-
Ax.. γιατρε μου ,τωρα μας καθησυχασες ευτυχως ! θα παραμεινουν και τα διαμερισματα στους απογονους τους .....
-
Sequential gearbox
New subframes that allow longer wishbones (more suspension travelling)
34 mm restrictor
Camshafts
Fuel system
Exhaust manifold & pipes
Similar interior as S2000
Bigger breaks
Hub carriers
Propeller shaft
SteeringΕπιτέλους !!
-
Μην κανεις χαρες , μην κανεις τοσες χαρες Αγγελε .... δεν ειναι ολα αυτα τα δωρα αληθεια τελικα .... το ειπε ο γιατρος !
Παλι τσιγκουνιες θα κανει ο στουμπακλας j.T. ...δεν αφηνει τα παιδια της Ελλαδας να .
-
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Εχω τραυματικες εμπειριες με τα πισωκινητα σιερα που ετρεχα στην ρουμανια!!
Ειχα μεινει σε αγωνα σε μια ανηφορα γιατι δεν εβγαινε απο την λασπη (ενω τα μπροστινοκινητα σπινιαροντας πολυ ανεβαιναν),απο πισω ειχε μαζευτει ουρα, με εσπρωξε ενα απο πισω για να περασει,μπηκα σε ενα αυλακι στην ακρη του δρομου και κολλησα οριστικα. μαντεψε πως βγηκα απο εκει με τραβηξε ενα καρο με αλογο!!
Φωντα μη σε βαρεσει κανα εγκεφαλικο τωρα που κατηγορω τα σιερα,εφαγα ψωμι με αυτα αλλα.... τι να κανουμε, τα ποπ κορν εχουν φτασει στο φεγγαρι!!Για να μην ειμαστε off topic και μιας και το θεμα εχει σχεδον εξαντληθει οριστε περιπου οι αλλαγες στην R4 απο ξενο φορουμ!
Sequential gearbox
34 mm restrictor
Camshafts
Fuel system
Exhaust manifold & pipes
Bigger breaks
Hub carriers
Propeller shaft
SteeringΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ RALLIART IΤΑΛΙΑΣ (ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ PRODRIVE ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ FIA) ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ 2011.
ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ- ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟYΣ ΣΤΑ 1300 ΚΙΛΑ.
- ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΚΑΤΑ 30% ΤΟΥ ΜΟΧΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (ΨΑΛΙΔΙΑ,ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΑΡΕΣ,ΓΕΦΥΡΕΣ ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ,ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΑΡΔΥΑ. ΚΑΤ' ΕΠΕΚΑΤΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ OI ΠΛΗΜΝΕΣ.
ΟΥΤΕ 34ΑΡΙ, ΟΥΤΕ ΣΕΙΡΙΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΜΟΝΙ,ΟΥΤΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΥΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ FIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ R4 ΜΕ 360-370 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ,ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΠΙΣΩ ΝΟΥΜΕΡΟ-ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.
ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ S-2000 ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μην κανεις χαρες , μην κανεις τοσες χαρες Αγγελε .... δεν ειναι ολα αυτα τα δωρα αληθεια τελικα .... το ειπε ο γιατρος !Παλι τσιγκουνιες θα κανει ο στουμπακλας j.T. ...δεν αφηνει τα παιδια της Ελλαδας να .
Α ΦΥΡΙ-ΦΥΡΙ ΤΟ ΠΑΣ ΕΣΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ/ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ MOD.
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μην κανεις χαρες , μην κανεις τοσες χαρες Αγγελε .... δεν ειναι ολα αυτα τα δωρα αληθεια τελικα .... το ειπε ο γιατρος !Παλι τσιγκουνιες θα κανει ο στουμπακλας j.T. ...δεν αφηνει τα παιδια της Ελλαδας να .
Μή μου λές τέτοια τώρα ... μή μου λές
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εχω τραυματικες εμπειριες με τα πισωκινητα σιερα που ετρεχα στην ρουμανια!!
Ειχα μεινει σε αγωνα σε μια ανηφορα γιατι δεν εβγαινε απο την λασπη (ενω τα μπροστινοκινητα σπινιαροντας πολυ ανεβαιναν),απο πισω ειχε μαζευτει ουρα, με εσπρωξε ενα απο πισω για να περασει,μπηκα σε ενα αυλακι στην ακρη του δρομου και κολλησα οριστικα. μαντεψε πως βγηκα απο εκει με τραβηξε ενα καρο με αλογο!!
