-
Φιλε καλησπερα.
ειμουν και εγω στη θεση σου πριν λιγο καιρο.
στα χρονια σου ακριβως και φοιτητης
ειμουν αναμεσα σε corsa opc , polo gti και ibiza cupra (στην αρχη)
το πολο ειναι οτι και το cupra σε αλλο περιτυλιγμα
εγω μιας και τωρα εχω vw golf 5 δεν μπορεσα να δεχθω το εσωτερικο του κουπρα..
ειναι πολυ ωραιο αμαξι και γρηγορο με 'σφιχτες' αναρτησεις οτι πρεπει για εμας τους λιγο ποιο ανησυχους χωρις οικογενιακες υποχρεωσεις
ετσι λοιπον το κουπρα βγηκε εκτως... ειμουν ετοιμος να παρω ενα corsa opc λευκο με οροφη και αλλα καλουδια και 2600 ευρο εκπτωση.. για τους δικους μου λογους δεν το πηρα καθως δεν ηθελα να φυγω απο τα βαγκ τελικα
και τελικα??? polo gti λευκο 3θυρο με οροφη , ξενον , RNS310 , παρκτρονικ και ισως αλκανταρα
σε 1 μηνα παω για παραγγελια για να μαζεψω μερικα χαρτια που θελω για να βγει αναπηρικο
αν δεν σε ενδιαφερει το ποιο 'σπορ' εσωτερικο του cupra παρτο με 1000 διαφορετικα κοιτα για polo gti
αυτα απο εμενα..VAG LOVER
-
Δεν θα πω Ψέμματα πως δεν με πειράζει το εσωτερικό του κούπρα αλλά ο πολυ μικρότερος χώρος του πόλο με στέλνει εκει. Το φαμπια εξωτερικά Είναι άθλιο για εμένα και το πεζό απλά δεν μου βγάζει αέρα gt , δεν με τραβάει να το αγοράσω.. Οπότε άνετα το θέμα μετατρέπεται σε 'έχετε 2 εβδομάδες να μου αλλάξετε γνώμη πριν παραγγειλω το σεατ'
-
dynamite...μην το πάρεις στραβά , αλλά μου έκανε εντύπωση ...το 'παρκτρονικ' είναι αξεσουάρ των αναπηρικών οχημάτων?
-
οχι ρε και καλα τους εργοστασιακους αισθητηρες στον προφυλακτηρα για το παρκαρισμα...
καπως ετσι το εγραφε στο εντυπο της φακεν βαγκεν -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...Πάλι αγόρασα προχθές λάδια για το service των 2 χρόνων που έρχεται και σε μένα και τα πήρα 5χ9 = 45. Ανέβηκαν λίγο..
Πολύ καλή η κίνησή σου. Τι λάδια αγόρασες; Εμένα μου βάζουν Fuchs GT Titan. Τα έχω βρει στο ίντερνετ γύρω στα 12euro/λτ.
Και πόσα θα σου πάρουν για την εργασία;
Σε ερώτηση που έκανα εγώ μου είπαν ότι χρεώνεται μία εργατοώρα (μικρό service) και είναι 45euro ...Δηλαδή 90euro τελική τιμή με κόστος λαδιών. Εκτός αν έχεις βρει συνεργείο που να μην χρεώνει λιγότερα στην εργασία.
υ.γ. α! τα λάδια από που τα αγοράζεις;
Σου χρεώνουν μια εργατοώρα για αλλαγή λαδιών; Εμένα 15 ευρώ με χρέωσαν πριν έναν χρόνο περίπου, μαζί με ροδέλα και φίλτρο λαδιού.
ποσο χρονων ειναι το αμάξι σου? στα πιο παλιά αυτοκίνητα που είναι εκτος εγγυησης τα τσακαλια χρεωνουν διαφορετικά
-
ψηφισα το ραλλυ γιατι τα προβληματα του ειναι φθηνα κ γνωστα, μου αρεσει περισσοτερο το μοτερ του κ αν το εξαρι σταθει στο υψος των περιστασεων (λιγες αλλαγες λογω ροπης αλλα οταν θες να την βαλεις να μπαινει χωρις τσιριμονιες) θεωρω οτι κλεβει εκκλησιες.
