-
Ο χρήστης ApostolosVW έγραψε:
Λατρευω την λογικη σου.... Σορρυ κιολας, αλλα προσωπικαμακρια απο γαλλο (εκτος αν ειναι ραλλυε ή το clio rs )
Για ποια λογική μιλάς? Η πραγματικότητα είναι. Είτε σ' αρεσει είτε όχι Α1-Πόλο-Ιμπιζα-Φαμπια είναι το ίδιο αμάξι. Όλα τα σημαντικά μηχανικά μερη είναι κοινά.
-
Μια γρήγορη διαφοροποίηση: το Fabia πατάει στο παλιό πάτωμα εν αντιθέσει με τα Polo-A1-Ibiza που έχουν το νεότερο.
-
Το οποίο νεώτερο όμως είναι απλώς μια εξέλιξη και όχι εξ' ολοκλήρου καινούριο!
-
Σωστό, αλλά δεν παύει να είναι διαφορετικό και εξελιγμένο πάτωμα σε σχέση με το παλιό.
Διαφορετικό σε βάρος, στιβαρότητα αλλά κυρίως ασφάλεια (βλέπε ενδιεκτικά euroncap).
(Το 4wd που φέρει σαν option το νέο δε με απασχολεί γιατί εδώ συγκρίνουμε δικίνητα μοντέλα.) -
Γιατί έχω την εντύπωση ότι η τωρινή φάμπια είναι το πρώτο αμάξι του ομίλου που φόρεσε την τωρινή γενιά πλαισίου ;
Δηλαδη όχι μόνο δεν ειναι μια γενιά πίσω, αλλά όταν το Πόλο φόραγε το προηγούμενο πλαίσιο η Φάμπια πουλιόταν με το καινουργιο-τωρινό
Διορθώστε με αν κανω λάθος.
Εγω πάντως θα επέλεγα Clio GT γιατί έτσι μου αρέσει. Αmstel
π.χ αυτό το κουκλί http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1284725/ -
Αυτό ίσχυσε με το Fabia 1, το Fabia 2 έμεινε με το πάτωμα του Fabia 1.
Όμως το τωρινό Ibiza (Ibiza 4) είναι το πρώτο αμάξι του ομίλου που φόρεσε την τωρινή γενιά πλαισίου το 2008
(όταν τα Polo 4 και Fabia 2 φόραγαν το προηγούμενο πλαίσιο).Αντίστοιχα και το 1993 το τότε Ibiza (Ibiza 2) ήταν το πρώτο αμάξι του ομίλου που φόρεσε την καινούρια τότε γενιά πλαισίου,
πριν δηλαδή από το Polo.Μόνο το προηγούμενο Ibiza (Ibiza 3) (μαζί και το Ibiza 1, επί εποχής προVW) δεν ήταν τα πρώτα που είχαν φορέσει το νεότερο πλαίσιο.
-
Βέβαια όλα αυτά είναι ιστορία και τίποτα παραπάνω... Δεν μου λέει τίποτα το γεγονός ότι το πάτωμα του fabia είναι μισή γενιά πίσω, αν μου άρεσε σχεδιαστικά θα προχωρούσα στην αγορά του και ας βασιζόταν και στο πάτωμα του felicia.
Απο εκεί και πέρα βέβαια, αφού γουστάρεις πόλο και είναι μέσα στο budget σου αυτό να πάρεις γιατι θα τo ευχαριστηθείς περισσότερο στην τελική!
Προσφορές πήρες? Test Drive?
-
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Άμα σου αρέσει εσένα, εμάς μας περισσεύει. Πάνε πάρε το Polaki αλλά για να είναι τζιτζί πρέπει να πας στην κορυφαια Highline έκδοση. Πάρτο και σε άσπρο που του ταιριάζει, κάντο και GTI look και καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα...
-
GTI look
TM ακουει;;;
-
φοιτητης κ εγω με 3μιση χρονια clio TCE το αμαξακι τα σπαει σε ποιοτητα κ οδηγικη συμεριφορα εγω το εχω και με γυαλινη οροφη που του δινει αλλη αισθηση αν τελικα καταληξεις σε αυτο βαλε την παντως αν σε παιρνει κοιτα κ clio GT
-
Τι να πω βρε παιδιά.