Φωντα μη σε βαρεσει κανα εγκεφαλικο τωρα που κατηγορω τα σιερα,εφαγα ψωμι με αυτα αλλα.... τι να κανουμε, τα ποπ κορν εχουν φτασει στο φεγγαρι!!Για να μην ειμαστε off topic και μιας και το θεμα εχει σχεδον εξαντληθει οριστε περιπου οι αλλαγες στην R4 απο ξενο φορουμ!
Sequential gearbox
34 mm restrictor
Camshafts
Fuel system
Exhaust manifold & pipes
Bigger breaks
Hub carriers
Propeller shaft
SteeringΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ RALLIART IΤΑΛΙΑΣ (ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ PRODRIVE ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ FIA) ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ 2011.
ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ- ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟYΣ ΣΤΑ 1300 ΚΙΛΑ.
- ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΚΑΤΑ 30% ΤΟΥ ΜΟΧΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (ΨΑΛΙΔΙΑ,ΚΟΝΤΡΑ ΜΠΑΡΕΣ,ΓΕΦΥΡΕΣ ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ,ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΑΡΔΥΑ. ΚΑΤ' ΕΠΕΚΑΤΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ OI ΠΛΗΜΝΕΣ.
ΟΥΤΕ 34ΑΡΙ, ΟΥΤΕ ΣΕΙΡΙΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΜΟΝΙ,ΟΥΤΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΥΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ FIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ R4 ΜΕ 360-370 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ,ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΠΙΣΩ ΝΟΥΜΕΡΟ-ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.
ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ S-2000 ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
τη πιτα τη μοιραζουν ισα τελικα εκει πανω στη FIA...
-
Απο συζήτηση που είχα με τον πρώην Γενικό διευθυντή RALLYART Ευρώπης - David Ewles, εντελώς τυχαία διοτι για αλλο μιλούσαμε (αγορά κάποιων αντ/κων) και αλλου καταλήξαμε..., οι Μιτσoυμπισάκιδες πιέζουν για το σειριακό, που αλλωστε το εχουν ετοιμο και για αλλο TURBO...Και απο οτι μου είπε κάτι αντίστοιχο εχουν υπόψιν τους και οι SUBARAκιδες. Παρόλα αυτά, ολα είναι ακόμα φλού...
Να υπενθυμίσω. οτι η RALLYART δεν υφίσταται εδώ και τρία χρόνια. Οσοι ονομάζονται RALLYART, απλά εχουν κρατήσει το ονομα. Τα αγωνιστικά πλέον αντ/κα τα κατασκευάζει το ιδιο το εργοστάσιο της MITSUBISHI...
Υ.Γ: Γιου χου!!!! με ξανασυνδέσανε!!!! Τέλος η τιμωρία! Λες να γίνω καλό 'παιδάκι' τώρα? Καλά θα το τρώω ολο το φαγητό μου...!
-
van,με πρωην διευθυντη της Ralliart εε?
Κατσε να του πω οτι κυκλοφορουν κατασκοποι της peugeot τριγυρω
Απο τον david ewles εχω παρει καποια πραματα για το εβο πριν ενα χρονο.(σωστος επαγγελματιας)
Ξερει ολα τα μυστικα αφου πουλαει πρωτος ολα τα VO ανταλακτικα για εβο μολις κυκλοφορησουν!(τωρα καταλαβα γιατι)
Οποτε επιβεβαιωνει και αυτος το αλαλουμ που επικρατει με την κατηγορια αυτη!
Γιατι σε ξεσυνδεσανε? -
Απο τον david ewles εχω παρει καποια πραματα για το εβο πριν ενα χρονο.(σωστος επαγγελματιας)
Ξερει ολα τα μυστικα αφου πουλαει πρωτος ολα τα VO ανταλακτικα για εβο μολις κυκλοφορησουν!(τωρα καταλαβα γιατι)
Γιατι σε ξεσυνδεσανε?Μην είσαι τόσο σίγουρος οτι είμαστε 'κατάσκοποι' των Γάλλων... Απλά, είμαστε διακριτικοί με τους φτερουγάτες ιδιωκτήτες...!Ασε τον EL-EM,να λέει...που νομίζει οτι τα σαξοραλλα είναι η ζωή μας! Η αλήθεια είναι οτι στα Σαξόραλλα εχεις μεγάλα περιθωρια φαντασίας και κατασκευής, χωρίς παρανομίες απο οτι σε ενα Ν4 φτερό... Καταλαβαίνεις τώρα γιατι υπάρχουν προτιμήσεις?
