-
Πολυ ωραια Γιωργο!
-
Παραλειπόμενα....
-
Ο Αλόνσο δήλωσε ότι η πίστα σε ορισμένα σημεία είχε πολύ νερό όταν σε άλλα είχε στεγνώσει...
-
Οι οδηγοί εξέφρασαν παράπονα καθώς με το νερό η νέα άσφαλτος καθρέφτιζε με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν.
-
Στους τελευταίους γύρους η κατάσταση από πλευράς φωτισμού ήταν πολύ κακή. Αν έπρεπε να βγει το SC ο Whiting θα διέταζε τον τερματισμό πίσω από αυτό για λόγους ασφαλείας.
-
-
Απλα απιστευτη φωτο!
-
Κορυφαία!
Τη θέλω wallpaper!
-
επικη φωτο!
Σε μεγαλυτερο resolution υπαρχει;
-
Τον έχω δει να πετυχαίνει σε απίστευτα ξόρκια στο παρελθόν. Μέχρι προχτές πίστευα πως η κορυφαία του στιγμή ήταν η Suzuka το 2006, όταν κατάφερε να σπάσει κινητήρα της Ferrari σε μια περίοδο που ήταν πιο πιθανό να δεις ασιατικό βραδύποδα να βολτάρει στο κέντρο της Νέας Υόρκης, παρά να σπάει μοτέρ σε κόκκινο μονοθέσιο. Ο Schumacher τότε είχε πάρει κεφάλι στον αγώνα και πήγαινε ολοταχώς για τον 8ο τίτλο του απομακρυνόμενος από τον Alonso, όταν ξαφνικά μπαμ, ούτε που κατάλαβε από πού του ήρθε. Ο Alonso ήξερε ακριβώς από πού του είχε έρθει του Γερμανού βέβαια, και συνέχισε για να κερδίσει τελικά τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο του. Τα παρόμοια περιστατικά είναι αμέτρητα, απλά αυτό ήταν μέχρι προχτές το κορυφαίο και αυτό που νόμιζα (τρομάρα μου) ανυπέρβλητο.
Έρχεται λοιπόν ο Fernando στην Κορέα και παίρνει τη Suzuka του 06, την τσαλακώνει σαν τσιγαρόχαρτο και με αφήνει τέζα. Όχι γιατί έστειλε τον Webber στον τοίχο, σε ένα από τα πιο ηλίθια spins που έχει δει ποτέ ανθρώπινο μάτι. Ουτέ καν επειδή επανέλαβε το τρικ της Suzuka με τον σπασμένο κινητήρα, στον Vettel αυτή τη φορά. Όοοοχι!... Αυτή τη φορά πήγε σε αδιανόητα επίπεδα την τέχνη του. Αυτή τη φορά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, στήνοντας ένα σκηνικό κατά το οποίο έκανε προσπέραση νόμιμα υπό καθεστώς safety car, αναγκάζοντας τον Hamilton(!!) να χάσει τα φρένα και να φύγει ευθεία πηγαίνοντας ξέρω γω με 80km/h. ΟΚ νταξ. Δε λέω τίποτα άλλο, γιατί έχουμε και 2 αγώνες ακόμα, ποιος ξέρει τι έχει φυλαγμένο για εκεί. -
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Γιατί δε της βγήκε? Τι περισσότερο θα έπρεπε να περιμένει δηλαδή? (εκτός από το να φάει το παγωτό - ύψιστο έγκλημα)
lol πεσ τα! 1 οδηγων και 2 κατασκευαστων απο τις 2 χρονιες που ηταν ανταγωνιστικη η ομαδα. Μια χαρα μας βγηκε ο Kimi!
Αυτο που λεει ο Alba δεν το ειχα σκεφτει. Πολυ σωστο!
Αν πιστεύετε, ότι αρκεί ένας οδηγός να είναι 'γρήγορος' (έστω και πολύ), τότε δεν έχω απάντηση!
Ίσως πριν από... 25-30 χρόνια να ήταν αρκετό... -
Αν εσύ πιστεύεις πως ένας οδηγός με αυτά τα αποτελέσματα είναι απλά 'γρήγορος' τότε ούτε εγώ έχω απάντηση
-
ο Κιμι δεν μπορεσε να κερδισει καθαρα τον Μασσα ρε παιδια!!Τι συζητατε τωρα!!!
Πηρε το πρωταθλημα του 07 (οπως το πηρε) και αντι να εδραιωθει σαν νουμερο 1 στην ομαδα και να διαλυσει τον Μασσα,του εκανε πλατες στο τελος...Εχετε κολλησει καποιοι με τον Κιμι του 2005 που ειχε ενα σουπερ γρηγορο αλλα μη αξιοπιστο μονοθεσιο και τον εχετε κανει Θεο..
