-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΛΑΚΗ ?
Ο TRAVAGLIA, O ANDREUCCI,O BASSO H O ROSSETI ?
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΜΑΞΟ.
'EL-EM'AAA, και επειδή ξέχασα τότε να σου απαντήσω, αλλα τώρα το θυμήθηκα... Ο BASSO εχει φοβρή Πιτσαρία... Οσο γρήγορος είναι, τόσο ωραία Πίτσα κάνει... την οποία εχω δοκιμάσει ετσι?! Για να καταλάβουμε αν και πόσο επαγγελματίες οδηγοί είναι ολοι οι Ιταλοί...Αλλο πράγμα να είναι η δουλειά μου και αλλο πράγμα να εχω και ενα πολύ καλό εισόδημα απο το χόμπι μου, είτε απο χορηγούς είτε απο συμβόλαια...Ο TRAVAGLIA και O ANDREUCCI το εχουν δηλώσει οτι είναι... εχεις δίκιο!
Αυτά, διοτι μου τα είπε ο Αμαξό...ε?
Ισως και τα τελευταία χρόνια να εχω επισκευτεί την ΙταλοΓαλλία περισσότερο απο εσένα, οχι για αναψυχή μόνο..!ΑΑΑ, επίσης, ασχετο, αλλα ο APR στον Τεχνικό Ελεγχο τελικά σιγουρευτικε, οτι δεν ήσουν εσύ σε εκείνο το SUBARU... Ασε που λόγο ηλικίας μπέρδεψε και αλλα... Να δω πως θα οδηγήσει το Autobianchi...Χθες μου δήλωσε οτι του Πλατή θα του πιει το αιμα... Πες μου τώρα εγώ τι να κάνω!?
-
Ο χρήστης van έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΛΑΚΗ ?
Ο TRAVAGLIA, O ANDREUCCI,O BASSO H O ROSSETI ?
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΜΑΞΟ.
'EL-EM'AAA, και επειδή ξέχασα τότε να σου απαντήσω, αλλα τώρα το θυμήθηκα... Ο BASSO εχει φοβρή Πιτσαρία... Οσο γρήγορος είναι, τόσο ωραία Πίτσα κάνει... την οποία εχω δοκιμάσει ετσι?! Για να καταλάβουμε αν και πόσο επαγγελματίες οδηγοί είναι ολοι οι Ιταλοί...Αλλο πράγμα να είναι η δουλειά μου και αλλο πράγμα να εχω και ενα πολύ καλό εισόδημα απο το χόμπι μου, είτε απο χορηγούς είτε απο συμβόλαια...Ο TRAVAGLIA και O ANDREUCCI το εχουν δηλώσει οτι είναι... εχεις δίκιο!
Αυτά, διοτι μου τα είπε ο Αμαξό...ε?TO OTI O BASSO ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑΡΙΑ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ.
Ισως και τα τελευταία χρόνια να εχω επισκευτεί την ΙταλοΓαλλία περισσότερο απο εσένα, οχι για αναψυχή μόνο..!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗ.
ΑΑΑ, επίσης, ασχετο, αλλα ο APR στον Τεχνικό Ελεγχο τελικά σιγουρευτικε, οτι δεν ήσουν εσύ σε εκείνο το SUBARU...
ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ. ΛΙΓΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.
Ασε που λόγο ηλικίας μπέρδεψε και αλλα... Να δω πως θα οδηγήσει το Autobianchi...Χθες μου δήλωσε οτι του Πλατή θα του πιει το αιμα... Πες μου τώρα εγώ τι να κάνω!?
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ 'ΨΗΣΕΙΣ' ΤΟΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΣΤΟ STARLET ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 'ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ' Ο APR ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΕΡΟΥΓΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ,ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΟΥ .
ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΥΡΙΟ.
-
Ο χρήστης van έγραψε:
... Ασε που λόγο ηλικίας μπέρδεψε και αλλα... Να δω πως θα οδηγήσει το Autobianchi...Χθες μου δήλωσε οτι του Πλατή θα του πιει το αιμα... Πες μου τώρα εγώ τι να κάνω!?