Τι εγινε? Τέλος με την R4? την εξαντλήσαμε?Δεν θα πέσουν αλλα μπινελίκια?
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Γιατι σε ξεσυνδεσανε?Μην είσαι τόσο σίγουρος οτι είμαστε 'κατάσκοποι' των Γάλλων... Απλά, είμαστε διακριτικοί με τους φτερουγάτες ιδιωκτήτες...!Ασε τον EL-EM,να λέει...που νομίζει οτι τα σαξοραλλα είναι η ζωή μας! Η αλήθεια είναι οτι στα Σαξόραλλα εχεις μεγάλα περιθωρια φαντασίας και κατασκευής, χωρίς παρανομίες απο οτι σε ενα Ν4 φτερό... Καταλαβαίνεις τώρα γιατι υπάρχουν προτιμήσεις?
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Μην είσαι τόσο σίγουρος οτι είμαστε 'κατάσκοποι' των Γάλλων... Απλά, είμαστε διακριτικοί με τους φτερουγάτες ιδιωκτήτες...!Ασε τον EL-EM,να λέει...που νομίζει οτι τα σαξοραλλα είναι η ζωή μας! Η αλήθεια είναι οτι στα Σαξόραλλα εχεις μεγάλα περιθωρια φαντασίας και κατασκευής, χωρίς παρανομίες απο οτι σε ενα Ν4 φτερό... Καταλαβαίνεις τώρα γιατι υπάρχουν προτιμήσεις?
Van,φανταζομαι καταλαβες το χιουμορ μου με το 'κατασκοποι'
Κανενας μας δεν εχει μετοχες ουτε στην PSA ουτε στην Mitsubishi!
Ο καθενας κανει την επιλογη του και μπορει να την στηριζει με οτι επιχειρηματα θελει!
Τωρα για τις παρανομιες αστο καλυτερα,τα ιδια γινονται παντου!Ευτυχως ολοι οι μπροστινοι φροντιζουν να εχουν ολοι τις ιδιες παρανομιες και δεν χρειαζεται να ξοδευτουν για ενστασεις
Γιατι πιστευεις οτι στα Ν4 υπαρχουν περισσοτερες??
Δεν τελειωσαμε με την R4(να πεσει κανα μπινελικι ακομα ),αλλα κατι βλακες στην FIA ανακοινωσαν μια νεα κατηγορια που απο 1/1/11 θα τρεχει,χωρις να ξερουν και αυτοι τι αλλαγες θα ισχυουν!! -
Ο χρήστης van έγραψε:
...
Τι εγινε? Τέλος με την R4? την εξαντλήσαμε?Δεν θα πέσουν αλλα μπινελίκια?Καλώς τον πάντα φίλο μου Βασίλη!! (εγώ έτσι σε θεωρώ!)
Για την R4 δεν συνεχίζω άλλο... δεν αντέχω να τρως ban εξαιτίας μου...Πέρα από πλάκα πάντως... σοβαρολογείς ότι ένα Evo N4 δεν είναι φτηνότερο από ένα εξωτικό A6 ??
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
...
Τι εγινε? Τέλος με την R4? την εξαντλήσαμε?Δεν θα πέσουν αλλα μπινελίκια?Καλώς τον πάντα φίλο μου Βασίλη!! (εγώ έτσι σε θεωρώ!)
Για την R4 δεν συνεχίζω άλλο... δεν αντέχω να τρως ban εξαιτίας μου...Πέρα από πλάκα πάντως... σοβαρολογείς ότι ένα Evo N4 δεν είναι φτηνότερο από ένα εξωτικό A6 ??
Ax ax re passat 8a se malwsw.... Oxi esy na kaneis tetoies erwthseis.....
