-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Βρε μην αρπάζεσαι με το παραμικρό! Συζήτηση κάνουμε! Ο Stagni μπορεί να έχει μια δεκαετιά που κάνει 1 αγώνα το χρόνο αλλά το 97-98-99 έδινε ομηρικές μάχες με τον Galli για τον τίτλο του Gr.Ν με τα 5αρο6ρια και διόρθωσε με αν κάνω λάθος έχει ή είχε τουλάχιστον και κάποιο πόστο μέσα στην Ralliart Italy νομίζω δοκιμαστής για κάποια χρόνια. Επίσης η διαφορά του Αrmindo από τον Ucci στην Monza ήταν μεταξύ 0,5 το χλμ και παρακάτω. Και ο Ucci αργά δεν πήγε! Ήταν σχεδόν 1 το χλμ πίσω από τον Sordo! Σίγουρα η πίστα ευνοεί το Mitsu αλλά σκεπτόμενος τις παραπάνω διαφορές με βάζουν σε σκέψεις... Εκτός αν ο Sordo και ο Ucci πήγαν βόλτα...
Ως εκεί φτάνουν οι σκέψεις μου, παραπάνω δεν μπορώ να το αναλύσω καθώς ούτε μηχανικός είμαι ούτε οδηγός αγώνων. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτός ήταν ο τρόπος σκέψης μου. Και sorry κιόλας δηλαδή αν είπα κοτσάνα!Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Βρε μην αρπάζεσαι με το παραμικρό! Συζήτηση κάνουμε! Ο Stagni μπορεί να έχει μια δεκαετιά που κάνει 1 αγώνα το χρόνο αλλά το 97-98-99 έδινε ομηρικές μάχες με τον Galli για τον τίτλο του Gr.Ν με τα 5αρο6ρια και διόρθωσε με αν κάνω λάθος έχει ή είχε τουλάχιστον και κάποιο πόστο μέσα στην Ralliart Italy νομίζω δοκιμαστής για κάποια χρόνια. Επίσης η διαφορά του Αrmindo από τον Ucci στην Monza ήταν μεταξύ 0,5 το χλμ και παρακάτω. Και ο Ucci αργά δεν πήγε! Ήταν σχεδόν 1 το χλμ πίσω από τον Sordo! Σίγουρα η πίστα ευνοεί το Mitsu αλλά σκεπτόμενος τις παραπάνω διαφορές με βάζουν σε σκέψεις... Εκτός αν ο Sordo και ο Ucci πήγαν βόλτα...
Ως εκεί φτάνουν οι σκέψεις μου, παραπάνω δεν μπορώ να το αναλύσω καθώς ούτε μηχανικός είμαι ούτε οδηγός αγώνων. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτός ήταν ο τρόπος σκέψης μου. Και sorry κιόλας δηλαδή αν είπα κοτσάνα!TAΣΟΥΛΗ,
ΔΕΝ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ο MARIO STAGNI ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ RALLIART ITALY ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΕΥΣΤΟ.
ΠΑΝΤΩΣ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΖΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ RALLIART ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ARMINDO ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ EVO 10.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Από ενημέρωση της FIA προκύπτει ότι η νέα κατηγορία R4 είναι 'βελτιωμένη Ν/4' σε 2 τομεις (που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ξεχωριστά μεταξύ τους):
- Βάρος, με ελαφρύτερα εξαρτήματα όπως πλαστικά παράθυρα κτλ. και κατανομή του όπως πχ. μετακίνηση μπαταρίας
- Διαδρομή ανάρτησης αυξημένη κατά ~20 mm με νέα υποπλαίσια και ψαλίδια (μάλιστα η διαφορά σε ύψος ανάρτησης είναι αμελητέα) αλλά και δυνατότητα μετακίνησης του πάνω άξονα περιστροφής της ανάρτησης κατά 20 mm
Ούτε άλλοι περιοριστές (η FIA δεν πιστεύει ότι το πρόβλημα των Ν/4 είναι η ισχύς άλλωστε έχουν από καιρό ξεπεράσει τα 60 κιλά και πλησιάζουν ή και ξεπερνούν τα 65, αλλά το βάρος), ούτε σειριακά κιβώτια κοκ.
Τα αυτοκίνητα αυτά θα συμμετέχουν μαζί με τα S2000 (ατμοσφαιρικά) στο SWRC του 2011 άρα και στο Ακρόπολις
-
κε Νασο, ετσι δηλαδη σαν προχειρη εκτιμηση, τι κερδος μπορει να επιτευχθει ως προς τη μειωση βαρους?
