-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Πιστευω παντως ότι δεν εχει νοημα να το σκεφτεσαι ετσι. Σε δευτερη αναγνωση καταλαβα οτι -προφανως- αναφερεσαι σε περιστατικα στα οποια ο Χαμιλτον εχασε βαθμους χωρις να φταιει.
Σε γενικές γραμμές ας πούμε ναι, αλλά έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία όταν οι απώλειες προκαλούνται από άμεσο ανταγωνιστή σου. Ίσως είναι απλά δικιά μου οπτική στα racing ethics, δεν περιμένω να συμφωνούν όλοι.
-
Γιατι μετρατε ποντους που χαθηκαν σε μαχες κ απο συγκρουσεις;
Δεν εχει νοημα.
Με το ιδιο σκεπτικο, ποσους ποντους εχασε ο Αλονσο στους πρωτους αγωνες που σε καθε εκκινηση ολο και καποιος τον ακουμπαγε και τον διαολοστελνε πισω στο γκριντ;
Δεν εχει κανενα νοημα, αν ηταν ετσι για το 90% των πρωταθληματων θα επρεπε να συζηταμε οτι καποιος αλλος επρεπε να τα ειχε κατακτησει. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ακόμα δεν πήραν ένα πρωτάθλημα και βγάζουν και γλώσσα ρε γμτ... Δηλαδή αν είχαν 3-4 τί θα έλεγαν;'To come through and get the constructors' world championship is a phenomenal effort from them and everyone who started the programme and who put everything into getting us up and racing against Ferrari and McLaren.
'At the end of the day, we've beaten them fair and square, so the rest can say what they want but we have the constructors' and it's a very, very good achievement for the team.'
Kαι καλά κάνουν, αν θες τη γνώμη μου. Από πού ξεκίνησαν και πού έφτασαν, χωρίς να έχουν ιστορία/παράδοση ή μεγάλα εργοστάσια πίσω τους.
Όπως καλά θα έκανε να το πάρει πάνω του και ο Brawn, καθως μόνος του τους πήρε τα σώβρακα. Κι εγώ φίλος της Φερράρι είμαι, αλλά γουστάρω με 1000 όταν ομάδες σαν αυτές ασελγούν στα μεγάλα ονόματα. Πώς όταν πήρε η Λάρισα το πρωτάθλημα και το χάρηκε όλη η Ελλάδα? Καπως έτσι ένα πράγμα. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ακόμα δεν πήραν ένα πρωτάθλημα και βγάζουν και γλώσσα ρε γμτ... Δηλαδή αν είχαν 3-4 τί θα έλεγαν;
Kαι καλά κάνουν, αν θες τη γνώμη μου. Από πού ξεκίνησαν και πού έφτασαν, χωρίς να έχουν ιστορία/παράδοση ή μεγάλα εργοστάσια πίσω τους.
Όπως καλά θα έκανε να το πάρει πάνω του και ο Brawn, καθως μόνος του τους πήρε τα σώβρακα. Κι εγώ φίλος της Φερράρι είμαι, αλλά γουστάρω με 1000 όταν ομάδες σαν αυτές ασελγούν στα μεγάλα ονόματα. Πώς όταν πήρε η Λάρισα το πρωτάθλημα και το χάρηκε όλη η Ελλάδα? Καπως έτσι ένα πράγμα.+Adrian Newey
Eτσι, ετσι...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εκτός αν το σηκώσει ο Ισπανός και φάμε παέλιαΑπο ενα vegemite sandwich και πολυ σας ειναι!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
-
Μπλιαχ!!!
Εχω δοκιμασει το marmite για την ακριβεια.
-
Λοιπόν, κύριοι.
Σχεδόν όλοι δεν γουστάρουν τις team orders. Προτιμούν καθαρες μάχες, teamates να σφάζονται και πολλούς οδηγούς να χτυπάνε τίτλο. Η πραγματικότητα όμως είναι ξεκάθαρη και αμείλικτη. Η παραπανω στρατηγική έχει αποδειχτει λανθασμένη πολλάκις. Όταν χτυπάς τον τίτλο με έναν οδηγό, μεγιστοποιείς τις πιθανότητες σου, στρατηγική που η Ferrari έχει χρησιμοποιήσει κατα κόρον και έχει κερδίσει.