Πως το θελει, με παγακια?
Παρτον αυριο κι ελατε στο Καπανδριτι να του δωσω λιγο ουζακι να στανιαρει, να τον κοιμησω στον καναπε, να δει πιο πολλα ...ονειρα, αν ετσι νοιωθει καλυτερα! -
Εντυπώσεις από πρωϊνό Άγιο Ιωάννη από περάσματα στο κατηφορικό κομμάτι μετά την αλλαγή πορείας :
Αεροπορία :
Καϊτατζής,Ζάχος ( Clio),Χεκιμιάν,Παπανικολάου,Χαλδαίος,Χαλάτσης
Ο Μίχος φαινόταν πως το αμάξι είχε πρόβλημα, ο Νιώρας πέρασε αρκετά γρήγορα για τα δεδομένα του,ο Καμιτσάκης φυλαγμένα και οι υπόλοιποι από τα πρώτα ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Το εντυπωσιακό είναι ότι έμειναν αρκετά αυτοκίνητα από τη μέση της 1ης ειδικής, ιδιαίτερα από τα ιστορικά.
-
Είδα μόνο Πάνακτο ΙΙ στην ταβέρνα. Το θέαμα στο συγκεκριμένο σημείο ήταν πολύ καλό από αρκετά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών και άξιζε με το παραπάνω. Αρκετοί θεατές, αλλά δυστυχώς τουλάχιστον οι μισοί ήταν αγωνιζόμενοι που απλώς δεν έτρεχαν.
Έχοντας δει φέτος 2 Ε.Δ. του Κένταυρος, 5 του ΔΕΘ και μόλις 1 στο Παλάδιο, τολμώ να πω ότι το τελευταίο άφηνε την καλύτερη και πιο πλήρη γεύση στο θεατή και πρέπει με κάθε τρόπο να συνεχίσουν να υπάρχουν ράλλυ στην Αττική.Παρεμπιπτόντως, τι είναι αυτό περί ελαστικών; >Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Εξαλλου πρεπει να προσαρμοζεσαι, αν αυτα που ακουγονται για τα λαστιχα του χρονου ειναι αληθεια και οχι ραδιοαρβυλα!
-
Ελληνικα ραλι, η κορωνιδα του μηχανοκινητου αθλητισμου στην χωρα μας
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=19087
http://www.autoblogger.gr/blog/?p=502&cat=19Στέφανος Καμιτσάκης:
«Πολύ όμορφη εμπειρία. Στο τέλος του πρώτου loop άρχισα να συνειδητοποιώ τι σημαίνει αγώνας ράλλυ, πάντως με αιφνιδίασε και μου άρεσε αυτό. Ξέρω ότι πρέπει να έρθει στα μέτρα μου το αυτοκίνητο. Θα προσπαθήσουμε και του χρόνου να κάνουμε κάποιο ράλλυ, αλλά η πίστα είναι η ζωή μου».Λαθος χωρα Στεφ, συγχαρητηρια παντως, καλουτσικα τα πηγες για πρωταρης
-
Ο καιρος σημερα ηταν τελειος για τους θεατες, οι οποιοι οντως ηταν του συναφιου. Ο Αι Γιαννης ειδικαρα ραλλιτζιδικη old fashion κ πολυ κριμα που κοπηκε το τελευταιο κομματι. Αν οι λογοι που ακουσα ισχυουν τοτε Απογοητευση.
Τα 2 σικειν ηταν φοβερης εμπνευσης...ειδικα το πρωτο...
Με απογοητευσε το παλικαρι με το πλοηγο focus rs κ τα πελτορ. Θα επρεπε να πηγαινει πιο γρηγορα.. εξαλλου το σοι πλοηγος εισαι
Φιλε πλοηγος δεν σημαινει παω ταπα με πελτορ γκεγκε??
Κριμα για τον Μιχο κ για τον Πεπε. Οι Ζαχοι φοβεροι και απολαυστικοι, ο Καμιτσακης
Χαλιβελακης I like. Το παλικαρι με το χρυσαφι saxo φοβερος. Οι φτερουγατοι χμμμ αν περασαν καλα αυτοι, εμενα η γνωμη μου περισσευει. Γενικα πιστευω και ελπιζω πληρωματα και θεατες να περασαμε καλα.