Προβοκάτωρα ,αν πιστεύεις πραγματικά ότι δεν ξέρουμε τι γραφουμε στο θεμα και δεν αντιπροσωπεύουμε κανεναν στον εξω κόσμο χαλάλι σου!
Ευτυχως που μας το θυμίζεις . -
Παιδες ευχαριστω, αλλα να τονισω οτι 18αριζω σε ενα μηνα και τα test drive καθως και η αγορα θα γινει το καλοκαιρι... απλα θα ηθελα να εχω απο τωρα μια πρωτη αποψη... αν δεν παω στο vw ειναι γιατι σε σχεση με το ibiza ειναι πιο συντιριτικλα, γιατι για αλλαγη του ηχοσυστηματος (που ειναι σημαντικο για εμενα) θελει πειραγμα το πλαισιο και δεν ρισκαρω τριξιματα, και γιατι το ibiza μου βγαζει αυτη την σπορ αισθηση στο ματι. Τι λετε?
-
Πάω στοίχημα ότι τελικά θα πάρεις το Polo.
-
Ο χρήστης ApostolosVW έγραψε:
Παιδες ευχαριστω, αλλα να τονισω οτι 18αριζω σε ενα μηνα και τα test drive καθως και η αγορα θα γινει το καλοκαιρι... απλα θα ηθελα να εχω απο τωρα μια πρωτη αποψη... αν δεν παω στο vw ειναι γιατι σε σχεση με το ibiza ειναι πιο συντιριτικλα, γιατι για αλλαγη του ηχοσυστηματος (που ειναι σημαντικο για εμενα) θελει πειραγμα το πλαισιο και δεν ρισκαρω τριξιματα, και γιατι το ibiza μου βγαζει αυτη την σπορ αισθηση στο ματι. Τι λετε?Τι μουσική ακούς?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάω στοίχημα ότι τελικά θα πάρεις το Polo.Η καρδια μου λεει VW και το ματι ibiza... τι να κανω? >>Παιδες ευχαριστω, αλλα να τονισω οτι 18αριζω σε ενα μηνα και τα test drive καθως και η αγορα θα γινει το καλοκαιρι... απλα θα ηθελα να εχω απο τωρα μια πρωτη αποψη... αν δεν παω στο vw ειναι γιατι σε σχεση με το ibiza ειναι πιο συντιριτικλα, γιατι για αλλαγη του ηχοσυστηματος (που ειναι σημαντικο για εμενα) θελει πειραγμα το πλαισιο και δεν ρισκαρω τριξιματα, και γιατι το ibiza μου βγαζει αυτη την σπορ αισθηση στο ματι. Τι λετε?
Τι μουσική ακούς?
Trance, elctro, house και αρκετα beatia
-
Ωχ
-
οτι και να παρεις θέλει πείραγμα στο πλαίσιο... Σε κανένα δεν ταιριάζει αφτερμάρκετ ηχοσύστημα!!! Μονο στην βασικη εκδοση του fabia 1.2 tsi που δεν εχει καν ηλεκτρικες κλειδαριες(δεν ξερω για ηλεκτρικά παράθυρα) και νομίζω ούτε a/c.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ΩχΓιατι ωχ ρε 'Γαλλε'?
οτι και να παρεις θέλει πείραγμα στο πλαίσιο... Σε κανένα δεν ταιριάζει αφτερμάρκετ ηχοσύστημα!!! Μονο στην βασικη εκδοση του fabia 1.2 tsi που δεν εχει καν ηλεκτρικες κλειδαριες(δεν ξερω για ηλεκτρικά παράθυρα) και νομίζω ούτε a/c.
Δεν υπαρχει η απαραιτητη συνδεσμολογια ωστε να αλλαζει πηγη και να αποσυνδεεις και να συνδεεις τα νεα ηχεια στο τελος των ηδη υπαρχοντων καλωδιων?
-
Καλα ειπα στην αρχη ενας Αυστραλος γεννιεται , εχω ετοιμο το βρεγενο χαρτι υγειας ανα πασα στιγμη
-
Το ωχ παει στο εξης: γιατι να το κανεις στον εαυτο σου (και σε ολους μας) να πας να βαλεις ηχοσυστημα;
Άπειρος νέος ψάχνει....αυτοκίνητο!