-
Τελικά φαίνεται να εφαρμόζεται η Ολλανδική λύση για την οποία είχα μιλήσει προ διμήνου (και για την οποία είχα τόσο πολύ καθυβριστεί).
-
Καπνίστριες κυοφορούν …εγκληματίες;
Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν τους λόγους που το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όχι απλά δεν ενδείκνυται, αλλά αποτελεί μια από τις αυστηρότερες απαγορεύσεις των γιατρών:...
...γενετικές ανωμαλίες, προβλήματα συμπεριφοράς κατά την ανάπτυξη, αδυναμία συγκέντρωσης, υπερκινητικότητα κ.ά.
Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και ο αυξημένος κίνδυνος για εμφάνιση εγκληματικής συμπεριφοράς και σύλληψης από τις Αρχές, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ.
Οι ερευνητές ανέλυσαν τα στοιχεία 4.000 ατόμων, ηλικίας 33-40 ετών, παράλληλα με τις καπνιστικές συνήθειες που είχαν οι μητέρες τους κατά την κύηση. Το αποτέλεσμα της έρευνας έδειξε πως τα παιδιά των οποίων οι μητέρες κάπνιζαν από 20 και πάνω τσιγάρα την ημέρα, είχαν 30% περισσότερες πιθανότητες να γίνουν εγκληματίες και να συλληφθούν, απ’ ότι τα παιδιά που είχαν μητέρες που δεν κάπνιζαν ή κάπνιζαν πολύ λίγο.
Βάσει της έρευνας, η διαπίστωση αυτή ισχύει ανεξάρτητα από άλλους παράγοντες που σχετίζονται στατιστικά με την εγκληματικότητα, όπως οι διανοητικές διαταραχές, τα οικογενειακά προβλήματα και η φτώχεια.
Όχι στο τσιγάρο, λοιπόν, για 9 μήνες για να μη χρειαστεί αργότερα να πηγαίνουν οι μανούλες κούτες τσιγάρα στη …φυλακή.
-
Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και ο αυξημένος κίνδυνος για εμφάνιση εγκληματικής συμπεριφοράς και σύλληψης από τις Αρχές, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ.
ναι ρε φιλε!!!
αυτη τη παπαρια (ή μια αντιστοιχη) περιμενα τοσο καιρο να ακουσω
φυσικα αυτο δεν το λεω για τον mjr, αλλα για τους 'επιστημονες' και τις 'ερευνες' τους τις οποιες πολλοι κανουν ευαγγελιο
-
Δεν απορώ ρε συ qsis που κοροϊδεύεις μια έρευνα (όσο γελοία και αν ακούγεται στα αυτιά μας) . Εδώ συνεχίζεις να αμφισβητείς έρευνες που λένε ότι το κάπνισμα έχει ως συνέπεια τον καρκίνο, αυτήν θα άφηνες? .
-
καλα εσυ αμα θες κατηγορησε το τσιγαρο για τη τρομοκρατια και τις εκτρωσεις
και δεν ειπα ποτε οτι δεν μπορει να προκαλεσει καρκινο και αλλα προβληματα στο αναπνευστικο γενικα και αοριστα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα εσυ αμα θες κατηγορησε το τσιγαρο για τη τρομοκρατια και τις εκτρωσειςκαι δεν ειπα ποτε οτι δεν μπορει να προκαλεσει καρκινο και αλλα προβληματα στο αναπνευστικο γενικα και αοριστα
εχεις και Phd στην πνευμονολογια
-
ναι 2, θες να ανταλλαξουμε?
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα εσυ αμα θες κατηγορησε το τσιγαρο για τη τρομοκρατια και τις εκτρωσειςκαι δεν ειπα ποτε οτι δεν μπορει να προκαλεσει καρκινο και αλλα προβληματα στο αναπνευστικο γενικα και αοριστα
Δεν έφτασα σε τέτοιο σημείο ακόμα, ευτυχώς ... Αν και δεν ξέρω κατά πόσο δίεκρινες το στοιχείο του ψιλόχιούμορ, ό,τι λέω είναι πάντα σε φιλικό τόνο .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Αν και δεν ξέρω κατά πόσο δίεκρινες το στοιχείο του ψιλόχιούμορ, ό,τι λέω είναι πάντα σε φιλικό τόνο .σορρυ δεν το διεκρινα
@μηναρας
δοκιμασε το κι εσυ κανει καλο
(το εχουν δειξει και ερευνες) -
MONDAY, Nov. 22 (HealthDay News) -- Earlier this month, the U.S. Food and Drug Administration proposed graphic new warning labels on cigarette packaging, to help curb smoking. But do these often gruesome images work to help smokers quit?...
Περισσότερα εδώ: http://www.businessweek.com/lifestyle/c ... 46240.html
-
Είπα να ποστάρω εδώ τώρα που ηρέμησα κάπως 1
Από το Σάββατο το βράδυ και έπειτα από 10 συναπτά έτη χορηγίας με δύο πακέτα + την ημέρα στην Ferrari και τον Schumacher έχω κόψει το τσιγάρο μαχαίρι!