Οι μηχανικοι της Φερραι ειπαν πως οτι εμαθαν απο τον Κιμι σε 3 χρονια τα εμαθαν απο τον Αλονσο στον 1ο μηνα συμβιωσης τους..αυτο λεει παρα πολλα...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οι μηχανικοι της Φερραι ειπαν πως οτι εμαθαν απο τον Κιμι σε 3 χρονια τα εμαθαν απο τον Αλονσο στον 1ο μηνα συμβιωσης τους..αυτο λεει παρα πολλα...Αυτή η δήλωση έχει ίση αξία με την κουράδα μήκους 20cm που έβγαλα το πρωί...
-
eat less...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
eat less...Δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά ποιότητας φαγητού...
-
Αντίστοιχη δήλωση είχε βγει από το Maranello και όταν πήγε στην Φερράρι ο KR. Όλα είναι μέρος του marketing.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Όλα είναι μέρος του marketing.+1000
κλασσική περίπτωση μάρκετιγκ
-
Τι ειχαν πει δλδ οταν πηγε ο Κιμι στο Μαρανελλο??
Μαθαμε πιο πολλα απο τον Κιμι απ'οτι απο τον Σουμι??
Viper και το ξυδακι κανει καλο στα κακακια
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Όλα είναι μέρος του marketing.Αποκλείεται!!!!
Δηλαδή ο αχώνευτος δεν ΔΙΔΑΞΕ τους μηχανικούς της Ferrari; Δεν είναι αυτός που έφερε 25'/γύρο στην McLaren;
GeoF2
Ξέρεις τι άλλο κάνει καλό στα κακάκια ε; Ρώτα είτε την Αλόνσα είτε τον Πικέ. Αυτοί ξέρουν. Είχαν τον ίδιο γκόμενο... -
Και κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα και ο f1m1n1 και βγαίνει άκρη...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:ysterical:ο Κιμι δεν μπορεσε να κερδισει καθαρα τον Μασσα ρε παιδια!!Τι συζητατε τωρα!!!
Πηρε το πρωταθλημα του 07 (οπως το πηρε) και αντι να εδραιωθει σαν νουμερο 1 στην ομαδα και να διαλυσει τον Μασσα,του εκανε πλατες στο τελος...Εχετε κολλησει καποιοι με τον Κιμι του 2005 που ειχε ενα σουπερ γρηγορο αλλα μη αξιοπιστο μονοθεσιο και τον εχετε κανει Θεο..
Οι μηχανικοι της Φερραι ειπαν πως οτι εμαθαν απο τον Κιμι σε 3 χρονια τα εμαθαν απο τον Αλονσο στον 1ο μηνα συμβιωσης τους..αυτο λεει παρα πολλα...
Οι λογοι που ο Kimi δεν κερδισε τον Massa το 2008 ηταν πολλοι και διαφοροι! Θυμισουν μονο πως ηταν η κατασταση μεχρι και την Ουγγαρια εκεινη την χρονια. Μαζι ηταν στην βαθμολογια! Ο Kimi δεν ξεχασε να οδηγαει γρηγορα ξαφνικα. Προφανως κατι συνεβη...
Και πριν την Ferrari δεν ηταν μονο το 2005. Ηταν ολες του οι χρονιες. Απο το ντεμπουτο του στην Sauber ερχομενος απο την Formula Renault που δεν ειχε καμια σχεση με την F1, στην διεκδικηση τιτλου το 2003, στην νικη στο Spa το 2004 με μια πολυ κατωτερη McLaren απο την F2004, στο 2005 και σε μια αξιοπρεπεστατη εμφανιση το 2006 μ επισης μετριο μονοθεσιο. Θεος δεν ειναι αλλα ειναι σιγουρα καλυτερος απ οτι πιστευουν αρκετοι!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Και πριν την Ferrari δεν ηταν μονο το 2005. Ηταν ολες του οι χρονιες. Απο το ντεμπουτο του στην Sauber ερχομενος απο την Formula Renault που δεν ειχε καμια σχεση με την F1, στην διεκδικηση τιτλου το 2003, στην νικη στο Spa το 2004 με μια πολυ κατωτερη McLaren απο την F2004, στο 2005 και σε μια αξιοπρεπεστατη εμφανιση το 2006 μ επισης μετριο μονοθεσιο. Θεος δεν ειναι αλλα ειναι σιγουρα καλυτερος απ οτι πιστευουν αρκετοι!Οχί ρε συ, άχρηστος ήταν...
(btw είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αν ψάξω παλιά (2008 και πριν) ποστς θα βρω πολλές κωλοτούμπες... )
-
Αχρηστο δεν τον ειπαμε...Αλλα οπως και να το κανουμε οταν η Αλονσα ριχνει απο 3 εως 7 δεκατα στην Μασσα σε καθε αγωνα
και η Κιμι το εκανε ντερμπι εε καπου ειναι ενα κλικ πιο κατω!!!Και η Μοντογια οταν εφυγε απο την φορμουλα 1 (και κλαμα εμεις) δεν ξαναγυρισε!!!
Δεν πιστευω να γινει το ιδιο και με την Κιμι..
Η Κουμπιτσα παντως τον περιμενε με ανοιχτες αγκαλες του χρονου...
Korean Grand Prix 2010