-
εδώ παίζει να μην υπάρχει και έκθεση
-
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?
-
όχι όχι
γράψε λάθος
εννοούσα είναι τόσο low profile η διαφήμιση που δεν ξέρουμε οτι υπάρχει η έκθεση καλά καλά. -
Κοίτα, ύποπτη φαίνεται η όλη φάση, αλλά μέχρι και στο σάιτ των 4Τ υπάρχει, οπότε...
Απλά αν ξέρετε κάτι μιλήστε, γιατί είναι και στου διαόλου τη μάνα και έχουμε περιορισμένο χρόνο για τέτοια πράματα πια !!EDIT: ΟΚ...
-
Χθες που ειμασταν με τον Thano εβαζαν αφισες στις κολωνες για την εκθεση αυτοκινητου
-
Tηλέφωνο γιατί δεν πήρατε ρε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tηλέφωνο γιατί δεν πήρατε ρε?Τα παραπονα στον υπευθυνο παντως αν ειχες λοξυγγα χθες σε μελεταγαμε, οπως και τον Ορεστη
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Tηλέφωνο γιατί δεν πήρατε ρε?
Τα παραπονα στον υπευθυνο παντως αν ειχες λοξυγγα χθες σε μελεταγαμε, οπως και τον Ορεστη
Ουρτ παλιογκαίουλες!
-
Μπορει καποιος που πηγε να μου πει εκτος απο τη citroen ποσοι αλλοι ελειπαν απο το νταβαντουρι?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μπορει καποιος που πηγε να μου πει εκτος απο τη citroen ποσοι αλλοι ελειπαν απο το νταβαντουρι?Πιο εύκολο το ποιες μάρκες θα βρεις εκεί (κάποιες με εκπροσώπηση από dealers και όχι επίσημα οι εισαγωγικές)
Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Renault, Hyundai, Kia, Mercedes, Smart, Saab, Seat, Nissan, Chevrolet, Volvo, VW, Audi, Peugeot, Opel
-
Ενταξει αφου εχει το αστερι θα παω
-
Θα το θέσω απλά: αν πάτε, μην γυρίσετε από Α.Ο., για να μην κλαίτε τουλάχιστον τα 2,80 της επιστροφής !
Εκτός αν θέλετε να δείτε το νέο Micra π.χ. ...
Μέσα στην πίκρα που έφαγα (πρώτη φορά τρώω πήγαιν'-έλα σε έκθεση 2 ώρες και την 'καθαρίζω' σε λιγότερο από 90', με χασομέρι κι όλας...), ομολογώ πως μου άρεσε το νέο Touran ... Πανάκριβο ρε γμτ όμως (αλλά έχει πολλά και στη βασική έκδοση, αν δεν σε χαλάνε τα ...τάσια και οι 15άρες σε τόσο ογκώδες αμάξωμα) ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θα το θέσω απλά: αν πάτε, μην γυρίσετε από Α.Ο., για να μην κλαίτε τουλάχιστον τα 2,80 της επιστροφής !
Εκτός αν θέλετε να δείτε το νέο Micra π.χ. ...
Μέσα στην πίκρα που έφαγα (πρώτη φορά τρώω πήγαιν'-έλα σε έκθεση 2 ώρες και την 'καθαρίζω' σε λιγότερο από 90', με χασομέρι κι όλας...), ομολογώ πως μου άρεσε το νέο Touran ... Πανάκριβο ρε γμτ όμως (αλλά έχει πολλά και στη βασική έκδοση, αν δεν σε χαλάνε τα ...τάσια και οι 15άρες σε τόσο ογκώδες αμάξωμα) ...Τοσο μικρη ειναι η εκθεση?? Κατσε να μην κλαψω τα 8€
-
πείτε μου οτι η hyundai έχει το ix35 στην έκθεση να τρελαθεί κόσμος στο αντίστοιχο thread...
