-
Γνωρίζοντας το χαρακτήρα του Ισπανού όπως και την τύχη του πιθανότητα να του τύχει κάτι αντίστοιχο του SV ειδικά φέτος.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Γνωρίζοντας το χαρακτήρα του Ισπανού όπως και την τύχη του πιθανότητα να του τύχει κάτι αντίστοιχο του SV ειδικά φέτος.....Φάε τη γλώσσα σου
-
Περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν για να σκασει κινητηρας της φερραρι στους 2 αγωνες που απομενουν η να κανουν βλακεια τα 2 ρεντ μπουλ?
Ο φετελ ειπε οτι δεν τα παραταει,κατι που σημαινει οτι βοηθεια στον γουμπερ απο τον teamate γιοκ,o αλονσο στη βραζιλια αρκει να κανει αυτο που εκανε μεχρι τωρα,χωρις πολλα ρισκα,να τερματισει στη πρωτη τετραδα να παρει τα πονταλακια κ αν του κατσει κανενα δωρο παλι απο τους ταυρους εχει καλως,αν οχι ολα για ολα στον τελευταιο αγωνα.
Bεβαια αν αλλαξει κινητηρα και παρει ποινη δυσκολευουν τα πραγματα,κανεις ομως δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι ο γουεμπερ θα παρει τη νικη.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Gerhard Berger has accused Mark Webber of wanting to take out a championship rival after crashing out of Sunday's Korean Grand Prix.+Adelaide 94
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Από την άλλη αν ήθελε να το κάνει το συγκεκριμένο σημείο ήταν ότι έπρεπε (τα μονοθέσια δεν κινούταν γρήγορα) και λόγω καιρικών συνθηκών οι πιθανότητες να γίνει σουβλάκι ήταν ελάχιστες.... Φυσικά η πρόσκρουση με τον FA στο μέσον της πίστας θα έπαιρνε αμπάριζα τόσο τον LH όσο και τον NR.
Ακριβώς
Όποιος πιστεύει ότι είναι πράγματα που δεν τα γνωρίζουν απολύτως καλά οι οδηγοί τέτοιου επιπέδου, πλανάται οικτρά...
-
Σχετικα με τους κινητηρες, αν και νομιζω πως τα εχω ηδη πει αυτα εκτος αν ηταν αλλου... Στην Σιγκαπουρη χρησιμοποιηθηκε ο 6ος, αυτος δλδ που ειχε κανει Γερμανια και Ουγγαρια. Αυτος νομιζω δεν θα κανει αλλον αγωνα. Αυτο σημαινει οτι λογικα σε Ιαπωνια και Κορεα χρησιμοποιηθηκε ο 7ος (του Spa) και στους 2 τελευταιους θα χρησιμοποιηιθει ο 8ος (της Monza). Προβλημα δεν πιστευω να υπαρχει γιατι η ομαδα εχει κανει δοκιμες στο εργοστασιο καλυπτωντας αποστασεις 4 αγωνων χωρις προβλημα. Ειμαι αρκετα αισιοδοξος πως δεν θα συμβει τπτ.
-
Γιατι να συμβει κατι ενω δεν εχει συμβει σε τοσους αγωνες τωρα;
Κι αλλοι κινητηρες της Φερραρι ετρεξαν 3 αγωνες και δεν εκαναν κιχ, ξαφνικα στους δυο αγωνες που μενουν θα αρχισουν να σπανε ολοι οι κινητηρες του Αλονσο; -
Απλά καποιοι κανουν ευχές αντι για εκτιμησεις
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχω φάει όλο το κόσμο...ένα σωστό graph των μοτέρ δε μπορώ να βρω..... graph δεν έχει ... αλλά νομίζω ότι βοηθά ...
*Alonso's engine usage: ( ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ : 21/10/2010 )
Engine 3, 4 and 5 all did 3 races.
Engine 6 = two races (Germany and Hungary)
Engine 7 = one race (Belgium)
Engine 8 = one race (Italy)Also they can use Engine 1/2 (depending on which has been used in FP) in Abu Dhabi.*
http://forums.autosport.com/lofiversion ... 35693.html
-
Κατσε ρε συ, αυτο ειναι παλιο. Δεν λεει ποιος κινητηρας χρησιμοποιηθηκε σε Σιγκαπουρη και Ιαπωνια. Ειναι 100% σιγουρο πως Σιγκαπουρη ειχε χρησιμοποιηθει ο 6ος. Το ειχαν πει αυτο στο BBC. Ο 1ος δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε αγωνα. Ο 2ος ομως πρεπει να μπορει γιατι στην Αυστραλια μπηκε ο 3ος.
