-
Τα χτυπανε ιδιαιτερα ομως σε τιμη. Ειναι σχεδον σιγουρα η καλυτερη επιλογη αν και οποιοδηποτε αμαξι 10ετιας το πιο πιθανο ειναι οτι κατι θα χρειαστει.Θα προτεινα λοιπον να ανοιξει το βαλαντιο του μεχρι τις 4Κ κι ας χρειαστει να περιμενει (ο ενας εχει και μηχανη οποτε δεν καιγεται ισως).
-
ο κολλητός σκεφτετε για ενα μικρα 2001 μοντελο ... επίσης ως πρόταση τη λέτε για το punto sporting 1200 tou 2001?
πιστεύω κ πρόβλημα να του βγάλει το φιατ ...με πολύ λιγα $ θα ειναι κομπλέ! παντός θέλει κατή που να μην είναι τελιος κουβας(οπος μου είπε να στρίβει )το ξερω οτι ζηταει πολλα .....αλλα θα ήθελα περισσότερες γνώμες και για το 206!πασχο απεναντιας μην σου πω οτι και τα 3300 ειναι υπερβολικα!!σκεφτετε να κανει παζαρια μεχρι τα 2500-2800! για τον κολλητο μηλαω παντα!
ο ξαδερφος ισος το ανεβασει το bubget sta 4000 για κατι καλο!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τα τύπου Γκετζ και Μίκρα βολεύουν και σε άλλα θέματα, χαμηλή κατανάλωση, απλή και φθηνή συντήρηση, μικρά κυβικά. Οι άνθρωποι έχουν περιορισμένο πορτοφόλι και τα θέλουν και για μια πενταετία κι αποπάνω (σπουδές - στρατιωτικό).
Για το getz ένα πρόβλημα είναι η συντήρηση. Ιδιαίτερα ακριβά για κορεάτικο σουπερμίνι και ιδιαίτερα συχνές αλλαγές ιμαντα κλπ.
διαφωνώ 100%.. ¨Εχουμς 2 Getz στην οικογένεια..πάφθηνα ανταλλακτικά (βρίσκεις που λέει ο λόγος και στην λαική..) , τώρα για τους ιμάντες , δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.. Αλλαγή στα 80.000 χλμ είναι συχνό διάστημα?
Δηλαδή αν πάρει W.A.G κάθε πότε θα τους αλλάζει?? -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Τα τύπου Γκετζ και Μίκρα βολεύουν και σε άλλα θέματα, χαμηλή κατανάλωση, απλή και φθηνή συντήρηση, μικρά κυβικά. Οι άνθρωποι έχουν περιορισμένο πορτοφόλι και τα θέλουν και για μια πενταετία κι αποπάνω (σπουδές - στρατιωτικό).
Για το getz ένα πρόβλημα είναι η συντήρηση. Ιδιαίτερα ακριβά για κορεάτικο σουπερμίνι και ιδιαίτερα συχνές αλλαγές ιμαντα κλπ.
διαφωνώ 100%.. ¨Εχουμς 2 Getz στην οικογένεια..πάφθηνα ανταλλακτικά (βρίσκεις που λέει ο λόγος και στην λαική..) , τώρα για τους ιμάντες , δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.. Αλλαγή στα 80.000 χλμ είναι συχνό διάστημα?
Δηλαδή αν πάρει W.A.G κάθε πότε θα τους αλλάζει??VAG λέγεται και τα τωρινά μοτέρ έχουν πλέον καδένα.
-
εντάξει VAG εννοούσα , δεν είμαι χαζός , ο φίλος φαντάζομαι με 3.500 θα πάει σε μεταχειρισμένο 7 ετίας , οπότε τότε είχαν ιμάντα !!!
-
σε είπα χαζό ; Απλά σε διόρθωσα. Νομίζω κάθε 60.000 χλμ αλλάζονται.
-
μου είπανε από τη Χιουντάι να τον αλλάξω στα 80.000...
Εγώ πάντως στη θέση του φίλου θα χτύπαγα Getz ή Micra... -
+1 για το προηγούμενο Μίκρα, το αυτοκίνητο είναι πολύ μανιτζέβελο και σπιρτόζικο. Είχα ένα στην κατοχή μου τρεις ημέρες και χαιρόμουν να το οδηγώ.