Να μα στε ολοι καλα και του χρονου με ακομα πιο πισταδορικες ειδικες και προς θεου οχι κατηφορια κ οχι επικινδυνα κομματια
απαπα. -
Καλησπερα,ελπιζω για οσο καταφερα να ειμαι στον αγωνα,να ευχαριστησα τον κοσμο που ξυπνησε πρωι πρωι για να μας δει και τους ευχαριστουμε πολυ!
Ο αγωνας απο θεμα οργανωσης ηταν απαισιος,για εμενα προσωπικα απλα μια αρπαχτη για τα χριστουγεννα,επρεπε στις απλες να κανουμε αγωνα ωστε να προλαβουμε την επομενη και αυτο ηταν επικινδυνο για ολους,δεν καταλαβα τελικα αν μας ενδιεφερε η 'ασφαλεια' μας η το προσωπικο μας οφελος με αυτα τα εσακια και τα κοψηματα των ειδικων,μαλλον το δευτερο!
Συγχαρητηρια σε ολα τα πληρωματα που προσπαθησαν ασχετως του αποτελεσματος,οπως επισης συγχαρητηρια και σε ολους τους νικητες των τιτλων.....,ειδικα σε αυτους που χανουν απο μικροτερα και αργοτερα αυτοκινητα και που αν χρειαστει θα τους βγαλουν ολους εκτος στο τελος !!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!
Ελπιζω ολοι εσεις που διαβαζετε και ασχολειστε με αυτο το σπορ,να εχετε καταλαβει τι κανουν στο αθλημα που ολοι εχουμε δωσει ενα κομματι της ζωης μας και απλα το εξευτελιζουν,λαθος ομως,οι ιδιοι ξευτιλιζονται!Ευχαριστω πολυ...
Καιτατζης Παναγιωτης. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ελληνικα ραλι, η κορωνιδα του μηχανοκινητου αθλητισμου στην χωρα μας
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=19087
http://www.autoblogger.gr/blog/?p=502&cat=19Στέφανος Καμιτσάκης:
«Πολύ όμορφη εμπειρία. Στο τέλος του πρώτου loop άρχισα να συνειδητοποιώ τι σημαίνει αγώνας ράλλυ, πάντως με αιφνιδίασε και μου άρεσε αυτό. Ξέρω ότι πρέπει να έρθει στα μέτρα μου το αυτοκίνητο. Θα προσπαθήσουμε και του χρόνου να κάνουμε κάποιο ράλλυ, αλλά η πίστα είναι η ζωή μου».Λαθος χωρα Στεφ, συγχαρητηρια παντως, καλουτσικα τα πηγες για πρωταρης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.ΤΣΑΔΑΡΗ,ΣΤΟ AUTOBLOGGER,ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ LINK.
ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ρωταει με μεγαλη απορια το rally.gr στο σχολιο του για την ποινη του Ζαχου................
Και το ερώτημα που τίθεται από τους φίλους που βρέθηκαν, ή δε βρέθηκαν στις «κερκίδες» σήμερα και είδαν, κατάλαβαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια του Βαγγέλη και του Κώστα έχει να κάνει με το αν αυτή η παράβαση ευνοεί τις επιδόσεις της συγκεκριμένης Clio, ουσιαστικά made in Greece. Άποψή μας, αν ευνοεί, η συμμετοχή έπρεπε να τεθεί εκτός αγώνα. Αν όμως πρόκειται για ακούσια παρατυπία πρόκειται για μια ακόμα κλασική για τους ελληνικούς αγώνες αδικία. Σε κάθε περίπτωση μακριά από εμάς κάθε σκέψη για στημένο παιχνίδι ώστε να ευνοηθεί ο ένας ή ο άλλος αγωνιζόμενος και σε επίπεδο βαθμολογίας.[color=#FF0000]** _rally.gr ** [/color]
Οταν προκειται να εκτεθει καποιος η οταν σχολιαζει και κρινει, κανονας του παιχνιδιου καλο θα ηταν να βαζει και το ονοματακι του, οπως εξαλλου επιβληθηκε και στους χρηστες του forum εδω μεσα. ΟΧΙ?
