-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
16990
και θα μου κάνει δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος και φιμέ τζάμια. Καλά είναι δεν παραπονιέμαιΑπίστευτη τιμή για 5θυρο.
Να φανταστείς ότι εγώ έδωσα 5000euro παραπάνω για το 207 που είναι παρόμοιο αυτοκίνητο.
Αν και έχω την εντύπωση ότι το Ibiza είναι ποιοτικά πολύ καλύτερο, ποιο στιβαρό αυτοκίνητο, καλύτερη συναρμολόγηση, μεγαλύτερο αμάξωμα και προσφέρει σε κάποιους τομείς περισσότερα.
Αν είχε βγει το 2009 το FR θα το είχα πάρει τρέχοντας. Αλλά δεν είχε βγει.Το κάνατε test drive;
To Ibiza FR 5θυρο, ασημένιο, είναι μία από τις σκέψεις μου...
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Καλορίζικο και από μέναΤο Cupra πόσο κάνει ας πούμε;
Είναι ίδια;το cupra 18990 ευχαριστω
Πόσο πάει??
16990
και θα μου κάνει δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος και φιμέ τζάμια. Καλά είναι δεν παραπονιέμαιibiza fr 5πορτο ασπρο
:
Νομίζω ότι πάρθηκε απόφαση
Είναι και οι 5 πόρτες που βολεύουνΛογική επιλογή.
Αυτοκίνητο που προσφέρει πολλά σε όλους τους τομείς.Καλορίζικο...
Ευχαριστώ, ναι όντως χρειαζόμουν πίσω πόρτες και κάποιο χώρο στο πορτμπαγκάζ αλλιώς η επιλογή μου δεν θα ήταν αυτή. Επίσης βοήθησε οτι μηχανικά το fr με το cupra είναι ολόιδιο μέχρι και στις βίδες κάτι που σημαίνει οτι με ένα πρόγραμμα στο μέλλον έρχετε ίσα βάρκα ίσα πανιά με το αδελφάκι.
καλύτερα βάλε εργοστασιακούς αισθητηρες...
ίδιο ακριβώς είναι??
είσαι σίγουρος??εργοστασιακούς εννοείτε Ναι απόλυτα το συζητούσα και με τον πωλητή αλλά ν μπείτε και στο φορουμ της σεατ θα το δείτε που το αναφέρουν και τα παιδιά εκεί με τα αμάξια...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
16990
και θα μου κάνει δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος και φιμέ τζάμια. Καλά είναι δεν παραπονιέμαιΑπίστευτη τιμή για 5θυρο.
Να φανταστείς ότι εγώ έδωσα 5000euro παραπάνω για το 207 που είναι παρόμοιο αυτοκίνητο.
Αν και έχω την εντύπωση ότι το Ibiza είναι ποιοτικά πολύ καλύτερο, ποιο στιβαρό αυτοκίνητο, καλύτερη συναρμολόγηση, μεγαλύτερο αμάξωμα και προσφέρει σε κάποιους τομείς περισσότερα.
Αν είχε βγει το 2009 το FR θα το είχα πάρει τρέχοντας. Αλλά δεν είχε βγει.Το κάνατε test drive;
Ρε συ και το FR πρίν λίγο καιρό δεν είχε αυτή τη τιμή..Κάπου 20000 είχε.. Αλλά βλέπεις αλλάξανε τα δεδομένα της Ελληνικής οικονομίας..Αν πας να το πάρεις τώρα το 207 GT θα είναι κατά πολύ φθηνότερο και αυτό απ'όσο το πήρες εσύ.
Και αν εξαιρέσουμε το dsg έχει πολύ περισσότερα έξτρα από το ibiza... -
Η SEAT εδώ και πολύ καιρό τρέχει προσφορές αδιάκοπα. Δε νομίζω να πουλήθηκε ποτέ FR με 20.000 euro. Πέρσυ που πήρα το Leon 1,4 TSI Sport μου με 16.500 κλειδί από 18.500 κλειδί που έβγαινε στον κατάλογο, το Ibiza FR το έδιναν 5πορτο γύρω στα 17.500 κλειδί ενώ στον τιμοκατάλογο έβγαινε γύρω στα 19.500. Αν και δεν έχω οικογένεια και θέμα να έβάζα το παραπάνω 1000άρικο δεν το σκέφτηκα καν φοβούμενος το DSG και τον Turbo-compressor. Νεανικές βλακείες!!
Να το χαίρεσαι το FR σου φίλε. Πολύ καλή επιλογή!!! -
Καλορίζικο! Ξέχασα να πώ.. Το dsg στη πόλη θα είναι οτι πρέπει..
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Καλορίζικο! Ξέχασα να πώ.. Το dsg στη πόλη θα είναι οτι πρέπει..Ευχαριστώ πολύ όλους , συμφωνώ απόλυτα αν και δεν ήμουν φαν των αυτόματων νομίζω οτι καλό είναι να τα δοκιμάζεις όλα..
Η SEAT εδώ και πολύ καιρό τρέχει προσφορές αδιάκοπα. Δε νομίζω να πουλήθηκε ποτέ FR με 20.000 euro. Πέρσυ που πήρα το Leon 1,4 TSI Sport μου με 16.500 κλειδί από 18.500 κλειδί που έβγαινε στον κατάλογο, το Ibiza FR το έδιναν 5πορτο γύρω στα 17.500 κλειδί ενώ στον τιμοκατάλογο έβγαινε γύρω στα 19.500. Αν και δεν έχω οικογένεια και θέμα να έβάζα το παραπάνω 1000άρικο δεν το σκέφτηκα καν φοβούμενος το DSG και τον Turbo-compressor. Νεανικές βλακείες!!
Να το χαίρεσαι το FR σου φίλε. Πολύ καλή επιλογή!!!Το ελπίζω και σε ευχαριστώ πολύ, τουλάχιστον εμένα με κάλυπτε σε αυτά που ζητούσα (5 πόρτες, χώροι, επιδόσεις)
16990
Δυστυχώς όχι γιατί δεν το είχε η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία αλλά είχα κάνει το cupra και αν όπως λένε δεν έχει τόσο σφιχτό setup όπως το cupra τότε ακόμα καλύτερα.. Τον άνθρωπο με την αντιπροσωπεία τον ξέρει ο father προσωπικά γι'αυτό και τον έψησε για τα δωράκια. Ε εντάξει δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά γλυτώνω λίγα ευρωπουλάκια
Aγορά καινούργιου μικρού GTI