-
- Εγώ πάντως απάντηση δεν πήρα αν πραγματικά αυτό που αναφέρατε το ασπάζεστε.
- Το αν με τιμά η όχι η προέκταση που έδωσα θα το κρίνουν άλλοι, δεν μπορούμε να κάνουμε μια κριτική σε αυτά που διαβάζουμε? δηλαδή πρέπει όλες οι απόψεις να είναι αρεστές σε εσάς? το να απαντάτε με ένα αφορισμό δεν εξυπηρετεί σε κάτι, και επίσης δεν είναι υποχρεωτικό, προφανώς, να απαντήσετε αλλά μην μου απαντάτε με το στύλ εγώ θα πω την τελευταία κουβέτα όπως 5η δημοτικού.
- Το αν αυτό που γράψατε το γράψατε στον Βαν μόρισον ή στο τζιμ μόρισον για να τον πικάρετε ή με κάποιο άλλο στόχο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο τα γραπτά μένουν.
- Μέσα στο ίδιο τοπικ δεύτερο θεικό το πέρι μοσχαριών, ασυλήπτου κάλλους ατάκα νούμερο 2. Μοσχάρια τα σανά σας και σε άλλο βοοστάσιο (εμού συμπεριλαμβανομένου).
ΥΓ: Eυχαριστώ για την πρόσκληση αν είναι κοντά στο βοοστασιο μπορεί να πάρω την μαμά γελάδα και να έρθω.
EDIT Προς racer τα μέτρα των δυνατοτήτων ορίζονται απο το καθένα. Το θέαμα δεν είναι binary, αν ανήκεις στους πρώτους 10 ή έχει φτερούγα ξεσηκώνεις τον κόσμο αν όχι κοίτα να βάλεις εξάτμιση που δεν κάνει ήχο μην τους ξυπνήσεις εκεί είναι η μομφή μου σε αυτά που έγραψε παραπάνω ο κύριος ΕΛ ΕΜ και μας αποτελειώσε με τα μοσχάρια.
-
Ο χρήστης 108arr92 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!ΥΓ 2 : Δεν πιστεύω οτι υπάρχει δόλος απο κανέναν , ούτε οτι κάποιος κρύβεται πίσω από τον έλεγχο που καλώς έγινε. Πρόβλημα ανθρωπίνου δυναμικού υπάρχει....
Με πλήρη απογοήτευση και θλίψη, ένας ακόμη αγωνιζόμενος της απίστευτης ελληνικής πραγματικότητας,
Βαγγέλης Ζάχος
Γεια σου βρε Βαγγελακη ....
Καλα το λες , προβλημα ανθρωπινου δυναμικου υπαρχει , κι αυτο εχει σχολιασει ο van ,οταν λεει για πιο πανω οτι εχουν κανει λαθος , ανθρωποι που εχουν θεση και γνωση στο χωρο ....και εχουν υπερτιμηση καποιους οριτζιναλ στοκους (ασχετους τοσο που μονον κακο στο σπορ μπορουν να κανουν )που βρησκοντε σε θεσεις που δεν εχουν καμια μα καμια σχεση !
Παλαιοτερα ειχα την ευτυχια να παρακολουθησω σε αντιστοιχες περιπτωσεις δυο ανθρωπους τον Γ.Ραπτοπουλο και τον Φιλιππα Αντωνιαδη να μελετουν και να δινουν την γνωμη τους σε παρομοιο τεχνικο ελεγχο και την εκδικαση του .....
Η γνωση των ανθρωπων και η σχεση με το αντικειμενο ηταν τετοια που εβαζε σε απορια τους κοντιλοφορους της εποχης αφου η εκδοχη τους ειχε 180 μοιρες αποκληση .Ειναι αδιανοητο ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ουσιαστικα , να κρατουν την τυχη του σπορ μας και να το καταστρεφουν ....... επειδη καποιοι **δεν μπορουν **να σπασουν επι τελους τα αυγα για να φτιαξουν την ομελετα .
