-
Γιατί όπως λέει και πιο πάνω ο άνθρωπος δεν είναι ούτε 18 ακόμα! Δικαιολογείται...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γιατί όπως λέει και πιο πάνω ο άνθρωπος δεν είναι ούτε 18 ακόμα! Δικαιολογείται...Ευτυχως καποιος με ενιωσε
Καλα ειπα στην αρχη ενας Αυστραλος γεννιεται , εχω ετοιμο το βρεγενο χαρτι υγειας ανα πασα στιγμη
Δεν εχω σκοπο να γινω ο καγκουρας που περναει με την 'πορδη' που τις φοραει 2 woofer και 8 ηχεια, με εξατμιση με σκαστρα και τριζουν τα παρθυρα που εινα γυρω του, απλα θελω ενα δυνατο ηχοσυστημα, μπασσο, που αν γουσταρω λιγο ποζεριλικι να μπορω να το κανω με ανεση
Το ωχ παει στο εξης: γιατι να το κανεις στον εαυτο σου (και σε ολους μας) να πας να βαλεις ηχοσυστημα;
Δεν εισαι της trance ε?
-
Το λίγο ποζεριλίκι είναι σαν το λίγο έγκυος;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το λίγο ποζεριλίκι είναι σαν το λίγο έγκυος;καπως ετσι
-
χαχαχαχα!
Παντως, μην διαγραφεις τα μαμα ηχοσυστηματα τελειως. Δεν ξερω τι θα εχει πανω το αυτοκινητο που θα αγορασεις, αλλα καμια φορα για το λιγο ποζεριλικι οπως λες ειναι οκ. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
χαχαχαχα!
Παντως, μην διαγραφεις τα μαμα ηχοσυστηματα τελειως. Δεν ξερω τι θα εχει πανω το αυτοκινητο που θα αγορασεις, αλλα καμια φορα για το λιγο ποζεριλικι οπως λες ειναι οκ.Λες ε? κατσε να το ακουσω και στις εντυπωσεις θα εχεις μια εξωνυχιστικοτατη αναλυση περι ηχου
-
Αν ήμουν 18 θα διάλεγα και με βάση την εμφάνιση και το στυλ. Θα έβαζα στο παιχνίδι και το Suzuki Swift 1,2, μαζί με το Ibiza 1,2 Tsi και το Fiesta 1,4. Ίσως και το Pundo. Όλα είναι καλά αυτοκίνητα νομίζω, η επιλογή είναι θέμα γούστου.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=CompareModels&panel=3&m1=3527&m2=5405&m3=5676&m4=6572
(δεν έχω οδηγήσει κανένα από αυτά αλλά εγώ από ένα από αυτά θα διάλεγα)Στον εξοπλισμό πιστεύω οτι πρέπει να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στο ESP. Ένας έμπειρος οδηγός μπορεί να μην το χρειαστεί ποτέ (λέμε τώρα), αν είσαι 18 θα κάνεις εύκολα το λάθος και αυτό μπορεί να σε σώσει, αν και δεν κάνει θαύματα.
-
Ο χρήστης ThanasisN έγραψε:
Αν ήμουν 18 θα διάλεγα και με βάση την εμφάνιση και το στυλ. Θα έβαζα στο παιχνίδι και το Suzuki Swift 1,2, μαζί με το Ibiza 1,2 Tsi και το Fiesta 1,4. Ίσως και το Pundo. Όλα είναι καλά αυτοκίνητα νομίζω, η επιλογή είναι θέμα γούστου.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=CompareModels&panel=3&m1=3527&m2=5405&m3=5676&m4=6572
(δεν έχω οδηγήσει κανένα από αυτά αλλά εγώ από ένα από αυτά θα διάλεγα)Στον εξοπλισμό πιστεύω οτι πρέπει να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στο ESP. Ένας έμπειρος οδηγός μπορεί να μην το χρειαστεί ποτέ (λέμε τώρα), αν είσαι 18 θα κάνεις εύκολα το λάθος και αυτό μπορεί να σε σώσει, αν και δεν κάνει θαύματα.
Σε ευχαριστω πολυ! Το Punto το βγαζεω γιατι οταν θα παραγγειλω αυτοκινητο, θα εχουν τελειωσει τα grande και θα εχουν μεινει μονο evo το swift δεν ειναι του στυλ μου.... αφου λες κι εσυ ibiza +1 στο poll Οσο για το ESP φυσικα θα το βαλω
-
Το Punto παντως που σου εβαλε στο compare, ειναι το Evo κι οχι το Grande!
-
Το Punto παντως που σου εβαλε στο compare, ειναι το Evo κι οχι το Grande!Αρα το σουταρουμε στανταρ κι αυτο
-
Πορκε τοσο ευκολα;
-
Πορκε τοσο ευκολα;Αυτο και το κλιο ρε συ δεν θα τα αγοραζα λογω εξωτερικης εμφανισης... εκτος αν εβλεπα τι κλιο το rs
-
σε τραβάει το polo και όχι το evo;;;;;;;;;;;;;
ή πλάκα μας κανεις ή ντρέπεσαι να πεις οτι δε θα αγόραζες ποτέ Φ.Ι.Α.Τ. (γιατί καποιοι σου έχουν πει έτσι)
-
Το Punto evo όταν το είχα δει στο mall λίγο πριν κυκλοφορήσει μου άρεσε πάρα πολύ απέξω... Τελικά όταν πήγα να το δώ μπήκα και μέσα και έφυγα τρέχοντας!! Εν έτει 2011 γυρνούσα τον διακόπτη του A/C (αυτον που ρυθμίζει την θερμοκρασία) και απο πίσω ακουγόνταν ο μηχανισμός να κάνει κρακ κρακ κρακ κρακ!!!