Λόγω των παραπάνω μπορούμε με σιγουριά να χαρακτηρίσουμε τους ρεντ μπούληδες, μεγάλους μπούφους.
Μπράβο στον Newey. Horner κόρνερ και σία είναι για τα πανηγύρια.Εύχομαι να είναι συναρπαστικός ο τελευταίος αγώνας και να βλέπουμε τους τελευταίους γύρους με κομμένη την ανάσα.
-
Αυτό ήταν φοβερό προσπέρασμα, μπράβο στον παππού http://www.youtube.com/watch?v=WaCba4tFdyg
Αρχίσανε τα άπειρα σενάρια! Η αλήθεια είναι ότι επί μια σεζόν κανείς δεν μπόρεσε να προβλέψει ποια πίστα ευνοεί ποιο μονοθέσιο (πλην εξαιρέσεων τύπου Ουγγαρίας). Ακόμα και στη Monza που περιμέναμε McLaren δαγκωτό, ήρθαν τα πάνω-κάτω. Στο Άμπου Ντάμπι κρατάω ότι αρκεί στον Alonso η δεύτερη θέση για να πάρει πρωτάθλημα. Και σε στεγνές συνθήκες δεν το βλέπω πολύ δύσκολο. Πάντα στους τελευταίους αγώνες οι διεκδικητές τα δίνουν όλα για όλα. Και όταν στη Red Bull δεν έχει ξεκαθαρίσει το πράμα (και κυνηγάνε και οι δύο τον Alonso στη βαθμολογία) βλέπω τις πιθανότητες υπέρ μας.
Φοβερός πάντως ο Ισπανός στη μάχη με τον Hamilton. Σου εμπνέει και μια σιγουριά ρε παιδί μου, τόσες χρονιές που πήρε ή που κόντεψε να πάρει πρωταθλήματα... Άξιος πιλότος Ferrari, ασχέτως του τελικού αποτελέσματος.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όταν χτυπάς τον τίτλο με έναν οδηγό, μεγιστοποιείς τις πιθανότητες σου, στρατηγική που η Ferrari έχει χρησιμοποιήσει κατα κόρον και έχει κερδίσει.
Λόγω των παραπάνω μπορούμε με σιγουριά να χαρακτηρίσουμε τους ρεντ μπούληδες, μεγάλους μπούφους.Horner κόρνερ και σία είναι για τα πανηγύρια.
...αν όλα πάνε προβλεπόμενα, ο κάνγκουρας πάρει pole, κι ο Βετελάκος 2η (μια χαρά πιθανό σενάριο), θα έχουν πάρει κατασκευαστών κι οδηγών, παρ' όλες τις μηχανικές αστοχίες και τις οδηγικές ευστοχίες (Γουέμπερ σε Χάμιλτον και Κοβαλάινεν, Βέτελ σε Μπάτον και Γουέμπερ. Έστω και με την ψυχή στο στόμα. Ε δεν τους λες και μπούφους, που είχαν 2 ισάξια αμάξια για τους 2 τους οδηγούς - ακριβώς λόγω της προηγούμενης παρένθσης. Άμα έκανε το ίδιο και η Φερράρι (να στήριζε ΚΑΙ τον Μάσσα), ίσως να ήταν αυτή στη θέση τους.
-
Με το τελευταιο (αυτο με τον Μασσα βρε) εδω γελαμε..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Με το τελευταιο (αυτο με τον Μασσα βρε) εδω γελαμε..Τι έγινε με το λάστιχό του στη Βραζιλία τελικά μάθαμε ?