Οσο θα υπαρχουν ΑΣΧΕΤΟΙ σε θεσεις ανθρωποι , επειδη καρεγκλιαστικαν εκει χρονια , και πηραν βαθμους λοχια και δεν εχετε τα παπαρια να τους βαλετε να κολλανε γραμματοσημα , το αθλημα αυτο , θα το καταστρεφετε ..............και θα φυγουν κι οι τελευταιοι πελατες σας .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!
ΥΓ 2 : Δεν πιστεύω οτι υπάρχει δόλος απο κανέναν , ούτε οτι κάποιος κρύβεται πίσω από τον έλεγχο που καλώς έγινε. Πρόβλημα ανθρωπίνου δυναμικού υπάρχει....
Με πλήρη απογοήτευση και θλίψη, ένας ακόμη αγωνιζόμενος της απίστευτης ελληνικής πραγματικότητας,
Βαγγέλης Ζάχος
Γεια σου βρε Βαγγελακη ....
Καλα το λες , προβλημα ανθρωπινου δυναμικου υπαρχει , κι αυτο εχει σχολιασει ο van ,οταν λεει για πιο πανω οτι εχουν κανει λαθος , ανθρωποι που εχουν θεση και γνωση στο χωρο ....και εχουν υπερτιμηση καποιους οριτζιναλ στοκους (ασχετους τοσο που μονον κακο στο σπορ μπορουν να κανουν )που βρησκοντε σε θεσεις που δεν εχουν καμια μα καμια σχεση !
Παλαιοτερα ειχα την ευτυχια να παρακολουθησω σε αντιστοιχες περιπτωσεις δυο ανθρωπους τον Γ.Ραπτοπουλο και τον Φιλιππα Αντωνιαδη να μελετουν και να δινουν την γνωμη τους σε παρομοιο τεχνικο ελεγχο και την εκδικαση του .....
Η γνωση των ανθρωπων και η σχεση με το αντικειμενο ηταν τετοια που εβαζε σε απορια τους κοντιλοφορους της εποχης αφου η εκδοχη τους ειχε 180 μοιρες αποκληση .**Ειναι αδιανοητο ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ουσιαστικα , να κρατουν την τυχη του σπορ μας και να το καταστρεφουν ....... επειδη καποιοι [b]δεν μπορουν **να σπασουν επι τελους τα αυγα για να φτιαξουν την ομελετα [/b] .
**Οσο θα υπαρχουν ΑΣΧΕΤΟΙ σε θεσεις ανθρωποι , επειδη καρεγκλιαστικαν εκει χρονια , και πηραν βαθμους λοχια και δεν εχετε τα παπαρια να τους βαλετε να κολλανε γραμματοσημα , το αθλημα αυτο , θα το καταστρεφετε ..............και θα φυγουν κι οι τελευταιοι πελατες σας **.+1000
-
Ουσιαστικά, και επειδή η διάταξη του φίλτρου στο χώρο κινητήρα είναι ελεύθερη και η σωλήνα δεν απαγορεύεται, μου έριξαν 2 λεπτά ποινή γιατί είχα 'ακάλυπτο' το προβολάκι ομίχλης!!!!!!!!
-
Ο χρήστης john skandalis έγραψε:
- Το αν με τιμά η όχι η προέκταση που έδωσα θα το κρίνουν άλλοι, δεν μπορούμε να κάνουμε μια κριτική σε αυτά που διαβάζουμε? δηλαδή πρέπει όλες οι απόψεις να είναι αρεστές σε εσάς? το να απαντάτε με ένα αφορισμό δεν εξυπηρετεί σε κάτι, και επίσης δεν είναι υποχρεωτικό, προφανώς, να απαντήσετε αλλά μην μου απαντάτε με το στύλ εγώ θα πω την τελευταία κουβέτα όπως 5η δημοτικού.
- Το αν αυτό που γράψατε το γράψατε στον Βαν μόρισον ή στο τζιμ μόρισον για να τον πικάρετε ή με κάποιο άλλο στόχο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο τα γραπτά μένουν.
