-
Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω σχόλια, ένοιωσα σαν να βρίσκομαι σε... ρωμαϊκή αρένα(!).....
....το μόνο που δεν ακούω, είναι το: 'Χαίρε Καίσαρ οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν'!... -
μια μελλοντικη εικονα απο την βραζιλια
φημες οτι ο φεττελ το καβαλησε και τερματισε ελενχονται -
Το γ@μήσαμε και ψόφησε με τα ηλίθια σχόλια από τον καναπέ μας
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω σχόλια, ένοιωσα σαν να βρίσκομαι σε... ρωμαϊκή αρένα(!).....
....το μόνο που δεν ακούω, είναι το: 'Χαίρε Καίσαρ οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν'!...Και εγω νιωθω οτι σ'αρεσει το NASCAR και το gIRL
-
Εγώ λέω αντί να 'τρωγώμαστε' μεταξύ μας για το ποιος είναι ή δεν είναι αδερφή, να αναρωτηθούμε πού είναι τώρα ο γέρο-Bernie που έφερε το τσίρκο σ' ένα μέρος που η ψιχάλα φαίνεται σαν μουσώνας. Όπου η άσφαλτος στρώθηκε πριν...ώρες, όπου συμφέροντα εκατομμυρίων παίζονται στη ρουλέτα. Πώς φαίνονται τώρα οι απόψεις του περί δημοκρατίας και περί χρημάτων ? Τώρα που κάθονται κάτι εκατομμύρια κορόιδα σαν κι εμένα και βλέπουν ένα ψιλόβροχο και χιλιάδες Κορεάτες στις κερκίδες να βλέπουν για πρώτη φορά μια ανύπαρκτη F1.
-
Άλλα δεκαπέντε λεπτά λένε από Force India, τίποτα επίσημο ακόμα
-
παντως στον αλονσο εδωσαν ηδη τα αξεσουαρ..
ο Χαμιλτον ακουγεται πηρε το πιστολακι για τα μαλλια ενω ο Webber ηδη εβαλε και πασουμακια....περιμενω το μωρο Φελιπε τωρα να του βαλουν κουνια...
παλι καλα που εβλεπα λιγο Αλ Μπαντυ....
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Εγώ λέω αντί να 'τρωγώμαστε' μεταξύ μας για το ποιος είναι ή δεν είναι αδερφή, να αναρωτηθούμε πού είναι τώρα ο γέρο-Bernie που έφερε το τσίρκο σ' ένα μέρος που η ψιχάλα φαίνεται σαν μουσώνας. Όπου η άσφαλτος στρώθηκε πριν...ώρες, όπου συμφέροντα εκατομμυρίων παίζονται στη ρουλέτα. Πώς φαίνονται τώρα οι απόψεις του περί δημοκρατίας και περί χρημάτων ? Τώρα που κάθονται κάτι εκατομμύρια κορόιδα σαν κι εμένα και βλέπουν ένα ψιλόβροχο και χιλιάδες Κορεάτες στις κερκίδες να βλέπουν για πρώτη φορά μια ανύπαρκτη F1.Δεν εχει και τα Φιλαρακια στο Σταρ ρε γμτ ,θα ηταν μια εναλλακτικη
-
Ο Whitmarsh λέει ότι σίγουρα θα έχουμε μικρότερο αγώνα.
Η βροχή θα συνεχίσει έτσι για 20 λεπτά.
Τη βροχή να σταματήσει περιμένουν?
-
Παρακαλώ πολύ. Όλοι χωρίς ομπρέλα κάθονται εδώ και 10 λεπτά. Πόσο νερό δηλαδή έχει; Απλά αυτή η κατάσταση συνηθίζεται με το πέρασμα των ετών όλο και πιο πολύ. Πρόπερσυ στο Φούτζι είχε πιο λίγο βροχή;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Στο υποθετικό σενάριο που ο αγώνας δεν ολοκληρωθεί, οι πρώτοι 10 θα πάρουν τους μισούς βαθμούς, μιας και ο Vettel που προηγείται έχει συμπληρώσει πάνω από 2 γύρους και λιγότερο από 75% του αγώνα.Αν δεν τους βγαλουν εξω εστω και να βολταρουν με το SC παλι, δεν θα καλυψουν το 75% του αγωνα. Θα νυχτωσει και ετσι οπως το πανε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγώ λέω αντί να 'τρωγώμαστε' μεταξύ μας για το ποιος είναι ή δεν είναι αδερφή, να αναρωτηθούμε πού είναι τώρα ο γέρο-Bernie που έφερε το τσίρκο σ' ένα μέρος που η ψιχάλα φαίνεται σαν μουσώνας. Όπου η άσφαλτος στρώθηκε πριν...ώρες, όπου συμφέροντα εκατομμυρίων παίζονται στη ρουλέτα. Πώς φαίνονται τώρα οι απόψεις του περί δημοκρατίας και περί χρημάτων ? Τώρα που κάθονται κάτι εκατομμύρια κορόιδα σαν κι εμένα και βλέπουν ένα ψιλόβροχο και χιλιάδες Κορεάτες στις κερκίδες να βλέπουν για πρώτη φορά μια ανύπαρκτη F1.