-
Εγώ πιστεύω ότι θα πάρει πολ ο Μάσσα (καλά ξεκίνησε η επιστημονική φαντασία ε?), ακολουθούν οι ΜκΛάρεν, οι Μερκεντέ, τα Ρενώ, ο Χουλκ και ο Ιάπωνας νίντζα
Μέσα στον πανικό τους οι Ταύροι κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο μπας και μπορέσουν να περάσουν τους κώνους μπροστά τους, αποτυγχάνουν οικτρά και στο φινάλε σπάει ο κινητήρας του Αλόνσο, έτσι για να τους πονέσει ακόμα περισσότερο
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Φοβερός πάντως ο Ισπανός στη μάχη με τον Hamilton. Σου εμπνέει και μια σιγουριά ρε παιδί μου, τόσες χρονιές που πήρε ή που κόντεψε να πάρει πρωταθλήματα... Άξιος πιλότος Ferrari, ασχέτως του τελικού αποτελέσματος.
Ενταξει σιγα τη μαχη ο αλλος γλιστρουσε συνεχεια,προβλημα με ταχυτητα μονοθεσιου,λαστιχα προβλημα,ασταθεια,δλδ αυτο το 'φοβερος' το κανει να φαινεται ετσι κ η αδυναμια του αντιπαλου,τι να κανει ο χαμιλτον με την mp4-25 των τελευταιων 5-6 αγωνων που εμεινε τοσο πισω σε εξελιξη,θα αντισταθει μια φορα,θα αντισταθει δυο φορες,την τριτη φορα θα σε καθαρισουν ειτε αυτος θα ειναι ο αλονσο,ειτε ο φετελ,ειτε ο γουεμπερ κλπ.
Αν κατι ειναι αξιοσημειωτο για τον αλονσο αυτο ειναι πως εχει μια λογικη και νοοτροπια οδηγου που δεν τα παραταει ποτε,ενας ραικονεν,ενας γουεμπερ για παραδειγμα με 50 βαθμους πισω στα 2/3 του πρωταθληματος χωρις μαλιστα να εχουν το ταχυτερο μονοθεσιο θα ειχαν πεταξει λευκη πετσετα κ θα ετρεχαν για το υπολοιπο της σαιζον απο αγγαρεια μεχρι να τελειωσει.
Οσο για το αμπου νταμπι,το αφεντικο της ρεντ μπουλ δηλωσε οτι δεν τον ενδιαφερει αν χασουν το οδηγων ας κανουν οτι θελουν οι οδηγοι εμεις δεν θα δωσουμε καμια εντολη ,σαν να λεει δλδ στον αλονσο,οριστε στο χαριζουμε.Mπορει κ να μπλοφαρει βεβαια κανεις δεν ξερει.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Με το τελευταιο (αυτο με τον Μασσα βρε) εδω γελαμε..Γελάς με αυτόν που παραλίγο να σας πάρει πρωτάθλημα (το άλλο δεν είναι πρωτάθλημα, χρηματομηχανή είναι) το '08;
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Με το τελευταιο (αυτο με τον Μασσα βρε) εδω γελαμε..
Γελάς με αυτόν που παραλίγο να σας πάρει πρωτάθλημα (το άλλο δεν είναι πρωτάθλημα, χρηματομηχανή είναι) το '08;
Άλλο το 08...και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο το 10!
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ενταξει σιγα τη μαχη ο αλλος γλιστρουσε συνεχεια,προβλημα με ταχυτητα μονοθεσιου,λαστιχα προβλημα,ασταθεια,δλδ αυτο το 'φοβερος' το κανει να φαινεται ετσι κ η αδυναμια του αντιπαλου,τι να κανει ο χαμιλτον με την mp4-25 των τελευταιων 5-6 αγωνων που εμεινε τοσο πισω σε εξελιξη,θα αντισταθει μια φορα,θα αντισταθει δυο φορες,την τριτη φορα θα σε καθαρισουν ειτε αυτος θα ειναι ο αλονσο,ειτε ο φετελ,ειτε ο γουεμπερ κλπ.