- Μέσα στο ίδιο τοπικ δεύτερο θεικό το πέρι μοσχαριών, ασυλήπτου κάλλους ατάκα νούμερο 2. Μοσχάρια τα σανά σας και σε άλλο βοοστάσιο (εμού συμπεριλαμβανομένου).
ΥΓ: Eυχαριστώ για την πρόσκληση αν είναι κοντά στο βοοστασιο μπορεί να πάρω την μαμά γελάδα και να έρθω.
EDIT Προς racer τα μέτρα των δυνατοτήτων ορίζονται απο το καθένα. Το θέαμα δεν είναι binary, αν ανήκεις στους πρώτους 10 ή έχει φτερούγα ξεσηκώνεις τον κόσμο αν όχι κοίτα να βάλεις εξάτμιση που δεν κάνει ήχο μην τους ξυπνήσεις εκεί είναι η μομφή μου σε αυτά που έγραψε παραπάνω ο κύριος ΕΛ ΕΜ και μας αποτελειώσε με τα μοσχάρια.
Γιάννη καλησπέρα,
Δεν είμαι δικηγόρος του Λώρη ούτε προσπαθώ ούτε και θέλω να τον ερμηνεύσω. Μεγάλο 'παιδί' είναι. Ομως μη μένεις στις λέξεις. Δες λίγο την ουσία. Προφανώς και τα μέτρα των δυνατοτήτων ορίζονται απ'τον καθένα. Προφανώς και υπάρχουν συνδυασμοί με seicento για παράδειγμα που σε κρατάνε στις μύτες των ποδιών. Αυτό που λέω είναι να έχεις κάνει ΕΣΥ οτι περνάει απο το χέρι σου ώστε να ανεβάζεις τον πήχη κάθε φορά λίγο ψηλότερα.
-
Ο χρήστης john skandalis έγραψε:
ΑΦΟΥ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ 'ΜΟΣΧΑΡΙΑ' ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΘΙΞΑ.
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Θα πω μία φράση που την είχα ακούσει από τον Στράτη σε μια παλιά έξοδο για κοψίδια, η οποία με έχει σημαδέψει και δεν θα την ξεχάσω ποτέ....' Τον προτελευταίο δεν έχει δικαίωμα να τον κοροϊδέψει ΚΑΝΕΝΑΣ'...Μια φράση με πολύ 'βάθος'....
Ο νοών νοείτω....
ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ,
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΧΛΕΒΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Λωρη, εισαι οφ σαιντ με αυτη σου την δηλωση περι μοσχαριων και λοιπαΔεν παρουσιαζουμε ολοι οι αγωνιζομανοι το ιδιο θεαμα...και καποιοι απο μας το παραδεχομαι ειμαστε αντιθεαματικοι και προκαλουμε ,δικαια, τους θεατες να πουν το περιβοητο.....' να μπω εγω με το ντατσουν ,θα παω πιο γρηγορα'!!!
Ομως αν δεν υπαρχουν ...τα μοσχαρια οπως τα λες , δεν θα τρεχουν και οι γρηγοροι ...γιατι δεν θα γινονται ραλλυ για 10 -15 αγωνιζομενους !!!
Και μην ξεχνας οτι και εσυ( σχηματικα ) οταν ξεκινησες δεν ησουν στους 10 πρωτους και ηθελες να εχει κοσμο η φουρκετα που θα απλωνες το χερι σου να δειξεις και με εμφαση το επικινδυνο της στροφης...(παραδειγμα ειναι αυτο....ετσι?)
EΓΩ ΔΗΜΟ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ,ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ LANCIA STRATOS KAI KEΡΔΙΣΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ. ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΚΟΠΟ,ΔΟYΛΕΙΑ,ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕΛ-ΕΜ'
Η προτροπη μου προς τους θεατες ειναι να βλεπουν ολους τους συμμετεχοντες και να επιβραβευουν με χειροκροτημα τους γρηγορους και θεαματικους!!!
dimos
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
Γιάννη καλησπέρα,
Δεν είμαι δικηγόρος του Λώρη ούτε προσπαθώ ούτε και θέλω να τον ερμηνεύσω. Μεγάλο 'παιδί' είναι. Ομως μη μένεις στις λέξεις. Δες λίγο την ουσία. Προφανώς και τα μέτρα των δυνατοτήτων ορίζονται απ'τον καθένα. Προφανώς και υπάρχουν συνδυασμοί με seicento για παράδειγμα που σε κρατάνε στις μύτες των ποδιών. Αυτό που λέω είναι να έχεις κάνει ΕΣΥ οτι περνάει απο το χέρι σου ώστε να ανεβάζεις τον πήχη κάθε φορά λίγο ψηλότερα.
ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΕ ΤΟ 'ΠΑΩ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ' ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΣAΒΒΑΤΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
Επαναλαμβανω. ΠΛΑΤΙΑΖΟΥΜΕ.
Η κεντρικη ιδεα ειναι οτι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ και ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΕΛΛΙΠΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.
Θα τους πιασουμε απ το λαιμο (με την καλη εννοια) να τους εκσυγχρονισουν? Εχετε ρε τα κοτσια να μην τα βαζετε με τα προσωπα που εκτελουν, αλλά να πιεσουμε αυτους που διοικουν? Θελετε κι ονοματα, γιατι φοβαστε να τα προφερετε? κ.κ. Δεσποτοπουλος, Χαλιβελακης, Χατζηπαναγιωτης,Κοσμοπουλος.
Απ αυτους περνανε ολα, αυτοι και μονο αυτοι ΕΠΕΛΕΞΑΝ ναχουν την ευθυνη της Αναδιοργανωσης. Ας τα βρουν, ας τα σπασουν,ας κανουν οτι καταλαβαινουν, αρκει να υπαρξει ΜΙΑ γραμμη. Φτανει το 'χτες κερατας,σημερα Θεος, αυριο σωτηρας,ααα τον πουστη'. Και το διαβασαμε σε γραπτα και το χορτασαμε.
Αντε, γιατι θ αρχισω να κατεβαζω τι εχει γραψει και τι εχει πει ο καθενας και θα γινουμε πιο μπαχαλο.
Σοβαρευτειτε.30 χρονια τα ιδια και τα ιδια...
ΝΤΡΟΠΗ!!! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Η κεντρικη ιδεα ειναι οτι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ και ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΕΛΛΙΠΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.
Θα τους πιασουμε απ το λαιμο (με την καλη εννοια) να τους εκσυγχρονισουν? Εχετε ρε τα κοτσια να μην τα βαζετε με τα προσωπα που εκτελουν, αλλά να πιεσουμε αυτους που διοικουν? Θελετε κι ονοματα, γιατι φοβαστε να τα προφερετε? κ.κ. Δεσποτοπουλος, Χαλιβελακης, Χατζηπαναγιωτης,Κοσμοπουλος.
Απ αυτους περνανε ολα, αυτοι και μονο αυτοι ΕΠΕΛΕΞΑΝ ναχουν την ευθυνη της Αναδιοργανωσης. Ας τα βρουν, ας τα σπασουν,ας κανουν οτι καταλαβαινουν, αρκει να υπαρξει ΜΙΑ γραμμη. Φτανει το 'χτες κερατας,σημερα Θεος, αυριο σωτηρας,ααα τον πουστη'. Και το διαβασαμε σε γραπτα και το χορτασαμε.
Αντε, γιατι θ αρχισω να κατεβαζω τι εχει γραψει και τι εχει πει ο καθενας και θα γινουμε πιο μπαχαλο.
ΝΤΡΟΠΗ!!!Αγαπητε Χρηστο,
Πλατιαζουμε δεν πλατιαζουμε , αν κι εσενα καποιος πολυπρωταθληταρας σε ειχε πει οχι μοσχαρι , αλλα 'λαουτζικο' , ελα να μου πεις τι θα ειχε γινει.
Εξαλλου και μονος σου το λες, 30 χρονια περασαν, απο μενα ευτυχως μεχρι τωρα 18 , βλεπεις να εχει γινει κατι εντυπωσιακα διαφορετικο?