Δεν εχει και τα Φιλαρακια στο Σταρ ρε γμτ ,θα ηταν μια εναλλακτικη
Η κλασική σωτηρία σε κάθε δύσκολο αγώνα
Χρονιές όπως το 2002 και το 2004 μετά το πρώτο pit stop το μόνο ενδιαφέρον ήταν οι ατάκες του Joey!
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Παρακαλώ πολύ. Όλοι χωρίς ομπρέλα κάθονται εδώ και 10 λεπτά. Πόσο νερό δηλαδή έχει; Απλά αυτή η κατάσταση συνηθίζεται με το πέρασμα των ετών όλο και πιο πολύ. Πρόπερσυ στο Φούτζι είχε πιο λίγο βροχή;To πρόβλημα δεν ήταν η βροχή που οι περισσότεροι οδηγοί λέγανε ότι δεν είναι κάτι τρομερό αλλά το στάσιμο νερό που ήταν σε όλη την επιφάνεια της πίστας.
-
Πριν όντως είχε αρκετό νερό τώρα απλά ψιχαλίζει λίγο γιατί δεν αρχίζουν; Αμάν πια!
ΥΓ mika δεν είχα δει το post σου -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
....το μόνο που δεν ακούω, είναι το: 'Χαίρε Καίσαρ οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν'!...Και εγω νιωθω οτι σ'αρεσει το NASCAR και το gIRL
...κι εγώ... σ' αγαπάω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μαζί τους και ο Αλόνσο που είναι λέει οι συνθήκες ότι χειρότερο έχει δει στην ζωή του.
Ειναι αδερφη κι αυτος, και θελει να το παρει η ΡεντΜπουλ.
είναι ότι χειρότερο έχει δει δηλ; από εκεί ξεκίνα και άσε τα ειρωνικά σχολιάκια.
Φιλε μου, ΕΓΩ θα σου πω αν ειναι οτι χειροτερο εχει δει; ΑΥΤΟΣ το ειπε και δεν ειναι παιδακι, ενω τον συμφερει και το 'ανακατεμα' των αποτελεσματων.
Το θεμα δεν εινα πως ΦΑΙΝΕΤΑΙ σε ΜΑΣ η βροχη, αλλα πως ειναι η προσφυση.
Δεν ειρωνευομουν εσενα, αλλα προηγουμενα σχολια περι ψιχαλας, gay οδηγων κλπ, που γινονται απο τον καναπε.
Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης, το σχολιο μου δεν δικαιολογουσε προστακτικη του τυπου 'ασε τα ειρωνικα σχολιακια'. Τετοιες 'υποδειξεις', οπως καταλαβαινεις, ειναι σε θεση να κανουν μονο οι mods.
Γιναν ΠΑΡΑ πολυ χειροτερα σε υφος σχολια παραπανω για τα οποια δεν θιχτηκες... -
Made in Korea είναι η πίστα, τι περιμένανε;;; Και ναι, ο Alonso δεν έκανε το σχόλιο για τις καιρικές συνθήκες. Η πίστα είναι ότι χειρότερο έχει δει. Αναμενόμενο, άρπα-κόλλα έγινε.
-
Η γνωστή κότα, Michael Schumacher, δικαιολόγησε και αυτός τη διακοπή
-
Οι κορεατες ειναι εθισμενοι στα FΑILS
Μια με τα κ*λοhyundai και αλλη μια με τις πιστες-λιμνες -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Η γνωστή κότα, Michael Schumacher, δικαιολόγησε και αυτός τη διακοπήΝαι τον ξεφτιλα... Φοβαται, λογω απειριας...
Τωρα θα βγει ο Ρουμπενς, να πει οτι επρεπε να συνεχιστει ο αγωνας.
Korean Grand Prix 2010