Otan leme EVO N4 milame SWSTO EVO N4 me ola ta kaloydia ths hommologation. Kai oxi ena EVO poy to phrame toy balame ena FPE anarthsh, ena ena rollbar kai kai 2 bucket kai pame na treksoyme.... -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
...
Πέρα από πλάκα πάντως... σοβαρολογείς ότι ένα Evo N4 δεν είναι φτηνότερο από ένα εξωτικό A6 ??Ναι. Το EVO 3 που έγινε εννιάρι ...
-
Ρε μην μπερδευεστε!!
Τα παμε,δεν ταπαμε?Τοσο μπινελικι επεσε για αυτο τον λογο εδω μεσα!
Αλλα τα Ν4 των 35000€ και αλλα των πρωταθλητων που κανουν 100!
Αλλα τα λεφτα ενος Ν3 που κανει 30-40 και αλλα ενος R3 που κοστιζει 100000€!
Αλλα τα βαφτισμενα Α6 των 10000€ και αλλα τα Α6 των 50+!
Οταν ολα τα παραπανω αυτοκινητα **διαφορετικων αξιων και διαφορετικης ικανοτητας οδηγων **βρεθουν μαζι σε εναν αγωνα ειναι φυσικο να δουμε πιθανες και απιθανες εκδοχες αποτελεσματων!
Ειναι αδυνατον να γινει συγκριση γιατι ο καθενας εχει κανει την επιλογη του αναλογα με την τσεπη του,τον θεσμο που θελει να ακολουθησει και τον βαθμο εμπλοκης του σε αυτον!Να τα ξαναπω? -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Otan leme EVO N4 milame SWSTO EVO N4 me ola ta kaloydia ths hommologation. Kai oxi ena EVO poy to phrame toy balame ena FPE anarthsh, ena ena rollbar kai kai 2 bucket kai pame na treksoyme....Μου φαίνεται, πρέπει να έρθω DUBAI. Ειχανε προτείνει και δουλειά στην γυναίκα μου για 10 χρόνια και την εψησα να αρνηθεί τότε(2 χρόνια πρίν). Τουλάχιστον εκεί δεν μπερδεύουν τα αγωνιστικά με τα πλατείας...Αρε μούντζα που θέλω...!
Hannibal, κανενα μαγαζάκι να ασχοληθώ με κανενα σοβαρό αγωνιστικό υπάρχει?Πελάτες που να καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ σωβρακοφανέλλων και γραβάτας υπάρχουν? Ή μηπως και οι Ταλιμπάν εκεί, εχουν αποψη, απο βελτίωση χαμηλωμένης Καμύλας με ρυθμιζόμενη καμπούρα, μέχρι superduper N4 Evo12?
Αν οχι, τότε για κανε κουμάντο μπας και ερθω...Και εγώ σε θεωρώ φίλο ρε passat, αλλα απο τότε που πήρες τον 'μιτσο' μας εχεις πρήξει...Ειχες κάποτε μια πιθανότητα να κανεις κανεναν αγώνα με το Renault...πάει και αυτή...!
Αν ετρωγες μια φορά 'παντόφλα' απο την γυναίκα σου, τώρα με τα εξοδα του 'μιτσου' να αγωνιστείς, δεν σε φτάνουν ουτε ολες οι συλλογές τις MITSUKO ολων των νοικοκυρών ολου του οικοδομικου τετραγώνου που ζεις...Καλοί είναι οι 'Μιτσοι', αλλα για ενα ωραίο ταξιδάκι μέχρι θεσσαλονίκη...Διοτι για αγωνιστικό...αστο! -
Ο χρήστης van έγραψε:
Otan leme EVO N4 milame SWSTO EVO N4 me ola ta kaloydia ths hommologation. Kai oxi ena EVO poy to phrame toy balame ena FPE anarthsh, ena ena rollbar kai kai 2 bucket kai pame na treksoyme....Μου φαίνεται, πρέπει να έρθω DUBAI. Ειχανε προτείνει και δουλειά στην γυναίκα μου για 10 χρόνια και την εψησα να αρνηθεί τότε(2 χρόνια πρίν). Τουλάχιστον εκεί δεν μπερδεύουν τα αγωνιστικά με τα πλατείας...Αρε μούντζα που θέλω...!