Οσο για κανονισμους και εφαρμογες εχεις πιστευω τεραστιο λαθος.Κανονισμοι υπαρχουν και εχουν γραφτει αρκετες φορες κι αλλοι που δεν υπηρχαν, προσαρμοσμενοι στα μετρα της Ελληνικης πραγματικοτητας. Απλως, οπως και οι νομοι στην Ελλαδα, ειτε δεν εφαρμοζονται, ειτε εφαρμοζονται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, με οτι αυτο σημαινει.Για να μην κοροιδευομαστε δηλαδη........................
Μπαμπης Κολιγιαννης
-
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τρώγεστε ,, εάν δεν σας ήξερα και τους 2 θα νόμιζα ότι έχετε συμφέροντα των πενταροδεκάρων,,( κλεμμένο το τελευταίο)
συγχαρητήρια στον Β.. ΖΑΧΟ που ξυλοκόπησε ελαφρότερα και κοντύτερα αυτοκίνητα στο θέμα σχέσεων και κιβώτιου... καλύτερα εκτός παρά με το ζόρι οδηγός φίλε,, άκου που σου λεω
κρίμα για τον φίλο ΤΑΚΗ ΚΑΪΤΑΤΖΗ , που ξεράθηκε πραγματικά θα έπαιρνε τον αγώνα.. έτσι θέλω να πιστεύω
ο αργυρίου με ένα παλιό opel .. απλά μια ταχύτητα επάνω και ψυχωμένα
ο χεκιμιαν με το chique πραγματικά τον χάρηκα ..
και από θεατές ,, οι ίδιοι και λιγότεροι
-
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
ΝΤΡΟΠΗ!!!Αγαπητε Χρηστο,
Πλατιαζουμε δεν πλατιαζουμε , αν κι εσενα καποιος πολυπρωταθληταρας σε ειχε πει οχι μοσχαρι , αλλα 'λαουτζικο' , ελα να μου πεις τι θα ειχε γινει.
ΜΠΑΜΠΗ,
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ) ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΙΣΟΣ.
ΑΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Y.Γ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 'ΜΟΣΧΑΡΙΩΝ' ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΗΞΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ?
Εξαλλου και μονος σου το λες, 30 χρονια περασαν, απο μενα ευτυχως μεχρι τωρα 18 , βλεπεις να εχει γινει κατι εντυπωσιακα διαφορετικο?
Οσο για κανονισμους και εφαρμογες εχεις πιστευω τεραστιο λαθος.Κανονισμοι υπαρχουν και εχουν γραφτει αρκετες φορες κι αλλοι που δεν υπηρχαν, προσαρμοσμενοι στα μετρα της Ελληνικης πραγματικοτητας. Απλως, οπως και οι νομοι στην Ελλαδα, ειτε δεν εφαρμοζονται, ειτε εφαρμοζονται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, με οτι αυτο σημαινει.Για να μην κοροιδευομαστε δηλαδη........................
Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΝΤΡΟΠΗ!!!Αγαπητε Χρηστο,
ΜΠΑΜΠΗ,
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ) ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΙΣΟΣ.
ΑΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Y.Γ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 'ΜΟΣΧΑΡΙΩΝ' ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΗΞΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ?
Μπαμπης Κολιγιαννης
Αγαπητε Λωρη,
Οτι ληγει για σενα , δεν σημαινει αυτοματα πως ληγει για ολους τους υπολοιπους.
Διαβασε σε παρακαλω την αρχη της επιστολης μου, αναφερομαι στον Χρηστο, σε προσωπικο επιπεδο και λογω φορτου εργασιας, μπηκα οταν μπορεσα (και μπαινω σπανια ) να γραψω.
Και αν ενδιαφερεσαι να μαθεις ποιον πολυπρωταθλητη υπονοω, δεν ενοω ουτε εσενα ουτε τον οδηγο σου.Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Ο χρήστης 108arr92 έγραψε:
Προσπαθώ να συνέλθω από τον τρομέρο πονοκέφαλο,2 μέρες τώρα, και να γράψω κάποιες γραμμές...