Περιττό να σας πώ ότι τις πρώτες δύο ημέρες δηλαδή Κυριακή και Δευτέρα κυριολεκτικά μπορούσα να μασήσω μπετό από τα νεύρα και την ένταση που είχα , χθές και σήμερα είμαι πολύ καλύτερα
Νικορέτ και λοιπές μλκιες δεν πήρα όυτε άλλαξα συνηθείες που είχα όταν κάπνιζα (και 2-3 καφέδες πίνω και το ποτάκι-α μου κανονικότατα)
Έχω κρατήσει πακέτο στο σπίτι και αυτό για να έχω την ασφάλεια του ότι άν με πιάσει τρέλα ότι ώρα και να είναι έχω να κάνω ένα τσιγάρο!
Τα θετικά : Επανέρχεται σιγά-σιγά η όσφρηση μου (αν και χθές με τον νοτιά που φύσαγε έφερνε σε όλη την Χαλκίδα σκ@τιλα από τον βιολογικό καθαρισμό και πραγματικά θα προτιμούσα τσιγαρίλα στα ρουθούνια μου) και γεύση μου και βασικά αυτά μέχρι τώραΑυτά τα ολίγα και ελπίζω να μπορέσω να το κόψω οριστικά
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Είπα να ποστάρω εδώ τώρα που ηρέμησα κάπως 1Από το Σάββατο το βράδυ και έπειτα από 10 συναπτά έτη χορηγίας με δύο πακέτα + την ημέρα στην Ferrari και τον Schumacher έχω κόψει το τσιγάρο μαχαίρι!
Περιττό να σας πώ ότι τις πρώτες δύο ημέρες δηλαδή Κυριακή και Δευτέρα κυριολεκτικά μπορούσα να μασήσω μπετό από τα νεύρα και την ένταση που είχα , χθές και σήμερα είμαι πολύ καλύτερα
Νικορέτ και λοιπές μλκιες δεν πήρα όυτε άλλαξα συνηθείες που είχα όταν κάπνιζα (και 2-3 καφέδες πίνω και το ποτάκι-α μου κανονικότατα)
Έχω κρατήσει πακέτο στο σπίτι και αυτό για να έχω την ασφάλεια του ότι άν με πιάσει τρέλα ότι ώρα και να είναι έχω να κάνω ένα τσιγάρο!
Τα θετικά : Επανέρχεται σιγά-σιγά η όσφρηση μου (αν και χθές με τον νοτιά που φύσαγε έφερνε σε όλη την Χαλκίδα σκ@τιλα από τον βιολογικό καθαρισμό και πραγματικά θα προτιμούσα τσιγαρίλα στα ρουθούνια μου) και γεύση μου και βασικά αυτά μέχρι τώραΑυτά τα ολίγα και ελπίζω να μπορέσω να το κόψω οριστικά
Καλή δύναμη!
-
καλη δυναμη, και να ξερεις οτι θα πρεπει να το παλεψεις για πολυ καιρο. Θα ερθουν πολλοι πειρασμοι. Το βασικο ειναι να μην αναψεις ουτε ΕΝΑ, οσες δικαιολογιες και αν βρεις για να το κανεις.
-
Ευχαριστώ παιδιά , ελπίζω να αντέξω
-
Καλή δύναμη!
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά , ελπίζω να αντέξωκαλο κουραγιο, ο μονος τροπος ειναι μαχαιρι
επισης καλη τυχη (γιατι ειναι και θεμα τυχης να μη σου τυχει κατι ασχημο, ειδικα το πρωτο καιρο, γιατι τοτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να αντισταθεις)
-
Και εγω αυτό σκέφτομαι μην τύχει καμμιά στραβή και το ξαναρχίσω πάλι , τεσπα ο καιρός θα δείξει
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Και εγω αυτό σκέφτομαι μην τύχει καμμιά στραβή και το ξαναρχίσω πάλι , τεσπα ο καιρός θα δείξειΚαλη δυναμη και απο εμενα !
Ο πρωτος καιρος ειναια δυσκολος αν καταφερεις και αντεξεις 1 εβδομαδα θα δεις οτι μετα θα ειναι σαν να το εχεις κοψει !
Το βασικο ειναι τον πρωτο καιρο να εχεις κατι να απασχολεις το μυαλο σου για να μην το σκέφτεσαι.
και πετα το πακετο -
Λοιπόν τώρα πίνω ένα τετράδιπλο ελληνικό βαρύ σε κούπα-τρόπαιο Champions League χωρίς τσιγάρο , δε πά να μαμηθεί δεν θα με καταστρέψει το γ@μημενο
Αυτές τις ημέρες αναρωτιέμαι , τι στο δι@λο χημικά βάζουν οι πούστηδες μέσα και σου δημιουργεί τέτοια στερητικά σύνδρομα?
@drunkard Το πιο δύσκολο για εμένα (όπως και με τους περισσότερους) είναι πως είχα συνδυάσει ότι με κάποια πράγματα πρίν ή μετά έκανα τσιγάρο ! Σχεδόν το καθετί μέσα στην ημέρα το είχα συνδυάσει έτσι ! Το πακέτο θα το πετάξω
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#4]