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Αντε καλέ! Και εγώ που νόμιζα...!
Τελικά ο Pierro να με δούλευε?
Αυτά που κρατάτε είναι κάρτες του Longhi? Και αν ναι με ποιο αυτοκίνητο? Με το Focus που έτρεξε Μonza ή με το 207 της Twister?
Sorry για το άσχετο με το thread αλλά θα σκάσω...Πάντως εντυπωσιακή η διαφορά του Araujo με τον Stagni! O τελευταίος δεν είναι κακός... (για να επανέλθουμε εντός θέματος).
Αυτά που κρατάω, αγαπητέ Τάσο, είναι οι κάρτες του Ράλλυ Ελπα του 2007 και προσπαθώ να πείσω τον Λόνγκι να έρθει να τρέξει...-Δίπλα ακριβώς ο κος Χρήστος APR και φωτό τραβάει ο Billakos APR -εκείνη τη χρονιά με πολλά μαλλιά...-!!
Αντε και καλημέρα...!
Βαγγέλης Ζάχος
-
[quote='nass']Από ενημέρωση της FIA προκύπτει ότι η νέα κατηγορία R4 είναι 'βελτιωμένη Ν/4' σε 2 τομεις (που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ξεχωριστά μεταξύ τους):
- Βάρος, με ελαφρύτερα εξαρτήματα όπως πλαστικά παράθυρα κτλ. και κατανομή του όπως πχ. μετακίνηση μπαταρίας
- Διαδρομή ανάρτησης αυξημένη κατά ~20 mm με νέα υποπλαίσια και ψαλίδια (μάλιστα η διαφορά σε ύψος ανάρτησης είναι αμελητέα) αλλά και δυνατότητα μετακίνησης του πάνω άξονα περιστροφής της ανάρτησης κατά 20 mm
Ούτε άλλοι περιοριστές (η FIA δεν πιστεύει ότι το πρόβλημα των Ν/4 είναι η ισχύς άλλωστε έχουν από καιρό ξεπεράσει τα 60 κιλά και πλησιάζουν ή και ξεπερνούν τα 65, αλλά το βάρος), ούτε σειριακά κιβώτια κοκ.
Τα αυτοκίνητα αυτά θα συμμετέχουν μαζί με τα S2000 (ατμοσφαιρικά) στο SWRC του 2011 άρα και στο Ακρόπολις[/quote
ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ,ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.11.10 ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ POST.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αγιο είχαμε τελικά! Κρίμα και είχαν ξεκινήσει οι προκαταβολές στους σασμανάδες απο την απο την Μέση Ανατολή...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Αγιο είχαμε τελικά! Κρίμα και είχαν ξεκινήσει οι προκαταβολές στους σασμανάδες απο την απο την Μέση Ανατολή...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ 'ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΜΕ' ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ?
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ?
ΔΗΛΑΔΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ,ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ?
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ερώτηση: πλαστικά παράθυρα από που αγοράζουμε?υπάρχουν έτοιμα ή τα φτιάχνουμε με κάποιο τρόπο?τι προδιαγραφές έχουν...?πόσο χαμηλότερη πυκνότητα έχουν από το γυαλί?το έχω καιρό απορία...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ερώτηση: πλαστικά παράθυρα από που αγοράζουμε?υπάρχουν έτοιμα ή τα φτιάχνουμε με κάποιο τρόπο?τι προδιαγραφές έχουν...?πόσο χαμηλότερη πυκνότητα έχουν από το γυαλί?το έχω καιρό απορία...LEXAN(POLYCARBONATE) 5MM
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ερώτηση: πλαστικά παράθυρα από που αγοράζουμε?υπάρχουν έτοιμα ή τα φτιάχνουμε με κάποιο τρόπο?τι προδιαγραφές έχουν...?πόσο χαμηλότερη πυκνότητα έχουν από το γυαλί?το έχω καιρό απορία...Egw pantws pswnhsa apo edw.....
http://www.plastics4performance.com -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ 'ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΜΕ' ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ?
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ?
ΔΗΛΑΔΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ,ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ?
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δυστυχώς θα τα βλέπαμε κύριε Ελ-Εμ! Γιατι σε αυτή την χώρα το πουλ-μουρ μας εχει φάει. Κάνατε το πέιραμα μια φορά να τεστάρετε Σειριακό λεβιέ, αν θυμάσε, και ο κάθε πικραμένος φτερουγάτος και μη, εχει ήδη αγοράσει τέτοιο. Το αστείο είναι οτι το χρησιμοποιούν κάποιοι και σε μαμά σασμάν συγχρονιζέ...