Τους κοιτούσα μέσα στα μάτια , μου μιλούσαν και δεν πίστευα...έτρεμα,έκλαψα από τα νεύρα μου και ακόμη νιώθω το ίδιο και δεν μπορώ να ηρεμήσω...δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε και πρόκειται! Ηρθα απο τη Θεσσαλονίκη, έκανα έναν αγώνα εντελώς άγνωστο σ΄εμένα, έστριψα, πάλεψα, κέρδισα και μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπo. Και που κρατάω την ψυχραίμια μου..θαύμα είναι. Είχα άγνωστο συνοδηγό, άγνωστο αγώνα όλα άγνωστα..Με πλήρη απογοήτευση και θλίψη, ένας ακόμη αγωνιζόμενος της απίστευτης ελληνικής πραγματικότητας,
Βαγγέλη καλησπέρα!!
Όπως έγραψες και στην επιστολή σου στο rally.gr ''οι αγώνες κερδίζονται στις ειδικές''.!!!
Αυτό έκανες ακριβώς!!!! Η ποινή για όλους εμάς δεν λέει κάτι και για μας είσαι 7ος γενικής και 1ος στην F2!!!!!
Nα ξέρεις πως άσχετοι τελείως με τους αγώνες που δεν γνωρίζουν κανέναν αγωνιζόμενο είχαν έρθει απο την περιοχή να παρακολουθήσουν τον αγώνα.Όταν βρήκα φίλους και γνωστούς και τους ρώτησα αν τους άρεσε το άθλημα και τα περάσματα μου είπαν όλοι το ίδιο όπως το γράφω.
''Ωραία ήταν..Αλλά ποιος ήταν αυτός με ένα κλιό ρε συ?? Το καλύτερο πέρασμα έκανε!!! Το πήγαινε τέζαα''
Αν δεν με πιστεύεις θα βγάλω κρυφή ηχογράφησηΕίσαι οδηγάρα φίλε μου,,
ήρθες απο τη Θεσσαλονίκη,,έκανες 2-3 περάσματα με καινούριο!!!! συνοδηγό,,μπήκες σε άγνωστες ειδικές για σένα που δεν είχες κάνει πέρσι (Πανακτο-Ψάθα-Μελετάκι) και τους πήρες κανονικότατα τα σωβρακα!!!!Εγώ απο τις 6 Νοεμβρίου και μέρα παρα μέρα ήμουν στον Αη-Γιάννη και έκανα τη βόλτα μου..
Ξέρετε πόσοι ίδιοι και οι ίδιοι κάθε μέρα έκαναν αναγνωρίσεις??
Με ΤΟΥΡΜΠΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΛΟΙ!!!!!!!!! (εξέρεση 1-2)
Απο τις 6 Νοεμβρίου και κάθε μέρααα σε ρυθμό αγώνα!!!!Και εσύ ήρθες με ένα απλό συμβατικό αυτοκίνητο 100 ίππων ατμοσφαιρικό και το ξαναγράφω,,,ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!!
Μη στεναχωριέσαι,,το 2011 έφτασε κοίτα μπροστά και άσε τι έγινε στο παρελθόν!!
Έχουμε και Έλπα ασφάλτινο και θα έρθουν πιστεύω αρκετοί ξένοι!!
Ετοιμάσου να τους ρίξειςΝα σε πάντα καλά και να τρέχεις σε πολλούς αγώνες ακόμα γιατί το έχουμε αναγκη και εμείς οι απλοί θεατές!!
Και το ξαναγράφω,,μή στεναχωριεσαι,,,
στην Ελλάδα βρισκόμαστε και μη σου φαίνεται τίποτα περίεργο..Έχεις να κερδίσεις πολλούς αγώνες ακόμα..
Φιλικά
Σπύρος -
Αφού δεν κερδίζει τίποτα το Ragnotti με τον σωλήνα στο προβολάκι, μια ερώτηση ρε παιδιά. Τι το θέλατε και τη βάλατε; Καμιά φορά θα πρέπει να προφυλασσόμαστε προληπτικά από την ανεπάρκεια των κανονισμών και του ελεγκτικού ανθρώπινου δυναμικού...... Ποιός είπε ότι η προετοιμασία ενός αγωνιστικού δεν θέλει ΠΟΛΥ διάβασμα;
Κατά την άποψή μου, ναι, παρατυπία υπήρχε, με το γράμμα του νόμου.