-
Μονο getz θα παρεις και τιποτα αλλο
To δικο μου getz 1.3 εχει 140.000χμ και το διαολομενο δεν εχει ζητησει τιποτα! Ειναι πιο αξιοπιστο απο το carina που ειχαμε στην οικογενεια ,γιατι το carina απο τα 100.000χμ εκαιγε λαδακι ενω το Getz δεν καιει καθολου! Καναμε ελεγχο αμορτισερ και αντεχουν ακομα και δεν θελει ουτε δισκο-πλατω και εγω το ζοριζω! Eιναι και οικονομικο. Ε τι διαολο αλλο να θες απο ενα αμαξι σε αυτα τα λεφτα. Ε αν θες μουρη παρε δωσε 17000 για το poloNα λείπουν οι περιττοί χαρακτηρισμοί edit mod
Το getz δεν θα παρουσιασει ποτε προβλημα στα ηλεκτρικα,ουτε στην μηχανη. Το μονο που δεν μου αρεσει στο getz ειναι οι αντιδρασεις του πισω αξονα στα σαμαρακια. ''χοροπηδαει'' στα σαμαρακια ο πισω αξονας ,αλλα γενικα και ασφαλες ειναι και ανετο! Για αμαξι πολης και οχι μονο εγω θα επαιρνα μονο getz! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σε είπα χαζό ; Απλά σε διόρθωσα. Νομίζω κάθε 60.000 χλμ αλλάζονται.Στα 45Κ σύμφωνα με την Hyundai (1.1 του 2005), ευχαριστώωω.
Η αντιπροσωπεία θάβει κανονικά με τις τιμές που έχει (430κάτι ευρώ για σέρβις των και καλά 120Κ χωρίς ιμάντες έδωκα προ ολίγων μηνών), για φρένα-τακάκια αναγκάστηκα μετά από τα 150€ που άκουσα, να αναζητήσω άλλες λύσεις. Το Clio μου, αν και 1.4αρι και γαλλικό που η ρενό βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη μου, βγαίνει σημαντικά φθηνότερο.
Για μένα το Getz μόνο σε κοψοχρονιστική τιμή σε σχέση με τα micra-yaris.
Σε αξιοπιστία δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, καθώς το δικό μου δεν είναι και το καλύτερο δοκίμιο. Πολλά km συνολικά, πολλά km καθημερινά, αισίως 4ος οδηγός. Keep running!
-
Στα 45Κ σύμφωνα με την Hyundai (1.1 του 2005), ευχαριστώωω.
Η αντιπροσωπεία θάβει κανονικά με τις τιμές που έχει (430κάτι ευρώ για σέρβις των και καλά 120Κ χωρίς ιμάντες έδωκα προ ολίγων μηνών), για φρένα-τακάκια αναγκάστηκα μετά από τα 150€ που άκουσα, να αναζητήσω άλλες λύσεις. Το Clio μου, αν και 1.4αρι και γαλλικό που η ρενό βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη μου, βγαίνει σημαντικά φθηνότερο.
Για μένα το Getz μόνο σε κοψοχρονιστική τιμή σε σχέση με τα micra-yaris.
Σε αξιοπιστία δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, καθώς το δικό μου δεν είναι και το καλύτερο δοκίμιο. Πολλά km συνολικά, πολλά km καθημερινά, αισίως 4ος οδηγός. Keep running!
Στειλε μου pm να σου πω που παω εγω για service το getz. Το συνεργειο ειναι εξουσιοδοτημενο! Αλλαξα ιμαντες με 150 ευρο και λαδια και φιλτρο δινω 40ε! Στην αντιπροσωπεια για ιμαντες μου ζητουσαν 450ε! Σιγα μην δωσω τοσα λεφτα στους κλεφτες!
Επισης το παληκαρι στο συνεργειο δεν σε κλεβει. Πηγα για αλλαγη ιμαντων στα 70.000χμ και μου ειπε να μην τους αλλαξω ακομα ,γιατι δεν ηταν φθαρμενοι. Τους αλλαξα στις 100.000!
-
Θεσσαλονίκη είσαι; Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανακάνω σέρβις στο συγκεκριμένο (να φύγει από πάνω μου), αν και άνθρωπος υπάρχει να το σερβίρει και είναι και φορουμάς. Για τις τιμές συνεργείων κλπ. τα ίδια ισχύουν και σε άλλα σουπερμίνι κατά τον ίδιο τρόπο, το Getz (τίμιο, δε λέω) δεν αποτελεί εξαίρεση σε κάτι.
Αν -λέω αν- άρπαζε τίποτα βαλβίδες ο ιμάντας, γνωρίζεις τι θα γινόταν με την αλλαγή στα 100K αντί για τα επίσημα km;
-
Θεσσαλονίκη είσαι; Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανακάνω σέρβις στο συγκεκριμένο (να φύγει από πάνω μου), αν και άνθρωπος υπάρχει να το σερβίρει και είναι και φορουμάς. Για τις τιμές συνεργείων κλπ. τα ίδια ισχύουν και σε άλλα σουπερμίνι κατά τον ίδιο τρόπο, το Getz (τίμιο, δε λέω) δεν αποτελεί εξαίρεση σε κάτι.Αν -λέω αν- άρπαζε τίποτα βαλβίδες ο ιμάντας, γνωρίζεις τι θα γινόταν με την αλλαγή στα 100K αντί για τα επίσημα km;
Oχι Αθηναιος ειμαι και το παω σε ενα συνεργειο στην Καισαριανη! Ο ιδιος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται αλλαγη ο ιμαντας γιατι τον ελεγξε.