Μπήκα μετά στο Cee'd του κολλητού μου και νόμιζα ότι ήμουν σε Mercedes!Υ.Γ. Πάντως είναι ευρύχωρο, ίσως να το πάρεις με κλιματισμό να μην έχεις αυτήν την αίσθηση ότι θα σου μείνουν τα κουμπιά στο χέρι
-
Το αδικειται, αλλα οπως εχουμε πει, αυτα ειναι αποψεις...
Βεβαια αντικειμενικα τωρα, το Polo ειναι ενα ορθογωνιο μπροστα στο Punto...
-
Αν η καρδιά σου λέει Polo και τα μάτια σου Ibiza είναι εύκολη η επιλογή. Παίρνεις το δεύτερο για να χαίρονται τα μάτια σου και ικανοποιείς την καρδιά σου γνωρίζοντας ότι έχουν ίδιες καρδιές!
Για το ποζεριλίκι όπως μοιάζει να το εννοείς (λίγο μπάσο) δεν χρειάζεται να πειράξεις το μαμά σύστημα, απλά παίρνεις σήμα από κάπου το ρίχνεις σε έναν ενισχυτή που τροφοδοτεί ένα subwoofer και είσαι έτοιμος! Και δε θα χρειαστεί να λύσεις τίποτα και δεν θα φαίνεται και τίποτα προκλητικό για να φυλάγεσαι μην στο κλέψουν. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σε τραβάει το polo και όχι το evo;;;;;;;;;;;;;ή πλάκα μας κανεις ή ντρέπεσαι να πεις οτι δε θα αγόραζες ποτέ Φ.Ι.Α.Τ. (γιατί καποιοι σου έχουν πει έτσι)
Το πολο μου αρεσει μονο και μονο ποθ ξερω οτι ειναι το 'μικρο αδερφακι' του γκολφ (γτ απο παιδι εχω ονειρο ενα γκολφ γτι)... δεν ειμαι του στυλ 'δεν αγοραζω επειδη ειναι φιατ, αλφα' και παει λεγοντας εκτος αν μου πεις για κορεατικα....
Το αδικειται, αλλα οπως εχουμε πει, αυτα ειναι αποψεις...
Βεβαια αντικειμενικα τωρα, το Polo ειναι ενα ορθογωνιο μπροστα στο Punto...
Ειπαμε... γουστα
Αν η καρδιά σου λέει Polo και τα μάτια σου Ibiza είναι εύκολη η επιλογή. Παίρνεις το δεύτερο για να χαίρονται τα μάτια σου και ικανοποιείς την καρδιά σου γνωρίζοντας ότι έχουν ίδιες καρδιές!
Για το ποζεριλίκι όπως μοιάζει να το εννοείς (λίγο μπάσο) δεν χρειάζεται να πειράξεις το μαμά σύστημα, απλά παίρνεις σήμα από κάπου το ρίχνεις σε έναν ενισχυτή που τροφοδοτεί ένα subwoofer και είσαι έτοιμος! Και δε θα χρειαστεί να λύσεις τίποτα και δεν θα φαίνεται και τίποτα προκλητικό για να φυλάγεσαι μην στο κλέψουν.Σωστος... οσο για το subwoofer (ασχολουμαι φανατικα με ηχο, αλλα το τι παιζει στα αυτοκινητα δεν εχω ιδεα ) τι θα κανω δηλαδη?
-
Ο χρήστης ApostolosVW έγραψε:
Το πολο μου αρεσει μονο και μονο ποθ ξερω οτι ειναι το 'μικρο αδερφακι' του γκολφ (γτ απο παιδι εχω ονειρο ενα γκολφ γτι)... δεν ειμαι του στυλ 'δεν αγοραζω επειδη ειναι φιατ, αλφα' και παει λεγοντας εκτος αν μου πεις για κορεατικα....
Από πότε δηλαδή? Από πρόπερσυ?? Και γω στα 18 είχα καημό το S3...ύστερα μεγάλωσα λίιιιγο και ήρθα στα συγκαλά μου...θα σου περάσει κι εσένα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Από πότε δηλαδή? Από πρόπερσυ?? Και γω στα 18 είχα καημό το S3...ύστερα μεγάλωσα λίιιιγο και ήρθα στα συγκαλά μου...θα σου περάσει κι εσένα...
Απο τοτε που αρχισα να διαβαζω περιοδικα αυτοκινητου (2002)... ειναι μια τρελα που πρεπει οπωσδηποτε να κανω
-
Μα επειδή διαβάζεις τι γράφουν μόνο τα περιοδικά που το βγάζουν πρώτο και καλύτερο, no matter what, έχεις τέτοιο καημό. Όταν φτάσεις στο σημείο σε μερικά χρόνια να έχεις οδηγήσει και 5-6 άλλα ανάλογα αυτοκίνητα θα αλλάξουν άρδην οι απόψεις σου...το αυτό και για το Polo...
Άπειρος νέος ψάχνει....αυτοκίνητο!