεις και ανυσηχείς ή κάτι άλλο; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Να σε ρωτήσω κάτι;
Γιατί όλα σου τα ποστ έχουν να κάνουν με το τι δεν πάει καλά στην McLaren;
Μετοχές έχεις και ανυσηχείς ή κάτι άλλο;Καταρχην υποστηριζω mclaren,μεχρι στιγμης οπως ολα δειχνουν τα πραγματα για την ομαδα δεν εξελισσονται και τοσο καλα,το λενε οι ιδιοι οι οδηγοι,το λενε τα λιγα χιλιομετρα που εχει κανει το μονοθεσιο στις δοκιμες,παρομοια ερωτηματικα εκφραζουν διαφοροι ειτε αναλυτες ειτε σχετικοι με την F1 κλπ.Το αν ολα αυτα θα επαλυθευτουν η θα διαψευστουν στους πρωτους 2-3 αγωνες,αυτο μενει να το δουμε.Το ιδιο συμβαινει και με τη mercedes που ειναι πισω 1 δευτερολεπτο και ψαχνει τροπους να καλυψει αυτη τη διαφορα.
Δηλαδη πρεπει να εχω μετοχες για να ανησυχω για την ομαδα μου,οταν διαβαζεις και ακους συνεχως αρνητικα σχολια για την mp4-26,λογικο δεν ειναι να αναρωτιεσαι τι παει στραβα? Επομενως δεν ειναι οτι τα ποστ μου εχουν να κανουν με το τι δεν παει καλα με την Mclaren,αν υπηρχαν καλες ειδησεις για την mp4-26 γιατι να μην τις ποσταρω δηλαδη,απλα δεν υπαρχουν μεχρι στιγμης.
-
Καποιοι εχουν νευρακια ή ιδεα μου??
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Καταρχην υποστηριζω mclaren,μεχρι στιγμης οπως ολα δειχνουν τα πραγματα για την ομαδα δεν εξελισσονται και τοσο καλα,το λενε οι ιδιοι οι οδηγοι,το λενε τα λιγα χιλιομετρα που εχει κανει το μονοθεσιο στις δοκιμες,παρομοια ερωτηματικα εκφραζουν διαφοροι ειτε αναλυτες ειτε σχετικοι με την F1 κλπ.Το αν ολα αυτα θα επαλυθευτουν η θα διαψευστουν στους πρωτους 2-3 αγωνες,αυτο μενει να το δουμε.Το ιδιο συμβαινει και με τη mercedes που ειναι πισω 1 δευτερολεπτο και ψαχνει τροπους να καλυψει αυτη τη διαφορα.Δηλαδη πρεπει να εχω μετοχες για να ανησυχω για την ομαδα μου,οταν διαβαζεις και ακους συνεχως αρνητικα σχολια για την mp4-26,λογικο δεν ειναι να αναρωτιεσαι τι παει στραβα? Επομενως δεν ειναι οτι τα ποστ μου εχουν να κανουν με το τι δεν παει καλα με την Mclaren,αν υπηρχαν καλες ειδησεις για την mp4-26 γιατι να μην τις ποσταρω δηλαδη,απλα δεν υπαρχουν μεχρι στιγμης.
Εννοείται ότι θέλεις ποστάρεις, απλά μου φάνηκε περίεργο για αυτό ρώτησα.
Κυριακή κοντή γιορτή.
Geo δεν έχουμε νευράκια, μας διασκεδάζουν οι πρωταθλητές χειμώνα.
-
-
XAXAXAXAXAXAXAXA
Τέτοια σου χω δώσει εσένα. ΤΕΤΟΙΑ! Την πήρες την βούρτσα σου!
Θα πας με την τσαπου ν..αυλωμένος!Άρε Τάκαρε! Μεγαλύτερε ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ όλων των εποχών, στυλοβάτη της ερυθρόλευκης παράταξης, ταγμένε μουτζαχεντίν της ολυμπιακής ιδέας, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου!
-
Σίγουρα η McLaren δεν πάει καλά αλλά μην βιαζόμαστε να χαρούμε οι αντίπαλοι γιατί παραμένει μεγάλη ομάδα και ίσως γυρίσει την κατάσταση.
-
Χθες πάντως ο Button γύριζε στο 1:22.9, χωρίς να ξέρουμε λάστιχα, loads κλπ και ο Webber στο 1:22.5. Ο Massa είχε κάνει 1:22.6.
Τώρα ο SV γυρίζει στο 1:21.9. Σήμερα ο Μάσσα δεν έχει κάνει quali run.
Ο Μάσσα τώρα γυρίζει στο 1:30 και ο SV στο 1:31 (έκανε 3 γύρους και μπήκε).
Επαναλαμβάνω, χωρίς να γνωρίζουμε λάστιχα, καύσιμα κλπ.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Άρε Τάκαρε! Μεγαλύτερε ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ όλων των εποχών, στυλοβάτη της ερυθρόλευκης παράταξης, ταγμένε μουτζαχεντίν της ολυμπιακής ιδέας, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου!
ελπιζω να αστειευεσαι....
τεσπα το οτι ειναι πισω η Μακ δεν μου λεει κατι...
μπορει να ειναι μπροστα η Μερκ και η Ρεντ Μπουλ....
Χειμερινες δοκιμες 2011-Σχολια