-
A ok. Αν το είπε ο ίδιος...δεν πιστεύω να είχες κανένα πρόβλημα με την αντιπροσωπεία που θα έπρεπε να καλύψει την εγγύηση για κάτι που αλλάζει στα μισά km. Εγώ πάλι θα είχα.
-
Πώς; Ο οπτικός έλεγχος δεν μπορεί να δείξει αν θέλει ή όχι αλλαγή. Στον ιμάντα χρονισμού δεν μπορεί να βγεί ασφαλές συμπέρασμα όπως στους άλλους ιμάντες Μπορεί να φαίνεται ΟΚ και να κοπεί γι αυτό και υπάρχει όριο χρονικό ή χιλιομέτρων και δεν συνίσταται απλά οπτικός έλεγχος. Αν κοβόταν θα σου πλήρωνε επισκευή μοτέρ;
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Θεσσαλονίκη είσαι; Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανακάνω σέρβις στο συγκεκριμένο (να φύγει από πάνω μου), αν και άνθρωπος υπάρχει να το σερβίρει και είναι και φορουμάς. Για τις τιμές συνεργείων κλπ. τα ίδια ισχύουν και σε άλλα σουπερμίνι κατά τον ίδιο τρόπο, το Getz (τίμιο, δε λέω) δεν αποτελεί εξαίρεση σε κάτι.
Αν -λέω αν- άρπαζε τίποτα βαλβίδες ο ιμάντας, γνωρίζεις τι θα γινόταν με την αλλαγή στα 100K αντί για τα επίσημα km;
Oχι Αθηναιος ειμαι και το παω σε ενα συνεργειο στην Καισαριανη! Ο ιδιος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται αλλαγη ο ιμαντας γιατι τον ελεγξε.
Πώς ελέγχεις έναν ιμάντα; Δια της αφής; Της ψηλαφήσεως; Της ενοράσεως; Της π υτάνας;
Στις ελληνικές συνθήκες με την πολύ σκόνη, καλό είναι να τηρούνται τα διαστήματα του κατασκευαστή και όχι τα αυθαίρετα των μαστόρων...
-
για τα γερμανικά 10ετίας λέω πάτερ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πώς; Ο οπτικός έλεγχος δεν μπορεί να δείξει αν θέλει ή όχι αλλαγή. Στον ιμάντα χρονισμού δεν μπορεί να βγεί ασφαλές συμπέρασμα όπως στους άλλους ιμάντες Μπορεί να φαίνεται ΟΚ και να κοπεί γι αυτό και υπάρχει όριο χρονικό ή χιλιομέτρων και δεν συνίσταται απλά οπτικός έλεγχος. Αν κοβόταν θα σου πλήρωνε επισκευή μοτέρ;Δεν ξερω αν το ελεγξε με μηχανημα ή το κοιταξε απλα. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αλλαξα στις 100.000χμ και προφανως αν παθαινε κατι το αμαξι θα ειχε αυτος την ευθυνη. Επισης ξερω οτι αν πας με 40 ευρο να αλλαξεις λαδια και φιλτρο στην vw ,μπορει να σε δειρουν επι τοπου!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για τα γερμανικά 10ετίας λέω πάτερ
A, μη σκας, στην τύχη το έβαλα το quote!
@eleos
Call me mr. unadventurous, αλλά δεν νομίζω ότι θα αναλάμβανε κάποια ευθύνη. Οπτικός έλεγχος ( ; ), χωρίς κάποιου είδους εγγύηση γραπτή; Επειδή υποψιάζομαι ότι θα είχες κάποια στιγμή στη ζωή σου επαφή με εγγυήσεις, προβλεπόμενες συντηρήσεις, ασφαλιστικές, εφορίες και τράπεζες, θα γνωρίζεις ότι όταν είναι να τους ζητήσεις λεφτά, το αποφεύγουν με μαεστρία απίστευτη. Μεταξύ μας, ούτε εγώ θα μας κάλυπτα σε τέτοιες περιπτώσεις. -
Οπτικός έλεγχος σε ιμάντα=πρέπει να βγει και να εξεταστεί εσωτερικά.
Αν τον βγάλεις και δεν τον αλλάξεις είσαι μεγάλος κλάμπανος.
Πρώτο αυτοκίνητο με μεγίστη τιμή 3300