Φαντάσου τι θα γινόταν. -
Εδω ειμαστε ξανααα!!
Εψαχνα να δω τι γινεται με τους κανονισμους,και τελικα με τα κονε του λωρη εμαθα!
Τα κιτ r4 για εβο 9 και εβο 10 θα ειναι ετοιμα σε κανα μηνα!
Κοστιζουν γυρω στα 23-24 χιλ.(οσο κοστιζει το κιτ του C2R2)
Εμαθα οτι η ΟΜΑΕ παρολο που δεν εχει ανακοινωσει κατι(το φυλαει για εκπληξη οπως με τις βενζινες) δεν θα αφησει να βαθμολογουνται στο ελληνικο πρωταθλημα τα R4!!
Για ευνοητους λογους οπως καταλαβαινουμε ολοι μας!(Συμφωνοι ως εδω)
Το εντελως παρανοικο ειναι οτι θελουν να αφησουν τα S2000 να βαθμολογουνται κανονικα,γιατι αυτα θεωρουνται Ν4!!
Και προσθετω εγω οτι αν θελετε να ειστε δικαιοι και να μην κανετε οτι παπαριά σας κατεβει στο μυαλο,και αν πραγματικα θελετε να περιορισετε το κοστος οπως πολυ καλα κανατε με τις βενζινες, εννοειται οτι κανενα αγωνιστικο της κατηγοριας R δεν πρεπει να βαθμολογειται στο ελληνικο πρωταθλημα!!και εκτος αυτου τα S2000 ερχονται!! -
Egw den mporw na katalabw ena pragma, kai please kapoios na moy to ekshghsei....
Giato prepei to opoiodhpote agwnistiko, r4, c2r2 s2000 klp prepei na faei BAN apo toys ellhnikoys agwnes kai na mhn trexei h na mhn ba8mologeite.... Ti skata? Oloi 8a pane na agwrasoyn tetoia amaksia? Kai an to kanoyn? Den einai dikaiwma toys? Koymanto sthn tseph toys 8a kanoyme? Den sas katalabainw wres wres..... Ti paei na pei, epeidh EGW den exw lefta na to kanw R4 h na ferw S2000 den prepei oyte kaneis allos na to kanei?
Ksypnhste paidia giati xanomaste. O SOAA kai h OMAE exei arxisei kai xanei to mpoysoyla kai pernei 'blakwdes' apofaseis gia na krathsei orismenoys eyxaristhmenoys. Den einai etsi ta pragmata kai gia ayto to ellhniko motorsport exei piasei sxedon pato....
Lete gia kosth kai alla wraia kai moy lete oti oi agwnisthkes benzines na einai eley8eres kai alla tetoia xaritwmena. Ma gia pareis agwnisthkes, na baleis ta pragmata poy 8elei gia na doylepsei h agwnistikh klp 8elei lefta.... Kai apo thn allh milate gia kosth.... Apofasiste ti 8elete kai meta ksanamilame..... Anti na phgainoyme mprosta pame pisw kai malista me 2 2 ta bhmata..... -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Εδω ειμαστε ξανααα!!
Εψαχνα να δω τι γινεται με τους κανονισμους,και τελικα με τα κονε του λωρη εμαθα!
Τα κιτ r4 για εβο 9 και εβο 10 θα ειναι ετοιμα σε κανα μηνα!
Κοστιζουν γυρω στα 23-24 χιλ.(οσο κοστιζει το κιτ του C2R2)
Εμαθα οτι η ΟΜΑΕ παρολο που δεν εχει ανακοινωσει κατι(το φυλαει για εκπληξη οπως με τις βενζινες) δεν θα αφησει να βαθμολογουνται στο ελληνικο πρωταθλημα τα R4!!
Για ευνοητους λογους οπως καταλαβαινουμε ολοι μας!(Συμφωνοι ως εδω)
Το εντελως παρανοικο ειναι οτι θελουν να αφησουν τα S2000 να βαθμολογουνται κανονικα,γιατι αυτα θεωρουνται Ν4!!
Και προσθετω εγω οτι αν θελετε να ειστε δικαιοι και να μην κανετε οτι παπαριά σας κατεβει στο μυαλο,και αν πραγματικα θελετε να περιορισετε το κοστος οπως πολυ καλα κανατε με τις βενζινες, εννοειται οτι κανενα αγωνιστικο της κατηγοριας R δεν πρεπει να βαθμολογειται στο ελληνικο πρωταθλημα!!και εκτος αυτου τα S2000 ερχονται!!ΕΔΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ?