τα τριδυμα κ μονο λογω μη δυνατοτητας απενεργοποιησης του esp και της υπαρξης dsg αποκλειστικα θα τα απεκλεια.(οχι οτι στα χειροκινητα βαγκ ειναι καλυτερα διοτι αμα δεν μπορεις να δινεις γκαζι για να συγχρονισεις ενω πατας φρενο καλυτερα αυτοματο, υποβραχιονιο, cruise controll και roadhouse blues στο εξαδρομο πολυ καλο ηχοσυστημα)βεβαια αντικειμενικος δεν μπορω να ειμαι γιατι αν κ εχω δει τα τριδυμα στις ιδιες συνθηκες θεωρω οτι το rc που ειχαν (βλ gti της χρονιας) πολυ ικανοτερο των rallye κ gt
με λιγα λογια αν κ ψηφισα το ραλλυ προτεινω το rcβλεποντας τον ρου της συζητησης λεω να το ψαξεις να δεις ποσο μακρυα ειναι η εκτη του ραλλυ. αν ειναι αντιστοιχη των βαγκαναθρεμενων τοτε θεωρω κ λογω μεταξονιου το ραλλυ καλυτερο γκραντ τουρερ(αν κ ο τιτλος ειναι Aγορά καινούργιου μικρού GTI )
-
Δεν θα αγοραζα τιποτα απο ολα αυτα .........
οταν μπορεις να παρεις μεταχειρισμενο rc με 11-12 χιλιαρικα με λιγα χλμ τοτε ισως θα επρεπε να το ξανασκεφτεις!
Καλο το polo gti αλλα με 205 λιτρα πορτπαγκαζ ειναι μεγαλο ξενερωμα..........
Αν θα ηθελα να βαλω στο πορτπαγκαζ ενα subwoofer κ ενα σακβουαγιαζ δεν θα χωραγανε.........σε περιοριζει αρκετα η μαμακια που κανανε με την μπαταρια........epic fail!!!
Vw δεν την πολυεμπιστευομαι σε θεμα αξιοπιστιας.......το να δωσεις 20χιλ κ να φοβασαι κ τα προβληματα παει πολυ!
Ενταξει μην μου πει τωρα κανεις οτι δεν βγαζουνε προβληματα τα vw γτ θα τρελαθω........
abarth ωραιο εξωτερικα αλλα εσωτερικα αυτα τα πλαστικα ειναι........
Τεσπα για να μην το κουραζω εγω θα επαιρνα 207 rc μεταχειρο 11-12χιλιαρικα που και φρενα εχει απιστευτα.... κινητηρα τι να λεμε....οδηγικη συμπεριφορα την καλυτερη στην κατηγορια του ...esp που απενεργοποιειται..καθισματα απιστευτα.......κ με τα ρεστα το κανεις πυραυλο!
Τι αλλο θες??
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
Δεν θα αγοραζα τιποτα απο ολα αυτα .........οταν μπορεις να παρεις μεταχειρισμενο rc με 11-12 χιλιαρικα με λιγα χλμ τοτε ισως θα επρεπε να το ξανασκεφτεις!
Καλο το polo gti αλλα με 205 λιτρα πορτπαγκαζ ειναι μεγαλο ξενερωμα..........
Αν θα ηθελα να βαλω στο πορτπαγκαζ ενα subwoofer κ ενα σακβουαγιαζ δεν θα χωραγανε.........σε περιοριζει αρκετα η μαμακια που κανανε με την μπαταρια........epic fail!!!
Vw δεν την πολυεμπιστευομαι σε θεμα αξιοπιστιας.......το να δωσεις 20χιλ κ να φοβασαι κ τα προβληματα παει πολυ!
Ενταξει μην μου πει τωρα κανεις οτι δεν βγαζουνε προβληματα τα vw γτ θα τρελαθω........
abarth ωραιο εξωτερικα αλλα εσωτερικα αυτα τα πλαστικα ειναι........
Τεσπα για να μην το κουραζω εγω θα επαιρνα 207 rc μεταχειρο 11-12χιλιαρικα που και φρενα εχει απιστευτα.... κινητηρα τι να λεμε....οδηγικη συμπεριφορα την καλυτερη στην κατηγορια του ...esp που απενεργοποιειται..καθισματα απιστευτα.......κ με τα ρεστα το κανεις πυραυλο!
Τι αλλο θες??
Μ'αρέσει πολύ το σκεπτικό σου.. Στα χρήματα που έχουν πέσει τα μεταχειρισμένα η αγορά rc είναι ultra best buy ever!
-
Δεν λέω καλή σαν σκέψη , ένα θεματάκι είναι η λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά δεν είναι τέτοια η διαφορά που να είναι απαγορευτική. Το άλλο αρνητικό είναι τα τέλη που πάνε 300+ αλλά πες ότι το προσπερνάς κι αυτό.
Απλά θα ήθελα καινούργιο αμάξι , δεν θέλω να πάω σε μεταχειρισμένο γιατί εκεί με τα 20 μπορώ να βρω και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες.
Πάντως σίγουρα είναι κάτι που με έβαλε σε σκέψη . Έχω δύο εβδομάδες να αποφασίσω μπροστά μου οπότε θα το κρατήσω σαν επιλογή. -
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Δεν λέω καλή σαν σκέψη , ένα θεματάκι είναι η λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά δεν είναι τέτοια η διαφορά που να είναι απαγορευτική. Το άλλο αρνητικό είναι τα τέλη που πάνε 300+ αλλά πες ότι το προσπερνάς κι αυτό.
