Ο χρήστης 108arr92 έγραψε:
Προσπαθώ να συνέλθω από τον τρομέρο πονοκέφαλο,2 μέρες τώρα, και να γράψω κάποιες γραμμές...
Τους κοιτούσα μέσα στα μάτια , μου μιλούσαν και δεν πίστευα...έτρεμα,έκλαψα από τα νεύρα μου και ακόμη νιώθω το ίδιο και δεν μπορώ να ηρεμήσω...δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε και πρόκειται! Ηρθα απο τη Θεσσαλονίκη, έκανα έναν αγώνα εντελώς άγνωστο σ΄εμένα, έστριψα, πάλεψα, κέρδισα και μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπo. Και που κρατάω την ψυχραίμια μου..θαύμα είναι. Είχα άγνωστο συνοδηγό, άγνωστο αγώνα όλα άγνωστα..
Με πλήρη απογοήτευση και θλίψη, ένας ακόμη αγωνιζόμενος της απίστευτης ελληνικής πραγματικότητας,
Βαγγέλη καλησπέρα!!
Όπως έγραψες και στην επιστολή σου στο rally.gr ''οι αγώνες κερδίζονται στις ειδικές''.!!!
Αυτό έκανες ακριβώς!!!! Η ποινή για όλους εμάς δεν λέει κάτι και για μας είσαι 7ος γενικής και 1ος στην F2!!!!!
Nα ξέρεις πως άσχετοι τελείως με τους αγώνες που δεν γνωρίζουν κανέναν αγωνιζόμενο είχαν έρθει απο την περιοχή να παρακολουθήσουν τον αγώνα.Όταν βρήκα φίλους και γνωστούς και τους ρώτησα αν τους άρεσε το άθλημα και τα περάσματα μου είπαν όλοι το ίδιο όπως το γράφω.
''Ωραία ήταν..Αλλά ποιος ήταν αυτός με ένα κλιό ρε συ?? Το καλύτερο πέρασμα έκανε!!! Το πήγαινε τέζαα''
Αν δεν με πιστεύεις θα βγάλω κρυφή ηχογράφηση
Είσαι οδηγάρα φίλε μου,,
ήρθες απο τη Θεσσαλονίκη,,έκανες 2-3 περάσματα με καινούριο!!!! συνοδηγό,,μπήκες σε άγνωστες ειδικές για σένα που δεν είχες κάνει πέρσι (Πανακτο-Ψάθα-Μελετάκι) και τους πήρες κανονικότατα τα σωβρακα!!!!
Εγώ απο τις 6 Νοεμβρίου και μέρα παρα μέρα ήμουν στον Αη-Γιάννη και έκανα τη βόλτα μου..
Ξέρετε πόσοι ίδιοι και οι ίδιοι κάθε μέρα έκαναν αναγνωρίσεις??
Με ΤΟΥΡΜΠΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΛΟΙ!!!!!!!!! (εξέρεση 1-2)
Απο τις 6 Νοεμβρίου και κάθε μέρααα σε ρυθμό αγώνα!!!!
Και εσύ ήρθες με ένα απλό συμβατικό αυτοκίνητο 100 ίππων ατμοσφαιρικό και το ξαναγράφω,,,ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!!
Μη στεναχωριέσαι,,το 2011 έφτασε κοίτα μπροστά και άσε τι έγινε στο παρελθόν!!
Έχουμε και Έλπα ασφάλτινο και θα έρθουν πιστεύω αρκετοί ξένοι!!
Ετοιμάσου να τους ρίξεις
Να σε πάντα καλά και να τρέχεις σε πολλούς αγώνες ακόμα γιατί το έχουμε αναγκη και εμείς οι απλοί θεατές!!
Και το ξαναγράφω,,μή στεναχωριεσαι,,,
στην Ελλάδα βρισκόμαστε και μη σου φαίνεται τίποτα περίεργο..
Έχεις να κερδίσεις πολλούς αγώνες ακόμα..
Φιλικά
Σπύρος