-
.. Έχω πάει το αυτοκίνητο μου (το οποίο το αγόρασα πριν 6 μήνες) στο συνεργείο της αντιπροσωπίας της OPEL στην Υμηττού διότι ανέβαζε στροφές στην αλλαγή των ταχυτήτων.. Το εχω ήδη 2 εβδομάδες εκει και έστω μια απάντηση για την αιτιολογία του προβλήματος δεν πήρα... Μου λένε πως οι Γερμανοι μέσω συστήματος κανουν προγραμματισμούς και δεν εχουν ιδέα τι έχει.. Τους είπα να μου δώσουν καποια λύση για το τι πρέπει να κανουμε και μου ειπάν αν εχω προβλημα να παω να το παρω.. Προσπαθούν να με εξηπηρετήσουν αλλά προφανώς καπου η συνεννόηση με του Γερμανούς χάνεται.. Δηλαδή αν δεν ξερουν αυτοί τι γινεται ποιοσ ειναι αυτος που θα τους δωσει λυση? Εγω? Απαράδεκτοι...
-
.. Έχω πάει το αυτοκίνητο μου (το οποίο το αγόρασα πριν 6 μήνες) στο συνεργείο της αντιπροσωπίας της OPEL στην Υμηττού διότι ανέβαζε στροφές στην αλλαγή των ταχυτήτων.. Το εχω ήδη 2 εβδομάδες εκει και έστω μια απάντηση για την αιτιολογία του προβλήματος δεν πήρα... Μου λένε πως οι Γερμανοι μέσω συστήματος κανουν προγραμματισμούς και δεν εχουν ιδέα τι έχει.. Τους είπα να μου δώσουν καποια λύση για το τι πρέπει να κανουμε και μου ειπάν αν εχω προβλημα να παω να το παρω.. Προσπαθούν να με εξηπηρετήσουν αλλά προφανώς καπου η συνεννόηση με του Γερμανούς χάνεται.. Δηλαδή αν δεν ξερουν αυτοί τι γινεται ποιοσ ειναι αυτος που θα τους δωσει λυση? Εγω? Απαράδεκτοι...
-
-
mod
-
Αυτοκίνητο αντικατάστασης έχεις πάρει;
-
Ναι μου εδωσαν
-
Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα! Το δέχτηκαν, το κοιτάζουν, πήρες αυτοκίνητο αντικατάστασης. Οκ, καλά κάνουμε συνήθως και τους βρίζουμε αλλά εδώ τι θέλεις? Να σου πουν είναι οκ χωρίς να το κοιτάξουν όπως κάνουν συνήθως?
-
Από την στιγμή που σου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης κάνε υπομονή...βιάζεσαι πολύ....
-
Τι λέτε ρε παιδια? 2 εβδομάδες? Είναι υπερβολικό διάστημα. Για εμένα, οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να έχει διαγνωστεί και να έχω απάντηση την ίδια ή την επόμενη ημέρα, και διόρθωση το πολύ 1 εβδομάδα, και αυτό αν υπάρχει ανταλλακτικό που δεν είναι σε στόκ και πρέπει να παραγγελθεί. Οτιδήποτε πέρα απο αυτά ειναι υπερβολή...
-
Ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι μόλις 6 μηνών (αν κατάλαβα σωστά) είναι λίγο κάπως. Δεν είναι λίγο να έχεις αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο και να μετακινείσαι με αντικατάστασης επειδή δεν μπορούν να βρουν τι έχει...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ STO SERVICE ΤΗΣ ΕΠΙΣΙMΗ OPEL