Δειγμα των καιρων και αυτο.!!!!!Για τα ευτραπελα της αποφασης και για τους λογους και για το τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια, φανταζομαι πως μολις ξυπνησετε και μαθετε τα νεα θα αρχισει το πανηγυρι.
-
Ωχ ωχ ωχ...
Ωχ ωχ ωχ [Mod]
-
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Ρωταει με μεγαλη απορια το rally.gr στο σχολιο του για την ποινη του Ζαχου................Και το ερώτημα που τίθεται από τους φίλους που βρέθηκαν, ή δε βρέθηκαν στις «κερκίδες» σήμερα και είδαν, κατάλαβαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια του Βαγγέλη και του Κώστα έχει να κάνει με το αν αυτή η παράβαση ευνοεί τις επιδόσεις της συγκεκριμένης Clio, ουσιαστικά made in Greece. Άποψή μας, αν ευνοεί, η συμμετοχή έπρεπε να τεθεί εκτός αγώνα. Αν όμως πρόκειται για ακούσια παρατυπία πρόκειται για μια ακόμα κλασική για τους ελληνικούς αγώνες αδικία. Σε κάθε περίπτωση μακριά από εμάς κάθε σκέψη για στημένο παιχνίδι ώστε να ευνοηθεί ο ένας ή ο άλλος αγωνιζόμενος και σε επίπεδο βαθμολογίας.[color=#FF0000]** _rally.gr ** [/color]
Οταν προκειται να εκτεθει καποιος η οταν σχολιαζει και κρινει, κανονας του παιχνιδιου καλο θα ηταν να βαζει και το ονοματακι του, οπως εξαλλου επιβληθηκε και στους χρηστες του forum εδω μεσα. ΟΧΙ?
Δειγμα των καιρων και αυτο.!!!!!Για τα ευτραπελα της αποφασης και για τους λογους και για το τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια, φανταζομαι πως μολις ξυπνησετε και μαθετε τα νεα θα αρχισει το πανηγυρι.
+1000000000
ETΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 'ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ-ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΚΛΠ............
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ -
Sygnwmh alla se ti paratypia ypepesai to sygkekrimeno plhrwma kai phre poinh giati den katalaba. Ti paei na pei mia swlhna katelhge sta probolakia? Apo ksekinage kai poy katelhge?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Sygnwmh alla se ti paratypia ypepesai to sygkekrimeno plhrwma kai phre poinh?Ολοκληρο το αρθρο http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Sygnwmh alla se ti paratypia ypepesai to sygkekrimeno plhrwma kai phre poinh?
Ολοκληρο το αρθρο http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Bill to diabasa to ar8ro.... Alla ti shmaianei mia swlhna katelhge sta probolakia? Dhladh... Ok... Ksekinage apo ta probalakia kai poy katelhge? Eisagwgh? Frena? Einai sthn homologation toy aytokinhtoy? klp klp....
Einai wraio na afhnoyme aixmes klp kata pantws... Alla skefteite to pws noiw8oyn kai ta plhrwmata ligo....
Kai ti sxesh exei an to Clio einai made in Greece h oxi? Efóson exei homologation poy prepei na akoloy8hsei den pa na einai kai made in Zimbabwe.... Den paizei kanenan apolytos rolo.... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Sygnwmh alla se ti paratypia ypepesai to sygkekrimeno plhrwma kai phre poinh?
Ολοκληρο το αρθρο http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Bill to diabasa to ar8ro.... Alla ti shmaianei mia swlhna katelhge sta probolakia? Dhladh... Ok... Ksekinage apo ta probalakia kai poy katelhge? Eisagwgh? Frena? Einai sthn homologation toy aytokinhtoy? klp klp....
Einai wraio na afhnoyme aixmes klp kata pantws... Alla skefteite to pws noiw8oyn kai ta plhrwmata ligo....