Επουσιώδης; Ναι, εφόσον δεν βελτιώνει (μάλλον...) την απόδοση του κινητήρα....
Αν ήταν στο χέρι μου θα το τελείωνα με μία σύσταση να έχει διορθωθεί στον επόμενο αγώνα.
(Το μάλλον το βάζω γιατί σίγουρα το στόμιο του σωλήνα έχει άλλη θέση και γωνία ως προς τον εισερχόμενο αέρα και δεν γνωρίζω το εμβαδό της διατομής για τον υπολογισμό παροχών, πιέσεων κλπ).
Συγχαρητήρια για την επίδοση σας!!!!
-
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ,ΑΛΛΑ ......ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ,ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??
Υ.Γ.ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ψιλα ΓΡΑΜΜΑΤΑ???
-
Καθεστε και ασχολείστε με πιτουρα.
Ο χασομερης γραφει στις 30/11/10 απο τις 00:50 μεχρι και τις 19:30. Και ειναι εργάσιμη μέρα για κάποιους.
Εχει λυσει ολα τα προβληματα του και καθεται και γραφει γραφει γραφει οτι μ@λ@κια του κατεβει και σεις τον ακούτε και απαντατε.
Τι θελει να αποδείξει δε το εχω καταλάβει και μαλλον ουτε και αυτος. Ματαιοδοξια και μιζερια σε ολο της το μεγαλειο.
Και περνιεται για σοβαρος.
Δεν ειδα να παρει κανεις θεση ομως στο θεμα του Ζαχου που πιστευω ειναι το θεμα του αγωνα
Αντε με τις υγειες σας τωρα, ασχοληθειτε με το Ελληνικο Πρωτάθλημα Ραλι -
Ισως ναναι η ωρα να κανω τον δικηγορο αυτου του...διαβολου. Μπορει να μην το θελει και δεν το εχει αναγκη, εγω ομως ετσι αισθανομαι.
Σκιζεται και βοηθαει μ ολες του τις δυναμεις, παληους και κυριως νεους, αργους και γρηγορους. Οτι ωρα κι αν του ζητησεις κατι, το εχει κανει. Σιγουρα...διαπλεκομενος, αλλά στις χάρες. Το μυαλο του, τηλεφωνικος καταλογος, θα σου βρει παντα την ακρη.
Απο την αλλη, ισχυρογνωμων, δεν δεχεται την αλλη αποψη. Σαν τοιχος που ειναι, μονο με μπουλντοζα τον κανεις καλα. Δεν ξερει απο φοβο και νομιζει οτι ολοι πρεπει ναναι ετσι. Κι οταν πιασει να γραψει, σκαλιζει σε ...μαρμαρο.
Τι να κανουμε ομως? Αγαπα τον φιλο σου με τα ελατωματα του! -
[quote='fulvia_corsa']Καθεστε και ασχολείστε με πιτουρα.
Δεν ειδα να παρει κανεις θεση ομως στο θεμα του Ζαχου που πιστευω ειναι το θεμα του αγωνα
quote]Κανετε λαθος αγαπητε, η δεν εχετε διαβασει ολες τις δημοσιευσεις. Και βεβαια υπαρχει θεμα Ζαχου, το οποιο δυστυχως ειναι υποκειμενικο και θα δεχτει χιλιες ερμηνειες αν μπει σαν προβλημα. Το πραγματικο θεμα ειναι το με ποιον τροπο θα παψουν να υπαρχουν θεματα 'Ζαχου', ειτε θεωρειτε οτι αδικηθηκε, ειτε οτι επρεπε να επιβληθει ποινη, ειτε οτι οι τιτλοι μοιραζονται απο την εξεδρα. Αυτα πρεπει να εκλειψουν, ο Ζαχος την επομενη φορα και χωρις σωληνα, θα ειναι πιο γρηγορος. Συμφωνειτε?
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010