Απλά θα ήθελα καινούργιο αμάξι , δεν θέλω να πάω σε μεταχειρισμένο γιατί εκεί με τα 20 μπορώ να βρω και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες.
Πάντως σίγουρα είναι κάτι που με έβαλε σε σκέψη . Έχω δύο εβδομάδες να αποφασίσω μπροστά μου οπότε θα το κρατήσω σαν επιλογή.Αν πάρεις μεταχειρισμένο τι ισχύει με τα τέλη? Δε ξέρω αν ισχύουν τα ίδια με τους ρύπους. Μήπως πηγαίνουν με τα κυβικά?
-
δεν το ξέρω αυτό νόμιζα πως δεν έχει διαφορά αν κάποιος το ξέρει ας μας απαντήσει..
ΥΓ: Παρεμπιπτόντως http://www.car.gr/classifieds/cars/view/959558/
-
δεν το ξέρω αυτό νόμιζα πως δεν έχει διαφορά αν κάποιος το ξέρει ας μας απαντήσει..ΥΓ: Παρεμπιπτόντως http://www.car.gr/classifieds/cars/view/959558/
'Για όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα που θα έχουν ταξινομηθεί έως και την 31-12-2010 (και για τις μοτοσυκλέτες, ασχέτως ημερομηνίας ταξινόμησης) θεσπίζεται ενιαία κλίμακα υπολογισμού με βάση τον κυβισμό του κινητήρα τους.'
220 λογικά θα πληρώνεις για μεταχειρισμένο RC. Αφού ημ/νία πρώτης κυκλοφορίας θα είναι πριν 31/12/2010.
Μέχρι και μπλοκέ έχει το le-man.. . 17500 χλμ...Μετανιώνω ώρες ώρες που πήρα καινούργιο..Έχε χάρη που το πήρα λίγο πριν σκάσει η κρίση.. Αλλιώς σιγά μην είχα πάρει καινούργιο..
-
Mπλοκέ έχει το συγκεκριμένο le mans, να το ξεκαθαρίσουμε.
-
Παιδες πλεον οι καιροι δεν ειναι για μεγαλα εξοδα........
δυστυχως τα πραγματα οπως αντιλαμβανομαστε ολοι οσο πανε και χειροτερευουν.......
Και εγω μαζευα τοσα χρονια λεφτα για να κανω την κ@@λα μου κ να παρω ενα γρηγορο σπορ αμαξι που να το γουσταρω!Τωρα που εχω τα λεφτα να παρω οτι θελω αποφασισα να μην το κανω τελικα κ να στραφω προς καποιο μεταχειρισμενο!Για να πω την αληθεια δεν υπαρχει καποιο αυτοκινητο αυτη την στιγμη που να με εκφραζει απολυτα 100% ωστε να πω χαλαλι να σκασω τα φραγκα να το αγορασω!
Πιστευω οτι με την αγορα του μεταχειρισμενου (υπαρχουν απιστευτες ευκαιριες αν ψαξεις!) εκει γυρω στα 13-14......δεν σε ενδιαφερει μετα ουτε οι βενζινες ουτε τα τελη ουτε τπτ!
Οντως το polo gti καιει ενα λιτρο περιπου λιγοτερο απο το 207 rc...........Αλλα αλλο ειναι να εχεις σκασει 22χιλιαρικα για αγορα καινουριου αυτοκινητου κ να επιβαρυνεσαι κ με βενζινες κ με ασφαλειες κ με τελη κ με αλλα χιλια δυο πραγματα και αλλο να εχεις δωσει 12-13 χιλιαρικα κ να εχεις αλλα 10χιλιαρικα καβατζα για γουστα.......οσο να ναι εισαι πιο χαλαρος μετα και για να το βελτιωσεις κ να πας κ τα ταξιδακια σου κ ολα!
Παιρνεις ενα μεταχειρο κανεις την κ@@λα σου......κ οποτε γουσταρεις το πουλας χανοντας 3-4 χιλιαρικα το πολυ.....το καινουριο αν θελησεις να το πουλησεις μετα απο κανα 2 χρονια θα εχεις χασει τα διπλασια!
Δες τα rc διετιας..........τα αγορασανε 23 χιλιαρικα κ τωρα πουλιουνται 13-14..........χασουρα γυρω στα 9-10 χιλιαρικα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπλοκέ έχει το συγκεκριμένο le mans, να το ξεκαθαρίσουμε.Ναι το συγκεκριμένο. Δε βγαίνει μαμά με μπλοκέ. Εντάξει καλό, χρυσό αλλά αν είχε και μπλοκέ από μαμά...