Αν κατι ειναι αξιοσημειωτο για τον αλονσο αυτο ειναι πως εχει μια λογικη και νοοτροπια οδηγου που δεν τα παραταει ποτε,ενας ραικονεν,ενας γουεμπερ για παραδειγμα με 50 βαθμους πισω στα 2/3 του πρωταθληματος χωρις μαλιστα να εχουν το ταχυτερο μονοθεσιο θα ειχαν πεταξει λευκη πετσετα κ θα ετρεχαν για το υπολοιπο της σαιζον απο αγγαρεια μεχρι να τελειωσει.
Διαφωνώ. Ό,τι και να 'ναι, έχοντας να ρισκάρεις τόσα πολλά, το να είσαι στο όριο, να πιέζεις με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση, θέλει τη στόφα του πρωταθλητή που λένε. Να στο πω κι αλλιώς: Ο Webber στον προηγούμενο αγώνα κι ενώ ήταν πρωτοπόρος στη βαθμολογία, του αρκούσε απλώς να μείνει στην πίστα. Τότε θα έλεγες, ναι, δεν έκανε και τίποτα φοβερό. Ωστόσο, ούτε αυτό κατάφερε να κάνει.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο σχόλιο για το πείσμα του. Σκυλίσιο!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άλλο το 08...και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο το 10!
...μόνο που -στην ηλικία του τουλάχιστο- η οδηγική ικανότητα του Μπέημπη δεν παίζει να άλλαξε και τόσο.
Αν μ' εννοείς. -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Διαφωνώ. Ό,τι και να 'ναι, έχοντας να ρισκάρεις τόσα πολλά, το να είσαι στο όριο, να πιέζεις με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση, θέλει τη στόφα του πρωταθλητή που λένε. Να στο πω κι αλλιώς: Ο Webber στον προηγούμενο αγώνα κι ενώ ήταν πρωτοπόρος στη βαθμολογία, του αρκούσε απλώς να μείνει στην πίστα. Τότε θα έλεγες, ναι, δεν έκανε και τίποτα φοβερό. Ωστόσο, ούτε αυτό κατάφερε να κάνει.
Εγω δεν διαφωνω σε αυτα που λες,σιγουρα ολες οι λεπτομεριες μετρανε, ο webber στα 34 του που πρωτη φορα στην καριερα του παλευει για τιτλο την κρισιμη στιγμη μπορει να λακισει,να κανει το αχρειαστο λαθος που σε αντιστοιχη περιπτωση ο αλονσο δεν θα το κανει,γιατι εχει τη στοφα,εχει χιλια δυο παραπανω στοιχεια κλπ.
Απλα επειδη ειπες φοβερος ο αλονσο στη μαχη με τον χαμιλτον, προσωπικα δεν ειδα κατι φοβερο στη μαχη με τον χαμιλτον ουτε καποια συγκλονιστικη κινηση του αλονσο,απλα εκανε το λαθος ο χαμιλτον αφου γλιστρουσε συνεχως το μονοθεσιο του,το εκμεταλλευτηκε ο αλονσο στο επακρο κ περασε,που ουτως η αλλως θα τον περνουσε οτι κ να εκανε ο χαμιλτον.
-
Να διατυπώσω και γω το σενάριο μου για τον επόμενο αγώνα
- Χάμιλτον
- Βεμπερ
- Φέτελ
- Αλφόνσο
Βαριέμαι να κάνω τις προσθέσεις για το ποιος το σηκώνει γιατί είναι σενάριο.
Για να μιλήσω πιο σοβαρά, πιστεύω πως ο Αλφόνσος θα κατεβάσει ο,τι επιστήμη μπορεί για να χτυπήσει τη 2η θέση. Δεν το κόβω να το πάει χαλαρά για 3ος και αμα κάτσει κάτι να το σηκώσει.
-
παιδια οσοι απο αθηνα κ οσοι και απ εξω θελετε να μαζευτουμε καπου να δουμε ολοι μαζι τον αγωνα?
Grande Prêmio Petrobras do Brasil 2010