Kai ti sxesh exei an to Clio einai made in Greece h oxi? Efóson exei homologation poy prepei na akoloy8hsei den pa na einai kai made in Zimbabwe.... Den paizei kanenan apolytos rolo....Το εβαλα απλα για να το διαβασει καποιος που ισως δεν το εβρισκε.
Περι των τεχνικων κλπ δεν κατεχω πραμα -
Λου Μου , κοιτα πως εχουν σηκωθει στις μυτες των ποδιων τους οι θεατες βλεποντας τα .... http://www.youtube.com/watch?v=0TjDcqv-lQg
-
Α ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΜΕ ΡΕ ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ ,ελεγε σε μια απο τις ατελειωτες ατακες του ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ και εβγαζε τοσο γελιο σε ολους μας .Να λοιπον που αυτη η ατακα στον χωρο μας βγαζει μονο σαπιλα ,μαυρο χαλι, απορια για το αυριο και γελιο βεβαια [διαφορετικο ομως]για καποιους.Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που συνηθως ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι τεχνικοι εφοροι για τις παρανομιες και τις παρατυπιες των αγωνιστικων υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα [ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ].Για το Ν4 του ΚΥΡΚΟΥ σε αγωνα ΡΑΛΥ ο κανονισμος τους και μαλιστα για παρανομια ουσιας [ΕΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ]προεβλεπε χρηματικη ποινη ενω για τον ΖΑΧΟ προεβλεπε ποινη χρονου .Εκτος και εαν οι παρανομιες που αλλαζουν το αποτελεσμα του αγωνα δεν τιμωρουνται ενω οι παρατυπιες που ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.Δεν εισαστε ΑΣΤΕΙΟΙ ειμαστε ΑΣΤΕΙΟΙ ολοι εμεις οι ηλιθιοι αγωνιζομενοι που σας ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.Τα αυτοκινητα που κερδισαν εχθες και ενοω ολες τις υπολοιπες κατηγοριες και κλασεις ηταν νομιμα? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ,ελεχθησαν οπως ΠΡΕΠΕΙ ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ να επαναφερει τουλαχιστον την αξιοπρεπεια στον χωρο μας και να μην επιτρεψει στο παιδι του να παει στο τελος της χρονιας στην ΑΠΟΝΟΜΗ για να παρει αυτον τον τιτλο αυτος ανηκει σε αλλον και το ξερουμε ολοι.Οταν εισαι προστινος σε ενα χωρο ειναι πιο δυσκολα ΜΑΝΩΛΗ και εγω πιστευω σε σενα και δεν θελω να σκεφτομαι ολα αυτα που σκεφτονται ολοι οι αλοι πισω σου και κανεις δεν εχει το θαρος να στα πει μπροστα σου [ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ]δειξε μας ομως ποιος εισαι και οτι εχει περισσοτερη αξια η οικογενειακη μας αξιοπρεπεια απο εναν ΤΙΤΛΟ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ
-
Εχω την Εντύπωση οτι ολοι τα παραλέτε. Ο μικρός Χαλιβελάκης δεν παιρνει τίττλο F2.
Πανελλήνιος Πρωταθλητής F2, είναι ο Κοσμόπουλος.Ο μικρός χαλιβελάκης κερδίζει το κύπελλο Ασφάλτου και το κύπελλο ασφάλτου F2.Ετσι τουλάχιστον προκύπτει απο τις βαθμολογίες στο Rally.gr.
Οσο για την ποινή του Βαγγέλη Ζαχου, αν δεν μάθουμε πραγματικά τι είναι η σωλήνα και που καταλήγει... δεν θα βγάλουμε συμπέρασμα...Ο καθένας το ερμηνεύει οπως θέλει...Είναι αλλο να καταλήγει στα φρένα και αλλο να καταλήγει στην πεταλούδα.Αρα ας περιμένουμε να μάθουμε ακριβώς τι συναίβει... -
Με κάθε επιφύλαξη (δεν είμαι καν στην Ελλάδα) απ΄ό,τι έμαθα ήταν σωλήνα που έφερνε αέρα στο φιλτροκούτι από τα προβολάκια ομίχλης, που είχαν αφαιρεθεί.
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010