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
Για να πω την αληθεια δεν υπαρχει καποιο αυτοκινητο αυτη την στιγμη που να με εκφραζει απολυτα 100% ωστε να πω χαλαλι να σκασω τα φραγκα να το αγορασω!Πιστευω οτι με την αγορα του μεταχειρισμένου (υπαρχουν απιστευτες ευκαιριες αν ψαξεις!)
Αυτό αντιμετωπίζω κι εγώ ουσιαστικά κανένα δεν με τρελαίνει..
Για μεταχειρισμένο όμως από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο γνωστό μηχανικό,συνεργείο κτλ που θα ήταν ασφαλές να το ελέγξω; Σε αντιπροσωπεία ; Θα πάρω σοβαρές απαντήσεις; -
Για μεταχειρισμένο όμως από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο γνωστό μηχανικό,συνεργείο κτλ που θα ήταν ασφαλές να το ελέγξω; Σε αντιπροσωπεία ; Θα πάρω σοβαρές απαντήσεις;Σε μερη που δεν ξερεις πηγαινε πρωτα να κανεις μια διερευνητικη επαφη, να τους πεις τι θες να τσεκαρουν, ρωτα τους για το αυτοκινητο το προγραμμα των σερβις κλπ. Ετσι θα σε προσεξουν πολυ περισσοτερο αφου θα σε δουν ως υποψηφιο πελατη σε βαθος χρονου κι οχι μονο για εναν ελεγχο, ενω θα δεις και μονος σου κατα ποσο ειναι σοβαροι. Αν τους πας ξαφνικα με τον πωλητη για τον οποιο ελεγχο δε θα προσπαθησουν να σε κερδισουν μιας κ θα εισαι ηδη εκει!!
Το κυριοτερο που θα δεις στην αντιπροσωπεια βεβαια, ειναι το αρχειο σερβις που εχουν στο συστημα τους για το συγκεκριμενο αυτοκινητο ωστε να δεις κατα ποσο συμβαδιζει με το βιβλιαρακι του αυτοκινητου. Μακαρι να εχουν και εμπειρους μηχανικους αλλα πολλα εχουν ακουστει για 'παιδακια' στα σερβις οποτε ψαξε να βρεις μεσω γνωστων και καποιον εμπιστο μηχανικο η φαναρτζη
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
ψηφισα το ραλλυ γιατι τα προβληματα του ειναι φθηνα κ γνωστα, μου αρεσει περισσοτερο το μοτερ του κ αν το εξαρι σταθει στο υψος των περιστασεων (λιγες αλλαγες λογω ροπης αλλα οταν θες να την βαλεις να μπαινει χωρις τσιριμονιες) θεωρω οτι κλεβει εκκλησιες.καλα φθηνα δε τα λες...
πολυ κακο μοτερ τελικα
-
Για να πω την αληθεια δεν υπαρχει καποιο αυτοκινητο αυτη την στιγμη που να με εκφραζει απολυτα 100% ωστε να πω χαλαλι να σκασω τα φραγκα να το αγορασω!
Πιστευω οτι με την αγορα του μεταχειρισμένου (υπαρχουν απιστευτες ευκαιριες αν ψαξεις!)
Για μεταχειρισμένο όμως από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο γνωστό μηχανικό,συνεργείο κτλ που θα ήταν ασφαλές να το ελέγξω; Σε αντιπροσωπεία ; Θα πάρω σοβαρές απαντήσεις;Eιμαι της αποψης οτι αγοραζεις αμαξι μονο οταν πας στην εκθεση του αυτοκινητου.....μπαινεις μεσα στο αμαξι.......κ οταν καθεσαι στην θεση του οδηγου λες ''αυτο ειναι ρε παιδι μου....λες κ φτιαχτηκε για μενα''!
Το κακο ειναι παρασυρομαστε ολοι κ λεμε ααα ειναι φοβερο θα το παρω μ αρεσει πολυ.......αλλα καταβαθος δεν μας εχει τρελανει ιδιαιτερα!Δεν ειναι αυτο που μας εκφραζει απολυτα!
Μηχανικο γνωστο δεν χρειαζεται να εχεις.......οταν ενδιαφερθεις για καποιο μοντελο....θα πας στην αντιπροσωπεια κ θα τους πεις μαγκες ενδιαφερομαι να το αγορασω αυτο το αμαξι τσεκαρετε το αν ειναι τρακαρισμενο αν εχει γυρισμενα χιλιομετρα κ κλπ!
Υπαρχουν κ μεταχειρισμενα που ειναι ακομα σε εγγυηση οποτε ακομα καλυτερα.......
-
Πολο
Aγορά καινούργιου μικρού GTI