Hannibal, κανενα μαγαζάκι να ασχοληθώ με κανενα σοβαρό αγωνιστικό υπάρχει?Πελάτες που να καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ σωβρακοφανέλλων και γραβάτας υπάρχουν? Ή μηπως και οι Ταλιμπάν εκεί, εχουν αποψη, απο βελτίωση χαμηλωμένης Καμύλας με ρυθμιζόμενη καμπούρα, μέχρι superduper N4 Evo12?
Αν οχι, τότε για κανε κουμάντο μπας και ερθω...Vassili Eprepe na eixes er8ei. Prin 2 xronia einai poy ksekinhsan na kanoyn tis shmantikes allages sta ths pistas edw.
Apo thn allh den kserw an yparxoyn vacancies gia doylies edw se kapoia omada.
Bebaia an 8eleis na kaneis establish ena workshop edw einai eykolo kai me to poy 8a dei o kosmos sthn pista thn poiothtaths doyleias kai ta apotelesmata soy san omada tote 8a arxisoyn na erxonte. To kalo edw einai xwrismenoi sta dyo. Sto tunning kai automotive oloi exoyn gnwmh gia thn beltiwsh ths kamhlas toys kai wres wres soy erxetai na toys karydwseis kai na toys baleis na thn fane alla oi pelates poy asxoloynte me to motorsport akoyne proseptika ti toys les, kai enw mporei na exoyn akoysei kati h na to exoyn diabasei sto net, se rwtane an isxyei h an mporoyne na to kanoyn xwris na epimenoyn oti ayto kai mono einai swsto kai oti etsi prepei na to kaneis. Yparxoyn bebaia kai oi gentlemen racers oi opoioi den toys noiazei ti 8a kaneis arkei to amaksi na einai etoimo kai na mporoyne na treksoyne asxetos ti 8esh 8a termatisoyne....
Ksexasa na soy anaferw oti to 70% twn agwnizomenwn den einai local..... Ka8ws oi local exoyn perissotero to mentallity toy dragster, kai twn 'rally' sthn erhmo. -
Ρε μην μπερδευεστε!!
Τα παμε,δεν ταπαμε?Τοσο μπινελικι επεσε για αυτο τον λογο εδω μεσα!
Αλλα τα Ν4 των 35000€ και αλλα των πρωταθλητων που κανουν 100!
Αλλα τα λεφτα ενος Ν3 που κανει 30-40 και αλλα ενος R3 που κοστιζει 100000€!
Αλλα τα βαφτισμενα Α6 των 10000€ και αλλα τα Α6 των 50+!
Οταν ολα τα παραπανω αυτοκινητα **διαφορετικων αξιων και διαφορετικης ικανοτητας οδηγων **βρεθουν μαζι σε εναν αγωνα ειναι φυσικο να δουμε πιθανες και απιθανες εκδοχες αποτελεσματων!
Ειναι αδυνατον να γινει συγκριση γιατι ο καθενας εχει κανει την επιλογη του αναλογα με την τσεπη του,τον θεσμο που θελει να ακολουθησει και τον βαθμο εμπλοκης του σε αυτον!Να τα ξαναπω?Έλα!! Μάλλον δεν είμαι 'χαζός'... γιατί είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι... τώρα φαίνεται είμαστε τουλάχιστον δύο οι 'χαζοί'...
- οο Ποσειδώνα
-
Αλλα τα Ν4 των 35000€ και αλλα των πρωταθλητων που κανουν 100!Οπως άλλα τα Α/6 των 15000€ ΦΠΕ + κανα εκκεντροφορούλη + κανα φρενάκι για τους χομπίστες και άλλα των 45000€ με τα σειριακά και τα 6πίστονα για τους πρωταθλητές.
Απορώ που συζητάμε το προφανές, ότι σε κάθε ομάδα / κλάση υπάρχει τεράστιο περιθώριο να κινηθεί κανείς, δε σημαίνει 'Α/6' = 'φτωχός' και 'Ν/4' = 'πλούσιος'. Εξάλλου αυτό είναι το βασικό πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι R1, R2, R3, δηλ. ένα συνολικό πακέτο-κιτ με συγκριτικά μικρές διαφορές από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.
Νεα κατηγορια R4