-
πλησιάζω ...
1 BAH (removed)
2 BAH
3 AUS MAL CHN
4 SPA MON TUR
5 CAN EUR GBR
6 GER HUN
7 BEL
8 ITA SIN JPN -
... όλο και περισσότερο
*This is what I put in the Ferrari thread:
The engine 6 was used in Germany, Hungary and Singapore.
The engine 7 was used in Spa, Suzuka and Korea
The engine 8 was only used in Monza.*
υγ ... ξέρω ότι το ένα ποστ ακυρώνει το άλλο .... απλά ψαχνω .
-
Alonso is going to use his Monza race engine for Brazil and Abu Dhabi- James Allen
http://www.jamesallenonf1.com/2010/10/t ... e-of-play/
-
Αυτο που ελεγα δλδ και εγω. Μαλιστα. Λογκο μου φαινεται.
btw, στην Κινα δεν χρησιμοποιηθηκε ο 3ος γιατι εσπασε στην Μαλαισια.
-
Τέτοιο άγχος ούτε ο αρχιμηχανικός του Αλόνσο δεν έχει...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Alonso is going to use his Monza race engine for Brazil and Abu Dhabi- James Allenhttp://www.jamesallenonf1.com/2010/10/t ... e-of-play/
Αν ισχύσει αυτό τότε ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Η Monza ήταν high-speed, high-rev και ο αγώνας που έκανε ήταν 'πιεστικός' και η Βραζιλία είναι τα ίδια.
Τη Βραζιλία θα τη βγάλει δηλαδή...για το Abu Dhabi έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ άγχος.
Τέσπα...όλα θα πάνε καλά.
-
Αν ο Αλονσο βγαλει τη Βραζιλια με νικη ακομη και αν ο Γουεμπερ τερματισει 2ος τοτε η διαφορα θα ειναι 18 βαθμοι κα στον Ισπανο θα αρκει μια 6η θεση. Ε, 6ος στο Abu Dhabi μπορει να βγει ακομη και αν εχει παρει grid penalty για αλλαγη κινητηρα και ξεκινησει πχ 12ος, δεν ειναι κατι τρομερο. Γιαυτο νομιζω οτι το κλειδι ειναι η Βραζιλια και πολυ φοβαμαι οτι εκει θα δουμε πολλα και ενδεχομενως οχι τοσο αθλητικα αν με εννοειτε.
-
εντάξει ας μην αγχωνόμαστε...μετά από τις τόσες ανατροπές που έχουν γίνει στο πρωτάθλημα, και ο Φέττελ να το πάρει δε θα ξαφνιαστώ
ας κατσουμε να απολαύσουμε το πιο απολαυστικό πρωτάθλημα εδώ και δεκαετίες
μακάρι του χρόνου οι πρωτοπόροι να ΄χουν την ίδια διαφορά δυναμικότητας και να δουμε πάλι ωραίες μάχες -
Ε ναι οντως μην χασουμε και τον υπνο μας τωρα... Ο,τι ειναι να γινει θα γινει. Ας ελπισουμε να τελειωσει τ οδηγων στην Βραζιλια για να χουμε εναν αγωνα μ ενα αγχος λιγοτερο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αν ο Αλονσο βγαλει τη Βραζιλια με νικη ακομη και αν ο Γουεμπερ τερματισει 2ος τοτε η διαφορα θα ειναι 18 βαθμοι κα στον Ισπανο θα αρκει μια 6η θεση. Ε, 6ος στο Abu Dhabi μπορει να βγει ακομη και αν εχει παρει grid penalty για αλλαγη κινητηρα και ξεκινησει πχ 12ος, δεν ειναι κατι τρομερο. Γιαυτο νομιζω οτι το κλειδι ειναι η Βραζιλια και πολυ φοβαμαι οτι εκει θα δουμε πολλα και ενδεχομενως οχι τοσο αθλητικα αν με εννοειτε.
Korean Grand Prix 2010