όχι BMW? όχι Mini? με νέα μοντέλα αμφότερες, skoda? toyota? suzuki? honda?Ποια Hyundai και ποιό ix35
Fiat-alfa romeo-kia-hyundai-renault-lancia είχαν εκπροσώπιση μέσω της Λαμδα Α.Ε. με 3-4 το πολύ μοντέλα η καθε μία.Οπως έγραψαν και πιο πάνω, οι εταιρείες που κατέβηκαν με όλα τα μοντέλα τους είναι μόνο αυτές : Mercedes, Saab, Seat, Nissan, Chevrolet, Volvo, VW, Audi, Peugeot, Opel.
Αμα είναι αυτή έκθεση αυτοκινήτου....... .
Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα παιδιά, πραγματικά τσάμπα. -
Test Drive δεν έχει τελικά?
Πιο ενδιαφέρον φαίνοταν η μαύρη Buick με τον 5.2 V8 του '52 έξω παρά η έκθεση.
Πολύ μικρή φαίνεται κι όταν έβλεπες άτομα να αποχωρούν απο τις 12:00,
κάτι δεν λέει.Άτιμη οικονομική κρίση....
ΥΓ Δίπλα στον εκθεσιακό χώρο είχε πολλά μοντέλα του κουτιού.
Κρυφό test drive ? (A1,A4,ASX,Citroen DS3,Fiat 500 C)YΓ Ευχαριστώ τον κύριο που πέρασε με την υπέροχη Lotus Elise SuperCharged.
O ήχος ήταν απίστευτος -
Ο χρήστης karamteo έγραψε:
πείτε μου οτι η hyundai έχει το ix35 στην έκθεση να τρελαθεί κόσμος στο αντίστοιχο thread...
όχι BMW? όχι Mini? με νέα μοντέλα αμφότερες, skoda? toyota? suzuki? honda?Ποια Hyundai και ποιό ix35
Είπα και εγώ! Αυτή την περιορισμένη 'φιλική' συγκέντρωση περίμενε ο Δάβαρης?
-
Καλά ρε σεις...;... Δεν είχατε δει ότι η ΛΑΜΔΑ είναι χορηγός της έκθεσης;
Σιγά μην είχε το ix35...
Πρώτη φορά βλέπω έκθεση αυτοκινήτου με εμπόρους αντί για τις κεντρικές αντιπροσωπείες...
Αλήθεια γιατί να πάει κάποιος στην έκθεση αυτοκινήτου και να μην πάει στην έκθεση του εμπόρου;
Τα ίδια αυτοκίνητα θα έχει...και θα είναι και τσάμπα...Για αυτό χθες ο τύπος στην Renault ξεροκατάπινε όταν του έλεγα για την έκθεση ...
-
Απ'οτι κατάλαβα,θα είναι σαν την έκθεση μοτοσυκλέτας που έγινε πέρσι στο Ελληνικό σε ένα κτήριο και όχι στις τέντες...Τουλάχιστον γκόμενες έχουν ή και αυτές τελείωσαν;
Μπορεί να υπάρχει ύφεση στην Ελλάδα,αλλά δεν πρέπει να σταματάει η διαφήμιση,δεν μπορούν να το καταλάβουν οι αντιπρόσωποι;Αν δεν δείξεις τα προϊόντα σου στον κόσμο,και να θέλει να αγοράσει,δε θα το κάνει...
-
**Storm ** νομίζω οι χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την έκθεση. Sorry για την ποιότητα αλλά είναι από κινητό επειδή καθώς η ψηφιακή που υπήρχε μαζί ήταν χωρίς την memory card μέσα
Mercedes SLS AMG
Νέο Nissan Micra
Saab 9-5
Megane RS
-
Τελικά τεστ ντράιβ έχει, και αν ναι ποιά μοντέλα και σε τι χώρο? Με τόσες λίγες συμμετοχές δεν βλέπω άλλο λόγο να πάει κανείς...
'Εκθεση Αυτοκινήτου 2010