ΟΥΤΕ ΤΟ CLIO ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΝΑ R2 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ/ΝΙΚΕΣ/ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΑΚΙ Α/6.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ S2000,ΑΞΙΑΣ 230-300,000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (R4) ΑΞΙΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ 80,000 ΕΥΡΩ.
Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ,ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Egw den mporw na katalabw ena pragma, kai please kapoios na moy to ekshghsei....
Giato prepei to opoiodhpote agwnistiko, r4, c2r2 s2000 klp prepei na faei BAN apo toys ellhnikoys agwnes kai na mhn trexei h na mhn ba8mologeite.... Ti skata? Oloi 8a pane na agwrasoyn tetoia amaksia? Kai an to kanoyn? Den einai dikaiwma toys? Koymanto sthn tseph toys 8a kanoyme? Den sas katalabainw wres wres..... Ti paei na pei, epeidh EGW den exw lefta na to kanw R4 h na ferw S2000 den prepei oyte kaneis allos na to kanei?
Ksypnhste paidia giati xanomaste. O SOAA kai h OMAE exei arxisei kai xanei to mpoysoyla kai pernei 'blakwdes' apofaseis gia na krathsei orismenoys eyxaristhmenoys. Den einai etsi ta pragmata kai gia ayto to ellhniko motorsport exei piasei sxedon pato....
Lete gia kosth kai alla wraia kai moy lete oti oi agwnisthkes benzines na einai eley8eres kai alla tetoia xaritwmena. Ma gia pareis agwnisthkes, na baleis ta pragmata poy 8elei gia na doylepsei h agwnistikh klp 8elei lefta.... Kai apo thn allh milate gia kosth.... Apofasiste ti 8elete kai meta ksanamilame..... Anti na phgainoyme mprosta pame pisw kai malista me 2 2 ta bhmata.....ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ,
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ.
ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, Ε Ω Σ SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΠΡΟΣ,ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Lete gia kosth kai alla wraia kai moy lete oti oi agwnisthkes benzines na einai eley8eres kai alla tetoia xaritwmena. Ma gia pareis agwnisthkes, na baleis ta pragmata poy 8elei gia na doylepsei h agwnistikh klp 8elei lefta.... Kai apo thn allh milate gia kosth.... Apofasiste ti 8elete kai meta ksanamilame..... Anti na phgainoyme mprosta pame pisw kai malista me 2 2 ta bhmata.....Ολα για το τσιγκακι φιλε μου!
Δυστυχως... -
Σύμφωνα με τις νέες κλάσεις (τουλάχιστον σε διεθνές επίπεδο, δεν ξέρω τι θα γίνει στην Ελλάδα) τα S2000 παύουν να θεωρούνται N/4. Ισα-ίσα που θα αγωνίζονται στην ίδια κλάση με τα R4.
Πιστεύω ότι αν επιτρέπονται τα S2000 πρέπει να επιτρέπονται και τα R4. Ομως για το 2011 δεν θα πάθουμε και κάτι αν δεν επιτρέπεται κανένα από τα δύο -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σύμφωνα με τις νέες κλάσεις (τουλάχιστον σε διεθνές επίπεδο, δεν ξέρω τι θα γίνει στην Ελλάδα) τα S2000 παύουν να θεωρούνται N/4. Ισα-ίσα που θα αγωνίζονται στην ίδια κλάση με τα R4.
Πιστεύω ότι αν επιτρέπονται τα S2000 πρέπει να επιτρέπονται και τα R4. Ομως για το 2011 δεν θα πάθουμε και κάτι αν δεν επιτρέπεται κανένα από τα δύοΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ S2000 ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΑΣΗ ΜΕ ΤΑ R4.
ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ S2000 ΛΟΙΠΟΝ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ,ΟΤΙ ΤΟ 2002 (Η 2003 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΤHΚΑΝ ΤΑ WRC ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'¨ΕL-EM'
-
Ας επιτρέπεται η συμμετοχή αλλά όχι η βαθμολόγηση. Οπως και με τα WRC τότε.
Ας δούμε βέβαια τι θα γίνει με τις κλάσεις... -
[quote='nass'
Ας επιτρέπεται η συμμετοχή αλλά όχι η βαθμολόγηση. Οπως και με τα WRC τότε.ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ R4 ΦΕΤΟΣ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Νεα κατηγορια R4